POŠKODBA OSEBNEGA AVTOMOBILA IN TATVINE KOLES

Ponedeljek, 11. marec 2019

Danes, zjutraj  so policiste obvestili o poškodovanju osebnega avtomobila v Novi Gorici. Po prvih podatkih se je nepridiprav tekom noči znesel nad osebnim avtomobilom, ki je bil parkiran pred stanovanjskim blokom. Zaradi omenjenega nezakonitega početja je na vozili nastala materialna škoda v višini približno 200 evrov.

Policisti so v Novi Gorici obravnavali dve tatvini koles. Tatvine koles so pogosta kazniva dejanja, saj je v Sloveniji ukradenih oziroma prijavljeno pogrešanih letno približno 3.000 koles.  Zato policisti svetujejo, da raje dobro zavarujete svoje kolo in ne ponujate priložnosti nepridipravom.


Danes zjutraj so policisti obravnavali prometno nesrečo I. kategorije na hitri cesti med Razdrtim in Vipavo (na Rebrnicah) v kateri sta bili udeleženi dve vozili (tovorno in osebno vozilo).


Včeraj,  v nočnem času, so policisti v Idriji ustavili 20–letno voznico osebnega avtomobila in ji v nadaljevanju postopka odredili preizkus alkoholiziranosti. ki je pokazal, da je vozila pod vplivom alkohola. Policisti so ji prepovedali nadaljnjo vožnjo in začasno odvzeli vozniško dovoljenje


Danes zjutraj so novogoriške policiste obvestili o vlomu v kontejnerja na gradbišču v Stari Gori pri Novi Gorici. Po sedaj zbranih podatkih je neznani storilec v času zadnjega vikenda na ograjenem gradbišču vlomil v dva kontejnerja in odvzel več kosov različnega orodja, strojev in drugih naprav (motorne žage, akumulatorski vrtalniki...). Po prvi oceni je zaradi omenjenega kaznivega dejanja nastala materialna škoda v višini približno 4.000 evrov. Včeraj, je bila Policija s strani prijavitelja obveščena o poginu čebel na parceli na območju naselja Bukovica (ob reki Vipavi). Na kraju je bilo ugotovljeno, da je poginilo približno polovica čebel iz osmih panjev.

Vzrok pogina čebel se še ugotavlja.

Preteklo soboto, dopoldne, je bila Policija obveščena o najdbi pozabljene gotovine (v vrednosti 30 evrov) v reži bankomata v Tolminu. Ko bo znan lastnik omenjenih bankovcev, mu bodo po zaključku postopka tudi vrnjeni.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
24.05.2019
11°C / 24°C
sobota
25.05.2019
12°C / 25°C
nedelja
26.05.2019
13°C / 25°C