PESTRO NA CESTAH, K SREČI BREZ HUJŠIH POŠKODB

Sreda, 22. maj 2024

Obravnavani primer poškodovanja tuje stvari na Ajdovskem

Včeraj smo poročali, da so policisti Policijske postaje Ajdovščina obravnavali več kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari na območju Ajdovščine. Policisti PP Ajdovščina so z nadaljnjim zbiranjem obvestil, ogledom krajev kaznivih dejanj in ugotavljanjem dejstev in okoliščin ugotovili, da so vandalizma utemeljeno osumljene štiri osebe, zoper katere že poteka predkazenski postopek, ki ga usmerja pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici. Omenjene osebe so z nezakonitimi dejanji več oškodovancem povzročili za nekaj tisoč evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo s preiskavo vseh okoliščin omenjenega varnostnega dogodka na tem območju.

V prometni nesreči na Tolminskem lažje poškodovan 48-letni voznik avtomobila

Včeraj popoldneso policiste obvestili o prometni nesreči na cesti Tolmin – Most na Soči, v kraju imenovanem »Pod Ključem«, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Policisti PP Tolmin so na kraju z zbiranjem obvestil in ogledom kraja ugotovili, da je 70-letni voznik avtomobila (povzročitelj) peljal po glavni cesti proti Tolminu. Zaradi neprilagojene hitrosti je njegovo vozilo pri zaviranju v desnem nepreglednem ovinku zaneslo in na koncu obstalo na nasprotnem voznem pasu. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 48-letni voznik drugega avtomobila, ki je vozil v smeri naselja Most na Soči. Kljub zaviranju in umikanju proti desni varnostni ograji je med omenjenimi vozili prišlo do trčenja, pri čemer je bil 48-letni voznik predvidoma lažje telesno poškodovan. S strani pristojne službe so bili na kraj nezgode napoteni tudi tamkajšnji gasilci in reševalci NMP ZD Tolmin, ki so poškodovanca odpeljali v ZD Tolmin in mu nudili zdravniško pomoč, nato pa so ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v splošno bolnišnico v Šempeter pri Gorici.

Prometna nesreča s pobegom na Ajdovskem

Še ena prometna nesreča se je včeraj zgodilav Ajdovščini. Ugotovljeno je bilo, da je 31-letni voznik osebnega avtomobila zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v pred njim vozeče osebno vozilo, ki ga je vozil 65-letni voznik (v vozilu je bila tudi sopotnica). Povzročitelj je po nezgodi kraj zapustil.

V prometni nesreči blizu Godoviča udeleženi dve osebni vozili

Včeraj dopoldne so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo na regionalni cesti pred naseljem Godovič (iz smeri Ajdovščine) z udeležbo voznikov dveh osebnih avtomobilov. Nihče ni bil poškodovan. 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
21.06.2024
17°C / 32°C
sobota
22.06.2024
18°C / 34°C
nedelja
23.06.2024
18°C / 28°C