ZAKONCA STA SE SPRLA

Sreda, 14. oktober 2020

Včeraj zvečer je bila Policija obveščena o prometni nesreči na območju Solkana. V njej sta bila udeležena motorno   kolo   in  osebni  avtomobil. Nezgoda se je zgodila zaradi nepravilnega prehitevanja 25 letnega  motorista. Iz Nove Gorice je vozil proti Plavam po solkanski  obvoznici in  med prehitevanjem kljub zaviranju zadel v zadnji levi  del  osebnega avtomobila, ki ga je pred njim vozil 23–letni voznik. V prometni  nezgodi  je bil motorist predvidoma lažje poškodovan.

Včeraj  so  policisti Policijske Postaje Nova Gorica obravnavali  kršitev  javnega  reda  in  miru  v  zasebnih prostorih v Novi Gorici,  kjer sta se verbalno in nato še fizično sprla zakonca.

Danes v nočnem času, so policiste Operativno Komunikacijskega Centra Policijske Uprave Nova Gorica  obvestili o požaru gospodarskega objekta v naselju Prvačina. Na gospodarski objekt sta vezani nova stanovanjska in starejša  nenaseljena  hiša.  S  strani  pristojne  službe  so bili na kraj napoteni tudi gasilci Javnega zavoda za gasilsko in reševalno dejavnost  Nova Gorica in Prostovoljno Gasilsko Društvo Dornberk, ki so čez  nekaj  ur  požar tudi dokončno pogasili. Po prvih ugotovitvah je vzrok požara najverjetneje kratek stik  na  eni  od dveh zamrzovalnih skrinj.

Danes zjutraj so bili obveščeni o prometni nesreči  v  semaforiziranem  križišču  v Ajdovščini, kjer se je 26-letna voznica   osebnega  avtomobila  zaletela  v  zadnji  del  drugega  osebnega avtomobila,  ki  ga  je  vozil 69–letni voznik. V prometni nezgodi nihče od udeleženih  voznikov ni bil poškodovan.

Danes dopoldan so bili obveščeni o poškodbi parkiranega osebnega  avtomobila  na  parkirnem  prostoru  pred  trgovino v Novi Gorici.  Po  prvih  zbranih  podatkih  je voznica osebnega vozila zaradi  nepravilnega  premika  z vozilom trčila v drugo vozilo in s kraja odpeljala ne da bi drugemu soudeležencu nudila ustrezne podatke oz. o tem  obvestila  Policijo.  

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
28.10.2020
6°C / 19°C
četrtek
29.10.2020
5°C / 18°C
petek
30.10.2020
6°C / 19°C