PRVIČ SO ZAJOKALI

Ponedeljek, 17. april 2017

Ponedeljek, 21. maj

5 novorojenčkov lahko naštejemo v zadnjih 24 urah. Deček iz šempetrske porodnišnice odhaja v Bukovico, iz postojnske pa gre eden v Hruševje, tri deklice pa v Sodražico, Idrijo in v Stari trg pri Ložu.

Sobota, 19. maj

V Postojni je rezultat izenačen. Dečka bosta odšla v Ilirsko Bistrico in Grahovo pri Cerknici, deklici pa v Sežano in Portorož. Deček, ki se je rodil v šempetrski porodnišnici bo doma v Gorici.

Četrtek, 17. maj

V Postojni sta se rodila dvojčka, deček in deklica, iz Nove Gorice, deček iz Žirov ter dve deklici, ena iz Logatca, druga iz Ajdovščine.
Iz Šempetra sporočajo, da sta se rodili v zadnjih 24 urah dve deklicei, ena odhaja v Dobrovo, druga pa v Lokavec.

Sreda, 16. maj

V Postojni sta se rodila dva dečka iz Ljubljane, v Šempetru pa prav tako, eden bo doma v Novi Gorici, drugi pa v Vrtojbi.

Torek, 15. maj

Že dolgo se ni rodilo toliko novorojenčkov, kot minulih 24 ur. V Postojni so na svet prijokale štiri deklice - dve odhajata v Sežano, ena v Gračišče in še ena v Lokev. Pridužili so se jim tudi trije fantki, iz Prestranska, Domžal in Postojne. Popolnoma dekličko obarvana pa je bila noč za šempetrske porodničarje - štirim deklicam so pomagali na svet, svoj dom pa bodo punčke dobile v Ajdovščini, Braniku, Šempasu in Novi Gorici.

Ponedeljek, 14. maj

Z veseljem danes poročamo o kar osmih rojstvih v obeh primorskih porodnišnicah, kjer preverjamo število novorojenčkov vsako jutro. V Šempetru sta na svet prijokali dve deklici, ki odhajata v Ajdovščino in Branik. Dve punčki so povili tudi v postojnski porodnišnici, od njiju ena prav tako odhaja v Ajdovščino, druga pa v Stari trg pri Ložu. Rodili pa so se tudi štirje fantki, ki bodo svoj dom dobili v Ljubljani, Prestranku, Črnem Vrhu in Rakeku. V podobnem delovnem tempu postojnski porodničarji nadaljujejo tudi danes, so nam še povedali.

Nedelja, 13. maj

Danes so prevladovali dečki. V Šempetru se je rodil mladi Tolminčan, v postojnski porodnišnici pa so na svet prijokali kar štirje - starši jih bodo odpeljali v Renče, Čepovan in Ajdovščino, eden pa ostaja v Postojni. Tam bo svoj dom dobila tudi današnja edina predstavnica nežnejšega spola.

Sobota, 12. maj

6 mladih raziskovalcev je danes prijokalo na svet. Deček iz postojnske porodnišnice bo ostal v domačem kraju, deklice pa se bodo porazdelile po okoliških krajih Cerknica, Divača ter Kozina. Deček iz šempetrske porodnišnice bo odšel v Novo Gorico, deklica pa bo ostala v Šempetru.


Petek, 11. maj

Pet dojenčkov je v zadnjih 24. urah razveselilo svoje starše. Dečka iz šempetrske porodnišnice bodo pripeljali v Deskle, tri iz postojnske pa v Cerkno, Štanjel in Črniče. Ob njih se je v Postojni rodila še deklica, ki pa bo okrepila ženske vrste v Ajdovščini.

Četrtek, 10. maj

Lahko bi rekli, da je kar plodnih 24 ur tako za postojnskimi kot šempetrskimi porodničarji. V Postojni so na svet pomagali trem deklicam, ki odhajajo v Pivko, Sežano in na Vrhniko, ter dvema dečkoma, ki bosta prebivala na Mostu na Soči ter v Braniku. V šempetrski porodnišnici pa se je rodila deklica, ki prihaja v Cerkno ter dva dečka, ki oba odhajata v Novo Gorico.

Sreda, 9. maj

V Postojni so v zadnjih 24 urah povili tri deklice in ravno toliko dečkov. Dve deklici bosta prebivali v Ljubljani, ena pa v Cerknem. Dečki bodo imeli stalno prebivališče na Colu, v Vremskem Britofu in Dekanih.
V Šempetru je bil izzid med deklicami in dečki prav tako izenačen: rodila sta se deček iz Ajdovščine in deklica iz Dobrovega v Brdih.

Torek, 8. maj

V Šempetru sta se rodila dva dečka, ki odhajata v Kanal in Ajdovščino, ena deklica pa v Gradišče. Za cel oktet otrok pa so pridelali v Postojni. Fantje odhajajo v Črni vrh, Novo Gorico, Ljubljano in Vrhniko, deklice pa v Izolo, na Vrhniko, v Koper in Štanjel.

Nedelja, 6. maj

Za sedem novih prebivalcev je bogatejša naša Primorska. Dečke iz postojnske porodnišnice bodo starši odpeljali v Sodražico, Ljubljano in Postojno. Deklici pa bosta prebivali v Dolu pri Ljubljani in v Taboru pri Cerknici. V Zalošče odhaja deklica iz šempetrske porodnišnice, deček pa bo šel v Dornberk.

Sobota, 5. maj

Mednarodni dan babic obeležujemo danes, a kljub temu v postojnski porodnišnici babice še niso imele časa za praznovanje oz. počitek. Osmim novorojenčkom so pomagale na svet v zadnjem dnevu. Deklice bodo odšle v Kampel, Ajdovščino, Sežano in Cerknico. Logatec je postal bogatejši za dva dečka, preostala dva pa odhajata na Brezovico pri Ljubljani in v Vipavo. Štirje otroci pa so se rodili v Šempetru. Deklici sta postali prebivalki Zalošč in Trnovega pri Gorici, dečka pa odhajata v Zemono in Lokavec. Iskrene čestitke vsem novopečenim staršem in lep praznični dan vsem babicam, ki dnevno skrbijo za novorojenčke in nosečke v naših porodnišnicah.

Petek, 4. maj

Če bo v okolici Postojne danes močno deževalo, je za to verjetno zadolženih pet deklic, ki pridno čebljajo med seboj. Povedale so si, da odhajajo v Koper, Logatec, Hotederšico, dve pa v Ljubljano. V Šempetru bo za boljše vreme posrkbel izenmačen rezultat - 2 dečka bosta domovala v Braniku in Novi Gorici, deklici pa v Ajdovščini in Solkanu. Iskrene čestitke!

Četrtek, 3. maj

Dve proti dve je rezultat minule noči v postojnski porodnišnici. Dečka odhajata v Logatec in Obrov, ena deklica bo dom dobila v Ilirski Bistrici, druga pa ostaja v Postojni. Tudi v Šempetru so pomagali na svet štirim novorojenčkom, tam pa samim fantkom. Odšli bodo v Črniče, Deskle, na Most na Soči in v Novo Gorico.

Sreda, 2. maj

Tudi današnji dan ni bil nič manj delaven. V Postojni tako plodnega dneva niso zabeležili že zelo dolgo časa - na svet je namreč prijokalo kar osem novorojenčkov. Štiri deklice in štirje dečki, ki odhajajo domov v Medvode, Ajdovščino, Sežano, Loški Potok, Idrijo in Ljubljano. Pridružil se jim je tudi deček v Šempetru, ki odhaja v varno zavetje doma v Dornberg. Iskrene čestitke!

Torek, 1. maj

Praznik dela so v postojnski porodnišnici zaštartali precej delavno - šestim novorojenčkom so pomagali na svet. Prevladujejo deklice, štiri so se rodile, odhajajo pa v Izolo, Cerknico, Podgrad in Štanjel. Pridužila sta se jim tudi dva dečka iz Sežana in Starega trga pri Ložu. V Šempetru so imeli mirnejšo noč, povili so enega fantka, ki bo svoj dom dobil v Dobrovi.

Ponedeljek, 30. april

Šest novorojenčkov je prijokalo na svet v preteklih 24-ih urah v obeh porodnišnicah. V Postojni so se rodili trije dečki iz Logatca, Ajdovščine in Vremskega Britofa ter dve deklici iz Sežane in Postojne. V Šempetru se je rodila deklica iz Dornberga. Čestitamo!

Nedelja, 29. april

Postojnski porodničarji so nam povedali, da so v minulih 24 ur na svet pomagali štirim novorojenčkom. Deklici odhajata v Brežice in Ljubljano. V prestolnico odhaja tudi en fantek, drugi pa bo dom dobil v Novi Gorici. Štorklja pa se je ustavila tudi v šempetrski porodnišnici in razveselila starše deklice iz Solkana in dečka iz Tolmina.

Sobota, 28. april

V Postojni so se rodili dve deklici in trije dečki. Dečki odhajajo v Ljubljano, v Povir pri Sežani in v Portorož. Deklici bosta novi prebivalki Postojne in Sodražice. V Šempetru sta na svet prijokala deček in deklica. Deklica odhaja domov v Grgar, deček pa v Črniče.

Petek, 27. april

V Šempetru sta se rodili dve deklici, ki odhajata v Prvačino in Grgar. Postojsnkih porodničarjev pa nismo uspeli doklicati, očitno imajo preveč dela - o postojnskih novoroječkih bomo zato poročali jutri.

Četrtek, 26. april

Danes poročamo o izenačenem rezultatu, tako v Šempetru, kot Postojni so se rodili trije novorojenčki. Postojnski porodničarji so na svet pomagali deklici iz Ljubljane, ter dvema dečkoma, od katerih eden prav tako odhaja v prestolnico, drugi pa bo dom dobil na Vrhniki. V Šempetru pa je štorklja odložila dve deklici iz Nove Gorice in Vrtojbe ter fantka iz Sela.

Sreda, 25. april

V Šempetru se je rodil en deček, ki gre v Solkan. V Postojni pa noč opisujejo kot 'napol' mirno. Rodili so se trije dečki: iz Materije, Lucije in Zagradca ter ena deklica iz Podgrada.

Torek, 24. april

Danes poročamo o rojstvih samih fantov. V Šempetru so se rodili kar štirje, odhajajo pa v Dobravlje, na Most na Soči, dva korenjaka pa ostajata v Šempetru. Še dva fanta pa pošiljajo iz postojnske porodnišnice. Eden bo ostal v Postojni, drugi pa bo postal prebivalev Pivke.

Ponedeljek, 23. april

Nov teden se je v postojnski porodnišnici pričel kar delavno - pet novorjenčkov je pokukalo na svet, in sicer štiri deklice, ki odhajajo v Sežano, Ajdovščino, Pivka in na Col. Pridružil se jim je tudi en deček, čigar starši prihajajo iz Žirov. V Šempetru pa so povili eno punčko, ki bo svoj dom dobila v Miren-Kostanjevici, poleg nje pa so povili tudi dva fantka, ki ju bodo starši odpeljali v Dornberk in na Col.

Nedelja, 22. april

Deklica in deček sta se rodila v postojnski porodnišnici, deklica bo odšla v Drago, deček pa v Dornberk. Deklica iz šempetrske porodnišnice bo odšla v Novo Gorico

Sobota, 21. april

V postojnski porodnišnici se je rodilo pet fantkov, ki bodo odšli v Sežano, Pivko, Ilirsko Bistrico, Ribnico in na Unec. V šempetrski porodnišnici pa so tokrat malce počivali.

Četrtek, 19. april

Za 4 novorojenčke so bogatejše primorske porodnišnice. V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Podrago, V Postojni pa bodo deklico poslali v Renče, dva dečka pa v Ilirsko Bistrico in Notranje gorice.

Sreda, 18. april

S porodnega bloka Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca v Šempetru so sporočili, da se je v zadnjih 24 urah pri njih rodil deček iz Nove Gorice, v Postojni pa so našteli tri novorojenčke: deklica bo prebivalka Ilirske Bistrice, dečka pa Vrhnike in Maribora. Iskreno čestitamo!

Torek, 17. april

V šempetrski porodnišnici so počivali in si nabirali moči za današnja rojstva. V Postojni pa so povili dve deklici, obe odhajata v Ajdovščino, ter dečka iz Dobravelj.

Ponedeljek, 16. april

Bolj mirna noč kot običajno je za postojnskimi porodničarji. Na svet so pomagali deklici iz Ilirske Bistrice in dečku iz Portoroža. V Šempetru pa je prvič zajokala deklica, ki odhaja v Gorico.

Nedelja, 15. april

Štirje novorojenčki so minulo noč ogledali luč sveta v postojnski porodnišnici. Dva dečka bosta dom dobila v Pobegih in na Colu, deklici pa bosta postali prebivalki Idrije in Ljubljane. V Šempetru pa so tokrat počivali in se pripravljali na prihajajoča rojstva.

Sobota, 14. april

7 otrok je prineslo zadnjih 24 ur. V Šempetru sta se rodila dva dečka, ki odhajata v Novo Gorico in deklica, ki gre v Solkan, v Postojni pa bodo tri deklice poslali v Idrijo, Cerkno in Loški potok, dva dečka pa v Sežano in Kozino.

Petek, 13. april

V Postojni so povili dva novorojenčka, par: deček ostaja v Postojni, deklico pa družina nestrpno čaka, da jo spozna, v Begunjah pri Cerknici. Tudi v Šempetru je na svet prijokal par: deček bo prebival v Ajdovščini,  deklica pa v Solkanu. Čestitamo!   

Četrtek, 12. april

Jok se je tudi v preteklih 24-ih urah razlegal v obeh porodnišnicah. V Postojni so povili dva dečka iz Ajdovščine in Logatca ter deklico iz Logatca. V Šempetru je prijokal na svet deček iz Gorice. Čestitamo!

Sreda, 11. april

Fantje so zaznamovali zadnjih 24 ur, kar se rojstev tiče, na Primorskem. V Postojni so jih našteli kar pet: eden ostaja v Postojni, drugi gredo v Ljubljano, Sp. Idrijo, Logatec in Divačo. V Šempetru pa so povili dečka iz Ajdovščine. Staršem iskreno čestitamo!

Torek, 10. april

Šempetrski porodničarji so tudi minulo noč pavzirali in se pripravljali na morebitna današnja rojstva. So pa toliko več dela imeli v Postojni, kjer so povili kar šest novorojenčkov - tri deklice in tri dečke. Slednji odhajajo v Ajdovščino, Šentvid in Famlje. Predstavnice nežneješega spola pa bodo prebivale v Dobravljah, Divači in Ljubljani.

Ponedeljek, 9. april

Štirje novorojenčki so prijokali na svet v postojnski porodnišnici minulo noč - tri deklice bodo svoj dom dobile v Logatcu, Ljubljani in Podnanosu. Pridružil se jim je tudi en deček iz Ribnice. V Šempetru pa v zadnjih 24 urah niso zabeležili novega rojstva.

Nedelja, 8. april

V Postojni se je v zadnjih 24-ih urah rodil deček, ki bo šel v Logatec, v Šempetru pa so povili dve deklici iz Vipave in Renč. Čestitamo!

Petek, 6. april

6 novorojenčkov je prinesla zadnja noč. V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Novo Gorico, v Postojni pa štirje dečki, ki bodo postali prebivalci Škofljice, Rovt, Logatca in Podnanosa, eno deklico pa pošiljajo v Koper.

Četrtek, 5. april

V Postojni so tokrat povili tri dečke, svoj dom bodo dobili v Cerknici, Domžalah in Spodnji Idriji. En fantek se je rodil tudi v šempetrski porodnišnici, ta pa odhaja v Miren. Pridružili sta se mu tudi dve predstavnici nežnejšega spola - ena bo prebivala v Kostanjevici na Krasu, druga pa na Dolenjih Poljanah.

Sreda, 4. april

Zadnja noč je bila v znamenju deklic, kar štiri so se rodile. V Šempetru so povili deklico, ki odhaja v bližnjo Novo Gorico, iz Postojne pa bodo dve deklici poslali v Cerkno in Ribnico, ena pa ostaja v Postojni.

Torek, 3. april

Kar petim novorojenčkom so tokrat pomagali na svet v postojnski porodnišnici. Tri deklice odhajajo v Divačo, Pivko in Ajdovščino, dva dečka pa na Vrhniko in v Ilirsko Bistrico. V Šempetru so imeli nekoliko manj dela, povili so enega fantka, ki bo postal prebivalec Nove Gorice.

Ponedeljek, 2. april

Velikonočni ponedeljek je v obe porodnišnici prinesel nova rojstva. V Postojni sta se rodila dva dečka iz Ilirske Bistrice in Ribnice ter tri deklice iz Ljubljane, Brezovice in Godoviča. V šempetru so povili dečka iz Gorice.

Nedelja, 1. april

Mirno in praznično je bilo v preteklem dnevu tudi v postojnski in šempetrski porodnišnici. Na svet v zadnjem dnevu ni prijokal nihče, zato so se porodničarji lahko posvetili barvanju velikonočnih jajc. Naj bo mirno in praznično še naprej!

Sobota, 31. marec

V Postojni so se rodili dva dečka in štiri deklice. Dečka odhajata domov v Planino in na Prestranek, deklice pa bodo nove prebivalke Logatca, Svetega Antona, Hotedršice in Sežane. V Šempetru sta na svet prijokala deček in deklica. Deklica odhaja v Vrtovin, deček pa v Novo Gorico.

Petek, 30. marec

V Postojni so se rodile štiri deklice, in sicer bodo prebivale v Starem trgu pri Ložu, Begunjah pri Cerknici, Ljubljani in Kozini. Iz Šempetra pa sporočajo, da so na svet pomagali dečku iz Velikih žabelj, še enemu, ki odhaja po prvem okrevanju z mamico na dom v Log Čezsoški, deklica, ki jima dela družbo, pa ostaja v Novi Gorici.

Četrtek, 29. marec

V Postojni so se rodili štirje novorojenčki, dva dečka iz Ajdovščine in Pobegov ter dve deklici iz Cerknice in Rovt. V Šempetru so na svet prijokali prav tako štirje otroci, dva dečka, oba iz Nove Gorice, in dve deklici z Mosta na Soči in iz Vipave.

Sreda, 28. marec

V Postojni so se v zadnjih 24 urah rodili samo dečki, pet jih je bilo: prebivali bodo v Rakeku, Sečovljah, Prestranku, Šmarjah pri Kopru in v Pivki. V Šempetru pa za protiutež sporočajo, da se je rodila deklica iz italijanske Gorice.

Torek, 27. marec

Zadnjih 24 ur je prineslo 3 novorojenčke. Deklica, ki je bila rojena v šempetrski porodnišnici odhaja v Novo Gorico, deček, ki so mu na svet pomagali v Postojni bo postal prebivalec Dobravelj, Ilirska Bistrica pa je bogatejša za eno deklico.

Ponedeljek, 26. marec

Šempetrski porodničarji so včeraj rekli - nedelja je, čas za počitek in nabiranje moči za prihajajoči delovni teden! :) V Postojni pa se na to, da je nedelja prav nič niso ozirali trije fantki in ena deklica. Slednja odhaja v Ajdovščino, dečki pa bodo prebivali v Kopru, Vipavi in Loškem potoku.

Nedelja, 25. marec 

Današnji materinski dan je še toliko lepši za 3 mamice, saj so se prav na ta dan razveselile svojih novorojenčkov. V Postojni sta na svet prijokali dve deklici, ki odhajata v varno zavetje domov v Cerknico in Ljubljano; pridružil pa se jima je tudi fantek v Šempetru, ki odhaja v Ajdovščino. Iskrene čestitke in vse lepo vsem mamam ob njihovem prazniku!

Sobota, 24. marec

V postojnski porodnišnici so na svet pomagali dečku, ki bo odšel v Ljubljano in deklicama, ki ju bodo starši čez nekaj dni odnesli v Cerknico oz. na Rakek. V šempetrski porodnišnici se je rodila deklica, ki bo prišla v Kobarid, deček pa bo doma v vasi Selo.

Petek, 23. marec

Trije novorojenčki so prijokali na svet na Primorskem. V Postojni so povili deklico, ki odhaja v Kojsko v Goriška Brda, v Šempetru pa sta se rodila deček, ki bo postal prebivalec Ajševice, deklico pa bodo odpeljali v Grgarske Ravne.

Četrtek, 22. marec

Pestrih 24 ur je za postojnsko porodnišnico, povili so namreč kar šest novorojenčkov, in sicer dva dečka iz Nove Gorice in Rovt, ter štiri deklice iz Škofljice, Cerknice, Starega trga pri Ložu in s Cola. V Šempetru se je rodil deček iz Nove Gorice.

Sreda, 21. marec

Tokrat po številu rojstev prednjači šempetrska porodnišnica. Tam se je rodila deklica, ki odhaja v Brda, natančneje v Višnjevik. Na svet so prijokali še trije fantki, kraji, kjer bodo prebivali pa so Trnovo pri Gorici, Dobravlje in Šempeter. Štorklja se je ustavila tudi v Postojni, kamor pa je minulo noč dostavila dva fantka, ki ju bodo starši odpeljali v Branik in na Medvedje Brdo.

Torek, 20. marec

Današnji svetovni dan sreče je največjo življensko srečo prinesel šestim staršem. V postojnski porodnišnici se je rodila deklica, ki bo odšla v Marezige, trije dečki pa bodo svoj dom dobili v Laškem, Radomljah in Tolminu. V Šempetru pa sta starše osrečila novorojenčica iz Ozeljana in novorojenček iz Dobrove.

Ponedeljek, 19. marec

V Postojni so se v znamenju pravljične številke tri rodili trije dečki iz Loške doline, Ilirske Bistrice in Ajdovščine. V Šempetru pa je na svet prav tako prijokal deček, in sicer bo prebival v Mali vasi pri Bovcu. Kdo ve, morda pa deklice čakajo, da pokukajo na svet na jutrišnji mednarodni dan sreče?

Nedelja, 18. marec

Današnja nedelja je pripadala dečkom. Pet se jih je rodilo v postojnski porodnišnici, domov pa bodo odšli v Koper, v Postojno, na Vrhniko in dva v Ljubljano. V šempetrski porodnišnici so to noč počivali.

Sobota, 17. marec.

Deklica in deček, bratec in sestrica, sta se rodila v šempetrski porodnišnici, postala pa sta novopečena prebivalca Nove Gorice. V postojnski porodnišnici sta se rodili deklici, ki bosta odšli v Novo Gorico in Ilirsko Bistrico.

Petek, 16. marec

V Postojni sta se rodili dve deklici: ena iz Pivke, druga iz Nove Gorice. Tudi v Šempetru so na svet pomagali eni deklici, prav tako iz Nove Gorice. Staršem iskreno čestitamo.

Četrtek, 15. marec

Nekoliko bolj skromna noč je za nami. V Postojni namreč v zadnjih 24. urah niso imeli rojstev, v Šempetrski porodnišnici pa sta se rodila dva novorojenčka. Deček odhaja v Novo Gorico, deklica pa na Vogrsko.

Sreda, 14. marec

V Postojni se je v zadnjih 24 urah rodilo sedem novorojenčkov: štiri deklice, in sicer iz Portoroža, Šempetra pri Gorici, Litije in Postojne, trije dečki pa iz Pivke, Cola in Dekanov. V Šempetru sta se rodila dva dečka: eden iz Podnanosa, drugi pa iz Dobravelj.

Torek 13. marec

Precej pestrih 24 ur so imeli v obeh primorskih porodnišnicah. V postojnski so povili dve deklici iz Renč in Postojne ter tri dečke, ki odhajajo na Otlico, v Idrijo in na Rakek. V Šempetru pa so na svet pomagali deklici iz Ajdovščine ter trem fantkom, ki bodo svoj dom dobili v Dolenji Trebuši, Novi Gorici in na Kambreškem.

Ponedeljek, 12. 3.

Na gregorjevo so v Postojni povili pet novorojenčkov, in sicer štiri dečke iz Prestranka, Pivke, Zadloga in Logatca ter deklico iz Vipave. V Šempetru je na svet prijokala deklica iz Ajdovščine.

Nedelja, 11. marec

Izenačen rezultat tokrat v postojnski porodnišnici - dve deklici sta se rodila, odhajata pa na Unec in v Sežano, dva fantka pa bosta dom dobila v Logatcu in Komnu. V Šempetru pa so na svet pomagali eni punčki, ki bo postala prebivalka Nove Gorice.

Sobota, 10. marec

V postojnski porodnišnici so v minuli noči na svet prijokali dve deklici in dva dečka. Deklici odhajata v Knežak in v Cerkno, dečka pa v Logatec in na Vrhniko. V Šempetru rojeni deklici bosta novi prebivalki Šempetra in Branika. Deček, ki se je prav tako rodil v Šempetru, pa odhaja domov v Novo Gorico.

Petek, 9. marec

Šempetrski porodničarji so minulo noč počivali in nabirali moči za prihajajoča rojstva, v Postojni pa so imeli nekoliko več dela. Na svet so pomagali dvema deklicama, ki odhajata v Koper in Trzin. Prvič so zajokali tudi trije dečki, Kozina, Črni Kal in Šempeter pri Gorici pa so kraji, kjer bodo dobili svoj dom.

Četrtek, 8. marec

Srečne matere in očetje so v preteklih 24-ih urah dočakali svoje največje zaklade. V Postojni so se rodili dva dečka iz Idrije in Trbovelj in deklica iz Pivke. V Šempetru so povili deklico iz Ajdovščine. Čestitamo!

Sreda, 7. marec

V Postojni je bilo zadnjih 24 ur, kar smo se nazadnje slišali, kar pestro: rodila sta se dva dečka dvojčka, katerih mama se je zavoljo njunega rojstva pripeljala celo iz Maribora; še dva dečka jima delata družbo, in sicer iz Spodnje Idrije in Vremskega Britofa. Edina deklica, ki se je rodila v tem času, bo prebivala v Ilirski Bistrici. V Šempetru izkupičku dodajajo še rojstvo dveh deklic: ene iz Deskel in druge iz Goriških brd.

Torek, 6. marec

Pet otročičkov je prijokalo na svet v postojnski porodnišnici. Dve deklici odhajata v Cerknico in Moravče, ena pa ostaja v Postojni. Pridružila sta se jim tudi dva dečka, ki bosta svoj dom dobila v Pivki in Šmarjah. Šempetrski porodničarji pa so medtem imeli nekoliko mirnejšo noč - povili so enega fantka iz Nove Gorice.

Ponedeljek, 5. marec

Štiri novorojenčke je prinesla zadnja noč. V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Novo Gorico, V Postojni pa trije dečki, ki bodo postali prebivalci Starega trga pri Ložu, Domžal in Grahovega.

Nedelja, 4. marec

V postojnski porodnišnici sta na svet prijokala dva dečka, ki bosta odšla domov v Borovnico in v Ljubljano. V Postojni je na svet prijokala tudi deklica, ki odhaja v Dekane. V Šempetru je bil rezultat izenačen - ena deklica in en deček. Deklica bo nova prebivalka Ajdovščine, deček pa Tolmina.

Sobota, 3. marec

V postojnski porodnišnici so na svet prijokali štirje otroci. Deklica ostaja v Postojni, dečki pa gredo v Cerknico, Cerkno in Ajdovščino. V Šempetru je bilo nekoliko mirneje. Na svet so pomagali deklici, ki gre v Dobrovo in enemu dečku, ki ga bodo starši vzeli s seboj v Novo Gorico.


Petek, 2. marec

V Postojni sporočajo, da so v novo življenje ob rojstvu pospremili dva dečka, eden bo prebival na Vrhniki, drugi pa v Škofji Loki. V šempetrski bolnišnici pa se je rodil dečeka, ki bo najprej spoznal domače in okolje v Novi Gorici.

Četrtek, 1. marec

Prvi marčevski dan je prinesel šest otrok. V Šempetru se je rodil en deček, ki odhaja v Cerkno, eno deklico pa bodo odpeljali v Miren. V Postojni so zabeležili štiri rojstva. Dečki bodo postali prebivalci Spodnje Idrije, Šentvida pri Stični in Rovt, deklica pa bo okrepila ženske vrste v Loškem potoku.

Sreda, 28. februar

Konec meseca je v postojnski porodnišnici prinesel šest novorojenčkov, tri deklice in tri dečke. Ena deklica odhaja v Vipavo, dve prihajata v Cerkno in Spodnjo Idrijo, dečki pa bodo svoj dom dobili v Starem trgu pri Ložu, Divači in Senožečah. V Šempetru pa so povili dve punčki, ki ju bodo starši odpeljali v Lokavec in Ajdovščino.

Torek, 27. februar

V Pobege in Logatec odhajata deklici, ki sta na svet prijokali v postojnski porodnišnici,novega prebivalca pa je dobil tudi Črni Vrh nad Idrijo. Šempetrski porodničarji pa so pozdravili deklico iz Nove Gorice ter dečka, ki odhaja v Brda.

Ponedeljek, 26. februar

O rojstvih v zadnjih 24 urah poročajo samo iz Postojne: rodile so se tri deklice, katerih domovanja bodo v Sodražiči, Štanjelu in na Vrhniki. Rodil se je še deček iz Ljubljane. Iz Šempetra pa sporočajo, da se nadejajo bolj delovnih dni v prihodnje.

Nedelja, 25. 2. 2018

Štirje novorojenčki so prvič zajokali ob prihodu na svet v zadnjih 24-ih urah. V Postojni fantka dvojčka iz Ljubljane in deklica iz Cerknice, v Šempetru pa deklica iz Vrhpolja. Čestitamo!

Sobota, 24. 2. 2018

V zadnjih štiriindvajsetih urah je na svet prijokalo 6 novorojenčkov. V postojnski porodnišnici so v zadnji noči na svet pomagali 4 deklicam. Dve gresta v Ribnico, ena ostaja v Postojni, tretja pa prihaja v Cerkno. Deček rojen v Postojni gre na Vrhniko. V Šempetru je bilo precej bolj mirno. Prvič je zajokala le deklica, ki jo bodo vzeli s seboj v Podrago.


Petek, 23. 2. 2018


Prvič so zajokali štirje novorojenčki. Dečki iz postojnske porodnišnice odhajajo v Ilirsko Bistrico, Sežano in Postojno, deklica pa bo doma v Škofji Loki. V šempetrski porodnišnici so tokrat počivali.


Četrtek, 22. 2. 2018


V Šempetru sta se rodili dve deklici. Odhajata v Novo Gorico in Trnovo nad Novo Gorico. V Postojni pa so na svet pomagali deklici, ki bo postala prebivalka Rovt, ter dva dečka, ki gresta v Grahovo in na Vrhniko.


Sreda, 21. 2. 2018


Dokaj mirno je bilo v obeh porodnišnicah. V šempeterski porodnišnici sta na svet prijokala deček iz Poljubinja in deklica, ki gre v Novo Gorico. V postojnski porodnišnici pa so na svet pomagali dečku, ki bo bival v Kočevju ter deklici, ki ostaja v Postojni.


Torek, 20. februar

Iz Postojne sporočajo, da so povili par: deklica bo imela stalno prebivališče v Ljubljani, deček pa v Horjulu. Šempeter je bil v preteklih 24 urah zapisan kot rojstni kraj deklice, ki bo prebivala v Novi Gorici.

Ponedeljek, 19. februar

V Postojni je bil dan nekoliko mirnejši kot včerajšnji: rodili so se trije dečki, in sicer iz Sežane, Zakojce in Nove vasi pri Rakeku, ena deklica je tudi prijokala na svet - odhaja v Ilirsko Bistrico.
V Šempetru pa v veliko modro knjigo zadnjih 24 ur rojstev niso zapisali.

Nedelja, 18. februar

V postojnski porodnišnici se je rodilo kar deset otrok. Dečki odhajajo v Vipavo, Ajdovščino, Logatec, Ankaran, Sežano in  Zakojco. Deklici pa v Ilirsko Bistrico. V šempetrski je bilo nekoliko mirneje, rodili sta se deklici, ki bosta odšli v Grgar in Novo Gorico.

Sobota, 17. februar

V postojnski porodnišnici so prevladovali dečki - štirje so prijokali na svet, starši pa jih bodo odpeljali v Begunje pri Cerknici, Rakek, Slap ob Idrijci ter Laze v Tuhinju. Žensko čast je obranila ena deklica, ki bo odšla v Sežano. V Šempetru pa sta se temu svetu pridružili dve punčki, novi prebivalki Solkana in Nove Gorice.

Petek, 16. februar

V minulih 24 urah se je skupaj rodilo 7 novorojenčkov in novorojenk. V Šempetru so bili v znamenju fantov, saj so se rodili kar štirje, odhajajo pa v Renče, Brje, Kal nad Kanalom in Tolmin.

V Postojni se je rodila deklica, ki odhaja na Vrhniko, dva fanta pa gresta v Pobege in v Ljubljano.

Četrtek, 15. februar

V postojnski porodnišnici je bilo minulo noč precej pestro - na svet so pomagali štirom deklicam, ki odhajajo v Pivko, Grosuplje, Ljubljano in Topovc pri Ilirski Bistrici. Pridružila sta se jim še dva dečka iz Dan pri Sežani in Spodnje Idrije. V Šempetru pa so povili dečka iz Nove Gorice, eden pa je bil ravnokar na poti v času, ko smo klicali k njim. O tem rojstvu pa seveda jutri. :)

Sreda, 14. februar

Pepelnična sreda je v porodnišnice prinesla štiri novorojenčke. V Postojni se je rodil deček iz Cerknice in deklici iz Rovt ter Ajdovščine. V Šempetru so povili dečka iz Nove Gorice.


Torek, 13. februar

Pustni torek je v Šempetru prinesel dva dečka, ki odhajata v Škofije in Ribnico ter dve deklici, ki prihajata v Kanal in Idrijo. V Šempetru so danes počivali.

Ponedeljek, 12. februar

V Postojni se je rodil deček, ki bo po krajšem okrevanju in privajanju na svet svojo prvo pot opravil na svoj dom v Domžale, družbo mu delata še dve deklici, ki se bosta s starši odpeljali v Ljubljano in Idrijo. V Šempetru pa se je rodila deklica iz Klavž.

Nedelja, 11. februar

V postojnski porodnišnici sta se rodila dva dečka in oba ostajata doma v Postojni. V Šempetru pa so na svet pomagali deklici iz Komna ter dečku iz Tolmina in Črnič.

Sobota, 10. februar

V postojnski porodnišnici sta se rodila dva dojenčka, deček bo odšel v pustno Cerknico, deklica pa v Vipavo. V šempetrski porodnišnici so na svet pomagali dečku, ki bo odšel v Bilje.

Petek, 9. februar

Izenačen rezultat tokrat v obeh primorskih porodnišnicah: V Postojni sta na svet prijokala deklica, ki ostaja v Postojni, ter deček iz Ljubljane. V šempetrski porodnišnici pa so na svet pomagali prav tako eni deklici, ki ne odhaja daleč - njeni starši so namreč iz Šempetra, in dečku, ki bo dom dobil v Vipavi.

Sreda, 7. februar

V postojnski porodnišnici sta se rodili deklici, ki odhajata v Ilirsko Bistrico in Ljubljano.

Torek, 6. februar

V postojnski porodnišnici so v preteklih 24-ih urah povili dečka iz Cerknice in deklico iz Grahovega pri Cerknici, v šempetrski porodnišnici rojstev ni bilo, so pa v polni pripravljenosti, saj sta na poti dva nova korenjaka.

Ponedeljek, 5. februar 

V postojnski porodnišnici so povili dečka iz Ilirske Bistrice in deklico iz Vremskega Britofa, v šempetrski proodnišnici pa so zopet počivali ... Iskreno čestitamo staršem!

Nedelja, 4. februar

V preteklem dnevu je bilo v obeh porodnišnicah precej mirno. V šempetrski so tokrat malce počivali, v postojnski pa so na svet pomagali dvema dečkoma, ki bosta odšla v Planino in Idrijo.

Sobota, 3. febrar

Rodilo se je sedem novorojenčkov, trije v Šempetru in štirje v Postojni. Deček iz šempetrske porodnišnice odhaja v Miren, deklici pa v Dolenjo Trebušo in v Prvačino. V Postojni pa so na svet prišli štirje fantje, ki gredo v Laze, Košano, Lokev in v Ljubljano.

Petek, 2. februar

Trije novorojenčki so prvič zajokali v postojnski porodnišnici. Dve deklici odhajata na Vrhniko in v Črni Vrh nad Idrijo, deček pa v Črni Kal. Šempetrski porodničarji pa so povili eno punčko iz Nove Gorice ter enega fantka, njegov dom pa bo postal Solkan.

Četrtek, 1. februar

Prvi februarski dan je prinesel šest novorojenčkov. V Postojni sta se rodili deklici iz Starega trga pri Ložu in Ilirske Bistrice. V Šempetru so povili dečka iz Nove Gorice in Deskel ter deklici iz Ajdovščine in Nove Gorice.

Sreda, 31. januar

Polna luna ima pregovorno vpliv tudi na večje število rojstev. No, kot kaže minulo noč temu ni bilo tako - v šempetrski porodnišnici so sicer na svet pomagali dvema novorojenčkoma, deklici iz Kanala in dečku iz Vrtojbe; v Postojni pa luna ni sprožila niti enega poroda.

Torek, 30. januar

Predsvem pestro je bilo v Postojni. Štiri deklice in dva dečka so povili. Deklice odhajajo v Dutovlje, Hruševje, Kobarid in Ljubljano; dečka pa v Logatec in Izolo. V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Kanal.

Ponedeljek, 29. januar

V Postojni se je v zadnjih 24 urah rodila samo ena deklica, ki bo živela v Ljubljani, v Šempetru prav tako: deklica bo prebivala pri družini v  Orehovljah. Iskrene čestitke!

Nedelja, 28. januar

Pestra noč je bila v obeh, tako postojnski kot šempeterski porodnišnici. Skupno so povili devet malčkov. V Postojni je razmerje med spoloma enakovredno: dva fanta, eden prihaja v Črni Vrh nad Idrijo, drugi gre v Dobravlje; deklici pa gresta v Stari trg pri Ložu in Grgar. V Šempetru so prvič zakojale tri deklice, ki bodo bivale v Šempasu, Vojščici na Krasu in Dornberku ter dva dečka, ki ostajata na Goriškem - v Novi Gorici in Solkanu.


Sobota, 27. januar

V postojnski porodnišnici je na svet prijokal deček, ki bo odšel na Vrhniko. Dva dečka pa sta prijokala na svet v šempetrski porodnišnici, odšla pa bosta v Vedrijan in Podsabotin.


Petek, 26. januar

Prvi jok se je razlegal v obeh porodnišnicah. V Postojni so povili dečka iz Postojne in deklici iz Šempetra ter Portoroža. V Šempetru so luč dneva ugledali prav tako trije korenjaki, dečka iz Vipave in Nove Gorice ter deklica iz Volč. Čestitamo!


Četrtek, 25. januar

Precej ploden dan je za nami. V postojnski porodnišnici je prvič zajokalo šest novorojenčkov. Deklici odhajata v Rovte in Podnanos, štirje dečki pa bodo dom dobili v Knežaku, Novi Gorici, Logatcu in Ilirski Bistrici. V Šempetru pa so na svet pomagali dečku, ki ostaja doma v Šempetru ter deklici, ki jo bodo starši odpeljali v Grahovo ob Bači.

Sreda, 24. januar


V Postojni so se v zadnjih 24 urah rodili štirje novorojenčki: tri deklice, ena iz Postojne in dve iz Ljubljane ter en deček iz Godoviča. V Šempetru pa so našteli kar pet rojstev, rodili so se: tri deklice iz Kopra, z Vogrskega, iz Vipave, ter dva dečka, eden iz Ladre, drugi pa iz Prvačine. 

Torek, 23. januar

Tokrat po številu rojstev prednjači šempetrska porodnišnica, kjer so na svet pomagali petim novorojenčkom - trem deklicam, ki odhajajo v Novo Gorico, Bilje in Šempeter. V Šempetru ostaja tudi en deček, eden pa odhaka v Kanal. V Postojni pa so se minulih 24 ur rodile tri punčke. Prebivale bodo v Ajdovščini, Postojni in na Kovku pri Colu.

Ponedeljek, 22. januar

Štirje novorojenčki so se rodili v primorskih porodnišnicah. Enemu dečku so pomagali na svet v Šempetru, v Postojni pa se je rodil en deček, ki odhaja v Kremplje-Dutovlje, ena deklica odhaja v Logatec, ena pa ostaja v Postojni.

Nedelja, 21. januar

Nekoliko mirneje je potekala minula noč v obeh primorskih porodnišnicah. V Postojni so na svet pomagali deklici, ki odhaja na Col, ter dečku iz Hotedršice. Šempetrski porodničarji pa so povili deklico, ki ji ne bo treba daleč, ostala bo namreč v Šempetru.

Sobota, 20. januar

Pet novorojenčkov se je rodilo v postojnski porodnišnici v preteklem dnevu. Dečki odhajajo v Postojno, Pivko in Zagorje ob Savi, deklici pa v Ilirsko Bistrico in Piran. V šempetrski porodnišnici sta se rodila deček in deklica. Deček bo odšel v Vipavo, deklica pa v Tolmin.

Petek, 19. januar

Iz Postojne dežurne babice sporočajo, da je na svet v zadnjih 24 urah prijokala ena deklica iz Ilirske Bistrice, iz Šempetra pa, da so počivale in nabirale moči za nova rojstva, na katera čakajo danes.

Četrtek, 18. januar

Nov dan je prinesel tri nova rojstva. V Postojni sta se rodila deček in Divače in deklica iz Nove Cerkve, v Šempetru pa deček iz Kobarida. Čestitamo!

Sreda, 17. januar

Zadnjih 24 ur je na Primorskem prineslo 5 novorojenčkov. Dva v Šempetru, kjer sta se rodila deček, ki odhaja v Črniče in deklica, ki gre v Novo Gorico, v Postojni pa je bil porodni izkupiček včeraj obarvan dekliško, saj so na svet prišle 3 deklice, ki bodo postale prebivalke Pivke, Logatca in Kopra.

Torek, 16. januar

V Postojni sta zajokala deček, ki bo bival v Ajdovščini in deklica, ki odhaja v Podnanos. V Šempetru rojen deček odhaja v Novo Gorico.

Pondeljek, 15. januar

Postojnski porodničarji so pomagali na svet enemu dečku, ki prihaja v Spodnjo Idrijo, v šempetrski porodnišnici pa so minulih 24 ur zaslišali prvi jok treh novorojenčkov. Za deklico bodo skrbeli v Črničah, dečka pa bosta svoj dom dobila v Šempetru in Bovcu.

Nedelja, 14. januar

Štorklja je v postojnsko porodnišnico prinesla štiri novorojenčke. Deček bo odšel v Cerknico, deklice pa v Ljubljano, Materijo in Postojno. Iz šempetrske porodnišnice so nam sporočili, da imajo veliko dela, zato nam bodo informacije o rojstvih zaupali jutri.

Sobota, 13. januar

V postojnski porodnišnici so se minulih 24 ur rodili trije novorojenčki - deklica iz Kala nad Kanalom ter dečka z Mašuna in Cerknega. V Cerkno prihaja tudi deklica, ki se je rodila v šempetrski porodnišnici. Poleg nje pa so na svet pomagali tudi punčki, ki bo svoj dom dobila v Franciji. Šempetrski porodničarji so sicer na svet pomagali še trem dečkom, ki jih bodo starši odpeljali v Koper, Ajdovščino in Novo Gorico.

Petek, 12. januar

Iz postojnske porodnišnice sporočajo, da so se v zadnjih 24 urah rodile tri deklice: iz Vrema, Vremskega Britofa in Postojne so njihove družine, v objeme katerih odhajajo že prav kmalu. Razveselili so se še dečka, ki ga bodo pestovali in crkljali v Starem Trgu pri Ložu.
V Šempetru pa v zadnjih 24 urah ni bilo rojstev, so pa dežurne babice pomagale na drugih oddelkih, kjer imajo veliko dela z novorojenčki.

Četrtek, 11. januar

V Postojni so se rodili štirje otroci, dečka iz Rovt in Preserja ter deklici iz Ljubljane in Postojne. V Šempetru je prijokal na svet deček iz Solkana. Čestitamo!

Sreda, 10. januar


V Postojni so nov dan pričakali z rojstvi treh deklic - iz Rovt, Iga pri Ljubljani in Divače. V Šempetru so bile deklice v manjšini, zgolj ena dela družbo še trem dečkom: enemu iz Podsabotina ter kar dvema  iz Nove Gorice.

Torek, 9. januar

Pa poglejmo, kateri kraji bodo postali bogatejši z novimi prebivalci. Po en deček prihaja v Dvor pri Bovcu, v Branik in v Ladra pri Kobaridu, Fojana v Goriških Brdih pa bo dobila novo prebivalko. Vsi prihajajo iz šempetrske porodnišnice. Postojnska pa bo poslala dve deklici v Ljubljano in eno v Cerkno, enega dečka pa v Stari trg pri Ložu. 

Ponedeljek, 8. januar

Štirje novorojenčki so ugledali luč sveta v zadnjih 24-ih urah. V Postojni sta se rodila deček iz Pivke in deklica iz Črnič, v Šempetru pa deklici iz Šempetra in s Svina pri Kobaridu.

Nedelja, 7. januar

Zadnjih 24-ih ur tudi ni minilo brez joka. V Postojni so povili dečka iz Ajdovščine in deklici iz Pivke ter Cerknice. V Šempetru so na svet pomagali dečku iz Nove Gorice. Čestitamo!

Sobota, 6. januar

V prvi konec tedna v tem letu vstopamo s petimi novorojenčki. V Šempetru sta se rodila deček in deklica, ki bosta postala prebivalca Šempetra in Tolmina, dva dečka iz postojnske porodnišnice odhajata v Selce pri Pivki in v Ajdovščino, še ena deklica pa ostaja v Postojni.

Petek, 5. januar

V Šempetru sta se rodila dva dečka, ki odhajata v Plešivo in Ledine pri Novi Gorici in dve deklici, v Poljubinj in Črniče. V Postojni rojena deklica odhaja na Vrhniko, deček pa na morje, v Izolo.

Četrtek, 4. januar

Delovno je bilo ponovno v postojnski porodnišnici - na svet so pomagali trem deklicam, ki odhajajo na Rakek, v Ajdovščino in Kočevje. Pridružila sta se jim tudi dva fantka, ki ju bodo starši odpeljali v Vipavo in Mengeš. V Šempetru so se razveselili dveh punčk, ki bosta prebivali v Ajdovščini in Žagi.

Sreda, 3.1.2018

Šest novoroječkov se je rodilo na današnji prvi delovnik novega leta. V Šempetru deklica, ki bo bivala v Velikih Žabljah in deček, ki odhaja v Kozano. Nekoliko bolj pestro je bilo v Postojni. Dva dečka in dve deklici so povili. Dečka gresta v Ljubljano in Podgrad, deklici v Laško in Logatec.

Ponedeljek, 1. 1. 2018

V Postojni so na novega leta dan povili dečka iz Postojne, dve deklici pa še na silvestrovo, in sicer iz Postojne in z Vogrskega. V Šempetru se je rodilo pet novorojenčkov, vsi še na silvestrski dan. Dečki bo do šli v Prvačino, Dornberg, Renče in na Kojsko, deklica pa v Vipavo. Čestitamo!

Nedelja, 31. december

Trije dečki so prijokali na svet v zadnjih 24 urah - dva v šempetrski porodnišnici, Bilje in Dornberk bosta njuni prebivališči, tretjemu pa so na svet pomagali postojnski porodničarji. Slednji pa ne bo odšel daleč, saj ostaja kar v Postojni.

Sobota, 30. december

Plodnih preklih 24 ur je za nami. Devet novorojenčkov je prvič zajokalo. V Postojni trije dečki, ki odhajajo v Vipavo, Ribnico in Podgraje pri Ilirski Bistrici in dve deklici v Spodnjo Idrijo in Portorož. Tudi v Šempteru so se rodili trije dečki, dva njih odhajata v Novo Gorico, eden v Štanjel in deklica, ki bo bivala v Ajdovščini.

Petek, 29. december

Tokrat je po številu novorojenčkov v prednosti šempetrska porodnišnica - na svet so pomagali paru dvojčkov, dečku in deklici, ki odhajata v Kobarid. Poleg njiju se je rodila še ena deklica iz Ajdovščine in deček iz Nove Gorice. V Postojni je prevladoval nežnejši spol - dve punčki sta ugledali luč sveta, odhajata pa v Logatec in na Vrhniko.

Četrtek, 28. december

Današnji rezultat je 3:3. Dečka iz postojnske porodnišnice odhajata v Ribnico in Pivko, deklica pa bo doma na Brezovici. Dečka iz šempetrske porodnišnice pa bosta doma v Vipavi in Štanjelu, deklica pa odhaja v Podmark. Iskrene čestitke vsem novopečenim staršem!

Sreda, 27. december

Le en fantek je prijokal na svet v postojnski porodnišnici, odhaja pa v Sežano. V Šempetru pa sta se rodila deklica, ki bo domovala v Novi Gorici, in fantek, ki bo svoje prebivališče dobil v Desklah.

Torek, 26. december

Tudi dan samostojnosti in enotnosti je prinesel veselje v obe porodnišnici. V Postojni so se rodili trije dečki, iz Koč pri Prestranku, Lokavca pri Ajdovščini in z Unca. V Šempetru so povili deklico iz Nove Gorice. Čestitamo.

Ponedeljek, 25. december

Sedem staršev je obiskal Božiček minulo noč v postojnski in šempetrski porodnišnici. V prvi je na svet prijokala deklica, ki odhaja v Kotlje, ter trije dečki - dva odhajata v Logatec, eden pa ostaja v Postojni. V Šempetru pa so se razveselili treh deklic, ene iz Kobarida, dve pa odhajata v Novo Gorico.

Nedelja, 24. december

Najlepše božično darilo so v postojnski porodnišnici dobili trije starši. Rodili sta se namreč dve deklici, ki odhajata v Ljubljano in Brezovico pri Ljubljani, ter fantek iz Notranjih Goric. V Šempetru pa so na svet pomagali dvema punčkama, ki bosta domovali v Novi Gorici in Ajdovščini.

Sobota, 23. december

Včerajšnji ekipi se je v preteklih štiriindvajsetih urah pridružilo še 6 novorejnčkov. Štirje v Postojni - čez nekaj dni bo tamkajšnji deček odšel v varno zavetja doma v Velike Žablje, deklice pa v Logatec, Ilirsko Bistrico in Pivko. V Šempetru so povili 2 novorojenčka - dečka, ki odhaja v Kojsko in pa deklico, ki odhaja v Novo Gorico. Vsem iskreno čestitamo in jim želimo prijetne božične praznike!

Petek, 22. december

V postojnski porodnišnici je minulo noč na svet prijokala deklica iz Lokavca in še ena, ki ne bo hodila daleč, saj ostaja kar doma v Postojni. V Postojni bosta doma tudi dva fantka, eden pa odhaja v Velike Žablje. V Šempetru pa sta na svet prijokali dve punčki iz Grivč pri Ajdovščini ter Vrsnega, pridružil se jima je še en fantek, ki ostaja v Novi Gorici.

Četrtek, 21. december

V zadnjih 24 urah se je rodila le ena deklica. Iz šempetrske porodnišnice pa bo kmalu odšla v Šempas.

Sreda, 20. december

V Postojni je božiček ali pa dedek Mraz, saj niti ni pomembno, obdaril kar šest družin, namreč, rodili so se trije dečki in tri deklice: dečki iz Logatca, iz Zaplane, Rožice ter deklica iz Dolenje vasi, Ljubljane in Sežane.


V Šempetru pa so tokrat v poročilo o dogajanju v zadnjih 24 urah zabeležili dvojno srečo: rodila sta se dvojčka, deklica in deček iz Prvačine.

Torek, 19. december

V postojnski porodnišnici sta prvič zajokala dečka, ki odhajata v Movraž in Ljubljano ter deklica, ki ostaja v Postojni. V šepmeterski porodnišnici sta se rodila deček, ki bo bival v Borjani in deklica, ki s starši odhaja v Gradišče nad Prvačino.

Nedelja, 17. december

Dašanji rezultat je 3:1 za dečke. Dva njih sta se rodila v Postojni in bosta bivala na Vrhniki in v Novi Gorici. V Šempetru sta se rodila deček in deklica, deček bo bival v Novi Gorici, deklica pa ostaja v Šempetru.

Sobota, 16. december

Trem novorojenčkov so pomagali na svet v postojnski porodnišnici - dvema deklicama, ki odhajata v Pivko in Log pri Brezovici ter dečku iz Ilirske Bistrice. Novo prebivalko bo dobila tudi Nova Gorica, luč sveta je ugledala v šempetrski porodnišnici. Pridružila sta se ji še dva fantka, ki ju bodo starši odpeljali v Ajdovščino in Seniški Breg pri Kanalu.

Petek, 15. december

V Postojni sta na svet prijokali dve deklici, prva odhaja v Šempas, druga v Ilirsko Bistrico. Družbo jima je delal tudi deček, ki bo domoval v Cerknici. V Šempeterski porodnišnici so pozdravili dečka in deklico, oba pa odhajata domov v Ajdovščino.

Četrtek, 14. december

Kar deset novorojenčkov je prijokalo na svet v postojnski porodnišnici - dvojčici odhajata v Idrijo, še tri deklice pa v Rovte, Knežak in Radeče. Štrklja je prinesla tudi pet fantkov. ki bodo svoj dom dobili v Hotedršici, Žireh, Solkanu, Veliki Bukovici in Šempasu. V Šempetru pa so na svet pomagali dečku iz Kobarida.

Sreda, 13. december


Pravljično število 3 je izpisano v poročilu o rojstvih za zadnjih 24 ur v postojnski porodnišnici: 3 dečki so se rodili v tem času, prebivali bodo v  Šmarjah pri Kopru, Dekanih in na Grahovem pri Cerknici. V Šempetru so tudi povili dečka, in sicer iz Ljubinja.

Torek, 12. december

Na Primorskem smo bogatejši za 5 novorojenčkov. V Šempetru sta se rodila delek in deklica, odhajata pa v Dorberk in Dolenje Novake. V Postojni se je rodil en deček, ki odhaja v Ajdovščino, dve deklici pa odhajata na Livek in v Logatec.

Ponedeljek, 11. december

V potojnski porodnišnici sta se rodila dvojčka, ki bosta bivala v Logatcu in še en deček, ki prihaja v Idrijo. Tudi v šempeterski porodnišnici se je rodil deček, ki odhaja v Lokovec ter tri deklice, ki odhajajo v Batuje, Kobarid in Novo Gorica.

Nedelja, 10. december

Jok se je v zadnjih 24 urah razlegal v obeh porodnišnicah. V Postojni sta se rodili deklici iz Pivke in Podnanosa, v Šempetru pa deček iz Batuj in deklica iz Budanj. Čestitamo!

Sobota, 9. december

Zadnjih 24 ur je prineslo 6 novorojenčkov. V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Gorenjo Trebušo, V Postojni pa dve deklici, ki bosta postali prebivalki Nove Gorice in Vipave ter trije dečki, ki odhajajo v Cerknico, Ilirsko Bistrico in v Pivko.

Petek, 8. december

V postojnski porodnišnici so se v zadnjem dnevu rodile same deklice, in sicer kar štiri. Odhajajo pa v Volčjo Drago, Borovnico, Ankaran in Dutovlje. V postojnski porodnišnici so se torej rodile same deklice, medtem ko so se v šempetrski porodnišnici rodili sami dečki. Odšli pa bodo v Kal nad Kanalom, Bilje, pravkar rojenega dečka pa bodo starši čez nekaj dni odnesli v Kobarid.

Torek, 5. december

V Postojni to noč na svet ni prijokal niti en novorojenček, upajo, da bo Miklavž prinesel kakšnega. V šempetrski porodnišnici pa je dobremu decembrskemu možu priskočila na pomoč štorklja in prinesla deklico iz Nove Gorice ter dečka iz Kanala.

Ponedeljek, 4. december

V Šempetru se je rodil en deček, ki odhaja v Tolmin, v Postojni pa so na svet prijokali trije novorojenčki: deček odhaja na Vrhniko, deklici pa na Vrhniko in v Dutovlje.

Nedelja, 3. december

Dva novorojenčka so povili v zadnjih 24-ih urah, oba v Postojni. Deček bo doma v Postojni, deklica v Renčah. V Šempetru tudi ta dan niso zabeležili rojstev.

Sobota, 2. december

V minuli noči sta v postojnski porodnišnici na svet prijokali dve deklici. Ena bo ostala v Postojni, druga pa bo svoj dom našla v Ljubljani. V Šempetru rojen deček pa odhaja domov v Renče.

Petek, 1. december

Zadnji novembrski dan je v postojnski porodnišnici prinesel enega dečka, ki ostaja v domači Postojni, ter tri deklice, ki odhajajo v Prvačino, Pregarje in Črniče. V Šempetru je na svet prijokal en fantek, ki bo prebival v Kojskem.

Četrtek, 30. november

V Šempetru se je rodila deklica, ki ne odhaja daleč, ostala bo namreč kar v Šempetru. V Postojni sta se rodili dvojčici, ki odhajata v Lokovec, pa deklica, ki bo bivala v Krškem in ob deklicah še dečka, ki bosta doma v Vipavi in Krškem.

Sreda, 29. november

Noč je v porodnišnicah na Primorskem minila v znamenju pravljičnega števila tri: v Postojni je prinesla deklico iz Ilirske Bistrice ter dva dečka, in sicer iz Cerknice in Postojne. V Šempetru pa izpostavljajo rojstvo deklice iz Kobarida, še ene iz Lokavca in dečka iz Kanala.

Torek, 28. november

9 novorojenčkov je prinesla minula noč. Deček iz šempetrske porodnišnice gre v Prvačino, tri deklice pa v Idrsko, Solkan in Bilje. Dva dečka, ki sta bila rojena v Posotojni odhajata v Ilirsko Bistrico in Logatec, tri deklice pa v Grahovo, Sežano in Borovnico.

Ponedeljek, 27. november.

V preteklih 24-ih urah so v obeh porodnišnicah povili štiri novorojenčke. V Postojni dečka s Cola in deklici iz Ilirske Bistrice in Cerknice. V Šempetru so se razveselili deklice iz Nove Gorice. Čestitamo!

Petek, 24. november

Današnji dan je v znamenju dečkov, kar trije so prijokali na svet v Postojni, dva izmed njih bosta ostala kar tam, tretji pa odhaja v Senožeče. Četrti deček se je rodil v Šempetru, domoval pa bo v Kojskem.

Četrtek, 23. november

V Postojni so se rodili dečka, dvojčka, iz Sodražice in tri deklice iz Postojne, Sežane in z Vrhnike. V Šempetru so povili deklico iz Tolmina. Čestitamo.

Sreda, 22.  november

V Postojni je izkupiček zadnjih 24 ur, kar se novorojenčkov tiče, dva dečka, dvojčka, ki gresta v Kojsko, in tri deklice, katerih stalno prebivališče bo na Colu, v Ajdovščini in Ljubljani. V Šempetru je bilo dogajanje precej bolj skromno, rodila se je deklica iz Mirna.

Torek, 21. november

Tokrat po številu rojstev prednjači šempetrska porodnišnica - tam so povili deklico iz Podrage ter tri dečke, ki odhajajo v Vipavo, Dobrovo in Tolmin. V Postojni pa je štorklja prinesla deklici iz Pivke in Logatca ter fantka, ki bo svoje prebivališče imel v Prestranku.

Ponedeljek, 20. november

V šempeterski porodnišnici so povili dečka, ki bosta bivala v Tolminu in Novi Gorica ter deklici, ki odhajata v Novo Gorico in Kovk. V Postojni sta se rodila deček, ki odhaja v Ljubljano in deklica, ki odhaja v Logatec.

Nedelja, 19. november

Po včerajšnjem kar pestrem dnevu, so danes v Šempetru malo pavzirali in se pripravljali na prihajajoča rojstva. V Postojni pa si zabeležili tri rojstva - deklico in Pivke ter dva dečka iz Ajdovščine in Hrašč.

Sobota, 18. november

Minulih 24 ur je prineslo 9 novorojenčkov. V Šempetru sta se rodila dvojča, ki gresta v Anhovo, še en deček pa gre v Tolmin, ena deklica pa v Novo Gorico. V Postojni pa so povili 2 deklici, ki bosta odšli v Drago in Spodnjo Idrijo ter tri dečke, ki bodo postali prebivalci Podnanosa, Postojne in Logatca.

Petek, 17. november

V Postojni danes prevladuje moški spol, tam so se namreč rodili trije fantki. Eden bo ostal doma v Postojni, druga dva pa odhajata v Sežano in Snežatno. Deklic v Postojni  ni bilo, zato pa je ena prijokala na svet v Šempetru. Domov bo šla v Novo Gorico, fantek, ki pa se je tudi rodil tam, bo ostal v Šempetru.

Sreda, 15. november

Za našimi porodničarji je bolj mirna noč. Dva novorojenčka sta prijokala na svet v Postojni, odhajata pa v Cerknico in Stari Trg pri Ložu. V šempetrski porodnišnici pa v zadnjih 24 urah niso zabeležili rojstev.

Torek, 14. november

O petih rojstvih poročamo danes. V postojnski porodnišnici sta na svet prijokali deklici iz Sežane in Ljubljane ter dečka, ki odhajata na Pregarje in v Grčarevec. V Šempetru pa so se razveselili dečka, ki bo svoj dom dobil v Novi Gorici.

Ponedeljek, 13. november

V Šempetru je bilo zadjih 24 ur mirno, v Postojni pa se je rodilo 5 novorojenčkov: dva dečka in tri deklice. Dečka odhajata v Koče in Rovte, deklice pa bodo postale prebivalke Tolmina, Prestranka in Kopra.

Nedelja, 12. november

V postojnski porodnišnici je bilo minulih 24 ur v znamenju deklic - štiri so prijokale na svet. Starši jih bodo odpeljali v Ljubljano, Cerknico, Stari trg pri Ložu, Slavino in Ajdovščino. V Šempetru pa je na svet prijokal en deček, ki bo svoj dom dobil v Volčah.

Sobota, 11. november

V Šempetru so se rodili trije novorojenčki. Deček bo odšel v Dornberk, deklici pa odhajata v Novo Gorico. V postojnski porodnišnici so se prav tako rodili trije novorojenčki. Deklica bo odšla v Dekane, dečka pa v Vnanje Gorice in Begunje pri Cerknici. Iskrene čestitke!

Petek, 10. november

V Postojni je bila noč pestra, devet novorojenčkov jo je zaznamovalo: rodili so se dečki iz Izole, Sežane, Rakeka, Postojne in Il. Bistrice ter deklice iz Sežane, Notranjih Goric, Prestranka in Sodražice. V Šempetru pa sporočajo, da v času, kar smo se nazadnje slišali, niso zabeležili nobenega rojstva.

Sreda, 8. november

V Postojni so na svet tokrat pomagali dvema dečkoma iz Ljubljane in Sežane ter dvema deklicama iz Metlike in Cerknice. V Šempetru pa so v preteklih 24 urah povili dečka iz Cerknega in deklico iz Nove Gorice. Čestitamo!

Torek, 7. november

Za odtenek ali dva manj dela so imeli porodničarji minulih 24 ur v obeh primorskih porodnišnicah. V Posotjni se je rodila deklica iz Žirov ter deček iz Obrova. V šempetrski porodnišnici pa so na svet pomagali dečku, ki odhaja v Renče.

Ponedeljek, 6. november

Pestra noč je bila v postojnski porodnišnici. Številke na strani fantov. Kar pet se jih je rodilo, odhajajo pa v Borovnico, Ribnico, dva v Logatec, en fant pa ostaja v Postojni. Med dečki pa sta zajokali tudi deklici, ki odhajata v Košano in Ig pri Ljubljani. Bolj mirno je bilo v Šempetru, rojen deček ostaja v Šempetru.

Nedelja, 5. november

V postojnski porodnišnici so danes na svet prijokali dva dečka in dve deklici. Dečka bosta nova prebivalca Ljubljane in Logatca, deklici pa odhajata domov v Sodražico in v Ilirsko Bistrico. V Šempetru je bila noč mirna. Rodila se je deklica, ki bo svoj dom dobila v Vrtovčah.

Sobota, 4. november

Danes bo svoj rojstni dan praznovalo osem novorojenčkov. Štiri deklice in prav toliko dečkov. Deklici rojeni v Postojni, bosta bivali v Ljubljani in Cerknici,  deklici rojeni v Šempetru pa v Renčah in Dornberku. Dečka rojena v Šempetru odhajata v Ljubljano, še dva dečka pa iz Postojne v Solkan in Novo Gorico.

Četrtek, 2. november

Tudi danes so v postojnski porodnišnici na svet pomagali šestim novorojenčkom. Štiri deklice so povili, odhajajo pa v Cerknico, Ajdovščino, Logatec in Vipavo, dva dečka pa bosta svoj dom dobila v Dragi in Postojni. Iz Šempetra pa v zadnjih 24 urah ni novic o novih rojstvih.

Sreda, 1. november

Pester dan je za babice v Postojni, kjer so povili šest novorojenčkov. Štirje fantki bodo šli na Vrhniko, v Ljubljano, Hrašče in Begunje pri Cerknici. dve deklici pa v Ajdovščino in Koper. V Šempetru je bilo mirneje, rodil se je deček iz Nove Gorice. Čestitamo!

Torek, 31.oktober

Pestro je bilo v preteklih urah, v obeh porodnišnicah - v Šempetru so povili štiri novorojenčke, dve deklici, ki bosta ostali v Novi Gorici in dečka, ki bosta bivala v Tolminu in Solkanu. V Postojni je  bilo še bolj veselo, šest deklic je prvič zajokalo, bivale bodo v Pivki, Sežani, Portorožu, Idriji, Logatcu, Starem trgu pri Ložu. Med deklicami tudi dva dečka, ki odhajata v Postojno in Dobravlje.

Ponedeljek, 30. oktober

V Šempetru sta se rodila deček in deklica. Oba odhajata v Novo Gorico. V Postojni pa so na svet pomagali dečku, ki gre v Renče, ter dvema deklicama, ki bosta postali prebivalki Postojne in Ilirske Bistrice.

Nedelja, 29. oktober 2017

V Šempetru minulo noč niso imeli dela s porodi, v postojnski porodnišnici pa se je rodila ena deklica iz Cola ter trije dečki, ki odhajajo v Logatec, Pivko in Dutovlje.

Sobota, 28. oktober

Iz šempetrske porodnišnice pošiljajo dve deklici v Tolmin, v Postojnski porodnišnici pa je bil rojen en deček, ki gre v Grahovo pri Cerknici, dve deklici pa v Postojno in na Vrhniko.

Petek, 27. oktober

Dva novorojenčka sta prijokala na svet v postojnski porodnišnici. Deček bo odšel v Sežano, deklica pa v Ajdovščino. Trije dečki so prijokoli na svet v šempetrski porodnišnici, ki pa bodo odšli na Most na Soči, v Tolmin in Šempeter.

Četrtek, 26. oktober

V Postojni so povili deklico, ki bo bivala na Vrhniki in dva dečka, ki odhajata v Ilirsko Bistrico in Pivko.

Sreda, 25. oktober

Iz Postojne sporočajo, da sta prijokala v zadnjih 24 urah na svet dva dečka, ki bosta imela stalni prebivališči v Žireh in v Poljubinju, v Šempetru pa sta se prav tako rodila dva dečka, eden bo prebival v Ajdovščini, drugi pa v Desklah. 

Torek, 24. oktober

Rezultat je tokrat izenačen v postojnski porodnišnici - ena deklica in en fantek sta prijokala na svet. Prva odhaja v Novo vas pri Rakeku, fantek pa v Logatec, iz šempetrske pa bodo starši novorojenčico odpeljali v Miren, dva dečka pa odhajata v Brda in Ajdovščino.

Ponedeljek, 23. oktober

Po trije novorojenčki so zajokali v vsaki od obeh primorskih porodnišnic. V Šempetru sta na svet prišla dva dečka, ki odhajata v Tolmin in Prvačino, deklica pa v Novo Gorico.

V Postojni pa sta bila rojena dva dečka, postala bosta prebivalca Starega trga pri Ložu in Ilirske Bistrice, ter ena deklica, ki gre v Kobarid.

Nedelja, 22. oktober

Tudi v tem jutru smo poklicali v postojnsko in šempetrsko porodnišnico. V Postojni se je rodilo pet otrok. Dečka bosta odšla v Loški Potok in Spodnjo Idrijo. Deklice pa v Vodice, Dobrovo in Vrbovo. V Šempetru so se rodili trije novorojenčki. Deček in  deklica bosta postala prebivalca Nove Gorice, druga deklica pa bo odšla v Miren.

Deček iz šempetrske porodnišnice bo odšel v novo gorico prav tako deklica, še ena deklica ki se je tam rodila pa bo postala prebivalka Mirna

Sobota, 21. oktober

V postojnski porodnišnici so na svet pomagali dvema deklicama in trem dečkom. Predstavnici nežnejšega spola odhajata v Kobjeglavo in Cerknico, prav tako v Cerknico pa bo đel en fantek, ostala dva pa v Sežano in Izolo. V Šempetru pa sta se rodila en deček in ena deklica, ki jima ne bo treba daleč - Šempeter in Nova Gorica sta namreč njuni prebivališči.

Petek, 20. oktober

Iz Postojne sporočajo, da so se rodili štirje novorojenčki, vsi štirje dečki, ki bodo svoje prve poti naredili v Tolmin, Ljubljano, Sežano in Vremski Britof. V Šempetru so zabeležili rojstvo dveh dečkov iz Nove Gorice, eden ostaja v Šempetru, deklica, ki jima dela družbo, pa bo prebivala v Saksidu.

Četrtek, 19. oktober

Današnja otroška statistika bo nekoliko bornejša. Rodil se je namreč le en deček v šempetrski porodnišnici, ki odhaja v Novo Gorico.

Sreda, 18. oktober

Dve deklici sta prijokali na svet v Postojni, odhajata pa v Radeče in Novo Gorico, pridružili so se jima tudi trije dečki iz Ljubljane, Harij (Ilirska Bistrica) in Kilovč (Prem). V šempetrski porodnišnici pa sta se rodila ena punčka iz Nove Gorice in fantek iz Vipave.

Torek, 17. oktober

Pester dan v zadnjih 24 urah v obeh porodnišnicah. V Postojni so povili šest novorojenčkov, štiri dečke iz Obrova, Ilirske Bistrice, Šmartna pri Litiji in Sežane ter dve deklici iz Podnanosa in Rakitne. V Šempetru so prijokali na svet štirje novorojenčki, in sicer dva dečka iz Bukovice in Nove Gorice ter dve deklici iz Šempetra in Ajdovščine.

Ponedeljek, 16. oktober

Štorklja je v nov teden prinesla pet dečkov in deklico, ki se je rodila v Postojni in odhaja na Vrhniko. Štrije dečki so bili rojeni v postojnski porodnišnici, bivali bodo v Ilirski Bistrici, Ajdovščini, na Vrhiniki in Svetem pri Komnu. Deček se je rodil tudi v Šempetru in tam tudi ostaja.

Sobota, 14. oktober

V postojnski porodnišnici se je to noč povilo 7 dojenčkov. Dečki bodo odšli domov v Ajdovščino, Žiri, Begunje pri Cerknici, Postojno in Vipavo. Deklici pa bosta novi prebivalki Postojne in Kopra. 

V Šempetru sta se rodili 2 deklici, ki odhajata v Ajdovščino in Kobarid.

Petek, 13. oktober

10 novorojenčkov se je rodilo v zadnjih 24 urah. V Posotojni so bila rojstva enakomerno razporejena med dečke in deklice, štirim dečkom, ki odhajajo v Pivko, Ajdovščino, Dobravlje in v Novo Gorico, se na drugi strani približujejo še štiri deklice, ki pa gredo v Ljubljano, Radomlje, Log pri Brezovici in v Loški potok.

V Šempetru pa sta bila rojena dva dečka, ki odhajata v Novo Gorico.

Četrtek, 12. oktober

Dečku s Cola, ki se je v preteklem dnevu rodil v Postojni, bodo delale družbo tri deklice, in sicer iz Postojne, Ilirske Bistrice in Sežane. V Šempetru so povili še eno deklico, ki bo šla v Novo Gorico. Čestitamo!

Sreda 11. oktober

Cerkno, Cerknica in Vremski Britof so kraji kamor odhajajo deklice, ki so bile v zadnjih 24 urah rojene v postojnski porodnišnici. Tudi dantje so prispevali svojo kvoto - dva sta prijokala na svet, prebivališče pa bosta dobila v Idriji in Brezovici pri Ljubljani. Izenačen rezultat pa so zabeležili v Šempetru, en deček iz Čepovana in deklica iz Nove Gorice sta ugledala luč sveta.

Torek, 10. oktober

V današnjem dnevu so v prednosti dekleta. Tri so zajokale prvič, dve v postojnski porodnišnici, bivalali bosta v Ljubljan in Pivki, tretja, rojena v Šempetru bo, prav tako danes rojeni deček, bivala v Renčah.

Ponedeljek, 9. oktober

V Postojni so tokrat v knjigo rojstev vpisali dve deklici iz Ribnice, Vipave, ter dva dečka iz Postojne in Šempetra. V šempetrski bolnišnici pa sporočajo, da so se rdoili trije novorojenčki, dva dečka in deklica, vsi trije so novi prebivalci Nove Gorice.

Nedelja, 8. oktober

Tri dečke je prinesla štorklja v postojnsko porodnišnico, staršem iz Brezovice pri Ljubljani, Ajdovščine in Postojne. V Šempetru pa je na svet prijokala deklica, ki bo odšla v Goriška Brda, natančneje v Dobrovo.

Sobota, 7. oktober

V Postojni je bil tudi tokrat dekliški dan; povili so namreč 2 deklici iz Sežane in Ljubljane. V Šempetru, pa je bil izid zadnjih 24 ur bolj izenačen. Ravno tak

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

torek
22.05.2018
15°C / 26°C
sreda
23.05.2018
16°C / 23°C
četrtek
24.05.2018
14°C / 25°C