PROMETNA NESREČA NA COLU

Petek, 18. januar 2019
Obravnavana primera poškodovanja tuje stvari na Tolminskem

Včeraj, 17. januarja popoldne, so policisti PP Tolmin obravnavali poškodovanje vhodnih vrat stanovanjskega objekta v naselju Koritnica (Občina Tolmin). Ugotovljeno je bilo, da je neznanec tekom včerajšnjega dne v steklo vhodnih vrat vrgel večji kamen in razbil zunanjo steklo. Zaradi omenjenega nezakonitega početja je nastala materialna škoda v višini približno 100 evrov. Glede omenjenega kaznivega dejanja je policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe (preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in Državno tožilstvo v Novi Gorici). Po zaključku preiskave obravnavanega primera bodo tolminski policisti na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo. - 


Prav tako so policisti PP Tolmin včeraj, 17. januarja, obravnavali tudi poškodovanje parkiranega osebnega avtomobila na železniški postaji na Mostu na Soči. Po prvih zbranih podatkih je neznani storilec med vikendom poškodoval oz. podrsal desna vrata osebna vozila in tako oškodovanki povzročil za približno 250 evrov materialne škode. Tolminski policisti bodo glede omenjenega primera podali ustrezen ukrep.


Povoženje divjadi

Včeraj, 17. januarja, so novogoriški policisti obravnavali povoženje divjadi na cesti med Grgarjem in Čepovanom, kjer je voznica osebnega avtomobila trčila v divjad (jelen). Policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico. v zvezi s tem policisti PU Nova Gorica ponovno opozarjamo vse udeležence v cestnem prometu, da se tovrstne nesreče pogosto dogajajo v večernih urah oz. jutranjih urah, zato velja opozorilo, da na krajih oz. odsekih, ki so opremljeni z ustrezno prometno signalizacijo oz. znaki, ki opozarjajo na možen prehod divjadi čez cesto in tam, kjer so opazili divjad ali kjer cesta poteka mimo ali skozi gozdove ter travnate površine, vozijo še posebej previdno in s primerno hitrostjo. 


Danes, 18. januarja ob 13.28 uri, so policiste obvestili o prometni nesreči II. kategorije blizu Cola in v kateri sta bili udeleženi dve vozili (osebno in tovorno vozilo s polpriklopnikom za prevoz naftnih derivatov). Po sedanjih ugotovitvah je 26-letna voznica osebnega avtomobila peljala iz Črnega Vrha proti Colu po klancu navzdol. Pred naseljem Col je v desnem ovinku zapeljala na nasprotno smerno vozišče in z vozilom čelno trčila v tovorno vozilo. V prometni nesreči je bila telesno poškodovana voznica osebnega avtomobila. Kasneje so jo reševalci z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Prometni policisti bodo v zvezi z obravnavanim primerom glede na vsa ugotovljena dejstva in težo telesnih poškodb podali ustrezen ukrep.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
17.08.2019
14°C / 29°C
nedelja
18.08.2019
16°C / 31°C
ponedeljek
19.08.2019
17°C / 33°C