TATVINA REGISTRSKIH TABLIC NA TOLMINSKEM

Četrtek, 15. oktober 2020

Včeraj so policisti Policijske Postaje Tolmin obravnavali tatvino obeh  registrskih  tablic  z osebnega avtomobila na Tolminskem. Po sedanjih ugotovitvah  je  neznani  storilec  z  avtomobila  znamke  Opel,  ki je bil parkiran  na  makadamskem  parkirišču  ob  cesti Dolenja Trebuša – Čepovan, odtujil  registrski  tablici. Po izvršitvi kaznivega dejanja je z odtujenimi registrskimi tablicami odšel neznano kam.

Včeraj so bili obveščeni o tatvini večjega števila  oblačil  v  eni od trgovin večjega nakupovalnega centra na območju Nove  Gorice.  Neznani storilec je v obdobju zadnjih treh tednov iz trgovine ukradel 50 kosov različnih oblačil v skupni vrednosti  2.121,63  evrov  na škodo pravne osebe in z i izdelki  s  kraja  odšel  neznano  kam.  

Včeraj  so  policisti  Policijske Postaje  Bovec  obravnavali sum kaznivega dejanja  goljufije.  Po  dosedaj zbranih podatkih je neznanec  v  obdobju  zadnjih štirih mesecev neznano kje unovčil turistični bon  oškodovanca  v  višini  200  evrov.  Policisti  nadaljujejo z dodatnim zbiranjem  obvestil  da  bi  ugotovili  vse okoliščine kaznivega dejanja. Po zaključku preiskave bodo zaradi navedenega kaznivega dejanja na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

V  včerajšnjem  obvestilu za javnost smo poročali, da so bili policisti Operativno Komunikacijskega Centra Policijke Uprave  Nova Gorica s strani Regijskega centra za obveščanje Nova Gorca včeraj obveščeni o požaru gospodarskega objekta  v  naselju  Prvačina. Na gospodarski objekt  sta vezani nova stanovanjska in starejša nenaseljena hiša. S strani pristojne  službe  so bili na kraj napoteni tudi gasilci Javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost  Nova Gorica in  PGD  Dornberk,  ki  so  požar  gasili  in iz objekta odstranjevali pogorjene  in  tleče  predmete.  Pri  gašenju  požara  je sodelovalo skupno dvanajst   gasilcev   obeh  gasilskih   enot,  z  gašenjem  in odstranjevanjem  pogorjenih  predmetov  pa  so dokončno zaključili ob 10.55. Z  ogledom  kraja  požara ni bilo mogoče natančno  ugotoviti vzrok požara, saj je bil objekt popolnoma porušen, prav tako se je streha gospodarskega poslopja med požarom porušila in padla v sam objekt. Dim in saje so med požarom poškodovali tudi povezano zapuščeno  gospodarsko  poslopje,  med  gorenjem  in rušenjem goreče strehe hleva je del le-te padel na povezan objekt strehe predprostora stanovanjske hiše in poškodoval strešnike.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
28.10.2020
6°C / 19°C
četrtek
29.10.2020
5°C / 18°C
petek
30.10.2020
6°C / 19°C