ZNESEL SE JE NAD NABIRALNIKOM!

Torek, 12. januar 2021

Policisti so včeraj dopoldan obravnavali sum kaznivega dejanja Zatajitev v trgovini večjega nakupovalnega centra na Goriškem (ulica Cesta 25. junija), kjer si je neznanec prilastil pozabljeno denarnico z vsebino. S tem je oškodovanki povzročil materialno škodo za približno 400 evrov. Policisti bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Državno tožilstvo v Novi Gorici. 

Policisti so včeraj popoldan obravnavali vlom v poslovne prostore trgovine v Novi Gorici (Ulica Gradnikove brigade). Neznanec je od začetka leta do prijave policiji vlomil v trgovino in odvzel blagajniški minimum. Policisti bodo po zaključku preiskave podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Policisti so včeraj popoldan obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Ajdovščini. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec poškodoval oz. razbil steklo balkonskih vrat v pritličju in vstopil v notranjost objekta. Policija okoliščine kaznivega dejanja še preiskuje.

Prometni policisti so včeraj zvečer v Rožni Dolini pri Novi Gorici ustavili 29–letnega voznika osebnega avtomobila zaradi prekoračitve hitrosti; v naselju Rožna Dolina, kjer je najvišja hitrost omejena na 50 kilometrov na uro, je drvel 125 kilometrov na uro. Začasno so mu odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo. Po Zakonu o prekrških (113.a člen ZP-1), čaka ga še srečanje s sodnikom, saj bo zoper njega podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče. 

Včeraj dopoldan so policiste v Ajdovščini obvestili, da je voznik osebnega avtomobila med vožnjo po regionalni cesti iz Predmeje proti Lokavcu (Občina Ajdovščina) za nepreglednim desnim ovinkom na voznem pasu s prednjim delom avtomobila zadel večji kos ledu (velikosti 30 cm - 40cm), zaradi česar je na vozilu nastala materialna škoda. Policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Včeraj dopoldan so policiste obvestili o poškodovanju poštnega nabiralnika v naselju Trnovo (Mestna občina Nova Gorica). Po sedaj zbranih podatkih je neznanec poškodoval večji aluminijasti poštni nabiralnik blizu stanovanjskega objekta in tako lastniku povzročil materialno škodo v višini 50 evrov. O nezakonitem početju je Policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici). Novogoriški policisti bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev obravnavanega primera podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
22.01.2021
7°C / 12°C
sobota
23.01.2021
9°C / 10°C
nedelja
24.01.2021
4°C / 7°C