DOLGI PRSTI

Torek, 04. avgust 2020

Včeraj zgodaj popoldne so policiste obvestili o vlomu v kovinski zabojnik na eni od parcel na Vrtojbenskem polju. Po sedaj zbranih podatkih je neznanec vlomil v omenjeni kontejner in iz njega odtujil različno orodje (tri dizelske freze, nahrbtno kosilnico, električno tlačno črpalko, nahrbtno ročno škropilnico...). S tem je oškodovancem povzročil materialno škodo v višino približno 5.000 evrov.  

Prav tako so novogoriški policisti včeraj popoldan obravnavali vlom tudi v leseno barako na območju Vrtojbe (Vrtojbensko polje). Neznani storilec je iz barake odvzel štiri plastične stole in pomično motorno kosilnico. S tem je oškodovancu povzročil materialo škoda v višini približno 150 evrov.  

Danes zjutraj so policiste obvestili o vlomu v osebni avtomobil znamke Toyota Corolla, parkiran pri trdnjavi Kluže na Bovškem. Po prvih podatkih je neznani storilec z razbitjem stekla vlomil in iz notranjosti avtomobila odtujil denarnico z vsebino (v njej je oškodovanec imel poleg osebnih dokumentov tudi gotovino).  

Idrijski policisti so včeraj dopoldan obravnavali tatvino iz enega od gostinskih lokalov v Idriji. Ugotovili so, da je neznani storilec iz lokala ukradel poleg denarnice z gotovino tudi druge predmete (led luči, adapter z USB priključki in žgano pijačo).  

Idrijski policisti so včeraj obravnavali tudi poškodovanje osebnega avtomobila VW Passat v okolici Idrije. Ugotovili so, da je neznanec minuli teden z neznanim ostrim predmetom na neugotovljenem kraju poškodoval omenjeno vozilo. S tem je lastniku vozila po nestrokovni oceni povzročil materialno škodo v višini približno 600 evrov. Oškodovanec pa je odstopil od predloga za pregon navedenega kaznivega dejanja.

Danes ponoči so policisti v Idriji ustavili 25-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je klonil na preizkusu alkoholiziranosti. Zato so mu nadaljnjo vožnjo prepovedali in začasno odvzeli vozniško dovoljenje (po 113.a členu ZP-1).

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
26.09.2020
10°C / 18°C
nedelja
27.09.2020
8°C / 18°C
ponedeljek
28.09.2020
10°C / 18°C