JAVNA DISKUSIJA O LOKALNEM PROGRAMU ZA MLADE

Petek, 17. februar 2017

V letu 2016, ko je bil Tolmin nosilec naziva Alpsko mesto leta, je Občina Tolmin kot enega od glavnih ciljev v ospredje postavila tudi vprašanje mladih in njihove problematike. 


Z namenom priprave Lokalnega programa za mlade je bila imenovana tudi delovna skupina, ki so jo sestavljali predstavniki različnih tolminskih mladinskih organizacij in društev, ki so skozi srečanja, sestanke, pa tudi z uporabo ankete med mladimi iskali odgovore na vprašanja, kaj so njihovi glavni problemi, s katerimi se soočajo, pa tudi rešitve, ki jih sami predlagajo. Rezultate in svoje predloge rešitev, ki bodo vključeni v Lokalni program za mlade v Občini Tolmin do leta 2020, bodo nocoj predstavili na javni diskusiji v tolminskem kinogledališču, ob tem pa bodo ob konstruktivni debati z zainteresirano javnostjo skušali izluščiti še kak predlog oz. mnenje, ki bo vključeno v končni dokument.


Matjaž Kos, svetovalec za družbene dejavnosti na Občini Tolmin v nadaljevanju izpostavlja, kakšni ukrepi se obetajo na področju mladinske politike na Tolminskem.


Izjava: Matjaž Kos


Svoje predloge in pobude bodo lahko podali na nocojšnji javni diskusiji, ki bo potekala ob 17. uri v avli tolminskega kinogledališča.Matej Kavčič

 

Izjava: Matjaž Kos

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
22.05.2018
16°C / 24°C
sreda
23.05.2018
14°C / 25°C
četrtek
24.05.2018
15°C / 27°C