SMETI, SMETI, SMRDI, SMRDI.....

Nedelja, 21. marec 2021

Človek ne more verjeti koliko problemov lahko povzroči nekaj smeti. Že nekaj let poslušamo, beremo, dobivamo tudi poračune in se sprašujemo: "Pa kaj je s temi smetmi? Zakaj smo dobili poračune in jih plačali? Zakaj smo jih dobili samo krajani Cerkna? Saj tako se je govorilo! Zakaj je dolg še vedno tako velik in zakaj ga ne plača tisti, ki je za to odgovoren?"  Če so to občinski svetniki in župan je to OBCINA. Osebne odgovornosti verjetno ne nosi nihče, najmanj pa občani oz. krajani Cerkna.
Gospe in gospodje svetniki in vsi, ki odločate o tej zadevi, prepričana sem, da ima vsaka stvar dve plati in , da boste tudi vi našli tisto pravo s katero bomo zadovoljni vsi. Pisalo se je ,(idrija.com) , da je 7 svetnikov ZA in  8 proti, da dolg poravnajo občani. Zadeva pa menda še ni končana, ker župan s tem ni zadovoljen.
Izvoljeni ste bili zato, da delate v dobro občanov in ne za......

Cajt je, da občina postane prijazna občanom in obveščanje postane vaš prvi korak k temu!
Ne samo o tem, ampak o vseh zadevah, ki se tičejo nas občanov.


Alenka Lahajnar

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!

V tej rubriki so objavljeni komentarji sodelavk in sodelavcev ter poslušalk in poslušalcev, ki nam podpisane pošljejo na naslov: info@primorskival.si. Vabimo vas k sodelovanju!

Preberite tudiPozabljeno geslo?

 

sobota
25.06.2022
19°C / 30°C
nedelja
26.06.2022
18°C / 31°C
ponedeljek
27.06.2022
16°C / 32°C