KRATKE ŠPORTNE

Petek, 17. maj 2019

V sredo so odigrali  odigrano prvenstvo Notranjske območne balinarske zveze v disciplini člani dvojice A. Tekmovanje je potekalo v Sinji Gorici in Dragomeru .Nastopilo je 16 dvojic. V finale, ki bo 1.septembra v Logatcu pa so se uvrstile 3 dvojice Balinarskega kluba Logatec, dve iz Balinarskega kluba Dragomer in po ena iz Balinarskih klubov  Kolektor Idrija,Tičnica in Cerkniško jezero.

……..

Včeraj in danes je na sporedu 13. krog v moški notranjski balinarski ligi za sezono 2018 / 2019. V letošnji sezoni sodeluje 9 ekip.
Včerajšnji rezultati:
Sinja Gorica  :  Jama   15 : 5
Tičnica  :  Žiri   12 : 8
Danes igrajo:
Loška dolina  :  Dragomer Gut&Pet
Logatec 2  :  Cerkniško jezero
Begunje so v tem krogu proste.
Vrstni red po 12. krogu:1. Logatec 2.  , 2. Cerkniško jezero in 3. Loška dolina, vsi imajo po  14 točk.
……….

V nedeljo ob 10.00 uri so na sporedu tekme prve slovenske ženske balinarske lige.
V balinarski dvorani v Idriji bosta igrali  ekipi Balinarskega kluba Kolektor Idrija in Balinarskega kluba Deskle. z ekipo Orlek Oro Met iz Pivke.
Ekipa pa bo v miljah pri Kranju igrala z ekipo Milj.
……….

Moška ekipa Balinarskega kluba Logatec bo v tekmi 1. slovenske moške balinarske lige zahod v nedeljo ob 10.00 uri igrala z ekipo Orlek Oro Met v Pivki.
………

Moška ekipa Balinarskega kluba Kolektor Idrija pa bo v tekmi 2. slovenske moške balinarske lige zahod v nedeljo ob 10.00 uri igrala z ekipo Tabora v Ozeljanu.

………..

V Idriji bo jutri potekal tradicionalni Tek v Belo za vse starostne kategorije. Start na 10 km progi bo ob 10. uri na Mestnem trgu v Idriji, cilj  pa pri Modri Dvorani.

……..

Jutri pa bodo na svoj račun prišli tudi pohodniki, saj so v naši bližini kar trije pohodi. Iz Trebuše do Tolmina bo potekal tradicionalni Pohod po Kosmačevi poti z začetkom ob 8.30. V spomin na javke v okolici Partizanske bolnice Franja bo prvič na sporedu Pohod od Javke do Javke, ki se bo začel ob 9. uri pri gostišču Gačnik v Logu. Člani območnega združenja  veteranov Idrija-Cerkno in drugi pohodniki pa poto ob 9. uri iz Cerknega krenili na Kladje Po poti barikad.
Pohodniki in tekači pa se lahko v nedeljo udeležijo še 7. Teka in pohoda ob Nadiži.

Franci Ferjančič

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
30.05.2020
9°C / 23°C
nedelja
31.05.2020
12°C / 21°C
ponedeljek
01.06.2020
9°C / 28°C