KRADEL JE GORIVO

Sreda, 03. avgust 2022

Včeraj so policiste obvestili o prometni nesreči na regionalni cesti Predel – Bovec, blizu  naselja  Strmec  (Občina  Bovec),  kjer  se  je pri padcu poškodoval 50–letni  kolesar.  Med vožnjo  po  klancu navzdol mu je razneslo prednjo gumo in ga vrglo čez krmilo kolesa. Pri padcu se je kolesar predvidoma lažje telesno poškodoval.

Policisti  PP  Ajdovščina  so včeraj pozno popoldne, na območju naselja  Brje  (Občina  Ajdovščina) obravnavali tatvino goriva. Na kraju je bilo  ugotovljeno,  da je neznani storilec v zadnjih dneh pristopil do lope ob  eni  od  tamkajšnjih  stanovanjskih  hiš  in iz rezervoarja kmetijskega traktorja  in  drugih  plastičnih  kant v objektu iztočil slabih 200 litrov goriva.

Prometni  policisti  so danes v nočnem času, v Tolminu ustavili 44–letnega  voznika  osebnega  avtomobila  in  mu  odredili  preizkus  alkoholiziranosti  (rezultat  0.35 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka). Voznik je opravil tudi hitri test zaradi  suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil in drugih  psihoaktivnih  snovi.  Rezultat  hitrega  testa je bil pozitiven na prepovedane  droge (kanabis), zato je bil vozniku odrejen strokovni pregled v  zdravstveni  ustanovi,  ki  ga  je  voznik  odločno  odklonil.  Prometni policisti  so  mu  prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Prav  tako  so policisti danes okoli poldneva, na Tolminskem ustavili in kontrolirali mlajšega voznika osebnega avtomobila. Policisti PP Tolmin  so mu odredili t.i. hitri test  zaradi suma vožnje  pod  vplivom  prepovedanih  drog,  psihoaktivnih  zdravil in drugih psihoaktivnih snovi. Rezultat hitrega testa je bil pozitiven na prepovedane droge   (kanabis),   zato  je  bil  vozniku  odrejen  strokovni  pregled  v zdravstveni ustanovi, ki ga je voznik odločno odklonil. 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
08.06.2023
14°C / 26°C
petek
09.06.2023
15°C / 27°C
sobota
10.06.2023
13°C / 26°C