NEPRIDIPRAVI IN NE PRI PRAVI

Torek, 12. november 2019

Novogoriški policisti so danes zjutraj obravnavali vlom prodajalno z oblačili na Cankarjevi ulici v Novi Gorici. Neznanec je ponoči iz nje ukradel pet kosov oblačil v vrednosti približno 100 evrov.

Tudi danes zjutraj so novogoriški policisti obravnavali vlom v hišico za pobiranje parkirnine v središču Nove Gorice. Neznanec je ponoči iz nje ukradel več predmetov (dve manjši 3-kilogramski plinski jeklenki, polnilno baterijo, parabolični grelec in baterijsko svetilko). S tem dejanjem pa povzročil za približno 110 evrov materialne škode.


Ajdovski policisti so včeraj obravnavali sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, potem ko so se neznanci v zadnjih dneh dvakrat znesli nad fasado tamkajšnje osnovnošolske ustanove. 31. oktobra in nato ponovno v času zadnjega vikenda so poškodovali fasado objekta z metanjem jajc, s sprejem popisali plastične fasadne panele in poškodovali varnostno panelno ograjo. S tem so šolski ustanovi povzročili materialno škodo v višini približno 2.000 evrov. Oškodovanka pa je od predloga za pregon odstopila.


Novogoriški policisti so včeraj ob 18. uri obravnavali prometno nesrečo I. kategorije v okolici Solkana, v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila. 46-letnik je na regionalni cesti Solkan – Grgar med vožnjo v desnem ostrem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti in pod vplivom alkohola zapeljal naravnost izven vozišča.  


Idrijski policisti so v soboto, 9. novembra, v večernih urah, obravnavali prometno nesrečo II. kategorije in hujši prekršek 45-letnega voznika osebnega vozila v enem od naselij v Občini Cerkno.

Voznik ni upošteval svetlobnih znakov policistov in je vožnjo nadaljeval proti vasi Gorenji Novaki. Divja akcija pa se je zaključila s prevrnjenim avtomobilom v strugi potoka Črna. Na brežino so ga rešili policisti.


Ajdovski policisti so danes okoli polnoči v Vipavi obravnavali 65–letnega voznika osebnega avtomobila. Ker je vozil pod vplivom alkohola, so mu nadaljnjo vožnjo prepovedali in začasno odvzeli vozniško dovoljenje.

Prometni policisti so včeraj popoldan zaradi neupoštevanja pravil prednosti obravnavali
prometno nesrečo I. kategorije na Kidričevi ulici v Novi Gorici. Udeležena sta bila voznika osebnih avtomobilov stara 32 in 68 let.

Danes zjutraj so prometni policisti obravnavali prometno nesrečo I. kategorije z materialno škodo na odseku hitre ceste H4 Razdrto – Vipava (na Rebrnicah – smer Nova Gorica), z udeležbo kombija in tovornega vozila. 37-letni voznik kombija je ob nepravilnem prehitevanju z zadnjim delom vozila trčil v zadnji del tovornega vozila s polpriklopnikom, ki ga je vozil 49–letni voznik.

Včeraj okoli poldneva je voznik osebnega avtobobila na cesti Tolmin - Kobarid, tik pred naseljem Idrsko, povozil srno, ki je po trčenju stekla na bližnje polje. Na vozilu pa je ostalo poškodovano desno vzvratno ogledalo.

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
12.07.2020
16°C / 30°C
ponedeljek
13.07.2020
14°C / 27°C
torek
14.07.2020
14°C / 28°C