LED IZ TOVORNE PRIKOLICE POŠKODOVAL VETROBRANSKO STEKLO AVTOMOBILA NA AVTOCESTI

Nedelja, 10. januar 2021

Včeraj so bili policisti obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila med vožnjo po regionalni cesti iz Kromberka proti Ajševici povozil divjad (divji prašič). Omenjena divjad je po trku z osebnim vozilom na kraju poginila, na vozilu je nastala materialna škoda.

Včeraj so policiste obvestili, da je voznik osebnega avtomobila na glavni cesti izven naselja Godovič (glavna cesta Idrija – Godovič) povozil srnjad. Po trku z avtomobilom je divjad na kraju poginila, zanjo so kasneje poskrbeli tamkajšnji lovci. Na vozilu je nastala majhna poškodba.

Danes so bili policisti obveščeni o tatvini na gradbišču pri izviru Hublja na območju Ajdovščine. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec v času zadnjega vikenda oz. do današnje prijave kaznivega dejanja Policiji ukradel 17 lesenih elementov in 200 metrov kabla na škodo dveh gospodarskih družb. Natančna višina nastale materialne škode se še ocenjuje.

Danes so bili policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na hitri cesti H4 med Razdrtim in Vipavo. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 38-letni voznik osebnega avtomobila, državljan Italije, vozil po hitri cesti iz Razdrtega proti Vipavi. Ko je omenjeni voznik pravilno prehiteval tovorno vozil s pripeto prikolico, celjskih registrskih številk, je iz omenjene prikolice na njegovo osebno vozilo padel kos ledu in poškodoval vetrobransko steklo ter pokrov motorja. Oba udeleženca sta se po nezgodi ustavila na počivališču Mlake ob hitri cesti H4, po krajšem pogovoru pa se je voznik tovornega vozila s kraja odpeljal ne da bi drugem udeležencu oz. upravičencu posredoval ustrezne podatke ali o tem obvestil
Policijo.

Danes so policisti Postaje prometne policije Nova Gorica v Rožni Dolini pri Novi Gorici ustavili 22–letnega voznika osebnega avtomobila. Policisti so v nadaljevanju postopka ugotovili, da slednji ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Prav tako mu je bil odrejen hitri test zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil in drugih psihoaktivnih snovi. Rezultat hitrega testa je bil v njegovem primeru pozitiven na prepovedane droge (kokain), zato mu je bil odrejen strokovni pregled v zdravstveni ustanovi, ki ga je mlajši voznik odločno odklonil.

Danes so so obravnavali prometno nesrečo v Tolminu, kjer je prišlo do nezgode med 39-letnim voznikom kombija in 47–letno voznico osebnega avtomobila. Ničhe od udeležencev ni bil poškodovan.

Prav tako so bili danes obveščeni o povoženju divjadi na cesti Predmeja – Lokavec, kjer je voznik osebnega avtomobila med vožnjo povozil srno. Po trku z omenjeno divjadjo je na
vozilu nastala materialna škoda.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
25.06.2022
19°C / 30°C
nedelja
26.06.2022
18°C / 31°C
ponedeljek
27.06.2022
16°C / 32°C