RADIJSKA ROŠTILJADA

RADIJSKA ROŠTILJADA: Iščemo ŽAR CARJA Primorskega vala! Cool


Poletje je tu, počitnice so se začele in vsi vemo kaj to pomeni. Sezona žara je odprta!

Letos bi vas radi povabili, da se pridružite naši radijski roštiljadi in nam pokažete, kdo v vaši družini, družbi ali službi je najboljši pri obračanju dobrot na žaru. Iščemo namreč ŽAR CARJA tega poletja.

 

 

IZBOR ZA »ŽAR CARJA«

 V izboru žar car lahko sodeluje vsak, ki bo nas in poslušalce prepričal, da ima odlične sposobnosti žar mojstra. Lahko sodelujete tudi kot skupina.

Sodelovanje: Posneti morate video na katerem pokažete svoje žar sposobnosti ali na kratko poveste zakaj si zaslužite naziv »Žar carja« ali pa samo posnamete, kako uživate na pikniku z družino oziroma s prijatelji.

Posnetke nam pošljite na elektronsko pošto tehnika@primorskival.si s pripisom ŽAR car. Dodajte kratek opis, ki ne sme presegati 5 besed. Video morate udeleženci izbora posneti in nam poslati najkasneje 10. 7. 2022 do 23.59.

Glasovanje: Kdo si zasluži naziv »žar car Primorskega vala«? O tem odločate vi. Glasove bomo nabirali tako z všečki na naši Facebook strani, kjer bomo vse video posnetke tudi objavili, kot tudi preko elektronske pošte in klicev v eter. Glasovanje bo potekalo med 11. 7. in 15. 7. 2022. V petek 15.7. ob 14.00 bomo razglasili zmagovalca izziva
1.    Glasujete lahko na našem Facebook profilu s tem, da všečkate video ki vam je najbolj všeč.
2.    Vsak dan med 11. in 14. junijem bomo odprli tudi linijo preko katere boste lahko glasovali za svojega favorita.

POMEMBNO: Glasovanje s klicem se ovrednoti s 5 točkami oziroma je enakovreden 5 všečkom.

Glavna nagrada: Žar in naziv »Žar carja Primorskega vala«
Seveda vsak pravi »Žar car« potrebuje carski žar. Naš zmagovalec ne bo prejel le naziva in večnega dovoljenja, da se baha pred svojimi prijatelji s svojimi žar veščinami, ampak tudi ŽAR.

Vabljeni na radijsko roštiljado,
Vaš Primorski val

*Vaše ime bomo uporabili pri spletnem glasovanju za ŽAR CARJA (uporabili bomo samo ime brez priimka). V primeru, da boste izbrani bomo vaše ime in priimek objavili na naši spletni strani. Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše odločitve za sodelovanje v nagradni igri. Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek in elektronska pošta. Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. V primeru, ko ste prejeli nagrado, bomo vaše podatke hranili skladno z zakonodajo z davčnega področja. Po tem času jih bomo trajno izbrisali.
** V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri pripravi in izvedbi nagradne igre.

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pravil. Vsaka sprememba oz. dopolnitev bo objavljena na naši spletni strani in socialnih omrežjih.

 

GLASUJTE ZA ŽAR CARJA na FB strani Primorskega vala

 

 

NAGRADA ZA ŽAR CARJA - CARSKI ŽAR! Cool

2720823Pozabljeno geslo?

 

četrtek
08.12.2022
5°C / 14°C
petek
09.12.2022
5°C / 11°C
sobota
10.12.2022
7°C / 10°C