RADIODIFUZNI MEDIJI SO ŠE POMEMBNI

Torek, 10. april 2018
Direktorica AKOS ob Dnevu radiodifuznih medijev poudarila pomen in vlogo agencije pri ustvarjanju ustreznega okolja za delovanje radiodifuznih medijev

Predstavniki Agencije za komunikacijska omrežja in storitve Republike Slovenije so se danes udeležili obeležitve 1. Dneva radiodifuznih medijev, ki je potekala na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani. Na dogodku je sodelovala tudi direktorica agencije, mag. Tanja Muha, ki je predstavila delo agencije in izpostavila njeno vlogo na vseh sektorjih, ki se tičejo radiodifuznih medijev. Zaradi močnega trenda konvergence in digitalizacije družbe je tudi za ta segment trga postalo pomembno spremljanje regulacije na področju elektronskih komunikacij. Pred agencijo in trg se postavljajo novi izzivi in vprašanja, pri reševanju katerih pa je ključnega pomena konstruktivno sodelovanje vseh relevantnih deležnikov.


Združenje radiodifuznih medijev, ki deluje v okviru GZS, je ob vsakoletni obeležitvi dneva radia in televizije v Evropski uniji pripravilo celodnevni dogodek, na katerem so potekale razprave o vlogah radia in televizije v slovenskem prostoru, zlasti na lokalnem in regionalnem nivoju, ter o novostih, ki jih prinašajo nove tehnologije in drugi izzivi v prihodnosti.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!

V tej rubriki so objavljeni komentarji sodelavk in sodelavcev ter poslušalk in poslušalcev, ki nam podpisane pošljejo na naslov: info@primorskival.si. Vabimo vas k sodelovanju!

Preberite tudiPozabljeno geslo?

 

četrtek
04.06.2020
16°C / 22°C
petek
05.06.2020
16°C / 22°C
sobota
06.06.2020
16°C / 24°C