NEPRILAGOJENO NA CESTAH!

Torek, 29. september 2020

Včeraj kmalu po 12tih se je prometna nesreča I. kategorije z materialno škodo pripetila na cesti Col – Ajdovščina, v bližini odcepa za Budanje, v njej pa je bila udeležena voznica osebnega avtomobila. 62-letna voznica je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in posledično z vozilom trčila v obcestno brežino. Prejela je plačilni nalog.

Včeraj popoldan so idrijski policisti obravnavali prometno nesrečo I. kategorije izven naselja Godovič z udeležbo 46-letne voznice osebnega avtomobila, ki je ostala nepoškodovana, na vozilu pa je nastala materialna škoda. Prejela je plačilni nalog. 

Danes zjutraj se je prometna nesreča I. kategorije s pobegom dogodila blizu naselja Idrsko (na Idrski ravnini) z udeležbo dveh tovornih vozil. 54-letni voznik tovornega vozila je vozil po glavni cesti iz Tolmina proti Kobaridu. Pri srečevanju z nasproti vozečim tovornim vozilom, ki je vozil preveč po sredini vozišča, je med njunimi vozili prišlo do oplaženja z bočnimi ogledali. Neznani voznik tovornega vozila je odpeljal proti Tolminu, 54-letni voznik pa se je na kraju ustavil in o prometni nezgodi obvestil Policijo. Na njegovem vozilu je ostalo razbito ogledalo in steklo na levih vratih tovornega vozila. Ko bodo policisti izsledili pobeglega voznika tovornega vozila, bodo lahko ustrezno ukrepali.

Idrijski policisti so danes nekaj minut po 5. uri zjutraj obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na glavni cesti med Spodnjo Idrijo in Stražo, na območju vasi Plužnje z udeležbo dveh vozil (dva kombija). 40–letni voznik tovornega vozila je peljal iz Spodnje Idrije proti Straži, kjer se je na ravnem delu ceste srečeval z nasproti vozečim tovornim vozilom (vozil ga je 26–letni voznik). Pri srečevanju med njunimi vozili je prišlo do oplaženja z levimi vzvratnimi ogledali. Policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
30.10.2020
5°C / 19°C
sobota
31.10.2020
5°C / 19°C
nedelja
01.11.2020
6°C / 20°C