PESTRO V PROMETU NA AJDOVSKEM, NA IDRIJSKEM ZAGORELE SAJE V DIMNIKU

Četrtek, 14. januar 2021

Povoženje pnevmatike na ajdovski obvoznici

Včeraj, 13. januarja ob 17.35, so bili policisti obveščeni o prometni nezgodi I. kategorije  na  območju  Ajdovščine, kjer je prišlo do povoženja  odpadle  rezervne  gume. Voznik tovornega avtomobila je vozil po regionalni cesti (ajdovska obvoznica), v bližini železniškega nadvoza se je iz  podvozja  tovornega  vozila  odpela rezervna pnevmatika, ki je padla po vozišču.  Gumo  je nato povozil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil  za  tovornim vozilom. V prometni nezgodi nihče ni bil poškodovan, na osebnem  vozilu  je  nastala materialna škoda. Ajdovski policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.


Na Ajdovskem iz prometa izločili kršitelja cestnoprometnih predpisov

Včeraj,  13.  januarja,  zgodaj popoldne, so policisti na območju Ajdovščine  ustavili   53–letnega   voznika  avtomobila  in  ugotovili,  da  slednji  ne  poseduje  veljavnega vozniškega  dovoljenja.  Prometni  policisti  so  kršitelju  osebno  vozilo zasegli,  zoper  voznika  bo  podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.


Na Idrijskem zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekta


Danes,  14.  januarja,  ob 7.34, so bili policisti obveščeni o dimniškem požaru v stanovanjski  hiši  v  naselju  Zadlog  (Občina  Idrija).  Po prvih zbranih podatkih je domačin v jutranjih urah zakuril štedilnik, nato pa so se vnele saje  v  dimniku.  Občani  so  pričeli  požar  gasiti, dokončno pa so požar pogasili  gasilci  PGD  Črni  vrh in Idrija, ki so pregledali tudi dimniško tuljavo.  Do materialne škode ni prišlo.


Povoženje divjadi

Včeraj,  13.  januarja, nekaj minut po 17. uri, so policisti PP Ajdovščina v Vipavi  (pri  gasilskem domu) obravnavali povoženje živali s strani voznice osebnega avtomobila. Po trku je na vozilu nastala majhna poškodba, žival je s  kraja  pobegnila  neznano  kam. Policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
08.03.2021
-4°C / 11°C
torek
09.03.2021
-3°C / 14°C
sreda
10.03.2021
2°C / 14°C