HUDA NESREČA MED AJDOVŠČINO IN VIPAVO

Nedelja, 21. oktober 2018

Danes ob  5.48  uri, so policiste OKCV PU Nova Gorica obvestili  o   prometni  nesreči   na odseku hitre ceste H4 Vipava – Ajdovščina in v kateri so bile štiri osebe telesno poškodovane.
 
Po  prvih podatkih je 21-letni voznik osebnega avtomobila vozil na omenjeni cesti  iz  Vipave  proti  Ajdovščini  in  med  vožnjo  zapeljal desno izven vozišča,  kjer  se  je vozilo prevrnilo (poleg omenjenega voznika so bili v vozilu še trije sopotniki, vsi državljani Makedonije). Pri tem sta bili dve osebi  predvidoma  huje  (oba  sopotnika  zadaj)  in  dve  osebi (voznik in sopotnik spredaj) predvidoma lažje telesno poškodovani. Kasneje je na kraju eden  od  udeležencev (24-letni sopotnik, ki je sedel zadaj levo)  prometne nesreče, ki je bil huje telesno poškodovan, podlegel telesnim poškodbam.
 
Poleg  policistov  so  na  kraju posredovale tudi druge pristojne službe. V zvezi  s  prometno nesrečo so policisti obvestili tudi pristojne pravosodne organe  (preiskovalnega  sodnika  Okrožnega  sodišča in Državno tožilstvo v Novi  Gorici).  Prometni policisti v zvezi z okoliščinami tragične prometne nesreče  še  zbirajo obvestila, več podrobnosti o tragični prometni nesreči bomo širši javnosti posredovali takoj ko bo to mogoče.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
20.02.2020
-3°C / 13°C
petek
21.02.2020
-1°C / 15°C
sobota
22.02.2020
-2°C / 14°C