KROMPIRJEVO KAVJE IN DOSTOJNO SLOVO I.

Ponedeljek, 12. julij 2021

Minuli petek so se ljubitelji cerkljanske banke in seveda vsi žalujoči z glasbenim utrinkom poslovili od banke na placu v Cerknem. Poslovalnica je doživela usodo številnih drugih po Sloveniji, saj lastnikom prinaša prevelike izgube.

Na priložnostni prireditvi je nastopila skupina Krompirjevo kavje (krompirjevi kalčki), ki so po naših podatkih častno opravili svojo nalogo.Ker se je po Cerknem raznesla novica o skorajšnjem zaprtju tudi druge banke (DBS), smo se uradno obrnili nanje z vprašanjem, ali to drži in če, kakšni so razlogi? Takole pravijo:

„Deželna banka Slovenije d.d. odločitve o morebitnem zapiranju določene poslovalnice sprejema po natančni preučitvi poslovanja in stroškovni učinkovitosti posamezne poslovalnice. Ko se za to odločimo, o tem najprej obvestimo svoje stranke. Vaših predvidevanj zato ne moremo komentirati.“

No, sedaj veste!
Ivan Seljak


Foto: Matija Purgar

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!

V tej rubriki so objavljeni komentarji sodelavk in sodelavcev ter poslušalk in poslušalcev, ki nam podpisane pošljejo na naslov: info@primorskival.si. Vabimo vas k sodelovanju!

Preberite tudiPozabljeno geslo?

 

nedelja
25.09.2022
10°C / 21°C
ponedeljek
26.09.2022
14°C / 18°C
torek
27.09.2022
13°C / 21°C