CERKLJANI NA PLAVALNEM TEKMOVANJU V OLIMPIJSKEM BAZENU V KOPRU.

Ponedeljek, 20. marec 2017

Na tekmovanju je sodelovalo okoli sto plavalcev, Cerkljanov je bilo dvaindvajset. Plavalci so z rezultati zadovoljili, saj so v 90% popravili svoje osebne rekorde. Če bi pogledali po posameznih plavalcih, potem je po rezultatih najbolj  LARA FILIPIČ in se prvič spustila v kravlu pod mejo 40 sek. Sledijo ji KLARA MOČNIK,TAJA PRIMOŽIČ, LAPANJE JANJA,LAHAJNAR TIANA,MOČNIK TIJA ,TJAŠA in ZALA.

Tudi plavalke začetnice: NEVA URŠIČ, IVANA DREV ter najmlajša LANA LAPANJA so se zelo potrudile in uspešno odplavale vse discipline. Posebej pri Nevi se vidi občuten napredek od lanskega leta v tehniki plavanja.

Pri fantih je izstopal MATIC JEREB; prav tako gre pohvaliti ostale plavalce, ki so izboljšali svoje osebne rekorde: AN PRIMOŽIČ, TIT KATARIČ, ČRT LAHAJNAR,MOČNIK ANEJ in GABRŠČEK NEJC.

Pri mlajši skupini plavalcev pa je odlično napredoval JONAS LAPAJNE in posebno navdušil v disciplini 50m prosto. Pohvaliti gre tu tudi TADEJA ZELENCA, ki se je prvič udeležil tekmovanja in dokazal, da bo lahko odličen plavalec.

Tudi vsi ostali plavalci : JANŽ MAGAJNE, MAKS ČELIK, RAZPET ANDRAŽ so izboljšali svoje osebne rekorde.

Veseli nas, da se je toliko plavalcev udeležilo tekmovanja, še bolj pa dejstvo, da imamo kar dosti plavalcev, ki bi lahko tudi v prihodnosti lahko osvajali visoka mesta z dobrimi rezultati.

Ana Hadalin

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
22.05.2018
16°C / 24°C
sreda
23.05.2018
14°C / 25°C
četrtek
24.05.2018
15°C / 27°C