ROP SREDI NOVE GORICE

Četrtek, 01. januar 1970

Dne 27.1.2020 ob 11.25 uri je bila PP Nova Gorica obveščena o kaznivem dejanju ropa, ki se je zgodil tega dne okoli 07.30 ure na Kidričevi ulici v Novi Gorici.

Neznani storilec, moški star med 25 in 30 let, visok okoli 190 cm, srednje postave, govoril s primorskim naglasom je okoli 07.30 ure z nožem zagrozil mlajšemu dekletu, ki je sedelo na klopci in od nje zahteval denarnico. Iz denarnice je odvzel manjšo vsoto gotovine in odšel neznano kam.
Oškodovanka med kaznivim dejanjem ni zadobila telesnih poškodb.

Vse občane, ki bi o tem karkoli vedeli, pozivamo, da o tem obvestijo policijo na številko 113, anonimno številko policije 080 1200 ali številko policijske postaje Nova Gorica 05 30 34 400.

Žrtve podobnih kaznivih dejanj pa naprošamo, da v primeru takšnih dejanj, o tem takoj obveščajo policijo in s tem precej olajšajo delo policiji pri raziskovanju navedenih kaznivih dejanj.

Včeraj ob 18.02 uri je bil OKC PU Nova Gorica s strani zdravstvenih delavcev obveščen o nesreči na smučišču Kanin.

Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je med deskanjem na smučišču Kanin padel 23 letni državljan Madžarske in zadobil lahko telesno poškodbo na levi roki. Tuja krivda izključena.


KD LAHKE TELESNE POŠKODBE

Včeraji je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o lahki telesni poškodbi na območju Črnega vrha, občina Idrija.
Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je prišlo do spora med 38 letni občanom in 56 letnim občanom, oba državljana Slovenije pred gostiščem v Črnem vrhu. V sporu sta oba zadobila lahke telesne poškodbe.
Zoper povzročitelja bo podana kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA II. KATEGORIJE

Včeraj ob 23.41 uri je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o prometni nesreči II. kategorije na cesti Ajdovščina – Ustje. Policisti so ugotovili, da je 30 letna voznica, državljanka Slovenije zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v drevo. Zadobila je lahke telesne poškodbe, izdan jih je bil plačilni nalog. 


PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE

Včeraj je bil OKC PU Nova Gorica obveščen o prometni nesreči I. kategorije na cesti Ajševica – Rožna dolina v bližini odcepa za smetišče Stara gora.
Z ogledom so prometni policisti ugotovili, da je prometno nesrečo zaradi neprimerne hitrosti povzročil voznik osebnega avtomobila, 47 letni državljan  Bosne in Hercegovine, ki je trčil v voznika tovornega vlečnega vozila s polpriklopnikom, ki ga je vozil 56 letni državljan Slovenije. Prisotnost alkohola pri voznikih ni bila ugotovljena.
Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
29.09.2020
6°C / 20°C
sreda
30.09.2020
7°C / 22°C
četrtek
01.10.2020
10°C / 21°C