ZAGORELO V STANOVANJSKI HIŠI V BRDIH

Sreda, 07. oktober 2020

Včeraj so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v naselju Cesta na Ajdovskem, v kateri  sta bila udeležena voznica osebnega avtomobila in kolesar. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je 71-letna voznica avtomobila vozila po regionalni cesti  iz vasi Cesta proti naselju Vipavski Križ. Med vožnjo na omenjeni relaciji je s prednjim desnim delom osebnega avtomobila trčila v 27-letnega kolesarja,  ki je pravilno po prednostni cesti vozil iz Ceste proti naselju Ajdovščina; med vožnjo je uporabljal zaščitno kolesarsko čelado. Po trčenju je  kolesar padel na desni bok in se predvidoma lažje poškodoval.

Včeraj so bili obveščeni o prometni nesreči na   gradbišču  novega  stanovanjskega  bloka  v  Novi  Gorici z udeležbo dveh vozil.  Ker  so  bili izpolnjeni vsi zakonski pogoji, so policisti Policijske Postaje Nova Gorica odstopili od ogleda kraja.

Včeraj zvečer so policisti Policijke Postaje Ajdovščina pri nadzoru cestnega prometa na Vipavski cesti v Ajdovščini ustavili 37-letnega voznika osebnega avtomobila in mu odredili   preizkus alkoholiziranosti.  Rezultat  je  pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Vozniku je bilo skladno s  prometno  zakonodajo  začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja  vožnja,  zaradi  kršitve  prometne  zakonodaje je bil vozniku izdan plačilni nalog.

Včeraj  zjutraj  so  policiste  Policijske Postaje  Ajdovščina  obvestili  o poškodovanju osebnega avtomobila znamke Renault na parkirnem prostoru blizu enega  od  stanovanjskih  blokov v Ajdovščini. Po dosedaj zbranih podatkih je neznanec   z   neznanim  predmetom  poškodoval  oz.  preluknjal  obe  desni pnevmatiki  vozila. S tem dejanjem je povzročil materialno škodo v višini  približno  200 evrov. Oškodovanec je odstopil od predloga za pregon navedenega  kaznivega  dejanja, zato bodo ajdovski policisti o obravnavanem primeru  s  pisnim  poročilom  obvestili  Okrožno  državno tožilstvo v Novi Gorici.

Danes  ob 12.25  uri,  so  bili policisti Operativno Komunikacijskega Centra Policijske Uprave Nova Gorica obveščeni o požaru stanovanjske hiše v naselju Vrhovlje pri Kojskem v Občini Brda.  Po  prvih  zbranih  podatkih  je  gorel  del  hiše,  ki ni naseljen. Na kraju so poleg policistov Policijske Postaje Nova Gorica  posredovali  tudi  gasilci,  ki so požar dokončno pogasili.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
26.10.2020
13°C / 20°C
torek
27.10.2020
14°C / 18°C
sreda
28.10.2020
4°C / 20°C