NA TOLMINSKEM ZASILNI PRISTANEK JADRALNEGA PADALCA

Četrtek, 10. september 2020

Včeraj dopoldne so  bili  policisti s strani oškodovanca obveščeni o  tatvini  delov  osebnega avtomobila  v  Ajdovščini. Storilec  je v  obdobju zadnjih dveh tednov iz osebnega avtomobila  odvzel stekla obeh prednjih smerokazov.

Včeraj popoldne pa  so  bili  policisti obveščeni  o  nesreči  tujega jadralnega  padalca na planini Razor, ki je zasilno pristal na  drevesu  in  se poškodoval.  Poškodovanega  nemškega  jadralnega  padalca  so s  helikopterjem prepeljali na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Policija je bila včeraj obveščena tudi o tem, da se je na državni  turistični  cesti Mangartsko sedlo – Strmec  pri trku  z  domačo  živaljo (kozo) lažje poškodoval 38–letni kolesar z Gorenjske.

Včeraj se je pripetila tudi ena prometna nesreča  II.  Kategorije, in sicer  v  Šempetru  pri Gorici, kjer se je med vožnjo po kolesarski  stezi  iz  Šempetra  pri  Gorici  proti Rožni Dolini lažje poškodoval 42–letni  kolesar.

Danes se je na regionalni  cesti Vipava – Podnanos zgodila prometna nesreča II.  kategorije, pri odcepu za Podrago, kjer  je  prišlo  do  trčenja  med  voznikom avtobusa in starejšim voznikom osebnega  avtomobila.  V prometni nesreči sta bila oba voznika omenjenih  vozili  predvidoma lažje telesno poškodovana. V  času  prometne  nesreče  je  bilo  na  omenjenem avtobusu 8 potnikov,  nihče  od  njih  ni  bil  telesno  poškodovan.

Danes so bili policisti obveščeni o povoženju srne  s strani voznika osebnega avtomobila pred naseljem Opatje Selo.  
Včeraj zjutraj pa so policisti obravnavali več primerov povoženja divjadi (v dveh primerih je šlo za  srne,  v  enem  primeru  pa  za  divjega  prašiča), in sicer na območju Ajševice,  naselja  Budanje  in  Banjšic.  Na vozilih je nastala materialna škoda. 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
26.09.2020
10°C / 18°C
nedelja
27.09.2020
8°C / 18°C
ponedeljek
28.09.2020
10°C / 18°C