VOZNIK MOPEDA ZADEL PEŠCA

Petek, 08. januar 2021

Včeraj je bila Policija obveščena o kršitvi cestnoprometnih  predpisov  oz.  vijuganja  po  vozišču  na  hitri cesti H4 Razdrto  –  Vrtojba. Policisti Postaje  prometne  policije  Nova  Gorica  so na počivališču hitre ceste H4 Razdrto  –  Vrtojba v Šempasu 56–letnega tujega voznika tovornega vozila izsledili in mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa  je  pokazal,  da  je  bil  romunski voznik močno pod vplivom  alkohola- 1.16  miligrama  alkohola  v  litru  izdihanega zraka.

Včeraj so bili obveščeni o prometni nesreči v  neposredni  bližini  naselja Črniče v Občini Ajdovščina, v kateri  je bila udeležena 57-letna voznica osebnega avtomobila. Voznica je pri vožnji iz Sela proti Črničam povozila večji  kamen,  pri  tem  je  prišlo  do  poškodovanja  vozila .

Včeraj so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na  območju  Tolmina, v  kateri  je  bil pešec predvidoma  lažje  telesno  poškodovan.  Policisti Policijske Postaje Tolmin so z zbiranjem obvestil  ugotovili,  da  je  24-letni moški 6. januarja okoli  5.50  ure,  na  semaforiziranem  križišču v Tolminu prečkal cesto na prehodu za pešce iz smeri industrijske cone proti središču mesta. Ko je bil pešec  na  prehodu  za  pešce,  oddaljen približno en meter od roba vozišča, ga je iz smeri glavne ceste zadel  voznik  mopeda,  ki  je  po  trku  padel  na  tla.  Voznik mopeda je 24-letnemu pešcu po nezgodi pomagal vstati in po krajšem pogovoru s pešcem, ki  je vozniku mopeda dejal, da pomoči ne potrebuje, kraj nesreče zapustil. Naslednjega  dne pa je udeleženi pešec zaradi bolečin v predelu  levega  stegna  poiskal  zdravniško  pomoč  v ZD Tolmin. Po nudeni zdravniški  pomoči  je  bil  odpuščen v domačo oskrbo.

Policisti  Policijske Postaje  Idrija  so  bili  včeraj v dopoldanskih urah s strani  oškodovanke  obveščeni o sumu kaznivega dejanja zatajitve na območju Idrija. Neznanec je konec lanskega decembra našel  in  si  prilastil denarnico,  ki  jo je oškodovanka najverjetneje pozabila na blagajni ene od večjih  trgovin. Ukradena denarnica je bila 6. januarja najdena v drugem trgovskem objektu na območju Idrije.

Včeraj pozno zvečer so bili obveščeni o povoženju jelena s strani voznika osebnega avtomobila na regionalni cesti med Bovcem in  naseljem  Log pod Mangartom, blizu trdnjave Kluže.

Prav  tako so policisti Policijske Postaje  Ajdovščina danes nekaj po 6. uri zjutraj,  obravnavali  povoženje  divjadi na regionalni cesti Col – Predmeja.

Danes dopoldan so policisti Policijske Postaje Bovec obravnavali prometno nesrečo na območju naselja Čezsoča pri Bovcu, v kateri sta bila  udeležena  dva voznika osebnih avtomobilov. Po prvih zbranih podatkih je  38–letni  voznik  pripeljal  iz zaselka Vodenca proti vasi Čezsoča in v križišču  zavijal  levo,  pri tem pa izsilil prednost 18–letnemu vozniku  avtomobila,  ki je pripeljal po prednostni cesti. Mlajši voznik se je  z  namenom,  da bi preprečil trk z drugim vozilom, umikal v levo in trčil v drevo. 18-letni voznik je bil  v  prometni  nezgodi poškodovan, zato so ga svojci  odpeljali  na  nadaljnje zdravljenje v zdravstveno ustanovo.
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
22.01.2021
7°C / 12°C
sobota
23.01.2021
9°C / 10°C
nedelja
24.01.2021
4°C / 7°C