KOLESAR PADEL IN SE POŠKODOVAL

Ponedeljek, 04. december 2023

V soboto je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo v Ajdovščini v času odsotnosti stanovalcev.  Neznani storilec je vlomil skozi okno in pregledal notranje prostore. Pri tem je storilec našel in si prilastil zlatnino. Ob tem policisti občane in občanke pozivajo, naj več pozornosti namenijo tudi morebitnemu zaznavanju sumljivih oseb in vozil v stanovanjskih soseskah večjih mest in po vaseh. Vse tovrstne informacije lahko krajani sporočijo policistom najbližje policijske postaje oz. pokličejo na zgoraj navedene številke Policije.

V soboto so bili obveščeni o prometni nesreči v Novi Gorici, v kateri je bila udeležena voznica osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je voznica peljala po Erjavčevi ulici in pred bivšim mejnim prehodom z vozilom zapeljala desno in se zaletela v drog javne razsvetljave. Pri tem je bila voznica lažje telesno poškodovana.

Včeraj je bila Policija obveščena, da je blizu vasi Sela nad Podmelcem (občina Tolmin) okoli 15.30 ure, padel in se poškodoval 41-letni kolesar. Po prvih podatkih je omenjeni kolesar med vožnjo s kolesom zavrl (pred njim je bil pešec), nato pa izgubil oblast nad kolesom ter se prevrnil na nasprotni rob ceste, kjer je obležal.

Včeraj so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na območju naselja Col (občina Ajdovščina), v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo. 66-letni voznik osebnega avtomobila je vozil po regionalni cesti iz Ajdovščine proti Colu.  Med vožnjo po klancu navzgor je v blagem desnem preglednem ovinku  zapeljal v levo in trčil v obcestne kamne, ki označujejo bližino roba vozišča, nato pa se je s prednjim delom vozila zaletel v streho garaže ene od tamkajšnjih stanovanjskih hiš. V prometni nesreči voznik ni bil poškodovan, dva starejša sopotnika (sopotnica in sopotnik) sta bila huje poškodovana, tretja sopotnica v vozilu pa lažje telesno poškodovana. Povzročitelj je bil pod vplivom alkohola, zato mu je bil odrejen strokovni pregled v zdravstveni ustanovi.

Danes so policisti v Šempetru pri Gorici obravnavali tatvino nezavarovanega starejšega moškega kolesa znamke Merida. S tem dejanjem je bila oškodovancu povzročena materialna škoda za približno 150 evrov.

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
23.02.2024
6°C / 12°C
sobota
24.02.2024
9°C / 12°C
nedelja
25.02.2024
8°C / 13°C