NA SKI BOR ČRNI VRH PO ZIMSKO VESELJE

Torek, 19. januar 2021

Zimske razmere, radodarne s snegom, in lepo sončno vreme so minuli teden, predvsem v soboto in nedeljo, v naravo privabile zelo veliko obiskovalcev. Čeprav zaradi vladnih ukrepov žičniške naprave ne smejo obratovati, so bila tudi smučišča, zlasti tista, lažje dostopna, minule dni zelo obiskana. Veliko je bilo družin z otroki, ki so izkoristile urejene smučarske površine za sankanje, smučarski tek in druge zimske radosti.

Tudi na smučišču Ski Bor Črni Vrh žičniške naprave mirujejo, a je bilo smučišče minule dni ob sončnih zimskih dneh lepo obiskano. Smučišče, ki so ga v letu 2017 obiskovalci v vseslovenski akciji ocenjevanja slovenskih smučišč izglasovali za najboljše v kategoriji malih slovenskih smučišč, je tudi lahko dostopno, saj stoji v neposredni bližini Črnega Vrha, le 18 km oddaljeno od Ajdovščine, 17 km od Idrije in 22 km od Logatca. Namenjeno je predvsem družinam z majhnimi otroki in smučarjem začetnikom, a se tudi dobri smučarji pri njih lahko dodobra nasmučajo.

Čeprav zaradi ukrepov ob epidemiji žičniške naprave ne obratujejo, pa je na smučišču SKI Bor Črni Vrh te dni vseeno živahno, kot pove Pavel Čuk, lastnik in upravitelj smučišča. Z njim se je pogovarjala Metka Rupnik.

 
pogovor Pavel Čuk

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
05.03.2021
5°C / 14°C
sobota
06.03.2021
4°C / 11°C
nedelja
07.03.2021
-5°C / 12°C