VEČ PROMETNIH NESREČ

Torek, 28. november 2023

Danes zjutraj so bili obveščeni o prometni nesreči v Rožni Dolini pri Novi Gorici v kateri sta bili udeleženi voznici dveh osebnih avtomobilov. Na srečo pa nihče ni bil poškodovan.

Včeraj pozno zvečer, so bili obveščeni o prometni nesreči na območju Nova Gorice. Policisti PP Nova Gorica so ugotovili, da se je prometna nesreča zgodila okoli 20.15 na Rejčevi ulici v Novi Gorici, ko je starejši pešec prečkal vozišče na prehodu za pešce, iz Prvomajske ulice proti središču mesta pa je pripeljal voznik manjšega osebnega vozila, ki je pešca najverjetneje spregledal in ga zadel z vozilom. Po trčenju je voznik avtomobila na kraju ustavil in mu nudil ustrezne podatke. Prav tako je pešcu ponudil ustrezno pomoč, vendar jo je slednji zavrnil. Kasneje je pešec poiskal zdravniško pomoč v šempetrski bolnišnici, kjer so ugotovili, da je utrpel predvidoma lahko telesno poškodbo. Policisti PP Nova Gorica bodo zoper 70-letnega voznika avtomobila uvedli prekrškovni postopek.

Včeraj v večernih urah, so policisti PP Nova Gorica obravnavali kaznivo dejanje zatajitve. Neznani storilec je včeraj okoli poldneva v Šempetru pri Gorici pristopil do bančnega avtomata, kjer je v reži bankomata po naključju našel sto evrov gotovine in si jo protipravno prilastil ter kraj z najdenim denarjem zapustil. S tem dejanjem je bila občanka oškodovana za sto evrov. Policisti PP Nova Gorica bodo po zaključku preiskave glede na vsa ugotovljena dejstva podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Včeraj zvečer je bila Policija obveščena, da so varnostniki v večjem nakupovalnem centru na Goriškem pri tatvini zalotili moškega, ki je izvršil tatvino elektronske naprave, vredne 20 evrov. Ugotovili so, da je osumljenec v omenjeni trgovini iz embalaže vzel elektronsko napravo (bluetooth zvočnik) in kmalu zatem trgovino zapustil ne da bi prodajnih izdelek plačal. Omenjeno početje so opazili tamkajšnji varnostniki in ga zadržali vse do prihoda policistov na kraj. S strani odgovorne osebe pravne osebe je bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo novogoriški policisti zoper osumljenega moškega na podlagi vseh ugotovljenih dejstev  podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Danes zjutraj so bili obveščeni o prometni nesreči v Rožni Dolini pri Novi Gorici v kateri sta bili udeleženi voznici dveh osebnih avtomobilov. Na srečo pa nihče ni bil poškodovan.

Danes zjutraj je bila Policija obveščena, da je voznik tovornega vozila med vožnjo na regionalni cesti med Bovcem in Kobaridom zbil divjad, ki je nenadoma skočila pred vozilo. Po trku z omenjenim vozilom je divjad pobegnila v bližnji gozd, na vozilu pa je nastala majhna poškodba. 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
14.07.2024
20°C / 32°C
ponedeljek
15.07.2024
20°C / 34°C
torek
16.07.2024
18°C / 35°C