KRONIKA, 15.9.

Četrtek, 01. januar 1970

 

Danes, 15. septembra ob 10.23 uri, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o prometni nesreči II. kategorije na območju Ajdovščine, kjer je s kolesom prejšnjega dne padla in se poškodovala 67–letna kolesarka. Slednja je pri padcu utrpela lahke telesne poškodbe. Kasneje so poškodovanko zdravniško oskrbeli v splošni bolnišnici v Šempetru pri Gorici. Po nudeni oskrbi so jo odpustili v domačo nego.

Včeraj, 14. septembra ob 12.40 uri, smo bili obveščeni, da je na vrhu Sabotina 75-letnega pohodnika zaobšla slabost in poti nimogel nadaljevati. S strani pristojne službe sobili na kraj napoteni člani Enote za hitro posredovanje Mestne občine Nova Gorica in poklicni gasilciNova Gorica, ki so ga z nosili prenesli do planinske koče.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Nova Gorica so včeraj, 14. septembra ob 16.25 uri, v Novi Gorici 37–letnemu moškemu, državljanu Italije, v postopku zasegli delce posušene rastline za katere obstaja sum, da gre za prepovedano drogo (konoplja). Policisti so zasežene rastlinske delce poslali v nadaljnjo analizo in če bo slednja potrdila, da gre v navedenem primeru za prepovedano drogo, bodo zoper tujega državljana uvedli hitri postopek z odločbo zaradi kršitve določil Zakona o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

Danes, 15. septembra ob 00.35 uri, so policisti v Novi Gorici ustavili 37–letnega voznika osebnega avtomobila in mu v nadaljevanju postopka odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat odrejenega preizkusa je pokazal, da je slednji vozil pod vplivom alkohola

Danes, 15. septembra ob 5.22 uri, smo bili obveščeni, da je 36 letni voznik tovornega vozila znamke Fiat med vožnjo na cestni relaciji med Kobaridom in Robičem, blizu nekdanjega mejnega prehoda s sosednjo Italijo  povozil divjad (košuta). Po trku z omenjeno divjadjo je na tovornem vozilu nastala materialna škoda (poškodovana luč in odbijač na vozilu).

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
21.09.2021
14°C / 23°C
sreda
22.09.2021
11°C / 23°C
četrtek
23.09.2021
11°C / 22°C