STOTAK ZA TVOJ KORAK
STOTAK ZA TVOJ KORAK!

STOTAK ZA TVOJ KORAK 1_pv

To pomlad in poletje bo na Primorskem valu pestro. Prihaja igra STOTAK ZA TVOJ KORAK!

 

V nagradni igri STOTAK ZA TVOJ KORAK si boste z malo sreče in veliko preživetih trenutkov v naravi, lahko prislužili nekaj lepih in bogatih nagrad.

 

Na Primorskem valu smo se odločili, da bomo v mesecu maju in juniju spodbujali mobilnost, rekreacijo in zdrav način življenja, aktivnost poslušalcev pa bomo tudi nagrajevali. Predstavili vam bomo 8 izzivov in 8 izletniških točk, na katere vas bomo tudi povabili. Igro smo poimenovali STOTAK ZA TVOJ KORAK, saj se bo na vsaki točki oziroma nekje blizu, skrival stotak (100 EUR). Cool

Vabljeni torej, da to pomlad in poletje migate s Primorskim valom.

Ko boste takole migali naokoli in raziskovali, posnemite kakšno fotografijo in nam jo pošljite ali pa nas kar označite #stotakzatvojkorak in @primorskival.  

 

Pravila igre:

 

Vsak teden bomo sodelavci Primorskega vala izbrali izletniško točko, na katero vas bomo povabili. Okvirno lokacijo bomo vsakokrat sporočili ob sredah v programu Primorskega vala. Za namige o bolj natančni lokaciji in o tem, ali stotak še čaka na vas, pa spremljajte program Primorskega vala in naša profila na Facebooku in Instagramu!

 

 

Igra ponuja dve možnosti za sodelovanje:

1. NAGRADNA SKRINJICA:

 Na lokaciji, ki jo bomo tedensko ponudili, poišči vpisno skrinjico in vanjo spusti listek s podatki (IME in TELEFONSKA ŠTEVILKA*). V skrinjico oddan listek pomeni, da si želiš sodelovati v ŽREBANJU za praktične nagrade Primorskega vala.

Skrinjica bo na lokaciji čakala do nedelje, vsaj do 17. ure.

Žrebanje za praktične nagrade bo potekalo vsak ponedeljek (v času trajanja nagradne igre) okoli 12. ure, takrat bomo tudi razglasili srečnega prejemnika nagrade. Žrebanje in razglasitev bosta potekala v programu Primorskega vala.

 

 

POJDIMO ŠE KORAK DLJE! Ostro oko in nekaj raziskovalne žilice vas lahko pripelje do pravega zaklada, STOTAKA!

 

2. ZAKLAD

Na vsaki lokaciji, ki vam jih bomo skozi 8 tednov ponudili, se bo skrival tudi ZAKLAD - STOTAK!

Ker se na lokaciji ne bo skrival pravi stotak, mora najditelj svojo najdbo sporočiti Primorskemu valu.

 

To pa stori na sledeč način:

- Na telefonsko številko 041 709 194 pošlji sms z geslom, ki se bo skrivalo v zakladu.

- Še prej pa se NUJNO poslikaj skupaj z zakladom (če si sramežljiv/a lahko poslikaš samo zaklad ☺) in nam fotografijo pošlji na tehnika@primorskival.si ali kot MMS sporočilo na 041 709 194. Fotografija bo veljala kot dokaz, da si zaklad resnično našel/a na skriti lokaciji.

- Srečneža, ki bo zaklad našel, bomo povabili v studio Primorskega vala, kjer bo nagrado tudi prevzel.

 

Za namige o bolj natančni lokaciji in o tem, ali stotak še čaka nate, pa spremljaj program Primorskega vala in naša profila na Facebooku in Instagramu!

 

Hvala, ker migate z nami!

Vaš Primorski val

 

 

* Vaše podatke obdelujemo zgolj zato, da vas lahko po izvedenem žrebu v primeru, da ste izžrebani in tako upravičeni do nagrade kontaktiramo. V primeru, da boste izžrebani bomo vaše ime in priimek objavili na naši spletni strani. Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše odločitve za sodelovanje v nagradni igri. Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek in telefonska številka, v primeru, da boste srečnež, ki bo našel 100 EUR, pa tudi davčno številko. Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. V primeru, ko ste prejeli nagrado, bomo vaše podatke hranili skladno z zakonodajo z davčnega področja. Po tem času jih bomo trajno izbrisali.

** V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri pripravi in izvedbi nagradne igre.

 

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pravil. Vsaka sprememba oz.
dopolnitev bo objavljena na http://www.primorskival.si/vsebina.php?id=33Pozabljeno geslo?

 

torek
21.09.2021
14°C / 23°C
sreda
22.09.2021
11°C / 23°C
četrtek
23.09.2021
11°C / 22°C