SREBRNI JUBILEJ ŠPORTNEGA DRUŠTVA MARMOR HOTAVLJE

Ponedeljek, 01. april 2019

Pretekli konec tedna je Športno društvo Marmor Hotavlje s koncertom Slavka Ivančiča v Sokolskem domu v Gorenji vasi obeležilo 25-letnico delovanja.
Na slovesnosti, ki so jo poimenovali 'Če hočemo, zmoremo. Že 25 let!' so bili poleg sedanjih članov prisotni ustanovni člani društva, prijatelji ter podporniki – sponzorji in donatorji, s katerimi že 25 let organizirajo vrhunske prireditve, tudi na državni ravni, med njimi KBK, Vzpon s kolesi na Blegoš in druge. Prvi predsednik Tone Mravlja se takole spominja začetkov:
 
 Izjava Tone Mravlja
 
Poleg športnih prireditev vseskozi skrbijo tudi za rekreacijo in druge aktivnosti za člane. Predsednik društva Niko Stržinar:

Izjava Niko Stržinar 1

S priznanji so se zahvalili dosedanjim največjim podpornikom, Občini Gorenja vas - Poljane in podjetju Marmor Hotavlje, domačemu gasilskemu društvu pa za vso pomoč in podporo pri organizaciji njihovih prireditev s čekom za 1.000 evrov za pomoč pri nakupu novega gasilskega vozila.
Že včeraj takoj po praznovanju se je nadaljevala njihova jubilejna 25. Hotaveljska rekreativna grča s pohodom okrog Hotavelj.
Želje sedanjega predsednika za društvo v prihodnje pa so:

Izjava Niko Stržinar 2

Damjana Peternelj


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
04.06.2020
12°C / 27°C
petek
05.06.2020
16°C / 22°C
sobota
06.06.2020
16°C / 22°C