PRVIČ SO ZAJOKALI

Ponedeljek, 17. april 2017

Sreda, 21. marec

Tokrat po številu rojstev prednjači šempetrska porodnišnica. Tam se je rodila deklica, ki odhaja v Brda, natančneje v Višnjevik. Na svet so prijokali še trije fantki, kraji, kjer bodo prebivali pa so Trnovo pri Gorici, Dobravlje in Šempeter. Štorklja se je ustavila tudi v Postojni, kamor pa je minulo noč dostavila dva fantka, ki ju bodo starši odpeljali v Branik in na Medvedje Brdo.

Torek, 20. marec

Današnji svetovni dan sreče je največjo življensko srečo prinesel šestim staršem. V postojnski porodnišnici se je rodila deklica, ki bo odšla v Marezige, trije dečki pa bodo svoj dom dobili v Laškem, Radomljah in Tolminu. V Šempetru pa sta starše osrečila novorojenčica iz Ozeljana in novorojenček iz Dobrove.

Ponedeljek, 19. marec

V Postojni so se v znamenju pravljične številke tri rodili trije dečki iz Loške doline, Ilirske Bistrice in Ajdovščine. V Šempetru pa je na svet prav tako prijokal deček, in sicer bo prebival v Mali vasi pri Bovcu. Kdo ve, morda pa deklice čakajo, da pokukajo na svet na jutrišnji mednarodni dan sreče?

Nedelja, 18. marec

Današnja nedelja je pripadala dečkom. Pet se jih je rodilo v postojnski porodnišnici, domov pa bodo odšli v Koper, v Postojno, na Vrhniko in dva v Ljubljano. V šempetrski porodnišnici so to noč počivali.

Sobota, 17. marec.

Deklica in deček, bratec in sestrica, sta se rodila v šempetrski porodnišnici, postala pa sta novopečena prebivalca Nove Gorice. V postojnski porodnišnici sta se rodili deklici, ki bosta odšli v Novo Gorico in Ilirsko Bistrico.

Petek, 16. marec

V Postojni sta se rodili dve deklici: ena iz Pivke, druga iz Nove Gorice. Tudi v Šempetru so na svet pomagali eni deklici, prav tako iz Nove Gorice. Staršem iskreno čestitamo.

Četrtek, 15. marec

Nekoliko bolj skromna noč je za nami. V Postojni namreč v zadnjih 24. urah niso imeli rojstev, v Šempetrski porodnišnici pa sta se rodila dva novorojenčka. Deček odhaja v Novo Gorico, deklica pa na Vogrsko.

Sreda, 14. marec

V Postojni se je v zadnjih 24 urah rodilo sedem novorojenčkov: štiri deklice, in sicer iz Portoroža, Šempetra pri Gorici, Litije in Postojne, trije dečki pa iz Pivke, Cola in Dekanov. V Šempetru sta se rodila dva dečka: eden iz Podnanosa, drugi pa iz Dobravelj.

Torek 13. marec

Precej pestrih 24 ur so imeli v obeh primorskih porodnišnicah. V postojnski so povili dve deklici iz Renč in Postojne ter tri dečke, ki odhajajo na Otlico, v Idrijo in na Rakek. V Šempetru pa so na svet pomagali deklici iz Ajdovščine ter trem fantkom, ki bodo svoj dom dobili v Dolenji Trebuši, Novi Gorici in na Kambreškem.

Ponedeljek, 12. 3.

Na gregorjevo so v Postojni povili pet novorojenčkov, in sicer štiri dečke iz Prestranka, Pivke, Zadloga in Logatca ter deklico iz Vipave. V Šempetru je na svet prijokala deklica iz Ajdovščine.

Nedelja, 11. marec

Izenačen rezultat tokrat v postojnski porodnišnici - dve deklici sta se rodila, odhajata pa na Unec in v Sežano, dva fantka pa bosta dom dobila v Logatcu in Komnu. V Šempetru pa so na svet pomagali eni punčki, ki bo postala prebivalka Nove Gorice.

Sobota, 10. marec

V postojnski porodnišnici so v minuli noči na svet prijokali dve deklici in dva dečka. Deklici odhajata v Knežak in v Cerkno, dečka pa v Logatec in na Vrhniko. V Šempetru rojeni deklici bosta novi prebivalki Šempetra in Branika. Deček, ki se je prav tako rodil v Šempetru, pa odhaja domov v Novo Gorico.

Petek, 9. marec

Šempetrski porodničarji so minulo noč počivali in nabirali moči za prihajajoča rojstva, v Postojni pa so imeli nekoliko več dela. Na svet so pomagali dvema deklicama, ki odhajata v Koper in Trzin. Prvič so zajokali tudi trije dečki, Kozina, Črni Kal in Šempeter pri Gorici pa so kraji, kjer bodo dobili svoj dom.

Četrtek, 8. marec

Srečne matere in očetje so v preteklih 24-ih urah dočakali svoje največje zaklade. V Postojni so se rodili dva dečka iz Idrije in Trbovelj in deklica iz Pivke. V Šempetru so povili deklico iz Ajdovščine. Čestitamo!

Sreda, 7. marec

V Postojni je bilo zadnjih 24 ur, kar smo se nazadnje slišali, kar pestro: rodila sta se dva dečka dvojčka, katerih mama se je zavoljo njunega rojstva pripeljala celo iz Maribora; še dva dečka jima delata družbo, in sicer iz Spodnje Idrije in Vremskega Britofa. Edina deklica, ki se je rodila v tem času, bo prebivala v Ilirski Bistrici. V Šempetru izkupičku dodajajo še rojstvo dveh deklic: ene iz Deskel in druge iz Goriških brd.

Torek, 6. marec

Pet otročičkov je prijokalo na svet v postojnski porodnišnici. Dve deklici odhajata v Cerknico in Moravče, ena pa ostaja v Postojni. Pridružila sta se jim tudi dva dečka, ki bosta svoj dom dobila v Pivki in Šmarjah. Šempetrski porodničarji pa so medtem imeli nekoliko mirnejšo noč - povili so enega fantka iz Nove Gorice.

Ponedeljek, 5. marec

Štiri novorojenčke je prinesla zadnja noč. V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Novo Gorico, V Postojni pa trije dečki, ki bodo postali prebivalci Starega trga pri Ložu, Domžal in Grahovega.

Nedelja, 4. marec

V postojnski porodnišnici sta na svet prijokala dva dečka, ki bosta odšla domov v Borovnico in v Ljubljano. V Postojni je na svet prijokala tudi deklica, ki odhaja v Dekane. V Šempetru je bil rezultat izenačen - ena deklica in en deček. Deklica bo nova prebivalka Ajdovščine, deček pa Tolmina.

Sobota, 3. marec

V postojnski porodnišnici so na svet prijokali štirje otroci. Deklica ostaja v Postojni, dečki pa gredo v Cerknico, Cerkno in Ajdovščino. V Šempetru je bilo nekoliko mirneje. Na svet so pomagali deklici, ki gre v Dobrovo in enemu dečku, ki ga bodo starši vzeli s seboj v Novo Gorico.


Petek, 2. marec

V Postojni sporočajo, da so v novo življenje ob rojstvu pospremili dva dečka, eden bo prebival na Vrhniki, drugi pa v Škofji Loki. V šempetrski bolnišnici pa se je rodil dečeka, ki bo najprej spoznal domače in okolje v Novi Gorici.

Četrtek, 1. marec

Prvi marčevski dan je prinesel šest otrok. V Šempetru se je rodil en deček, ki odhaja v Cerkno, eno deklico pa bodo odpeljali v Miren. V Postojni so zabeležili štiri rojstva. Dečki bodo postali prebivalci Spodnje Idrije, Šentvida pri Stični in Rovt, deklica pa bo okrepila ženske vrste v Loškem potoku.

Sreda, 28. februar

Konec meseca je v postojnski porodnišnici prinesel šest novorojenčkov, tri deklice in tri dečke. Ena deklica odhaja v Vipavo, dve prihajata v Cerkno in Spodnjo Idrijo, dečki pa bodo svoj dom dobili v Starem trgu pri Ložu, Divači in Senožečah. V Šempetru pa so povili dve punčki, ki ju bodo starši odpeljali v Lokavec in Ajdovščino.

Torek, 27. februar

V Pobege in Logatec odhajata deklici, ki sta na svet prijokali v postojnski porodnišnici,novega prebivalca pa je dobil tudi Črni Vrh nad Idrijo. Šempetrski porodničarji pa so pozdravili deklico iz Nove Gorice ter dečka, ki odhaja v Brda.

Ponedeljek, 26. februar

O rojstvih v zadnjih 24 urah poročajo samo iz Postojne: rodile so se tri deklice, katerih domovanja bodo v Sodražiči, Štanjelu in na Vrhniki. Rodil se je še deček iz Ljubljane. Iz Šempetra pa sporočajo, da se nadejajo bolj delovnih dni v prihodnje.

Nedelja, 25. 2. 2018

Štirje novorojenčki so prvič zajokali ob prihodu na svet v zadnjih 24-ih urah. V Postojni fantka dvojčka iz Ljubljane in deklica iz Cerknice, v Šempetru pa deklica iz Vrhpolja. Čestitamo!

Sobota, 24. 2. 2018

V zadnjih štiriindvajsetih urah je na svet prijokalo 6 novorojenčkov. V postojnski porodnišnici so v zadnji noči na svet pomagali 4 deklicam. Dve gresta v Ribnico, ena ostaja v Postojni, tretja pa prihaja v Cerkno. Deček rojen v Postojni gre na Vrhniko. V Šempetru je bilo precej bolj mirno. Prvič je zajokala le deklica, ki jo bodo vzeli s seboj v Podrago.


Petek, 23. 2. 2018


Prvič so zajokali štirje novorojenčki. Dečki iz postojnske porodnišnice odhajajo v Ilirsko Bistrico, Sežano in Postojno, deklica pa bo doma v Škofji Loki. V šempetrski porodnišnici so tokrat počivali.


Četrtek, 22. 2. 2018


V Šempetru sta se rodili dve deklici. Odhajata v Novo Gorico in Trnovo nad Novo Gorico. V Postojni pa so na svet pomagali deklici, ki bo postala prebivalka Rovt, ter dva dečka, ki gresta v Grahovo in na Vrhniko.


Sreda, 21. 2. 2018


Dokaj mirno je bilo v obeh porodnišnicah. V šempeterski porodnišnici sta na svet prijokala deček iz Poljubinja in deklica, ki gre v Novo Gorico. V postojnski porodnišnici pa so na svet pomagali dečku, ki bo bival v Kočevju ter deklici, ki ostaja v Postojni.


Torek, 20. februar

Iz Postojne sporočajo, da so povili par: deklica bo imela stalno prebivališče v Ljubljani, deček pa v Horjulu. Šempeter je bil v preteklih 24 urah zapisan kot rojstni kraj deklice, ki bo prebivala v Novi Gorici.

Ponedeljek, 19. februar

V Postojni je bil dan nekoliko mirnejši kot včerajšnji: rodili so se trije dečki, in sicer iz Sežane, Zakojce in Nove vasi pri Rakeku, ena deklica je tudi prijokala na svet - odhaja v Ilirsko Bistrico.
V Šempetru pa v veliko modro knjigo zadnjih 24 ur rojstev niso zapisali.

Nedelja, 18. februar

V postojnski porodnišnici se je rodilo kar deset otrok. Dečki odhajajo v Vipavo, Ajdovščino, Logatec, Ankaran, Sežano in  Zakojco. Deklici pa v Ilirsko Bistrico. V šempetrski je bilo nekoliko mirneje, rodili sta se deklici, ki bosta odšli v Grgar in Novo Gorico.

Sobota, 17. februar

V postojnski porodnišnici so prevladovali dečki - štirje so prijokali na svet, starši pa jih bodo odpeljali v Begunje pri Cerknici, Rakek, Slap ob Idrijci ter Laze v Tuhinju. Žensko čast je obranila ena deklica, ki bo odšla v Sežano. V Šempetru pa sta se temu svetu pridružili dve punčki, novi prebivalki Solkana in Nove Gorice.

Petek, 16. februar

V minulih 24 urah se je skupaj rodilo 7 novorojenčkov in novorojenk. V Šempetru so bili v znamenju fantov, saj so se rodili kar štirje, odhajajo pa v Renče, Brje, Kal nad Kanalom in Tolmin.

V Postojni se je rodila deklica, ki odhaja na Vrhniko, dva fanta pa gresta v Pobege in v Ljubljano.

Četrtek, 15. februar

V postojnski porodnišnici je bilo minulo noč precej pestro - na svet so pomagali štirom deklicam, ki odhajajo v Pivko, Grosuplje, Ljubljano in Topovc pri Ilirski Bistrici. Pridružila sta se jim še dva dečka iz Dan pri Sežani in Spodnje Idrije. V Šempetru pa so povili dečka iz Nove Gorice, eden pa je bil ravnokar na poti v času, ko smo klicali k njim. O tem rojstvu pa seveda jutri. :)

Sreda, 14. februar

Pepelnična sreda je v porodnišnice prinesla štiri novorojenčke. V Postojni se je rodil deček iz Cerknice in deklici iz Rovt ter Ajdovščine. V Šempetru so povili dečka iz Nove Gorice.


Torek, 13. februar

Pustni torek je v Šempetru prinesel dva dečka, ki odhajata v Škofije in Ribnico ter dve deklici, ki prihajata v Kanal in Idrijo. V Šempetru so danes počivali.

Ponedeljek, 12. februar

V Postojni se je rodil deček, ki bo po krajšem okrevanju in privajanju na svet svojo prvo pot opravil na svoj dom v Domžale, družbo mu delata še dve deklici, ki se bosta s starši odpeljali v Ljubljano in Idrijo. V Šempetru pa se je rodila deklica iz Klavž.

Nedelja, 11. februar

V postojnski porodnišnici sta se rodila dva dečka in oba ostajata doma v Postojni. V Šempetru pa so na svet pomagali deklici iz Komna ter dečku iz Tolmina in Črnič.

Sobota, 10. februar

V postojnski porodnišnici sta se rodila dva dojenčka, deček bo odšel v pustno Cerknico, deklica pa v Vipavo. V šempetrski porodnišnici so na svet pomagali dečku, ki bo odšel v Bilje.

Petek, 9. februar

Izenačen rezultat tokrat v obeh primorskih porodnišnicah: V Postojni sta na svet prijokala deklica, ki ostaja v Postojni, ter deček iz Ljubljane. V šempetrski porodnišnici pa so na svet pomagali prav tako eni deklici, ki ne odhaja daleč - njeni starši so namreč iz Šempetra, in dečku, ki bo dom dobil v Vipavi.

Sreda, 7. februar

V postojnski porodnišnici sta se rodili deklici, ki odhajata v Ilirsko Bistrico in Ljubljano.

Torek, 6. februar

V postojnski porodnišnici so v preteklih 24-ih urah povili dečka iz Cerknice in deklico iz Grahovega pri Cerknici, v šempetrski porodnišnici rojstev ni bilo, so pa v polni pripravljenosti, saj sta na poti dva nova korenjaka.

Ponedeljek, 5. februar 

V postojnski porodnišnici so povili dečka iz Ilirske Bistrice in deklico iz Vremskega Britofa, v šempetrski proodnišnici pa so zopet počivali ... Iskreno čestitamo staršem!

Nedelja, 4. februar

V preteklem dnevu je bilo v obeh porodnišnicah precej mirno. V šempetrski so tokrat malce počivali, v postojnski pa so na svet pomagali dvema dečkoma, ki bosta odšla v Planino in Idrijo.

Sobota, 3. febrar

Rodilo se je sedem novorojenčkov, trije v Šempetru in štirje v Postojni. Deček iz šempetrske porodnišnice odhaja v Miren, deklici pa v Dolenjo Trebušo in v Prvačino. V Postojni pa so na svet prišli štirje fantje, ki gredo v Laze, Košano, Lokev in v Ljubljano.

Petek, 2. februar

Trije novorojenčki so prvič zajokali v postojnski porodnišnici. Dve deklici odhajata na Vrhniko in v Črni Vrh nad Idrijo, deček pa v Črni Kal. Šempetrski porodničarji pa so povili eno punčko iz Nove Gorice ter enega fantka, njegov dom pa bo postal Solkan.

Četrtek, 1. februar

Prvi februarski dan je prinesel šest novorojenčkov. V Postojni sta se rodili deklici iz Starega trga pri Ložu in Ilirske Bistrice. V Šempetru so povili dečka iz Nove Gorice in Deskel ter deklici iz Ajdovščine in Nove Gorice.

Sreda, 31. januar

Polna luna ima pregovorno vpliv tudi na večje število rojstev. No, kot kaže minulo noč temu ni bilo tako - v šempetrski porodnišnici so sicer na svet pomagali dvema novorojenčkoma, deklici iz Kanala in dečku iz Vrtojbe; v Postojni pa luna ni sprožila niti enega poroda.

Torek, 30. januar

Predsvem pestro je bilo v Postojni. Štiri deklice in dva dečka so povili. Deklice odhajajo v Dutovlje, Hruševje, Kobarid in Ljubljano; dečka pa v Logatec in Izolo. V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Kanal.

Ponedeljek, 29. januar

V Postojni se je v zadnjih 24 urah rodila samo ena deklica, ki bo živela v Ljubljani, v Šempetru prav tako: deklica bo prebivala pri družini v  Orehovljah. Iskrene čestitke!

Nedelja, 28. januar

Pestra noč je bila v obeh, tako postojnski kot šempeterski porodnišnici. Skupno so povili devet malčkov. V Postojni je razmerje med spoloma enakovredno: dva fanta, eden prihaja v Črni Vrh nad Idrijo, drugi gre v Dobravlje; deklici pa gresta v Stari trg pri Ložu in Grgar. V Šempetru so prvič zakojale tri deklice, ki bodo bivale v Šempasu, Vojščici na Krasu in Dornberku ter dva dečka, ki ostajata na Goriškem - v Novi Gorici in Solkanu.


Sobota, 27. januar

V postojnski porodnišnici je na svet prijokal deček, ki bo odšel na Vrhniko. Dva dečka pa sta prijokala na svet v šempetrski porodnišnici, odšla pa bosta v Vedrijan in Podsabotin.


Petek, 26. januar

Prvi jok se je razlegal v obeh porodnišnicah. V Postojni so povili dečka iz Postojne in deklici iz Šempetra ter Portoroža. V Šempetru so luč dneva ugledali prav tako trije korenjaki, dečka iz Vipave in Nove Gorice ter deklica iz Volč. Čestitamo!


Četrtek, 25. januar

Precej ploden dan je za nami. V postojnski porodnišnici je prvič zajokalo šest novorojenčkov. Deklici odhajata v Rovte in Podnanos, štirje dečki pa bodo dom dobili v Knežaku, Novi Gorici, Logatcu in Ilirski Bistrici. V Šempetru pa so na svet pomagali dečku, ki ostaja doma v Šempetru ter deklici, ki jo bodo starši odpeljali v Grahovo ob Bači.

Sreda, 24. januar


V Postojni so se v zadnjih 24 urah rodili štirje novorojenčki: tri deklice, ena iz Postojne in dve iz Ljubljane ter en deček iz Godoviča. V Šempetru pa so našteli kar pet rojstev, rodili so se: tri deklice iz Kopra, z Vogrskega, iz Vipave, ter dva dečka, eden iz Ladre, drugi pa iz Prvačine. 

Torek, 23. januar

Tokrat po številu rojstev prednjači šempetrska porodnišnica, kjer so na svet pomagali petim novorojenčkom - trem deklicam, ki odhajajo v Novo Gorico, Bilje in Šempeter. V Šempetru ostaja tudi en deček, eden pa odhaka v Kanal. V Postojni pa so se minulih 24 ur rodile tri punčke. Prebivale bodo v Ajdovščini, Postojni in na Kovku pri Colu.

Ponedeljek, 22. januar

Štirje novorojenčki so se rodili v primorskih porodnišnicah. Enemu dečku so pomagali na svet v Šempetru, v Postojni pa se je rodil en deček, ki odhaja v Kremplje-Dutovlje, ena deklica odhaja v Logatec, ena pa ostaja v Postojni.

Nedelja, 21. januar

Nekoliko mirneje je potekala minula noč v obeh primorskih porodnišnicah. V Postojni so na svet pomagali deklici, ki odhaja na Col, ter dečku iz Hotedršice. Šempetrski porodničarji pa so povili deklico, ki ji ne bo treba daleč, ostala bo namreč v Šempetru.

Sobota, 20. januar

Pet novorojenčkov se je rodilo v postojnski porodnišnici v preteklem dnevu. Dečki odhajajo v Postojno, Pivko in Zagorje ob Savi, deklici pa v Ilirsko Bistrico in Piran. V šempetrski porodnišnici sta se rodila deček in deklica. Deček bo odšel v Vipavo, deklica pa v Tolmin.

Petek, 19. januar

Iz Postojne dežurne babice sporočajo, da je na svet v zadnjih 24 urah prijokala ena deklica iz Ilirske Bistrice, iz Šempetra pa, da so počivale in nabirale moči za nova rojstva, na katera čakajo danes.

Četrtek, 18. januar

Nov dan je prinesel tri nova rojstva. V Postojni sta se rodila deček in Divače in deklica iz Nove Cerkve, v Šempetru pa deček iz Kobarida. Čestitamo!

Sreda, 17. januar

Zadnjih 24 ur je na Primorskem prineslo 5 novorojenčkov. Dva v Šempetru, kjer sta se rodila deček, ki odhaja v Črniče in deklica, ki gre v Novo Gorico, v Postojni pa je bil porodni izkupiček včeraj obarvan dekliško, saj so na svet prišle 3 deklice, ki bodo postale prebivalke Pivke, Logatca in Kopra.

Torek, 16. januar

V Postojni sta zajokala deček, ki bo bival v Ajdovščini in deklica, ki odhaja v Podnanos. V Šempetru rojen deček odhaja v Novo Gorico.

Pondeljek, 15. januar

Postojnski porodničarji so pomagali na svet enemu dečku, ki prihaja v Spodnjo Idrijo, v šempetrski porodnišnici pa so minulih 24 ur zaslišali prvi jok treh novorojenčkov. Za deklico bodo skrbeli v Črničah, dečka pa bosta svoj dom dobila v Šempetru in Bovcu.

Nedelja, 14. januar

Štorklja je v postojnsko porodnišnico prinesla štiri novorojenčke. Deček bo odšel v Cerknico, deklice pa v Ljubljano, Materijo in Postojno. Iz šempetrske porodnišnice so nam sporočili, da imajo veliko dela, zato nam bodo informacije o rojstvih zaupali jutri.

Sobota, 13. januar

V postojnski porodnišnici so se minulih 24 ur rodili trije novorojenčki - deklica iz Kala nad Kanalom ter dečka z Mašuna in Cerknega. V Cerkno prihaja tudi deklica, ki se je rodila v šempetrski porodnišnici. Poleg nje pa so na svet pomagali tudi punčki, ki bo svoj dom dobila v Franciji. Šempetrski porodničarji so sicer na svet pomagali še trem dečkom, ki jih bodo starši odpeljali v Koper, Ajdovščino in Novo Gorico.

Petek, 12. januar

Iz postojnske porodnišnice sporočajo, da so se v zadnjih 24 urah rodile tri deklice: iz Vrema, Vremskega Britofa in Postojne so njihove družine, v objeme katerih odhajajo že prav kmalu. Razveselili so se še dečka, ki ga bodo pestovali in crkljali v Starem Trgu pri Ložu.
V Šempetru pa v zadnjih 24 urah ni bilo rojstev, so pa dežurne babice pomagale na drugih oddelkih, kjer imajo veliko dela z novorojenčki.

Četrtek, 11. januar

V Postojni so se rodili štirje otroci, dečka iz Rovt in Preserja ter deklici iz Ljubljane in Postojne. V Šempetru je prijokal na svet deček iz Solkana. Čestitamo!

Sreda, 10. januar


V Postojni so nov dan pričakali z rojstvi treh deklic - iz Rovt, Iga pri Ljubljani in Divače. V Šempetru so bile deklice v manjšini, zgolj ena dela družbo še trem dečkom: enemu iz Podsabotina ter kar dvema  iz Nove Gorice.

Torek, 9. januar

Pa poglejmo, kateri kraji bodo postali bogatejši z novimi prebivalci. Po en deček prihaja v Dvor pri Bovcu, v Branik in v Ladra pri Kobaridu, Fojana v Goriških Brdih pa bo dobila novo prebivalko. Vsi prihajajo iz šempetrske porodnišnice. Postojnska pa bo poslala dve deklici v Ljubljano in eno v Cerkno, enega dečka pa v Stari trg pri Ložu. 

Ponedeljek, 8. januar

Štirje novorojenčki so ugledali luč sveta v zadnjih 24-ih urah. V Postojni sta se rodila deček iz Pivke in deklica iz Črnič, v Šempetru pa deklici iz Šempetra in s Svina pri Kobaridu.

Nedelja, 7. januar

Zadnjih 24-ih ur tudi ni minilo brez joka. V Postojni so povili dečka iz Ajdovščine in deklici iz Pivke ter Cerknice. V Šempetru so na svet pomagali dečku iz Nove Gorice. Čestitamo!

Sobota, 6. januar

V prvi konec tedna v tem letu vstopamo s petimi novorojenčki. V Šempetru sta se rodila deček in deklica, ki bosta postala prebivalca Šempetra in Tolmina, dva dečka iz postojnske porodnišnice odhajata v Selce pri Pivki in v Ajdovščino, še ena deklica pa ostaja v Postojni.

Petek, 5. januar

V Šempetru sta se rodila dva dečka, ki odhajata v Plešivo in Ledine pri Novi Gorici in dve deklici, v Poljubinj in Črniče. V Postojni rojena deklica odhaja na Vrhniko, deček pa na morje, v Izolo.

Četrtek, 4. januar

Delovno je bilo ponovno v postojnski porodnišnici - na svet so pomagali trem deklicam, ki odhajajo na Rakek, v Ajdovščino in Kočevje. Pridružila sta se jim tudi dva fantka, ki ju bodo starši odpeljali v Vipavo in Mengeš. V Šempetru so se razveselili dveh punčk, ki bosta prebivali v Ajdovščini in Žagi.

Sreda, 3.1.2018

Šest novoroječkov se je rodilo na današnji prvi delovnik novega leta. V Šempetru deklica, ki bo bivala v Velikih Žabljah in deček, ki odhaja v Kozano. Nekoliko bolj pestro je bilo v Postojni. Dva dečka in dve deklici so povili. Dečka gresta v Ljubljano in Podgrad, deklici v Laško in Logatec.

Ponedeljek, 1. 1. 2018

V Postojni so na novega leta dan povili dečka iz Postojne, dve deklici pa še na silvestrovo, in sicer iz Postojne in z Vogrskega. V Šempetru se je rodilo pet novorojenčkov, vsi še na silvestrski dan. Dečki bo do šli v Prvačino, Dornberg, Renče in na Kojsko, deklica pa v Vipavo. Čestitamo!

Nedelja, 31. december

Trije dečki so prijokali na svet v zadnjih 24 urah - dva v šempetrski porodnišnici, Bilje in Dornberk bosta njuni prebivališči, tretjemu pa so na svet pomagali postojnski porodničarji. Slednji pa ne bo odšel daleč, saj ostaja kar v Postojni.

Sobota, 30. december

Plodnih preklih 24 ur je za nami. Devet novorojenčkov je prvič zajokalo. V Postojni trije dečki, ki odhajajo v Vipavo, Ribnico in Podgraje pri Ilirski Bistrici in dve deklici v Spodnjo Idrijo in Portorož. Tudi v Šempteru so se rodili trije dečki, dva njih odhajata v Novo Gorico, eden v Štanjel in deklica, ki bo bivala v Ajdovščini.

Petek, 29. december

Tokrat je po številu novorojenčkov v prednosti šempetrska porodnišnica - na svet so pomagali paru dvojčkov, dečku in deklici, ki odhajata v Kobarid. Poleg njiju se je rodila še ena deklica iz Ajdovščine in deček iz Nove Gorice. V Postojni je prevladoval nežnejši spol - dve punčki sta ugledali luč sveta, odhajata pa v Logatec in na Vrhniko.

Četrtek, 28. december

Današnji rezultat je 3:3. Dečka iz postojnske porodnišnice odhajata v Ribnico in Pivko, deklica pa bo doma na Brezovici. Dečka iz šempetrske porodnišnice pa bosta doma v Vipavi in Štanjelu, deklica pa odhaja v Podmark. Iskrene čestitke vsem novopečenim staršem!

Sreda, 27. december

Le en fantek je prijokal na svet v postojnski porodnišnici, odhaja pa v Sežano. V Šempetru pa sta se rodila deklica, ki bo domovala v Novi Gorici, in fantek, ki bo svoje prebivališče dobil v Desklah.

Torek, 26. december

Tudi dan samostojnosti in enotnosti je prinesel veselje v obe porodnišnici. V Postojni so se rodili trije dečki, iz Koč pri Prestranku, Lokavca pri Ajdovščini in z Unca. V Šempetru so povili deklico iz Nove Gorice. Čestitamo.

Ponedeljek, 25. december

Sedem staršev je obiskal Božiček minulo noč v postojnski in šempetrski porodnišnici. V prvi je na svet prijokala deklica, ki odhaja v Kotlje, ter trije dečki - dva odhajata v Logatec, eden pa ostaja v Postojni. V Šempetru pa so se razveselili treh deklic, ene iz Kobarida, dve pa odhajata v Novo Gorico.

Nedelja, 24. december

Najlepše božično darilo so v postojnski porodnišnici dobili trije starši. Rodili sta se namreč dve deklici, ki odhajata v Ljubljano in Brezovico pri Ljubljani, ter fantek iz Notranjih Goric. V Šempetru pa so na svet pomagali dvema punčkama, ki bosta domovali v Novi Gorici in Ajdovščini.

Sobota, 23. december

Včerajšnji ekipi se je v preteklih štiriindvajsetih urah pridružilo še 6 novorejnčkov. Štirje v Postojni - čez nekaj dni bo tamkajšnji deček odšel v varno zavetja doma v Velike Žablje, deklice pa v Logatec, Ilirsko Bistrico in Pivko. V Šempetru so povili 2 novorojenčka - dečka, ki odhaja v Kojsko in pa deklico, ki odhaja v Novo Gorico. Vsem iskreno čestitamo in jim želimo prijetne božične praznike!

Petek, 22. december

V postojnski porodnišnici je minulo noč na svet prijokala deklica iz Lokavca in še ena, ki ne bo hodila daleč, saj ostaja kar doma v Postojni. V Postojni bosta doma tudi dva fantka, eden pa odhaja v Velike Žablje. V Šempetru pa sta na svet prijokali dve punčki iz Grivč pri Ajdovščini ter Vrsnega, pridružil se jima je še en fantek, ki ostaja v Novi Gorici.

Četrtek, 21. december

V zadnjih 24 urah se je rodila le ena deklica. Iz šempetrske porodnišnice pa bo kmalu odšla v Šempas.

Sreda, 20. december

V Postojni je božiček ali pa dedek Mraz, saj niti ni pomembno, obdaril kar šest družin, namreč, rodili so se trije dečki in tri deklice: dečki iz Logatca, iz Zaplane, Rožice ter deklica iz Dolenje vasi, Ljubljane in Sežane.


V Šempetru pa so tokrat v poročilo o dogajanju v zadnjih 24 urah zabeležili dvojno srečo: rodila sta se dvojčka, deklica in deček iz Prvačine.

Torek, 19. december

V postojnski porodnišnici sta prvič zajokala dečka, ki odhajata v Movraž in Ljubljano ter deklica, ki ostaja v Postojni. V šepmeterski porodnišnici sta se rodila deček, ki bo bival v Borjani in deklica, ki s starši odhaja v Gradišče nad Prvačino.

Nedelja, 17. december

Dašanji rezultat je 3:1 za dečke. Dva njih sta se rodila v Postojni in bosta bivala na Vrhniki in v Novi Gorici. V Šempetru sta se rodila deček in deklica, deček bo bival v Novi Gorici, deklica pa ostaja v Šempetru.

Sobota, 16. december

Trem novorojenčkov so pomagali na svet v postojnski porodnišnici - dvema deklicama, ki odhajata v Pivko in Log pri Brezovici ter dečku iz Ilirske Bistrice. Novo prebivalko bo dobila tudi Nova Gorica, luč sveta je ugledala v šempetrski porodnišnici. Pridružila sta se ji še dva fantka, ki ju bodo starši odpeljali v Ajdovščino in Seniški Breg pri Kanalu.

Petek, 15. december

V Postojni sta na svet prijokali dve deklici, prva odhaja v Šempas, druga v Ilirsko Bistrico. Družbo jima je delal tudi deček, ki bo domoval v Cerknici. V Šempeterski porodnišnici so pozdravili dečka in deklico, oba pa odhajata domov v Ajdovščino.

Četrtek, 14. december

Kar deset novorojenčkov je prijokalo na svet v postojnski porodnišnici - dvojčici odhajata v Idrijo, še tri deklice pa v Rovte, Knežak in Radeče. Štrklja je prinesla tudi pet fantkov. ki bodo svoj dom dobili v Hotedršici, Žireh, Solkanu, Veliki Bukovici in Šempasu. V Šempetru pa so na svet pomagali dečku iz Kobarida.

Sreda, 13. december


Pravljično število 3 je izpisano v poročilu o rojstvih za zadnjih 24 ur v postojnski porodnišnici: 3 dečki so se rodili v tem času, prebivali bodo v  Šmarjah pri Kopru, Dekanih in na Grahovem pri Cerknici. V Šempetru so tudi povili dečka, in sicer iz Ljubinja.

Torek, 12. december

Na Primorskem smo bogatejši za 5 novorojenčkov. V Šempetru sta se rodila delek in deklica, odhajata pa v Dorberk in Dolenje Novake. V Postojni se je rodil en deček, ki odhaja v Ajdovščino, dve deklici pa odhajata na Livek in v Logatec.

Ponedeljek, 11. december

V potojnski porodnišnici sta se rodila dvojčka, ki bosta bivala v Logatcu in še en deček, ki prihaja v Idrijo. Tudi v šempeterski porodnišnici se je rodil deček, ki odhaja v Lokovec ter tri deklice, ki odhajajo v Batuje, Kobarid in Novo Gorica.

Nedelja, 10. december

Jok se je v zadnjih 24 urah razlegal v obeh porodnišnicah. V Postojni sta se rodili deklici iz Pivke in Podnanosa, v Šempetru pa deček iz Batuj in deklica iz Budanj. Čestitamo!

Sobota, 9. december

Zadnjih 24 ur je prineslo 6 novorojenčkov. V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Gorenjo Trebušo, V Postojni pa dve deklici, ki bosta postali prebivalki Nove Gorice in Vipave ter trije dečki, ki odhajajo v Cerknico, Ilirsko Bistrico in v Pivko.

Petek, 8. december

V postojnski porodnišnici so se v zadnjem dnevu rodile same deklice, in sicer kar štiri. Odhajajo pa v Volčjo Drago, Borovnico, Ankaran in Dutovlje. V postojnski porodnišnici so se torej rodile same deklice, medtem ko so se v šempetrski porodnišnici rodili sami dečki. Odšli pa bodo v Kal nad Kanalom, Bilje, pravkar rojenega dečka pa bodo starši čez nekaj dni odnesli v Kobarid.

Torek, 5. december

V Postojni to noč na svet ni prijokal niti en novorojenček, upajo, da bo Miklavž prinesel kakšnega. V šempetrski porodnišnici pa je dobremu decembrskemu možu priskočila na pomoč štorklja in prinesla deklico iz Nove Gorice ter dečka iz Kanala.

Ponedeljek, 4. december

V Šempetru se je rodil en deček, ki odhaja v Tolmin, v Postojni pa so na svet prijokali trije novorojenčki: deček odhaja na Vrhniko, deklici pa na Vrhniko in v Dutovlje.

Nedelja, 3. december

Dva novorojenčka so povili v zadnjih 24-ih urah, oba v Postojni. Deček bo doma v Postojni, deklica v Renčah. V Šempetru tudi ta dan niso zabeležili rojstev.

Sobota, 2. december

V minuli noči sta v postojnski porodnišnici na svet prijokali dve deklici. Ena bo ostala v Postojni, druga pa bo svoj dom našla v Ljubljani. V Šempetru rojen deček pa odhaja domov v Renče.

Petek, 1. december

Zadnji novembrski dan je v postojnski porodnišnici prinesel enega dečka, ki ostaja v domači Postojni, ter tri deklice, ki odhajajo v Prvačino, Pregarje in Črniče. V Šempetru je na svet prijokal en fantek, ki bo prebival v Kojskem.

Četrtek, 30. november

V Šempetru se je rodila deklica, ki ne odhaja daleč, ostala bo namreč kar v Šempetru. V Postojni sta se rodili dvojčici, ki odhajata v Lokovec, pa deklica, ki bo bivala v Krškem in ob deklicah še dečka, ki bosta doma v Vipavi in Krškem.

Sreda, 29. november

Noč je v porodnišnicah na Primorskem minila v znamenju pravljičnega števila tri: v Postojni je prinesla deklico iz Ilirske Bistrice ter dva dečka, in sicer iz Cerknice in Postojne. V Šempetru pa izpostavljajo rojstvo deklice iz Kobarida, še ene iz Lokavca in dečka iz Kanala.

Torek, 28. november

9 novorojenčkov je prinesla minula noč. Deček iz šempetrske porodnišnice gre v Prvačino, tri deklice pa v Idrsko, Solkan in Bilje. Dva dečka, ki sta bila rojena v Posotojni odhajata v Ilirsko Bistrico in Logatec, tri deklice pa v Grahovo, Sežano in Borovnico.

Ponedeljek, 27. november.

V preteklih 24-ih urah so v obeh porodnišnicah povili štiri novorojenčke. V Postojni dečka s Cola in deklici iz Ilirske Bistrice in Cerknice. V Šempetru so se razveselili deklice iz Nove Gorice. Čestitamo!

Petek, 24. november

Današnji dan je v znamenju dečkov, kar trije so prijokali na svet v Postojni, dva izmed njih bosta ostala kar tam, tretji pa odhaja v Senožeče. Četrti deček se je rodil v Šempetru, domoval pa bo v Kojskem.

Četrtek, 23. november

V Postojni so se rodili dečka, dvojčka, iz Sodražice in tri deklice iz Postojne, Sežane in z Vrhnike. V Šempetru so povili deklico iz Tolmina. Čestitamo.

Sreda, 22.  november

V Postojni je izkupiček zadnjih 24 ur, kar se novorojenčkov tiče, dva dečka, dvojčka, ki gresta v Kojsko, in tri deklice, katerih stalno prebivališče bo na Colu, v Ajdovščini in Ljubljani. V Šempetru je bilo dogajanje precej bolj skromno, rodila se je deklica iz Mirna.

Torek, 21. november

Tokrat po številu rojstev prednjači šempetrska porodnišnica - tam so povili deklico iz Podrage ter tri dečke, ki odhajajo v Vipavo, Dobrovo in Tolmin. V Postojni pa je štorklja prinesla deklici iz Pivke in Logatca ter fantka, ki bo svoje prebivališče imel v Prestranku.

Ponedeljek, 20. november

V šempeterski porodnišnici so povili dečka, ki bosta bivala v Tolminu in Novi Gorica ter deklici, ki odhajata v Novo Gorico in Kovk. V Postojni sta se rodila deček, ki odhaja v Ljubljano in deklica, ki odhaja v Logatec.

Nedelja, 19. november

Po včerajšnjem kar pestrem dnevu, so danes v Šempetru malo pavzirali in se pripravljali na prihajajoča rojstva. V Postojni pa si zabeležili tri rojstva - deklico in Pivke ter dva dečka iz Ajdovščine in Hrašč.

Sobota, 18. november

Minulih 24 ur je prineslo 9 novorojenčkov. V Šempetru sta se rodila dvojča, ki gresta v Anhovo, še en deček pa gre v Tolmin, ena deklica pa v Novo Gorico. V Postojni pa so povili 2 deklici, ki bosta odšli v Drago in Spodnjo Idrijo ter tri dečke, ki bodo postali prebivalci Podnanosa, Postojne in Logatca.

Petek, 17. november

V Postojni danes prevladuje moški spol, tam so se namreč rodili trije fantki. Eden bo ostal doma v Postojni, druga dva pa odhajata v Sežano in Snežatno. Deklic v Postojni  ni bilo, zato pa je ena prijokala na svet v Šempetru. Domov bo šla v Novo Gorico, fantek, ki pa se je tudi rodil tam, bo ostal v Šempetru.

Sreda, 15. november

Za našimi porodničarji je bolj mirna noč. Dva novorojenčka sta prijokala na svet v Postojni, odhajata pa v Cerknico in Stari Trg pri Ložu. V šempetrski porodnišnici pa v zadnjih 24 urah niso zabeležili rojstev.

Torek, 14. november

O petih rojstvih poročamo danes. V postojnski porodnišnici sta na svet prijokali deklici iz Sežane in Ljubljane ter dečka, ki odhajata na Pregarje in v Grčarevec. V Šempetru pa so se razveselili dečka, ki bo svoj dom dobil v Novi Gorici.

Ponedeljek, 13. november

V Šempetru je bilo zadjih 24 ur mirno, v Postojni pa se je rodilo 5 novorojenčkov: dva dečka in tri deklice. Dečka odhajata v Koče in Rovte, deklice pa bodo postale prebivalke Tolmina, Prestranka in Kopra.

Nedelja, 12. november

V postojnski porodnišnici je bilo minulih 24 ur v znamenju deklic - štiri so prijokale na svet. Starši jih bodo odpeljali v Ljubljano, Cerknico, Stari trg pri Ložu, Slavino in Ajdovščino. V Šempetru pa je na svet prijokal en deček, ki bo svoj dom dobil v Volčah.

Sobota, 11. november

V Šempetru so se rodili trije novorojenčki. Deček bo odšel v Dornberk, deklici pa odhajata v Novo Gorico. V postojnski porodnišnici so se prav tako rodili trije novorojenčki. Deklica bo odšla v Dekane, dečka pa v Vnanje Gorice in Begunje pri Cerknici. Iskrene čestitke!

Petek, 10. november

V Postojni je bila noč pestra, devet novorojenčkov jo je zaznamovalo: rodili so se dečki iz Izole, Sežane, Rakeka, Postojne in Il. Bistrice ter deklice iz Sežane, Notranjih Goric, Prestranka in Sodražice. V Šempetru pa sporočajo, da v času, kar smo se nazadnje slišali, niso zabeležili nobenega rojstva.

Sreda, 8. november

V Postojni so na svet tokrat pomagali dvema dečkoma iz Ljubljane in Sežane ter dvema deklicama iz Metlike in Cerknice. V Šempetru pa so v preteklih 24 urah povili dečka iz Cerknega in deklico iz Nove Gorice. Čestitamo!

Torek, 7. november

Za odtenek ali dva manj dela so imeli porodničarji minulih 24 ur v obeh primorskih porodnišnicah. V Posotjni se je rodila deklica iz Žirov ter deček iz Obrova. V šempetrski porodnišnici pa so na svet pomagali dečku, ki odhaja v Renče.

Ponedeljek, 6. november

Pestra noč je bila v postojnski porodnišnici. Številke na strani fantov. Kar pet se jih je rodilo, odhajajo pa v Borovnico, Ribnico, dva v Logatec, en fant pa ostaja v Postojni. Med dečki pa sta zajokali tudi deklici, ki odhajata v Košano in Ig pri Ljubljani. Bolj mirno je bilo v Šempetru, rojen deček ostaja v Šempetru.

Nedelja, 5. november

V postojnski porodnišnici so danes na svet prijokali dva dečka in dve deklici. Dečka bosta nova prebivalca Ljubljane in Logatca, deklici pa odhajata domov v Sodražico in v Ilirsko Bistrico. V Šempetru je bila noč mirna. Rodila se je deklica, ki bo svoj dom dobila v Vrtovčah.

Sobota, 4. november

Danes bo svoj rojstni dan praznovalo osem novorojenčkov. Štiri deklice in prav toliko dečkov. Deklici rojeni v Postojni, bosta bivali v Ljubljani in Cerknici,  deklici rojeni v Šempetru pa v Renčah in Dornberku. Dečka rojena v Šempetru odhajata v Ljubljano, še dva dečka pa iz Postojne v Solkan in Novo Gorico.

Četrtek, 2. november

Tudi danes so v postojnski porodnišnici na svet pomagali šestim novorojenčkom. Štiri deklice so povili, odhajajo pa v Cerknico, Ajdovščino, Logatec in Vipavo, dva dečka pa bosta svoj dom dobila v Dragi in Postojni. Iz Šempetra pa v zadnjih 24 urah ni novic o novih rojstvih.

Sreda, 1. november

Pester dan je za babice v Postojni, kjer so povili šest novorojenčkov. Štirje fantki bodo šli na Vrhniko, v Ljubljano, Hrašče in Begunje pri Cerknici. dve deklici pa v Ajdovščino in Koper. V Šempetru je bilo mirneje, rodil se je deček iz Nove Gorice. Čestitamo!

Torek, 31.oktober

Pestro je bilo v preteklih urah, v obeh porodnišnicah - v Šempetru so povili štiri novorojenčke, dve deklici, ki bosta ostali v Novi Gorici in dečka, ki bosta bivala v Tolminu in Solkanu. V Postojni je  bilo še bolj veselo, šest deklic je prvič zajokalo, bivale bodo v Pivki, Sežani, Portorožu, Idriji, Logatcu, Starem trgu pri Ložu. Med deklicami tudi dva dečka, ki odhajata v Postojno in Dobravlje.

Ponedeljek, 30. oktober

V Šempetru sta se rodila deček in deklica. Oba odhajata v Novo Gorico. V Postojni pa so na svet pomagali dečku, ki gre v Renče, ter dvema deklicama, ki bosta postali prebivalki Postojne in Ilirske Bistrice.

Nedelja, 29. oktober 2017

V Šempetru minulo noč niso imeli dela s porodi, v postojnski porodnišnici pa se je rodila ena deklica iz Cola ter trije dečki, ki odhajajo v Logatec, Pivko in Dutovlje.

Sobota, 28. oktober

Iz šempetrske porodnišnice pošiljajo dve deklici v Tolmin, v Postojnski porodnišnici pa je bil rojen en deček, ki gre v Grahovo pri Cerknici, dve deklici pa v Postojno in na Vrhniko.

Petek, 27. oktober

Dva novorojenčka sta prijokala na svet v postojnski porodnišnici. Deček bo odšel v Sežano, deklica pa v Ajdovščino. Trije dečki so prijokoli na svet v šempetrski porodnišnici, ki pa bodo odšli na Most na Soči, v Tolmin in Šempeter.

Četrtek, 26. oktober

V Postojni so povili deklico, ki bo bivala na Vrhniki in dva dečka, ki odhajata v Ilirsko Bistrico in Pivko.

Sreda, 25. oktober

Iz Postojne sporočajo, da sta prijokala v zadnjih 24 urah na svet dva dečka, ki bosta imela stalni prebivališči v Žireh in v Poljubinju, v Šempetru pa sta se prav tako rodila dva dečka, eden bo prebival v Ajdovščini, drugi pa v Desklah. 

Torek, 24. oktober

Rezultat je tokrat izenačen v postojnski porodnišnici - ena deklica in en fantek sta prijokala na svet. Prva odhaja v Novo vas pri Rakeku, fantek pa v Logatec, iz šempetrske pa bodo starši novorojenčico odpeljali v Miren, dva dečka pa odhajata v Brda in Ajdovščino.

Ponedeljek, 23. oktober

Po trije novorojenčki so zajokali v vsaki od obeh primorskih porodnišnic. V Šempetru sta na svet prišla dva dečka, ki odhajata v Tolmin in Prvačino, deklica pa v Novo Gorico.

V Postojni pa sta bila rojena dva dečka, postala bosta prebivalca Starega trga pri Ložu in Ilirske Bistrice, ter ena deklica, ki gre v Kobarid.

Nedelja, 22. oktober

Tudi v tem jutru smo poklicali v postojnsko in šempetrsko porodnišnico. V Postojni se je rodilo pet otrok. Dečka bosta odšla v Loški Potok in Spodnjo Idrijo. Deklice pa v Vodice, Dobrovo in Vrbovo. V Šempetru so se rodili trije novorojenčki. Deček in  deklica bosta postala prebivalca Nove Gorice, druga deklica pa bo odšla v Miren.

Deček iz šempetrske porodnišnice bo odšel v novo gorico prav tako deklica, še ena deklica ki se je tam rodila pa bo postala prebivalka Mirna

Sobota, 21. oktober

V postojnski porodnišnici so na svet pomagali dvema deklicama in trem dečkom. Predstavnici nežnejšega spola odhajata v Kobjeglavo in Cerknico, prav tako v Cerknico pa bo đel en fantek, ostala dva pa v Sežano in Izolo. V Šempetru pa sta se rodila en deček in ena deklica, ki jima ne bo treba daleč - Šempeter in Nova Gorica sta namreč njuni prebivališči.

Petek, 20. oktober

Iz Postojne sporočajo, da so se rodili štirje novorojenčki, vsi štirje dečki, ki bodo svoje prve poti naredili v Tolmin, Ljubljano, Sežano in Vremski Britof. V Šempetru so zabeležili rojstvo dveh dečkov iz Nove Gorice, eden ostaja v Šempetru, deklica, ki jima dela družbo, pa bo prebivala v Saksidu.

Četrtek, 19. oktober

Današnja otroška statistika bo nekoliko bornejša. Rodil se je namreč le en deček v šempetrski porodnišnici, ki odhaja v Novo Gorico.

Sreda, 18. oktober

Dve deklici sta prijokali na svet v Postojni, odhajata pa v Radeče in Novo Gorico, pridružili so se jima tudi trije dečki iz Ljubljane, Harij (Ilirska Bistrica) in Kilovč (Prem). V šempetrski porodnišnici pa sta se rodila ena punčka iz Nove Gorice in fantek iz Vipave.

Torek, 17. oktober

Pester dan v zadnjih 24 urah v obeh porodnišnicah. V Postojni so povili šest novorojenčkov, štiri dečke iz Obrova, Ilirske Bistrice, Šmartna pri Litiji in Sežane ter dve deklici iz Podnanosa in Rakitne. V Šempetru so prijokali na svet štirje novorojenčki, in sicer dva dečka iz Bukovice in Nove Gorice ter dve deklici iz Šempetra in Ajdovščine.

Ponedeljek, 16. oktober

Štorklja je v nov teden prinesla pet dečkov in deklico, ki se je rodila v Postojni in odhaja na Vrhniko. Štrije dečki so bili rojeni v postojnski porodnišnici, bivali bodo v Ilirski Bistrici, Ajdovščini, na Vrhiniki in Svetem pri Komnu. Deček se je rodil tudi v Šempetru in tam tudi ostaja.

Sobota, 14. oktober

V postojnski porodnišnici se je to noč povilo 7 dojenčkov. Dečki bodo odšli domov v Ajdovščino, Žiri, Begunje pri Cerknici, Postojno in Vipavo. Deklici pa bosta novi prebivalki Postojne in Kopra. 

V Šempetru sta se rodili 2 deklici, ki odhajata v Ajdovščino in Kobarid.

Petek, 13. oktober

10 novorojenčkov se je rodilo v zadnjih 24 urah. V Posotojni so bila rojstva enakomerno razporejena med dečke in deklice, štirim dečkom, ki odhajajo v Pivko, Ajdovščino, Dobravlje in v Novo Gorico, se na drugi strani približujejo še štiri deklice, ki pa gredo v Ljubljano, Radomlje, Log pri Brezovici in v Loški potok.

V Šempetru pa sta bila rojena dva dečka, ki odhajata v Novo Gorico.

Četrtek, 12. oktober

Dečku s Cola, ki se je v preteklem dnevu rodil v Postojni, bodo delale družbo tri deklice, in sicer iz Postojne, Ilirske Bistrice in Sežane. V Šempetru so povili še eno deklico, ki bo šla v Novo Gorico. Čestitamo!

Sreda 11. oktober

Cerkno, Cerknica in Vremski Britof so kraji kamor odhajajo deklice, ki so bile v zadnjih 24 urah rojene v postojnski porodnišnici. Tudi dantje so prispevali svojo kvoto - dva sta prijokala na svet, prebivališče pa bosta dobila v Idriji in Brezovici pri Ljubljani. Izenačen rezultat pa so zabeležili v Šempetru, en deček iz Čepovana in deklica iz Nove Gorice sta ugledala luč sveta.

Torek, 10. oktober

V današnjem dnevu so v prednosti dekleta. Tri so zajokale prvič, dve v postojnski porodnišnici, bivalali bosta v Ljubljan in Pivki, tretja, rojena v Šempetru bo, prav tako danes rojeni deček, bivala v Renčah.

Ponedeljek, 9. oktober

V Postojni so tokrat v knjigo rojstev vpisali dve deklici iz Ribnice, Vipave, ter dva dečka iz Postojne in Šempetra. V šempetrski bolnišnici pa sporočajo, da so se rdoili trije novorojenčki, dva dečka in deklica, vsi trije so novi prebivalci Nove Gorice.

Nedelja, 8. oktober

Tri dečke je prinesla štorklja v postojnsko porodnišnico, staršem iz Brezovice pri Ljubljani, Ajdovščine in Postojne. V Šempetru pa je na svet prijokala deklica, ki bo odšla v Goriška Brda, natančneje v Dobrovo.

Sobota, 7. oktober

V Postojni je bil tudi tokrat dekliški dan; povili so namreč 2 deklici iz Sežane in Ljubljane. V Šempetru, pa je bil izid zadnjih 24 ur bolj izenačen. Ravno tako sta na svet prijokali 2 deklici, ki odhaja domov v Drežniške Ravne in Prvačino, družbo pa jima delata 2 dečka, iz Ajdovščine in Kanala. Iskrene čestitke!

Petek, 6. oktober

V Postojni so se v zadnjih 24 urah rodile tri deklice: iz Kozine, Pivke, in Obrova, še dva dečka jim delata družbo, in sicer iz Ajdovščine in Sežane. Iz Šempetra pa so sporočili, da so se razveselili enega dečka, ki odhaja čez nekaj dni v Miren. 

Četrtek, 5. oktober

Danes je dan za deklice. Dvema so na svet pomagali v Šempetru, ena od njih bo postala Novogoričanka, druga pa gre v Arčone, še ena deklica pa se je rodila v Postojni, odhaja pa v Stari trg pri Ložu.

Sreda, 4. oktober

V Postojni je noč minila dokaj mirno: rodili so se deček iz Postojne in dve deklici, ena bo prebivala v Dekanih, druga pa v Postojni. V Šempetru pa se je rodil en deček iz Bilj. So pa zaupali še, da še enemu pomagajo, da prijoka na svet. Podrobnosti razkrijemo jutri.

Ponedeljek, 2. oktober

Izenačen rezultat tokrat za obe porodnišnici - tri proti tri! V Postojni so se rodile same deklice, odhajajo pa v Logatec, Dolenjo vas in Povir. V šempetrski porodnišnici pa so babice pomagale na svet eni deklici iz Nove Gorice ter dvema dečkoma, ki ju bodo starši odpeljali v Vipavo in Lipo pri Kostanjevici na Krasu.

Nedelja 1. oktober

Danes je v Postojni in Šempetru na svet prijokalo kar 9 dojenčkov. V Postojni so medse sprejeli štiri deklice, ki bodo domovale v Borovnici, Sežani in Kopru, ena pa bo ostala kar v Postojni. Med njimi je bil tudi deček, ki odhaja v Rakek. Deklice so prevladovale tudi v šempeterski porodnišnici, dve odhajata v Novo Gorico, ena v Volče, pa tudi med njimi je bil samo en deček, ki prav tako kot deklici odhaja v Novo Gorico.

Sobota, 30. september

To se pa ne zgodi prav pogosto! Kar DVA PARA dvojčkov sta prijokala na svet v postojnski porodnišnici. Dva fantka odhajata v Koper, drugi par pa sestavljata deček in deklica, ki bosta prebivala v Hrušici. Poleg tega pa sta luč sveta ugledala še dva dečka iz Sežane in Planine. V Šempetru pa so se rodile tri punčke, ena ostaja v Novi Gorici, druga gre v Solkan, tretja pa prihaja v Tolmin. Pridružil se jim je tudi en deček iz Žigonov pri Renčah.

Petek, 29. september

Iz postojnske porodnišnice so sporočili, da je bera pretekle noči spet bogata, dežurne babice pa tudi ponoči nimajo časa počivati: rodila sta se dečka iz Črnič in Sežane ter deklice iz Logatca, Borovnice, Prestranka, Cola, Postojne ter z Rakeka.
V Šempetru pa je izid pretekle noči, prav presenetljivo, enak: osem novorojenčkov se je rodilo - deklice iz Šempetra, dve iz Nove Gorice, dečki pa iz Drežniških Raven, Brd, Šempetra, Žigonov, Nove Gorice. Iskreno čestitamo tudi staršem vseh 16 novorojenčkov, ki so v Postojni ali Šempetru prijokali na svet v zadnjih 24 urah.

Četrtek, 28. september

Danes se spet veselimo številnih rojstev v obeh porodnišnicah. V Postojni se je rodilo 6 fantkov iz Sežane, Kozine, Velikih Žabelj, Sodražice in Zagreba ter deklica iz Logatca. V šempetru sta na svet prijokala dva dečka iz Ozeljana in Vrtoč ter deklica iz Grgarja. Vsem desetim novorojenčkom in njihovim staršem iskreno čestitamo!

Sreda, 27. september

Po včerajšnjem plodnem dnevu, je bil današnji dan veliko bolj umirjen, sploh v Šempetru, kjer tokrat niso zaslišali otroškega joka. Nekoliko pestreje je bilo v Postojni, kjer so zabeležili pravljično število rojstev. Na svet sta prijokala 2 dečka, ki odhajata domov v Sežano in Ribnico, pridružila pa se jima je tudi deklica, ki ostaja v Postojni. Iskrene čestitke!

Torek, 26. september

Zelo ploden dan je za nami - o rojstvu kar 13 novorojenčkov danes poročamo. V Postojni so se starši razveselili dvojčkov, parčka, ki odhaja v Izolo. Poleg tega so se rodile še štiri deklice, ki odhajajo v Loški potok, Velike Lašče, Idrijo in Hruševje. Tudi rojstvo dveh dečkov so pričakali, starši pa ju bodo odpeljali v Logatec in Podgrad. Tudi v šempetrski porodnišnici niso počivali. Na svet so pomagali dvema deklicama, ki bosta prebivališče dobili v Novi Gorici in Orehovljah. Na isti dan pa bo rojstni dan praznovala še trojica dečkov iz Tolmina, Kanala in z Ustij pri Ajdovščini.

Ponedeljek, 25. september

Današnja noč v postojnski porodnišnici je bila mirna. Povil se je deček, ki odhaja domov na Col. Deklica rojena v šempetrski porodnišnici bo nova prebivalka Mirna. Tudi dva dečka sta se v pretekli noči rodila v Šempetru. Za nova prebivalca bosta bogatejša Selo in Kozana.

Sobota, 23. september

Osem otrok se je rodilo v postojnski porodnišnici. Edina deklica bo odšla v Ajdovščino. Trije dečki pa bodo odšli v Logatec, dva dečka pa v Vipavo. Preostala dva dečka pa bosta odšla v Ajdovščino in Sežano. No, tudi v šempetrski porodnišnici niso počivali, dva novorojenčka sta se rodila pri njih. Deček, ki bo postal prebivalec Nove Gorice in deklica, ki odhaja na Planino pri Ajdovščini.

Petek, 22. september

Zadnji dan koledarskega poletja je v Postojni prinesel rojstvo šestih novorojenčkov - dveh deklic, ki odhajata v Ilirsko Bistrico in Ljubljano, ter štirih dečkov, ki bodo prebivali v Postojni, Slovenskih Konjicah, Žalcu in Ilirski Bistrici. V Šempetru pa so povili enega dečka iz Lukežičev pri Renčah, eden pa je bil v času, ko smo preverjali število rojstev, ravno na poti.

Četrtek, 21. septembe

6 novih Zemljanov lahko danes pozdravimo. Vsaka od primorskih porodnišnic je prispevala po tri. V Šempetru se je rodil deček, ki ostaja v Šempetru, dve dve deklici pa gresta v Prvačino in Dolenjo Trebušo.

V Postojni pa se je rodila ena deklica, ki gre v naše glavno mesto, dva dečka pa v Pivko in v Hrašče.

Sreda, 20. september

V Postojni je bilo zadnjih 24 ur dokaj pestro. Rodili so se štirje novorojenčki, deklice iz Senožeč, Ribnice in Ajdovščine ter deček iz Sežane. V Šempetru pa so v porodno knjigo temno modre barve zabeležili rojstvo deklice iz Črnič.

Torek, 19. september

Šest novorojenčkov se je rodilo v zadnjem dnevu v obeh porodnišnicah. V Postojni so povili dva dečka, in sicer iz Sodražice in Starega trga pri Ložu ter dve deliklici, ena bo šla v Idrijo, ena pa v Ajdovščino. V Še,petru so se razveselili dečka iz Dolenje Trebuše in deklice iz Bilj. Čestitamo!


Ponedeljek, 18. septembra

Na dan zgodovinskega uspeha slovenskega športa bodo svoj rojstni dan praznovali tudi štirje novorojenčki, ki so se rodili v postojnski porodnišnici. Ena deklica iz Ilirske Bistrice je pokukala na svet, pridružili pa so se ji še trije dečki, ki bodo odšli v Begunje pri Cerknici, Sežano in Pivko. V Šempetru pa so imeli preveč dela z navijanjem in so zato vsa rojstva prestavili na danes. :)

Nedelja, 17. september

Na svet so v obeh porodnišnicah prijokali štirje korenjaki. V Postojni sta se rodila dečka iz Kozine in Škofij, v Šempetru pa fanta iz Nove Gorice. Čestitke!

Sobota, 16. september

Minila noč je prinesla 2 novorojenčka v šempeterski porodnišnici. Deček in deklica odhajata v Novo Gorico, v Postojni pa se je rodilo 7 otrok. Dečka bosta postala prebivalca Pobegov in Stare Vrhnike, deklice pa pa bodo odpeljali v Cerkno, Stari trg pri Ložu, Žiri, Grosuplje in Log.

Petek, 15. september

Z nasmehom na obrazu tudi tokrat iz dveh porodnišnic prinašamo lepe novice. V Postojni je bilo v zadnjih 24 urah zelo pestro – kar 6 novorojenčkov je namreč prijokalo na svet. Štirje dečki, ki odhajajo v varna zavetja domov v Ribnico, Prestranek, Piran in v Sečovlje; družbo pa jim delata dve deklici, ki bosta prav taku kmalu odšli domov – v Dol pri Brezovici in Postojno. Nekoliko drugače je bilo tokrat v Šempetru, od koder nam sporočajo, da se pravkar vračajo s poletnih počitnic. V zadnjih 24 urah se namreč pri njih ni dogajalo nič, prav v trenutku klica, pa so preverjali, če še imajo znanjo kako in kaj je streči 'tem stvarem'. Iskrene čestitke!


Četrtek, 14. september

Štirje korenjaki so prijokali na svet v obeh porodnišnicah. V Postojni bosta dečka šla v Logatec in na Vrhniko, v Šempetru pa v Renče in Kobarid. Čestitamo!

Sreda, 13. september

V Postojni je dogajanje že vse od začetka tedna bolj skromno, današnji posredovani podatki navajajo rojstvo ene deklice iz Postojne in enega dečka iz Prestranka. Iz Šempetra pa po včerajšnjem zatišju prav tako poročajo o rojstvu para: v zadnjih 24 urah se je rodila deklica iz Branika ter deček iz Plešivega. Iskrene čestitke.

Torek, 12. september

Tudi današnje poročilo o številu rojstev je bolj skromno. Dve deklici sta prijokali na svet v postojnski porodnišnici, Črni kal in Postojna pa sta kraja, kjer bosta prebivali. Iz Šempetra pa tokrat ni novic, novo rojene otročičke pa obljubljajo za jutri.

Ponedeljek, 11. september

V Postojni v preteklih 24 urah ni bilo slišati joka novorojenčkov, bo pa zato jutri poročilo pestrejše, obetajo dežurne babice. V Šempetru pa se je rodil en deček iz Deskel. Iskreno čestitamo!

Nedelja, 10. september

5 otrok se je rodilo v postojnski porodnišnici. Dva dečka, ki bosta odšla v Koper in Dornberk. Deklice pa odhajajo v varna zavetja domov, in sicer v Vipavo, Postojno in na Unec. V šempetrski porodnišnici je bil izid izenačen. Deček in deklica sta postala novopečena prebivalca Nove Gorice. Čestitamo!

Sobota, 9. september

Fantovsko obarvanih je bilo zadnjih 24 ur v obeh porodnišnicah. V postojnski porodnišnici so na svet prijokali štirje - dva odhajata v Izolo, eden v Sodražico, eden pa v Ljubljano. Žensko čast je obranila ena deklica, ki ne bo hodila daleč, ampak ostaja v domači Postojni. V Šempetru pa je štorklja prinesla dva fantka iz Kobarida in Branika.


Petek, 8. september

Kot včeraj se je v Postojni in Šempetru tudi v zadnjih 24-ih urah rodilo šest novorojenčkov. V postojnski porodnišnici so povili dva dečka iz Ajdovščine in Logatca ter deklici iz Izole in Ribnice. V Šempetru so se razveselili dečka iz Volčje Drage in deklice iz Nove Gorice. Čestitamo!


Četrtek, 7. september

6 otrok je prišlo na svet v primorskih porodnišnicah. V Šempetru se je rodil en deček, ki odhaja v bližnji Podmark, ter dve deklici, ki tudi ne bosta odšli prav daleč, v Novo Gorico in Solkan. V Postojni pa sta na svet prišla dva dečka, ki bosta postala prebivalca Kopra in Ilirske Bistrice, prav tja pa odhaja tudi deklica, ki se je prav tako rodila v Postojni.

Sreda, 6. september

Minulih 24 ur je bilo vznamenju dečkov v obeh porodnišnicah. Trije so se rodili v Postojni, odhajajo pa v Sežano, Planino in Idrijo. Dva pa sta prijokala na svet v Šempetru, svoj dom pa bosta dobila v Dornberku in Ponikvah.

Torek, 5. september

V Postojni se je v preteklih 24-ih urah rodilo šest novorojenčkov, tri deklice in trije dečki. Deklice bodo imele dom v Novi Gorici, Divači in Dekanih, dečki pa v Ljubljani, Medvodah in na Colu. V šempetrski porodnišnici so pavzirali, so pa po besedah babice v pripravljenosti na nova rojstva.

Nedelja, 3. september

Veliko dela so imeli v postojnski porodnišnici - jok kar osmih novorojenih otročičkov je odmeval tam. Rodilo se je pet deklic, ki odhajajo v Kozino, Ajdovščino, Škofije, Ilirsko Bistrico in Dutovlje. Na isti dan pa bodo svoj rojstni dan praznovali tudi trije dečki, ki bodo naslednje leto ob takem času svojo prvo svečko upihnili v Idriji, Rovtah in Ajdovščini. No, v Ajdovščiuni pa bo prebival tudi fantek, ki se je minulo noč rodil v šempetrski porodnišnici.

Sobota, 2. september

V šempeterski porodnišnici rojena deček in deklica odhajata v Novo Gorico, iz postojnske porodnišnice pa dečki odhajajo v Ljubljano, Litijo in Portorož, deklice pa v Rovatrske Žibrše in Begunje pri Cerknici.

Petek, 1. september

Na prvi šolski dan bo rojstni dan praznovalo sedem novorojenčkov. Pet njih v postojnski porodnišnici: dva dečka, ki bosta bivala na Slapu ob Idrijci in Pobegih ter tri deklice, ki odhajajo v Vipavo, Novo Gorico in Divačo. V šempeterski porodnišnici sta prvič zajokala deček, ki odhaja v Dolnje Cerovo in deklica, ki bo bivala v Velikem dolu.

Četrtek, 31. avgust

Na zadnji avgustovski dan so se v obeh porodnišnicah rodili štirje otroci. V Postojni dve deklici, in sicer iz Pivke in Nove vasi pri Rakeku, v Šempetru pa deček iz Dolge Poljane ter deklica iz Nove Gorice. Čestitamo!

Sreda, 30. avgust

Obe porodnišnici je tokrat zaznamovala štirica. Četverica novorojenčkov je prijokala na svet v postojnski porodnišnici - tri deklice, ki bodo prebivale v Ankaranu, Portorožu in Cerknici. "Moško čast" je ubranil deček, ki ostaja v domači Postojni. Ravno obratna situacija pa je bila v Šempetru - tam so na svet pomagali eni deklici iz Nove Gorice in trem dečkom, ki odhajajo v Dobrovo, Čepovan in Orehovlje. 

Torek, 29. avgust

V Šempetru so danes na svet pomagali dvema novorojenčkoma. Deček odhaja v Poljubinj, deklica pa v Novo Gorico. V Postojni so babice in porodničarji preživeli nekoliko bolj pester dan, saj se je včeraj tam rodilo kar 8 otrok. Dečki odhajajo v Ljubljano, Šmartno ob Paki, Postojno in Prestranek, deklice pa na Vrhniko, v Postojno, na Dobrovo in v Kamnik.


Ponedeljek, 28. avgust

Preteklih 24 ur je bilo precej mirnih v obeh porodnišnicah, v katerih vsako jutro preverjamo število rojstev. Ena deklica iz Begunj pri Cerknici se je rodila v Postojni, v šempetrski porodnišnici pa je na svet prijokal deček, ki bo prebival v Novi Gorici. Kot so nam povedali, pa bodo več dela imeli v prihajajočem dnevu, saj kar nekaj bodočih mamic čaka na porod. 


Sobota, 26. avgust Danes se je sreča naselila v srca staršev 3 novorojenčkov, ki so v zadnjih 24 urah prijokali na svet v Postojni in Šempetru. V Postojnski porodnišnici je na svet prijokal fantek, ki odhaja domov v Ljubljano; družbo pa mu dela in mu jo bo -tudi v nadaljevanju- delala deklica, ki prav tako odhaja v varno zavetje doma v Ljubljano. V Šempetru so dan preživeli nekoliko mirneje, na svet je namreč pokukal le en fantek, ki bo odšel v Volče. Iskrene čestitke in ne pozabite, da je potrebno izkoristiti čisto vsak trenutek – čas namreč (pre)hitro beži. 


Petek, 25. avgust

Rutinsko delo je babicam v Šempetrski porodnišnici v zadnjih 24 urah nekoliko popestrila nemška turistka, ki jo je na počitnicah v Sloveniji dohitel porod. Malemu Nemcu bodo tako kot kraj rojstva vpisali Šempeter pri Gorici. Ob njem sta bili rojeni še dve deklici, ki pa ostajata v Sloveniji in sicer gresta v Dobravlje in Novo Gorico.

V Postojni je šlo vse po ustaljenem redu, šest rojstev so zabeležili. Fantje odhajajo v Hotedršico, Izolo in Novo vas pri Rakeku, deklice pa v Sodražico, Ljubljano in Postojno.


Četrtek, 24. avgust

V Šempetru so preteklih 24 ur pavzirali, v Postojni pa so na svet pomagali štirim novorojenčkom. Dečka bosta šla v Idrijo in Novo vas pri Rakeku, deklici pa v Postojno in Dobrovo v Brdih. Čestitamo!


Sreda 23. avgust

V postojnski porodnišnici so se razveselili joka dveh novorojenčkov - deklice, ki odhaja v Idrijo, in dečka, ki ostaja v domači Postojni, natančneje v Belskem. Dvojica je prav tako zaznamovala minulo noč  Šempetru. Tam pa sta luč sveta ugledali dve deklici, ki ju bodo starši odpeljali v Novo Gorico in Vogrsko.


Torek, 22. avgust

V postojnski porodnišnici se je tudi v zadjem dnevu rodilo pet novorojenčkov. Deklici bosta odšli v Koper in Podkraj. Dečki pa bodo odšli v Ankaran, Dobravlje in Sežano. V šempetrski porodnišnici pa so se rodili trije novorojenčki. Deklici bosta odšli v Ajdovščino in Tolmin, deček pa v Novo Gorico. 


Ponedeljek, 21. avgust

V izteku starega oziroma v pričetku novega tedna se je v postojnski porodnišnici rodilo pet novorojenčkov. Dve deklici sta razveselili starše iz Vipave in Sežane. Pridružili so se jima še trije dečki, ki bodo odšli v Rovte, Cerknico in Sežano. V Šempetru pa so minulo noč povili deklico iz Ajdovščine in dečka iz Kanala. 


Nedelja, 20. 8. 2017

Trije korenjaki so se rodili v porodnišnicah Postojna in Šempeter. V postojnski so tako povili dva dečka, in sicer iz Ilirske Bistrice in Štanjela, v šempetrski pa dečka in Kanala. Čestitamo!


Sobota, 19. avgust

Pestra noč je za nami, bogatejši smo za kar deset malih korenjakov. V Postojni so se povili trije dečki, ki bodo svoj dom našli v Ljubljani, Pivki in Horjulu. Na svet so v postojnski porodnišnici pomagali tudi trem deklicam, ki bodo odšle domov v Ljubljano, Domžale in Podnanos. Tudi v šempetrski porodnišnici je bil rezultat izenačen. Povila sta se dva dečka, ki bosta postala nova prebivalca Vrtojbe in Mirna. Deklici pa bosta svoj dom našli v Volčah in na Gradišču. 


Četrtek, 17. avgust

Dokaj mirna noč glede rojstev je za nami. V šempetrski porodnišnici se je povil deček, ki odhaja domov v Novo Gorico. V Postojni so se rodili trije dečki, ki bodo svoj dom našli v Vipavi, Kisovcu in Ljubljani. V Postojni rojena deklica pa bo nova prebivalka Logatca. 


Sreda, 16. avgust

Po pestrem začetku tedna, pa je bil včerajšnji praznični torek za porodničarje šempetrske in postojn

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
22.03.2018
2°C / 11°C
petek
23.03.2018
0°C / 11°C
sobota
24.03.2018
-1°C / 12°C