ŠPORTNIKA LETA OBČINE TOLMIN VIKA RUTAR IN LUKA BOŽIČ

Ponedeljek, 25. marec 2019

V sredo, 20. marca so v Kinogledališču Tolmin podelili priznanja najboljšim športnikom občine Tolmin. Tolminska Občinska športna zveza je tokrat razdelila skupaj 31 priznanj.

Podeljenih je bilo šest bronastih, osem srebrnih in šest zlatih znakov ter šest bronastih kipcev, štiri srebrne in enega zlatega, katerega je prejel Matija Hrast iz Modelarskega kluba Tolmin, in sicer za 2. mesto na tekmi za svetovni pokal F1A.

Poleg navedenih so podelili tudi dve posebni priznanji športnim delavcem. Plaketo je za dolgoletno delo na področju nogometa prejel Robert Rutar. Prisluhnimo, kako je po podelitvi zaokrožil svoje vtise o prehojeni športni poti.

Izjava: Robert Rutar

Z nazivom zaslužni športni delavec pa se odslej lahko pohvali Stojan Maurič, in sicer zaradi svojega dolgoletnega in vsestranskega dela na področju košarke.

Strokovni svet za šport v okviru Zavoda za kulturo, šport in mladino občine Tolmin pa je izbral najboljše športnike občine v letu 2018.

V konkurenci mladih sta si naziv naj športnice in športnika priveslala kajakaša na mirnih vodah Mia Medved in Matevž Manfreda, med ekipami pa so za najboljšo razglasili ekipo U-15 Košarkarskega kluba Tolmin.

V absolutni konkurenci je naziv naj športnice pripadel atletinji, tekačici na kratke proge Viki Rutar.
Prisluhnimo njeni izjavi.

Izjava: Vika Rutar

Naj športnik pa je ponovno postal kajakaš Luka Božič.

Izjava: Luka Božič

Naziv naj športne ekipe v letu 2018 pa je dobila članska ekipa Nogometnega kluba Tolmin.

Pred mikrofon smo povabili tudi predsednika tolminske občinske športne zveze Boruta Jermola, ki je takole ovrednotil kondicijo tolminskega športa.

Izjava: Borut Jermol

Vsem prejemnikom seveda iskreno čestitamo!


Matej Kavčič

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
04.06.2020
12°C / 27°C
petek
05.06.2020
16°C / 22°C
sobota
06.06.2020
16°C / 22°C