ČRNA KRONIKA, 19. 4.2017

Sreda, 19. april 2017

Včeraj popoldne so policiste OKC PU Nova Gorica obvestili o  vlomu  v pomožni  objekt  ob  stanovanjski hiši v naselju Tevče. Po dosedanjih ugotovitvah je neznani storilec vlomil v objekt in si  prilastil  kovček  z  električnim  orodjem, s čimer je lastnika oškodoval za približno 250 evrov.


Včeraj dopoldne  so  policisti  obravnavali  tudi tatvino avtomobilskih  brisalcev v Novi Gorici. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec pristopil  do  osebnega  avtomobila, ki je bilo parkirano v  neposredni bližini stanovanjskega bloka  in  z njega odtujil oba brisalca. S  tem  dejanjem  je  povzročil  za približno 50 evrov materialne škode.


18. aprila nekaj minut po 20. uri je bila Policija obveščena o  prometni  nesreči  I.  kategorije  na hitri cesti Razdrto - Vrtojba, med predorom  Podnanos in počivališčem Mlake sever, v kateri je bil udeležen 47-letni  voznik  tovornega vozila, državljan Poljske. Ugotovljeno je bilo, da so tovornemu  vozilu  pri  vožnji po klancu navzdol odpovedale zavore, zaradi  česar  je  voznik  zapeljal  levo  in z levim bočnim delom tovornega  vozila  drsal  po  odbojni  ograji  in  se  po dobrih 600 metrih ustavil.  Prometni  policisti  so  primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.V ponedeljek, 17. aprila popoldne so policiste obvestili o varnostnem dogodku  s  področja  prometne  varnosti  na  območju  Ajdovščine, kjer je 28-letni voznik motornega kolesa med vožnjo po kolovozni poti  v  vinogradu izgubil nadzor nad motornim  ter  padel  in  se  poškodoval. Poškodovanca zdravniško oskrbeli v šempetrski bolnišnici.


Danes so  policisti  obravnavali  vlom  v  starejšo nenaseljeno   stanovanjsko   hišo   na   območju  naselja  Miren.  Ugotovljeno je bilo, da storilci ob vlomu niso ničesar ukradli.

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
22.05.2018
15°C / 26°C
sreda
23.05.2018
16°C / 23°C
četrtek
24.05.2018
14°C / 25°C