NAGRADNA IGRA: DECEMBRSKI IZZIV PRIMORSKEGA VALA

Komisija je ocenila, da so najboljši prispevek poslali Beno, Božo in Julija Bizjak, ki so se na Decembrski izziv Primorskega vala odzvali z videom o šolanju na daljavo! Čeatitamo nagrajencem, ostalim sodelujočim pa sporočamo, da bodo za sodelocanje prejeli simbolično nagrado Primorskega vala! Hvala vsem za sodelovanje in vesel božič!

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA!

 

Tudi v letošnjem decembru na Primorskem valu pripravljamo NAGRADNO IGRO za najmlajše.

Letos v obliki NOVINARSKEGA IZZIVA! Cool


Vse kar moraš storiti, je, da se za en dan spremeniš v »mini« novinarja Primorskega vala, posnameš avdio ali video vsebino poljubne dolžine in jo deliš z nami.
Glavna nagrada NOVINARSKEGA IZZIVA: videokamera SONY HDR-CX405 Full HD!

 hdrcx405_sony_videokamera-910x1156

 
KDO LAHKO SODELUJE?
Sodelujejo lahko vsi otroci in najstniki (od 0 do 19 let).
 
KAKO LAHKO SODELUJEŠ?
Posnemi kratko avdio ali video vsebino in jo pošlji na studio@primorskival.si.
Vsebina posnetka je lahko karkoli - A POZOR!! v posnetku mora biti vsaj enkrat omenjen tudi naš Primorski val. Dolžino avdio oziroma video posnetka omejujemo na (približno) 5 minut. Tehnika ni pomembna (lahko je posneto s telefonom, videokamero…).
 
NEKAJ NAMIGOV: Lahko se postavite v vlogo novinarja Primorskega vala, voditelja programa, lahko posnamete intervju z bratom, sestro, sosedom ali nono. Lahko dokumentirate postavitev novoletne jelke v vaši dnevni sobi, lahko se predstavite v vlogi avtomobilskega vlogerja (po vzoru Komotar minute ;)), ustvarjalca podkasta... Skratka, pustite domišljiji prosto pot.
 
Pa še napotek za tiste najmlajše! Sodelujete lahko tako, da nam pošljete svoje pozdrave, praznične želje, zaplešete ob glasbi Primorskega vala, nam zapojete kakšno pesmico… in ta trenutek ujamete v kratki avdio ali video vsebini. Pomoč staršev je seveda dovoljena.
 
 
O zmagovalcu bo odločala 5-članska komisija sodelavcev Primorskega vala.
Ocenjevali bomo vse avdio in video posnetke, ki bodo prispeli do vključno 24. 12. 2020 na naslov studio@primorskival.si (lahko tudi kot povezava (link) do vsebine) ali na izbranem elektronskem nosilcu na naslov Primorski val, Prešernova 4, 5220 Tolmin.
Pridržujemo si pravico do objave prispelih avdio in video posnetkov na spletni, Facebook in Instagram strani Primorskega vala in morebitno nadaljnjo delitev vsebine.

Zmagovalca bomo razglasili v programu Primorskega vala na božič, v petek, 25. 12. 2020.
 
NAGRADA: V sodelovanju s spletno trgovino ACS Sony iz Ljubljane najboljšemu »mini« novinarju Primorskega vala obljubljamo VIDEOKAMERO SONY HDR-CX405 Full HD!
Vse sodelujoče pa bomo nagradili s praktično nagrado Primorskega val.

 
Ekipa Primorskega vala vam želi veliko sreče in kreativne energije! Wink

Pozabljeno geslo?

 

nedelja
28.11.2021
7°C / 10°C
ponedeljek
29.11.2021
4°C / 10°C
torek
30.11.2021
-5°C / 7°C