VEČ PROMETNIH NESREČ

Sreda, 22. junij 2022

 
Danes popoldne  so  bili  policisti obveščeni  o prometni nesreči  izven  naselja  Ajba kjer je voznik
osebnega  avtomobila  zapeljal reko Sočo. Ugotovljeno  je bilo, da je 51-letni voznik osebnega avtomobila vozil proti  naselju Solkanu.  Med  vožnjo je v desnem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti z vozilom zapeljal naravnost in z  vozilom  prebil  varnostno  ograjo  in  zapeljal  v reko Sočo; voznik je kasneje  sam  prišel  iz  vozila  izpod  vozišča. Na kraju so poleg policistov posredovali  tudi  gasilci  JZ  GRD  Nova  Gorica  in reševalci NMP ZD Nova Gorica, ki so voznika kasneje odpeljali na preventivni pregled v šempetrsko bolnišnico.  Po  sedanjih  ugotovitvah  voznik  v  prometni  nezgodi ni bil poškodovan.  Ugotovljeno je bilo, da voznik nima  veljavnega  vozniškega  dovoljenja,  prav tako je rezultat odrejenega preizkusa  alkoholiziranosti pokazal, da je bil voznik pod vplivom alkohola. Izdan mu bo plačilni nalog.
-----------------------------------------
Včeraj popoldne so policiste  PU Nova Gorica obvestili o prometni  nesreči  na območju naselja Plave. Ugotovljeno je bilo, da je 73-letni voznik osebnega avtomobila, državljan Madžarske, vozil
po  glavni  cesti  iz  naselja  Plave proti Solkanu. Med vožnjo na omenjeni relaciji je madžarskemu vozniku iz nasprotne smeri pripeljal neznani voznik belega   tovornega  vozila  (kombi),  ki  je  zapeljal  preko  neprekinjene sredinske črte na nasprotno smerno vozišče in z levim delom kombija trčil v levo  zunanje  ogledalo osebnega avtomobila in odpeljal dalje proti naselju Plave.  V  prometni  nesreči  je na tujem osebnem vozilu nastala materialna škoda. Voznik pobeglega kombija ni bil izsleden.
-----------------------------------
Danes dopoldne so policisti PP Nova Gorica obravnavali tatvino v  gostinskem lokalu v Solkanu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec z  letnega  vrta gostinskega lokala odvzel dva zložena dežnika - senčnika s podstavkoma  in z odtujenimi predmeti odšel neznano kam. Materialne škode je bilo za okoli  400  evrov.  Okoliščine  policija  še preiskuje.
--------------------------------------
Včeraj  zvečer, so policisti PP Idrija na območju Črnega Vrha ustavili  in  kontrolirali  voznika  osebnega  avtomobila.  Odrejen mu je bil preizkus alkoholiziranosti in rezultat je pokazal,  da  je  bil pod vplivom alkohola.  Hujšemu  kršitelju  je  bilo začasno zaseženo vozniško dovoljenje in izdan plačilni nalog.
----------------------------------
Včeraj zvečer so policiste obvestili, da je voznik osebnega avtomobila na območju Črnega Vrha povozil divjad (srna). Omenjena divjad je po trku z vozilom zbežala v bližnji gozd.



Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!



Pozabljeno geslo?

 

sobota
25.06.2022
19°C / 30°C
nedelja
26.06.2022
18°C / 31°C
ponedeljek
27.06.2022
16°C / 32°C