PRVIČ SO ZAJOKALI

Sobota, 28. avgust 2021
Četrtek, 23. september

V Šempetru se je rodila deklica iz Trnovega in deček, ki odhaja v Bovec.

Sreda, 22. september

V Postojni sta se rodili deklici iz Ajdovščine in Kamnika, ter dečka iz Spodnje Idrije in Ajdovščine. V Šempetru se je rodila deklica iz Brd in deček, ki odhaja na Kras.


Torek, 21. september

V zadnjih 24 urah sta se v postojnski porodnišnici rodili le dve deklici, ki gresta v Maribor in Železnike. V šempetrski porodnišnici pa se je rodila ena deklica, ki gre v Logatec.


Ponedeljek, 20. september

V Postojni sta se rodili deklici iz Vipave in Postojne.

Nedelja, 19. september

Trije dojenčki so v zadnjih 24 urah razveselili svoje starše. Ena deklica, ki bo živela v Novi Gorici, se je rodila v šempetrski porodnišnici. Dveh dečkov pa so se razveselili v postojnski porodnišnici. Eden gre v Pivko, drugi pa na Planino.

Sobota, 18. septemeber

Rožnato so obarvane novice iz Postojnske porodnišnice. Dve deklici odhajat domov v Cerknico, ena pa v Vipavo. Dolge poti domov pa ne bodo imeli rojeni deklici in deček iz Šempeterske porodnišnice. Deček in deklica bosta postala prebivalca Nove Gorice, deklica pa prebivalka Šempetra.

Petek, 17. september

V Šempetru sta se rodila ena deklica in en deček, oba odhajata v Novo Gorico.
V Postojni sta se rodili deklici iz Ilirske Bistrice in Zreč, ter dečka iz Prestranka in Ajdovščine

Četrtek, 16. september

Iz Šempetra so nam sporočili, da sta se pri njih rodili dve deklici iz Nove Gorice in deček iz Tolmina.
V Postojni so se razveselili deklic iz Gorenje vasi, Starega trga pri Ložu, Vipave, Hrušovja in Logatca. Dečki pa odhajajo v Ljubljano, Cerknico in Ilirsko Bistrico.

Sreda, 15. september

V Postojni so imeli res delavnih in živahnih 24 ur. Na svet so pomagali dvojčicama, deklicama iz Ajdovščine, deklicama iz Postojne in Kopra in še dvema, ki prav tako odhajata v Ajdovščino.
Pri njih so se rodili tudi dečki iz Divače, Sežane, Cola, Kozine, Postojne in Ljubljane.


Torek, 14. september

V obeh porodnišnicah, postojnski in šempetrski so se v zadnjih 24 urah rodili samo dečki. V Postojni sta se rodila dva dečka, ki odhajata v Ljubljano in Prestranek. V Šempetru pa so pozdravili en par dvojčkov, ki bosta prebivala v Šempetru.

Ponedeljek, 13. september

V Postojnski porodnišnici so se tokrat rodili deček in dve deklici, prav vsi pa bodo s starši domov odšli v Ljubljano. V Šempetrski porodnišnici so na svet pozdravili deklico, ki domov odhaja v Novo Gorico.

Nedelja, 12. september

Na svet sta tokrat porodnišnici pozdravili 3 deklice in dečka. Deklici, rojeni v Postojnski porodnišnici bosta domov odšli v Ilirsko Bistrico in v Stari trg pri Ložu. Deklica rojena v Šempetru domov odhaja v Novo Gorico, deček pa v Idrijo.

Sobota, 11. september

V Postojni so na dan prijokale tri deklice, ki odhajajo v Cerknico, Ajdovščino in Pivko. V šempetrski porodnišnici pa se je rodila deklica, ki se bo odpeljala v Breg pri Golem Brdu.


Petek, 10. september

V Postojni sta prvič zajokali deklici, ki odhajata v Cerknico in Spodnjo Idrijo ter dečki, ki bodo postali prebivalci Postojne, Ljubljane, Ilirske Birstrice in Brezovice pri Ljubljani.

V šempetrski porodnišnici pa so na svet pomagali deklicama iz Nove Gorice in Branika ter dečku, ki odhaja v Vipavo.

Četrtek, 9. september

V Postojni so na svet pomagali dvema deklicama, ki odhajata v Ljubljano in Divačo, dva dečka pa bosta prebivala v Novi Gorici in Borovnici.

iz šempetrske porodnišnice pa poročajo o rojstvu dveh deklic in treh dečkov - deklici bosta postali novi prebivalki  Nove Gorice in Branika, tri dečke pa bodo odpeljali v vas Ladra pri Kobaridu, Novo  Gorico in  Prvačino.

Sreda, 8. september

V šempetrski porodnišnici je bilo tudi v zadnjih 24 urah bolj umirjeno. Razveselili so se le enega dečka, ki se bo odpeljal v Vrtojbo. V Postojni se je rodilo pet otrok. Razveselili so se treh deklic, ki gredo v Ljubljano, Rakek in Sežano. Poročajo pa še o rojstvu dveh dečkov, ki bosta svoj dom našla v Pivki in Novi Gorici.

Torek, 7. september

V Postojni so se v zadnjem dnevu razveselili šestih otrok, dveh deklic in štirih dečkov. Deklici gresta v Koper in Mozirje, dečki pa v Ljubljano, Reko, Vrhniko in Ilirsko Bistrico. V Šempetru pa so se razveselili le joka enega novorojenčka, dečka, ki bo prebival na Slapu ob Idrijci.

Ponedeljek, 6. september

Zelo miren dan je bil pretekli dan v porodnišnicah. Le v Postojni so na svet pomagali dvema dečkoma. En odhaja v Novo vas pri Rakeku, drugi pa v Rakek.

Nedelja, 5. september

Iz Postojne poročajo o rojstvu sedmih otrok. Med njimi so se rodile tri deklice in štirje dečki. Deklice bodo skupaj s starši odšle v Ajdovščino, Ljubljano in Kočevsko Reko. Dečki pa se bodo odpeljali v Ljubljano, Novo vas pri Rakeku, Col in Prem. Tudi v šempetrsko porodnišnico smo pokukali. Tam so pomagali pri rojstvu treh otrok, ene deklice in dveh dečkov. Deklica gre v Novo Gorico, dečka pa v Kamnje in Breginj.

Sobota, 4. september

V Postojni sta se rodila dvojčka, deček in deklica, ki odhajata v Prem, rodil pa se je tudi deček, ki odhaja na Rakek. Deklice, rojene v Postojni pa odhajajo v Novo Gorico, Tolmin, Knežak in na Vrhniko. V šempetrski porodnišnici sta se rodila deček in deklica, ki se bosta odpeljala v Breginj in v Novo Gorico.


Petek, 3. september
V Postojni sta se rodila dečka, ki odhajata v Ljubljano in Novo Gorico, ter deklice iz Ljubljane, Sežane, Sodražice in Jelšan.

Četrtek, 2. september

V Postojni so na svet pozdravili 4 novorojenčke, deklica bo domov odšla na Vrhniko, dečki pa v Spodnjo Idrijo, Turjak in Koper. V Šempetru so tudi danes na svet pozdravili dečka, domov pa tokrat odhaja v Prvačino.


Sreda, 1. september

V Postojni so se rodile deklice iz Ljubljane, Postojne in Vipave, ter dečka, ki odhajata v Mengeš in Cerklje na Gorenjskem.
V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Šempas.

Torek, 31. avgust

V Šempetru pravijo, da so zabeležili tri rojstva. Rodila sta se dva dečka in ena deklica. Edina deklica gre v Kostanjevico na Krki, dečka pa gresta v Batuje in Črniče. V Postojni pa so prevladovale deklice, rodilo se jih je kar šest. Dve gresta v Ljubljano, ostale pa v Dutovlje, Vremski Britof, na Vrhniko in v Loški potok. Pozdravili so tudi dva dečka, ki se bosta odpeljala v Cerknico in Sodražico.

Ponedeljek, 30. avgust
V Šempetru sta se rodila dečka iz Nove Gorice in Dobrovega v Brdih.
V Postojni se je rodila deklica iz Grahovega in trije dečki. Dva ostajata v Postojni, en odhaja v Ilirsko Bistrico.

Nedelja, 29. avgust

Zadnjih 24 ur pa so v porodnišnicah prevladovali dečki. Dečka rojena v Postojni bosta domov odšla v Rovte in Postojno, dečka iz Šempetra pa v Ajdovščino in Dobrovo v Goriških Brdih.


Sobota, 28. avgust

V Šempetru sta se rodila dečka iz Ozeljana in Zalošč, deklica pa bo prebivala v Mirnu.
Sedem novorojenčkov so se razveselili v Postojni, dečki odhajajo v Brežice, Ilirsko Bistrico, Novo Gorico, Postojno in Novo vas pri Rakeku. Deklici bosta prebivali v Kozini in na Rakeku.

Petek, 27. avgust

V postojnski porodnišnici je danes pestro, rodilo se je pet deklic, ki odhajajo v Idrijo, Košano, Ilirsko Bistrico, Kozino in v Črni Vrh nad Idrijo ter trije dečki, ki gredo v Grosuplje, Kozino in na Vrhniko. V Šempetru je na dan prijokal deček, ki odhaja v Bate in deklica, ki se bo odpeljala v Ajdovščino.


Četrtek, 26. avgust

V Šempetru sta se rodila dečka iz Štor in Solkana.
Tudi v Postojni sta se rodila dva dečka, ki odhajata v Cerknico in Ljubljano, ter deklice iz Knežaka, Komende, Nove Gorice, Portoroža in Šempetra pri Gorici.

Sreda, 25. avgust

V Šempetru se je rodila deklica, ki bo ostala kar v rojstnem kraju, Šempetru. V Postojni so na svet privekali štirje novorojenčki. Dečka odhajata v Ilirsko Bistrico, tretjega bodo poslali v Koper, deklica bo živela v Rovtah.

Torek, 24. avgust

V zadnjih 24 urah je bilo v porodnišnicah slišati kar nekaj joka. V Postojni sta se rodila dva novorojenčka, ena deklica, ki odhaja v Dutovlje in en deček, ki gre v Lukovico. V Šempetru so zabeležili rojstva šestih otrok. Najprej so nam povedali, da so se razveselili dvojčkov, dečka in deklice, ki odhajata v Hruševlje. Rodil pa se je še en deček, ki odhaja v Kobarid, dve deklici, ki odhajata v Novo Gorico in še ena deklica, ki bo svoj dom našla v Šempetru pri Gorici.

Ponedeljek, 23. avgust
V Postojni so se rodili trije dečki, ki odhajajo v Logatec, Ljubljano in Postojno.

Nedelja, 22. avgust

V šempetrski porodnišnici je na dan prijokal deček, ki maha iz Nove Gorice ter dve deklici, ki odhajata v Kanal in Renče-Vogrsko. V Postojni se je rodil deček, ki se bo odpeljal v Cerknico.


Sobota, 21. avgust

Štirje dečki so se rodili v Postojni, prebivali bodo v Cerknici, Dolenjskih Toplicah, dva pa odhajata v Ljubljano.
V Šempetru so se rodile tri deklice, ki bodo prebivale v Šmartnem, Novi Gorici in Dobravljah. Dečka bodo poslali v Novo Gorico.

Petek, 20. avgust

V šempetrski porodnišnici so na dan prijokali trije dečki, ki odhajajo v Podgrad, Dobravlje in v Pivko ter dve deklici, ki gresta v Črniče in v Stari trg pri Ložu. V Postojni pa se je rodil deček, ki se bo odpeljal v Ajdovščino in deklica, ki odhaja v Solkan.


Četrtek, 19. avgust

V porodnišnici v Šempetru je bilo v zadnjem dnevu povsem mirno, zabeležili niso nobenega novega rojstva. Je pa bilo zato toliko bolj pestro v Postojni. Tam se je rodilo enajst novorojenčkov. Prevladovali so dečki, teh se je rodilo šest, deklic pa pet.   Dečki odhajajo v Postojno, Pivko, Novo Gorico, Begunje pri Cerknici, Škofljico in v
Domžale. Deklice pa se bodo odpeljale v Koper, Hruševje, Loški potok, Studenec in v Grosuplje.

Sreda, 18. avgust

Iz Šempetra so se nam javili tudi danes in pravijo, da so bili pridni. 5 novorojenčkov so pozdravili - deklica odhaja v Vipolže, dečki pa v Ajdovščino, Dobrovo v Goriških Brdih, dva pa odhajata v Orehovlje. Nič manj pridni niso bili v Postojni - tam so se rodili trije dečki, dva odhajata v Ljubljano, eden pa v Škofije, ter štiri deklice, ki odhajajo v Škofije, Postojno, Pivko in Godovič.

Torek, 17. avgust

V porodnišnici Postojna so imeli polne roke dela. Rodilo se je namreč 9 otrok. Poročajo o štirih rojstvih dečkov in o petih rojstvih deklic. Dečki se bodo odpeljali v Dol pri Ljubljani, Pivko, Cerknico in na Ig pri Ljubljani. Deklice pa bodo svoj dom našle v Rogaški Slatini, Sežani, Ribnici, Dolenji vasi in v Ljubljani.
V Šempetru pa so v zadnjih 24 urah zabeležili le eno rojstvo, na svet so pomagali enemu dečku, ki s starši odhaja v Kobarid.

Ponedeljek, 16. avgust

V Šempetru so na svet pozdravili dečka, ki bosta prebivala v Kobaridu in Lokah. Pestro pa je v teh dneh v Postojni, devet novorojenčkov se je tam rodilo. Deklice odhajajo v Zagradec, Dobravlje, Črni Vrh nad Idrijo in na Vrhniko. Dva dečka bosta prebivala v Ljubljani, ostali pa grejo v Logatec, Vipavo in na Brezovico.

Nedelja, 15. avgust

Dečka iz šempetrske porodnišnice bosta prebivala v Prvačini in Šempetru.
V Postojni se je rodilo osem novorojenčkov. Dečki odhajajo v Grosuplje, Polhov Gradec, Postojno in Loški potok. Deklice bodo prebivale v Ilirski Bistrici, Brezovici, dve odhajata v Ljubljano.

Sobota, 14. avgust

Trije novorojenčki so se rodili v Šempetru, dečka odhajata v Volčjo Drago in Lozice, deklica bo prebivala v Tolminu. V Postojni so našteli devet novorojenčkov. Deklice odhajajo v Ilirsko Bistrico, Črni Vrh nad Idrijo, tri bodo odšle v prestolnico, zadnja pa odhaja čez mejo, na Hrvaško, v Šapjane. Dečka bosta prebivala v Podnanosu in Sečovljah.

Petek, 13. avgust

V Šempetru sta na svet prijokala dvojčka, dečka, ki bosta energijo trosila po Novi Gorici, v isti porodnišnici se je rodila še deklica, ki odhaja v Dobravlje.
V Postojni so našteli sedem novorojenčkov. Deklice odhajajo na Vrhniko, dve pa v Ljubljano. Dečki se odpravljajo v Ankaran, Izolo, Pivko in na Rakek.

Četrtek, 12. avgust

Medtem, ko v Šempetru niso zabeležili nobenega rojstva, pa so v Postojni pomagali na svet dvema deklicama, iz Rakeka in Brezovice pri Ljubljani, ter dečkom, ki odhajajo v Ljubljano, Tolmin, Kozino, Prestranek, Portorož, Rakek, Preserje in na Vrhniko.

Sreda, 11. avgust

V Postojni so se rodili štirje novorojenčki. Deček odhaja v Prestranek, deklice pa bodo prebivale v Ljubljani, Prestranku in Starem trgu pri Ložu. V Šempetru so se rodili trije dečki, ki bodo prebivali v Ajdovščini, Desklah, tretji pa bo prebival v naselju Brdo v Bovcu.

Torek, 10. avgust

V Šempetru sta se rodili deklici iz Šempetra in Nove Gorice.
V Postojni pa so zabeležili rojstva štirih deklic in štirih dečkov. Deklice odhajajo v Dobravlje, Lesce, Podgrad in Postojno, dečki pa v Ljubljano, Ilirsko Bistrico, Izolo in Hotedršico.

Ponedeljek, 9. avgust

V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Ajdovščino in dečka, ki odhajata v Tolmin in Brda.
Iz Postojne so nam sporočili, da so se razveselili deklic iz Starega trga pri Ložu, Cerknice in dveh iz Dornberka. Dečki pa odhajajo v Ljubljano, Horjul, Podnanos, Hoterdršico, dva pa ostajata v Postojni.


Nedelja, 8. avgust

Iz Šempetra so sporočili, da sta se v zadnjem dnevu pri njih rodili deklici, ki bosta prebivali v Novi Gorici in Renčah. Sedem novorojenčkov pa se je rodilo v Postojni, deklice odhajajo v Logatec, Ljubljano in Marezige. Dečki bodo prebivali v Vipavi, Ribnici, Idriji in Knežaku.


Sobota, 7. avgust

V Postojni so na svet pozdravili 8 novorojenčkov. Deklice odhajajo domov v Ilirsko Bistrico, Dornberg, na Vrhniko in v Ljubljano. Dečki pa bodo postali prebivalci Starega trga pri Ložu, Cola, Lukovice in Ilirske Bistrice. Dveh dečkov pa so se razveselili v Šempetru, oba pa odhajata domov v Ajdovščino.

Petek, 6. avgust

V Šempetru se je rodil deček, ki bo odšel v Renče. V Postojni je štorklja odložila pet novorojenčkov. Dečka odhajata v Dobravlje in Ankaran, deklice bodo prebivale v Cerknem, Ljubljani in Materiji.

Četrtek, 5. avgust

V Šempetru sta se rodili deklici iz Tolmina in Deskel. V Postojni pa je na svet privekalo pet novorojenčkov. Deček bo doma na Rakeku, deklica prihaja v Idrijo, tri deklice pa odhajajo v Ilirsko Bistrico.
 
Sreda, 4. avgust

V Šempetru so se rodile deklice iz Deskel, Šempetra, Nove Gorice in Opatjega sela, ter dečka iz Nove Gorice in Deskel.
V Postojni pa so se rodile deklice iz Kočevja, Postojne, Vrhnike in Ljubljane, ter dečka, dvojčka, ki ostajata v Postojni.

Torek, 3. avgust

V Postojni so nam povedali, da imajo šest novih novorojenčkov, pet dečkov in eno deklico. Dečki bodo s svojimi starši odšli v Ljubljano, Dobravlje, Prebold, Borovnico in Obrov. Edina deklica pa gre v Cerkno. No očitno so v zadnjem dnevu prevladovali dečki. V Šempetru so zabeležili dve rojstvi, oba sta dečka, odhajata pa v Tolmin in Novo Gorico.

Ponedeljek, 2. avgust

V Postojni so danes pozdravili pet novorojenčkov, tri dečke in dve deklici. Dečki odhajajo v Brezovico pri Ljubljani, na Vrhniko in v Cerkno. Deklici pa bosta nov dom našli v Ljubljani in v Sežani. Tudi v šempetrsko porodnišnico smo poklicali. Tam so nam povedali, da se je rodil en deček, ki gre v Volčjo Drago.

Nedelja, 1. avgust

Iz Postojne poročajo o petih rojstvih. Na svet so pomagali dvema deklicama, ki odhajata v Maribor in v Knežak in še trem dečkom, ki bodo odšli v Kamnik, Štanjel in Radomlje.  V Šempetru pa se je rodil en deček, ki bo svoj dom našel v Grgarju.

Sobota, 31. julij

V Postojni so se danes razvesili 7 novorojenčkov. Deklice bodo postale prebivalke Ilirske Bistrice, Postojne in Vrhnike, dva dečka ostajata v Postojni, dva pa bosta domov odšla v Izolo in Ilirsko Bistrico. Tri novorojenčke so pozdravili tudi v Šempetru. Deklici domov odhajata v Lokev in Ročinj, deček pa odhaja v Tolmin.

Četrtek, 29. julij

Danes je na svet v postojnski porodnišnici prijokalo sedem novorojenčkov, tri deklice in štirje dečki. Dve deklici bosta ostali kar v Postojni, ena pa gre domov v Domžale. Dečki odhajajo domov v Ruševje, Ilirsko Bistrico, Železnike in Logatec. V Šempetru so se razveselili dvojčkov, dečka in deklice, ki bosta doma v Novi Gorici, na svet pa so pozdravili še dve deklici, ki odhajata v Kobarid in Brda, ter dečka, ki odhaja v Ajdovščino.


Sreda, 28. julij
V Postojni se je rodilo šest otrok, od tega ena deklica in pet dečkov. Dva dečka odhajata v Ilirsko Bistrico, ostali pa v Divačo, Pivko in Šempeter pri Gorici. Deklica pa se bo odpeljala v Ljubljano. V Šempetru pa v zadnjih 24 urah niso zabeležili nobenega novega rojstva.

Torek, 27. julij
V Postojni so se rodile tri deklice in pet dečkov. Deklice odhajajo v Portorož in dve v Stari trg pri Ložu, dečki pa v Cerknico, Cerkno, Železnike, Črniče in Smlednik.
Tudi v Šempetru so našteli lepo število novorojenčkov.
Deklici odhajata v Tolmin in Novo Gorico, dečki pa v Novo Gorico, Preserje, Grosuplje in Vogrsko.

Ponedeljek, 26. julij
V Šempetru sta se rodili dve deklici, obe odhajata v Novo Gorico.
V Postojni se je rodila deklica iz Starega trga pri Ložu ter dečki iz Senožeč, Šempetra, Cerknice in dva z Vrhnike.

Nedelja, 25. julij

V Šempetru niso zabeležili novih rojstev. V Postojni so našteli osem novorojenčkov. Deklici odhajata v Medvode in Ortnek, dečki bodo domovali v Ljubljani, Cerknem, Ajdovščini, Podnanosu, na Kozini in Colu.

Sobota, 24. julij

Danes so na svet v postojnski porodnišnici prijokali štirje novorojenčki, tri deklice in en deček. Deklice gredo na Vrhniko, Košano in Godovič, deček pa v Cerknico. V Šempetru pa so se razveselili dveh deklic, ki odhajata na Slap ob Idrijci in v Trnovo.

Petek, 23. julij

V Postojni so se razveselili dveh deklic in petih dečkov. Deklici odhajata v Pivko in Radomlje, dečki pa v Dutovlje, Postojno, Col in dva v Logatec. V šempetrski porodnišnici pa so pomagali pri rojstvu štirih otrok. Dve deklici odhajata v Novo Gorico in Miren, dečka pa bosta svoj novi domek našla v Šempetru in Mirnu.

Četrtek, 22. julij
V Šempetru so na svet pomagali deklici iz Vipave. V Postojni se je rodil deček iz Cerknice in deklice iz Ljubljane, Logatca, Celja, Nove vasi pri Rakeku, Mirne, Divače in dvojčici, ki odhajata v Ajdovščino.

Sreda, 21. julij

V Šempetru sta se rodila dečka iz Nove vasi in Dornberka. V Postojni so našteli sedem novorojenčkov. Dečki odhajajo v Ilirsko Bistrico, Cerkno in Idrijo, deklice bodo prebivale v Ajdovščini, Cerknici in Cerknem, Brezovica pri Ljubljani pa je kraj, kjer bo prebivala še četrta deklica iz postojnske porodnišnice.


Torek, 20. julij

V Postojni so zabeležili sedem rojstev, na svet so pozdravili 3 deklice in 4 dečke. Dve deklici odhajata v Vipavo, ena pa v Ljubljano, dečki pa bodo domov odšli na Col, ter v Ljubljano, Cerknico in Solkan. V Šempetru so na svet pozdravili 3 novorojenčke. Dve deklici bosta postali prebivalki Nove Gorice, deček pa odhaja v Zalošče.


Ponedeljek, 19. julij

V Postojni so se rodile deklice iz Dobravelj, Idrije, Kozine in dve iz Postojne. V Šempetru ni bilo rojstev.


Nedelja, 18. julij

V Šempetru se je rodil deček iz Vipave.
V Postojni sta se rodili deklici iz Sežane in Branika, ter dva dečka iz Postojne in Lokve.


Sobota, 17. julij

V Šempetru se je rodil deček s Predmeje. V Postojni pa so zabeležili sedem rojstev. Dečka odhajata v Postojno, deklice bodo domovale v Kopru, Žireh, Horjulu, dve pa se bosta odpeljali na Vrhniko.


Petek, 16. julij

Pestro je bilo danes v porodnišnicah, v šempetrski se je rodil deček, ki odhaja v Tolmin ter deklice, ki odhajajo v Solkan, Hruševje ter v Vipavo. V Postojni so na dan prijokali dečki, ki se bodo odpeljali v Ljubljano, Sežano in Postojno. Tam rojeni deklici pa odhajata v Pristranek ter v Sežano.


Četrtek, 15. julij

V Postojni sta se rodili deklici, ki odhajata v Sežano in Koper, ter dečka, ki odhajta v Ljubljano in Škocjan. V Šempetru so se razveselili deklice, ki domov odhaja v Solkan.

Sreda, 14. julij

V Šempetru so se razveselili deklice z Vogrskega. V Postojni pa so našteli šest novorojenčkov. Deklici odhajata v Laze in Izolo, dečki pa bodo prebivali v Prestranku, Ajdovščini, dva pa ostajata v Postojni.

Torek, 13. julij

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu dečka, ki bo prebival v Novi Gorici. V Postojni so na svet pomagali dvema dečkoma, ki bosta odšla v Ljubljano in Loški Potok, ter štirim deklicam, ki bodo postale prebivalke Cerknice, Kočevja, Kozine in Kopra.

Ponedeljek, 12. julij

V Postojni se je rodila deklica iz Ajdovščine in dečki iz Prestranka, Kopra in Šempetra pri Gorici.
V Šempetru ni bilo rojstev.

Nedelja, 11. julij

V Šempetru sta se rodili deklici iz Šempetra pri Gorici in iz Nove Gorice, ter deček, ki odhaja v Brda.
V Postojni se je rodil deček iz Rogaševcev in deklici iz Podnarta in Cola.

Sobota, 10.julij

V Postojni so zabeležili sedem rojstev, od tega je bilo pet deklic in dva dečka. Deklice gredo v Tržič, Col, Prvačino, Cerknico in Sodržico, dečka pa v Ljubljano in Cerknico. V Šempetru sta se rodila dva dečka, ki odhajata v Vipavo in Lokavec. No presenetila pa jih je še ena deklica, ki bo odpotovala dlje kot ponavadi - v Abu Dabi.

Petek, 9. julij

"Ja še zmeraj imamo pestro", je bil odgovor sestre iz porodnišnice v Postojni. Na svet so tokrat pomagali kar 7 dojenčkom - deklici sta razveselili starše iz Sežane in Jelšan, dečki pa so veselje prinesli staršem iz Vrhnike, Dobravelj, Pivke, Ljubljane in Vipave.
Dveh novorojenčkov so se razveselili tudi v porodniščnici v Šempetru - Deček bo odšel domov v Novo Gorico, deklica pa v Tolmin.


Četrtek, 8. julij

Pestro so zopet imeli v Postojni, kjer so zabeležili kar 6 rojstev. Dečki odhajajo v Ilirsko Bistrico, Horjul in Dobravlje, deklice pa v Pivko, Divačo in Cerkno. Deklico, ki odhaja v Šempas pa so na svet pozdravili v Šempetru.

Sreda, 7. julij

V Šempetru so v zadnjem dnevu na svet pomagali dvema dečkoma, en odhaja v Komen, drugi v Dornberk.
V Postojni sta se rodili deklici iz Ljubljane in Starega trga pri Ložu, ter dva dečka iz Dobravelj in Logatca.


Torek, 6. julij

V Postojni so imeli zelo živahen dan.
Rodile so se deklice iz Logatca, Branika, Rovt in Ljubljane ter dečki iz Ljubljane, Pesnice pri Mariboru in Postojne.
V Šempetru se je rodila deklica iz Nove Gorice in deček iz Komna.

Ponedeljek, 5. julij

V Šempetru se je rodila deklica iz Ajdovščine in deček iz Branika. V Postojni pa so na svet pomagali deklici iz Divače in dečku, ki odhaja v Loški potok.

Nedelja, 4. julij

V Postojni so zabeležili rojstvi dveh dečkov, ki odhajata v Ljubljano in Cerknico. V Šempetru pa se je rodila ena deklica, ki bo svoj dom našla v Ajdovščini.

Sobota, 3. julij

V Šempetru pravijo, da je trenutno zatišje pred novimi rojstvi. Morda pa se ta sobotna milina hitro sprevrže v akcijo.
V Postojni so tokrat našteli pet novorojenčkov. Dečka odhajata v Komen in Velike Lašče, deklice se bodo odpeljale v Ribnico, Ilirsko Bistrico in na Vrhniko.


Petek, 2. julij

V Šempetru se je rodila deklica iz Volčje Drage.
V Postojni pa so v julijski mesec vstopili zares na polno. Pohvalijo se lahko z desetimi novorojenčki, v prednosti so deklice. Dekliški glasovi bodo odmevali po Poreču, Cerknici, Ljubljani, Portorožu, Vipavi in Črnem Vrhu nad Idrijo. Fantovske razigranosti so se razveselili v Ilirski Bistrici, Gorenji vasi, Škofji Loki in Črnem Vrhu nad Idrijo.
Vsem staršem in sorodnikom iskreno čestitamo! Naj bodo noči prespane in dnevi nasmejani :)

Četrtek, 1. julij

Deklica rojena v Postojni odhaja domov v Ljubljano, deček pa v Materijo. Deček in deklica iz Šempetra pa do doma nebosta imela prav daleč. Oba namreč prihajata iz Šempetra.

Sreda, 30. junij

Štirje navihanci so se rodili v Postojni, slišali pa smo, da je v ozadju kar pestro in da na svet prihaja nov Slovenec - o njem/njej bomo poročali jutri. Včeraj pa sta se rodila dečka, ki bosta odšla v Šempeter in Cerknico, deklici pa bosta domovali v Idriji in Cerknici.
V Šempetru sta se rodila deklica in deček. Deček odhaja v Kozano, deklica pa v Velike Žablje.

Torek, 29. junij

V Postojni so na svet pozdravili 3 deklice, ki odhajajo v Logatec, Štanjel in Ljubljano, ter 4 dečke, ki odhajajo domov na Rakek in na Most na Soči, dvojčka pa domov odhajata v Logatec.
V Šempetru je bil dan obarvan modro, dečka odhajata domov v Ajdovščino in Volčjo Drago.

Ponedeljek, 28. junij

V Šempetru se je rodila deklica iz Čepovana. V Postojni so se rodili trije dečki, en iz Tolmina in dva iz Ljubljane.

Nedelja, 27. junij
 
Iz Šempetra poročajo, da so se rodili trije dečki iz Dobravelj, Ajdovščine in Tolmina. Babice se sedaj pripravljajo na prihod deklice. V Postojni pa je izid enak; dve deklici, dva dečka. Dečka bosta prebivala v Dutovljah in Logatcu, deklici pa v Mirnu in Medvodah.

Sobota, 26. junij

V porodnišnicah še naprej ostaja praznično, tudi tokrat so zabeležili le dve rojstvi. Deklica rojena v postojnski porodnišnici odhaja v Sežano, deček iz porodniščnice v Šempetru pa odhaja v Orehovlje. So pa v obeh porodnišnicah zatrdili, da bo po dveh mirnih dneh verjetno pestro v naslednjih dneh.

Petek, 25. junij

V porodnišnicah pravijo, da je vsak dan praznično, ampak danes se v Postojni in Šempetru veselijo dodatnih dveh rojstev. Postojnska deklica bo prebivala v Ljubljani, šempetrski deček pa odhaja v Ajdovščino. Naj bo praznično in mirno še naprej!

Četrtek, 24. junij

Umirjeno so zadnjih 24 ur preživeli v Šempetru, kjer novih rojstev niso zabeležili. V Postojni so na svet pozdravili dečka, ki odhajata v Piran in Borovnico, deklici pa odhajata v Ljubljano in Kobarid. Vsem staršem, iskreno čestitamo.

Sreda, 23. junij
 
V šempetrski porodnišnici sta se rodila dva zelo lepa in zdrava dečka. Kot nam je prijazno zaupala babica, bosta prebivala v Novi Gorici in Šempetru. V Postojni pa so dobili nov par, ki se bo razšel čez nekaj dni. Deček se bo odpravil v Ljubljano, deklica pa v Logatec. A kdo ve, morda se bosta njuni življenjski poti čez leta spet prekrižali ... :)

Torek, 22. junij

V Šempetru so se rodile tri deklice, ki odhajajo v Spodnjo Branico, Renče in Grgar.
V Postojni so se rodile deklice iz Boštanja, Dobrovega pri Ljubljani in Ljubljane. Ter deček iz Ljubljane, pa tudi dvojčka, dečka, ki odhajata v Logatec.

Ponedeljek, 21. junij
V Postojni se je rodila deklica iz Kopra in dečki iz Sežane, Rakeka, Preddvora in Šempasa.

Nedelja, 20. junij

V Šempetru sta se rodila dva dečka, ki oba odhajata v Novo Gorico. V postojnski porodnišnici pa sta se rodili dve deklici, ena se bo odpeljala na Ig pri Ljubljani, druga pa v Ljubljano.


Sobota, 19. junij

V Šempetru sta se rodila deklica iz Ajdovščine in deček z Vojščice. V Postojni so zabeležili štiri rojstva. Dečka se bosta odpeljala v Čepovan in Postojno, deklici pa sta postali prebivalki Kopra in Idrije.

Petek, 18. junij

V Šempetru se je rodil deček, ki prihaja v Cerkno. V Postojni pa se je rodila deklica, ki bo prebivala v Sežani.


Četrtek, 17. junij

V Šempetru se je rodila deklica, ki ne bo hodila daleč, saj bo prebivala kar v Šempetru. V Postojni pa so povili tri novorojenčke. Deklica odhaja v Rogatec, dečka pa se bosta odpeljala v Pivico in Horjul.


Sreda, 16. junij

V Postojni je bil dan obarvan povsem rožnato, na svet so namreč prijokale 3 deklice, ki odhajajo v Koper, Renče in Postojno.
V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Batuje in deček, ki odhaja v Vipolže.


Torek, 15. junij

V Šempetru so se razveselili dečka, ki odhaja Novo Gorico.
V Postojni pa so na svet pozdravili kar 6 deklic in dečka. Dvojčici odhajata domov v Spodnjo Idrijo, ostale deklice pa na Grahovo pri Cerknici, v Štanjel, Ljubljano in v Cerknico. Deček odhaja domov v Ljubljano.


Ponedeljek, 14. junij

V Postojni so se rodile deklice iz Škofljice in dve iz Ljubljane.
V Šempetru se je rodil deček iz Nove Gorice.


Nedelja, 13. junij

V Šempetru so na svet pomagali dvema dečkoma, ki odhajata v Črniče in Cerkno, še več otroškega joka je bilo tokrat v Postojni. Rodili so se trije dečki, ki odhajajo v Tolmin, Stari trg pri Ložu ter na Col, šest deklic pa bodo starši odpeljali v Cerknico, Žalec, Ljubljano, Hrastnik, Grgar in na Brezovico.

Sobota, 12. junij

V Postojni sta se rodila dečka, ki odhajata v Postojno in na Škofije. Šempetrski deklici pa bosta domovali v Prvačini in Novi Gorici.

Petek, 11. junij

V Postojni se lahko pohvalijo s štirimi novorojenčki. Dečki se bodo odpeljali v Železnike, Ljubljano in Ajdovščino, deklica pa bo prebivala v Turjaku.


Četrtek, 10. junij
V Postojni se je rodila deklica iz Ljubljane in trije dečki, iz Prema, Ilirske Bistrice in Vipave.
V Šempetru so na svet pomagali deklici ki odhaja v Brje.


Sreda, 9. junij
V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Novo Gorico in deček s Slapa ob Idrijci.

Torek, 8. junij

V Šempetru se je rodila deklica iz Dornberka in deček iz Tolmina.
V Postojni so se razveselili dveh dečkov, ki odhajata v Idrijo in Pivko, ter štirih deklic iz Kopra, Šmarje-Sapa, Ilirske Bistrice in Ljubljane.

Ponedeljek, 7. junij

Trije dečki so prvič zajokali v postojnski porodnišnici, postali pa bodo prebivalci Ljubljane, Bleda in Rovt. Iz Šempetra pa poročajo o rojstvu ene deklice, ki bo odšla v Kanal.


Nedelja, 6.maj

V Postojni se je rodil deček, ki gre v Horjul in deklici, ki odhajata v Ljubljano in v Pivko. V šempetrski porodnišnici sta na dan prijokala deček, ki odhaja v Levpo in deklica, ki se bo odpeljala v Novo Gorico.


Sobota, 5. junij

V Šempetru se je rodil deček, ki bo odšel v Dornberk, deklica pa bo prebivali v Braniku. V Postojni so našteli sedem novorojenčkov, zadnji se je rodil pet minut pred našim klicem. Dečki odhajajo v Ajdovščino, Sežano, dva v Ljubljano in na Škofljico. Deklici bosta domovali v Cerknici in Pivki.


Petek, 4. junij

V Postojni se je rodilo šest novorojenčkov. Dečka odhajata v Postojno in Pivko, deklice pa v Novo mesto, Divačo, Maribor in Senožeče. Deček iz šempetrske porodnišnice odhaja v kraj Imenje, deklica pa v Branik.


Četrtek, 3. junij

V Postojni so zabeležili štiri nova rojstva. Deklici odhajata v Postojno, Ajdovščino in Portorož, deček pa bo prebival v Sežani. V Šempetru pa so v pričakovanju, saj pozno popoldne pričakujejo novorojenčka.

Sreda, 2. junij

Deček iz postojnske porodnišnice odhaja na Slap ob Idrijci. V Šempetru v minulem dnevu niso dočakali nobenega novorojenčka.

Torek, 1. junij

V Postojni se je rodil deček iz Vipave, v Šempetru pa dve deklici, iz Ajdovščine in Nove Gorice.

Ponedeljek, 31. maj

V Postojni se je rodila deklica iz Cerknice in dva dečka, iz Portoroža in Logatca.
V Šempetru ni bilo rojstev.

Nedelja, 30. maj

V Šempetru niso zabeležili nobenega rojstva, v Postojni pa so našteli pet novorojenčkov. Deklica odhaja v Hotedršico, dečki pa bodo prebivali v Idriji, Gabrovki, Ribnici in na Rakeku.

Sobota, 29. maj

V Šempetru sta se rodili deklici, obe bosta prebivali v Novi Gorici. V Postojni so povili pet novorojenčkov. Deklici bosta prebivali v Prestranku in Domžalah, dečki pa odhajajo v Horjul, Sežano in na Škofljico.


Petek, 28. maj

V Šempetru se je rodil deček, ki bo odšel v Ajdovščino. V postojnski porodnišnici se je rodilo devet otrok. Dečki odhajajo v Ljubljano, Cerkno, Logatec in Preserje, deklice pa v Ljubljano, Notranje Gorice, na Rakek, dve pa bosta živeli v Prestranku.

Četrtek, 27. maj

V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Novo Gorico.
Veliko bolj pestro so imeli v Postojni. Tam so se rodile tri deklice, ki odhajajo v Postojno, Ilirsko Bistrico in Hruševje. Pridružilo se jim je 6 dečkov iz Cerknice, Ilirske Bistrice, Izole, Kobarida, Idrije in Polhovega Gradca.

Sreda, 26. maj

V Postojni sta se rodili deklici, ki odhajata v Ajdovščino in na Škofljico. Deklici iz šempetrske porodnišnice pa bosta prebivali v Mirnu in Dornberku.


Ponedeljek, 25. maj

V Postojni se je rodila deklica, ki odhaja v Medvode. Tudi v Šempetru se je rodila deklica in sicer iz Branika.

Nedelja, 24. maj

V Postojni so na svet pozdravili deklici, ki odhajata v Ilirsko Bistrico in Spodnjo Idrijo, ter dečka, ki odhajata v Ljubljano in Cerknico. V Šempetru so se razveselili deklice, ki odhaja v Novo Gorico in dečka, ki odhaja v Dobravlje.


Sobota, 22. maj

V Šempetru se je rodila deklica, ki bo prebivala v Opatjem selu. V Postojni so našteli šest novorojenčkov. Dečki odhajajo v Postojno, Ljubljano in Pobege, deklice pa bodo prebivale v Žireh, Borovnici in Idriji.


Četrtek, 20. maj

V Postojni so se rodile deklice iz Smlednika, Postojne, Trzina, Črnič in dve iz Ljubljane ter deček iz Ilirske Bistrice. V Šempetru sta se rodili deklici iz Dornberka in Mirna ter deček iz Vrtojbe.

Sreda, 19. maj

V Postojni so imeli pester dan.
Pri njih sta se rodila dvojčka- deklica in deček, ki odhajata v Ilirsko Bistrico.
Poleg tega so na svet pomagali trem deklicam iz Iga pri Ljubljani, Podgrada in Loga pri Brezovici, ter štirim dečkom, iz Sežane, Ivančne Gorice in dvema iz Brezovice.

Torek, 18. maj

V Šempetru sta se tokrat rodila deklica, ki odhaja v Bilje, in deček, ki bo prebival v Izoli. V Postojni pa so prvič zajokali dečki, ki jih bodo starši odpeljali v Ljubljano, Logatec, Obrov in Postojno, ter dve deklici, ena deklica bo postala prebivalka Ajdovščine, druga pa ostane v Postojni.

Ponedeljek, 17. maj

Desetih fantkov so se v minulih 24 urah razveselili v naših porodnišnicah. V Postojni jih je prvič zajokalo sedem, odhajajo pa v Ljubljano, Dol pri Ljubljani, Vipavo, Dob, Krmelj, Ajdovščino in Horjul. Iz šempetrske porodnišnice pa poročajo o rojstvu treh dečkov, ki bodo postali novi prebivalci Renč, Nove Gorice in Tolmina. 

Nedelja, 16. maj

V Postojni so na dan prijokali trije; dve deklici, ki odhajata v Ilirsko Bistrico in v Žiri ter deček, ki odhaja v Logatec. V šempetrski porodnišnici se je rodil deček, ki se bo odpeljal v Branik in deklica, ki ostaja tam, v Šempetru.Sobota, 15. maj

V Postojni je na dan prijokal deček, ki odhaja v Ilirsko Bistrico in deklice, ki odhajajo v Podgorje pri Slovenj Gradcu, Ilirsko Bistrico, Veliko Loko in v Vipavo. V šempetrski porodnišnici sta se rodila deklica, ki se bo odpeljala v Idrijo pri Bači in deček, ki gre v Kojsko. Rodila pa sta se tudi deček in deklica, ki bosta ostala kar tam, v Šempetru.


Petek, 14. maj

V Šempetru sta se rodili deklici, ki odhajata v Ajdovščino in Miren.
V Postojni pa se je rodila deklica iz Ajdovščine in dva dečka, iz Kozine in Starega trga pri Ložu.


Četrtek, 13. maj

V Šempetru so na svet pomagali dvema dečkoma, ki odhajata na Most na Soči in Novo Gorico.
V Postojni se je rodila deklica, ki odhaja v Vipavo in trije dečki iz Nove vasi pri Rakeku, Vrhnike in Vipave.

Sreda, 12. maj

Najprej še enkrat čestitamo vsem medicinskim sestram in zdravstvenim tehnikom ob njihovem prazniku.V Postojni so na svet pozdravili kar 5 novorojenčkov. Deklice odhajajo v Bistrico, Dolenjo vas in Sežano, dečka pa odhajata v Ljubljano in Novo Gorico. V Šempetru so se razveselili dečka, ki odhaja v Novo Gorico.


Torek, 11. maj

V Šempetru se je rodila deklica iz Lokavca. V Postojni sta se rodila dečka iz Postojne in Divače, ter deklice iz Lesičnega, Sežane in Vrhnike, ter dvojčici, ki odhajata v Ajdovščino.

Ponedeljek, 10. maj

V Šempetru se je rodil deček iz Nove Gorice. 

V Postojni se je rodila deklica iz Logatca in trije dečki, iz Loga, Planine in Vrhnike.


Nedelja, 9. maj

V zadnjih 24 urah se je v Postojni rodilo sedem novorojenčkov, pet deklic in dva dečka. Deklice odhajajo v Ljubljano, Stari trg pri Ložu, Cerklje ob Krki, Log pri Brezovici in v Sežano. Dečka pa bosta svoj novi dom našla v Ljubljani in Postojni. V porodnišnici v Šempetru pa so se rodile tri deklice in trije dečki, deklice gredo v Novo Gorico, Čepovan in Solkan, dečki pa v Solkan, Dobravlje in Dornberk.

Sobota, 8. maj

V šempetrski porodnišnici so na dan prijokali trije dečki, ki odhajajo v Bilje, Solkan in v Dornberk in deklica, ki gre v Solkan. V Postojni pa sta se rodila deček in deklica, ki ostaneta kar tam in deček, ki se bo odpeljal na Vrhniko.

Petek, 7. maj

V zadnjih 24 urah je bilo zelo pestro.
V Postojni se je rodilo šest dečkov, ki odhajajo v Šempeter, Dobravlje, Žabnico, Rakek, Komen in Logatec, ter deklica iz Borovnice.
V Šempetru pa se je rodilo pet dečkov, iz Nove Gorice, Vipave, Solkana, Kanala in Šempetra. Pridružili sta se jim deklici iz Nove Gorice in Lokavca.

Četrtek, 6. maj

V Šempetru so na svet pozdravili dečka, ki bo s starši odšel domov v Novo Gorico. V Postojni pa so na svet pozdravili deklico, ki odhaja na obalo in sicer v Portorož, ter dečka, ki odhajata domov v Sežano in v Notranje Gorice.


Sreda, 5. maj

Čestitke babicam ob mednarodnem dnevu babic! Koliko otrokom so pomagale na svet v zadnjem dnevu?
V Šempetru so na svet pomagale dvema dečkoma, ki odhajata v Breginj in Novo Gorico.
V Postojni se je rodila deklica iz Portoroža in pet dečkov, iz Nove Gorice, Divače, Vrhnike, Tolmina in Prestranka.


Torek, 4. maj

V Postojni sta se rodili deklici iz Ljubljane in Ilirske Bistrice in deček iz Pivke.
V Šempetru sta se rodila dečka iz Budanj in Kanala.

Ponedeljek, 3. maj

Pestro je bilo v Postojni, na svet so pomagali 10 novorojenčkom. Deklice odhajajo v Ajdovščino, Senožeče, Šoštanj, na Vrhniko in Slap ob Idrijci, dečki pa v Idrijo, Ajdovščino, Sežano ter dva v Ljubljano. V Šempetru pa je prvič zajokala deklica, ki bo postala nova prebivalka Šempetra.

Nedelja, 2. maj

V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Dobrovo, deklica pa bo prebivala na Colu. Šest novorojenčkov je privekalo na svet v Postojni. Dečki odhajajo v Sežano, Postojno, Škofjo Loko in na Polzelo. Deklici sta postali prebivalki Kozine in Portoroža.

Sobota, 1. maj

V Šempetru včeraj niso zabeležili novega rojstva, v Postojni pa so povili štiri novorojenčke. Dečka odhajata v Begunje pri Cerknici in Rijeko, deklici pa bosta prebivali v Sežani in Škofljici.


Petek, 30. april

V Postojni so se rodile tri deklice, iz Ilirske Bistrice, Izole in Planine. Pridružila sta se jim dečka iz Štanjela in Logatca.

Četrtek, 29. april

Zadnjih 24 ur so v porodnišnicah preživeli mirno, dva novorojenčka so na svet pozdravili le v Postojni. Deček odhaja domov na Vrhniko, deklica pa v Idrijo.


Sreda, 28. april

V Postojni se je rodila deklica iz Ljubljane in deček iz Spodnje Idrije.
V Šempetru se je rodila deklica iz Nove Gorice in dečka iz Drnovka in Nove Gorice.

Torek, 27. april

Dečka iz šempetrske porodnišnice odhajata v Novo Gorico in Kanal, deklica pa prihaja v Cerkno. Pet novorojenčkov se je rodilo v Postojni. Dečki bodo prebivali v Ljubljani, Izoli in Horjulu. Deklici pa sta postali prebivalki Novega mesta in Horjula.

Ponedeljek, 26. april

V Postojni so se rodile tri deklice, ki odhajajo v Ilirsko Bistrico, Ajdovščino in Novo Mesto.
V Šempetru se je rodila deklica iz Kojskega v Brdih in dva dečka iz Nove Gorice.

Nedelja, 25. april

Iz Postojne poročajo o  rojstvu dveh dečkov, ki odhajata v Ajdovščino in Logatec in še o enem rojstvu dvojčkov, deklice in dečka, ki bosta svoj dom našla v Postojni. V Šempetru pa se je rodila ena deklica, ki gre v Novo Gorico.

Sobota, 24. april

V Šempetru se je rodil deček, ki bo v Šempetru tudi ostal. V Postojni sta na svet prijokali 2 deklici, ki odhajata v Košano in Tolmin, ter 5 dečkov, ki skupaj s starši odhajajo domov v Koper, Ljubljano, Komen, Vodice in Cerknico.

Petek, 23. april

V Šempetru sta se rodila deklica in deček. Deklica odhaja v Ajdovščino, deček pa v Novo Gorico. Šest nagajivcev pa se je rodilo v Postojni. Dečka odhajata v Ilirsko Bistrico in Ljubljano, deklice pa bodo prebivale v Idriji, Ljubljani, dve pa odhajata v Logatec.

Četrtek, 22. april

V Šempetru so imeli miren dan, veliko bolj živahno pa je bilo v Postojni. Tam so se rodile deklice iz Ilirske Bistrice, Sežane in Vrhnike, ter dečki, ki odhajajo v Radomlje, Žiri, Krško, Vrhniko in Logatec.


Sreda, 21. april

V Šempetru so v zadnjih 24 urah prevladovali dečki. 3 so se rodili, domov pa odhajajo v Renče-Vogrsko, Volčjo Drago in  Šempeter. V Postojni so na svet pozdravili 3 deklice, dvojčici odhajata v Koper, ena deklica pa v Hruškovje, 4 dečki pa odhajajo v Ljubljano, Grosuplje, Šmarje pri Jelšah in na Hrvaško. 


Torek, 20. april

V Postojni so se razveselili deklic iz Ajdovščine, Logatca, Pivke, Črnič, Vrhnike in Kozine, ter dečka iz Kamnika.
V Šempetru sta se rodili deklici iz Dornberka in Rovt.

Ponedeljek, 19. april

V Postojni so na svet pozdravili 4 dečke, ki odhajajo na Ptuj, v Pivko, Radomlje in Štanjel, ter deklico, ki odhaja v Kojsko. V porodnišnici v Šempetru so pozdravili dečka, ki bo doma ostal kar v Šempetru, deklica pa bo odšla domov v Dornberg.


Nedelja, 18. april

V šempetrski porodnišnici je na dan prijokal deček, ki ostaja kar tam, v Šempetru, v Postojni pa so se rodile deklice, ki se bodo odpeljale v Idrijo, Logatec in v Senožeče, ter trije dečki, ki odhajajo na Ig pri Ljubljani, v Vipavo ter v Ljubljano.


Sobota, 17. april

V Šempetru sta se rodili deklici, ki odhajata v Novo Gorico in Kostanjevico na Krasu. V Postojni pa prevladujejo dečki, ti odhajajo v Vipavo, Borovnico in Ljubljano. Deklica prihaja v Tolmin.

Petek, 16. april

V Postojni so na svet pozdravili 6 novorojenčkov. Deklice odhajajo v Vipavo, Logatec in Ajdovščino. Dečki pa na Vrhniko, v Dolenjo vas in v Novo Gorico. V Šempetru so se razveselili dečka, ki odhaja v Novo Gorico in deklice, ki odhaja domov v Deskle.


Četrtek, 15. april

V šempetrski porodnišnici se je rodila deklica, ki bo odšla v Breginj. V Postojni so našteli pet novorojenčkov. Dečka bosta prebivala v Ribnici in Ljubljani, deklice pa v Logatcu, Cerknici in Postojni.


Sreda, 14. april

"Pestro smo imeli" je bilo prvo sporočilo iz porodnišnice v Postojni. Zabeležili so namreč kar 9 rojstev v zadnjih 24 urah. 4 deklice so pozdravili na svet, odhajajo pa na Col, v Grgar, Borovnico in Loški potok. Prav tako so pozdravili 5 dečkov, ki odhajajo v Šmarje pri Kopru, Kranj, Prestranek, Ilirsko Bistrico in Velike Lašče. V Šempetru so se razveselili 2 dečkov, odhajata pa domov v Brda in Branik.


Torek, 13. april

V Šempetru se je rodila deklica iz Prvačine in deček iz Nove Gorice. V Postojni pa so se rodili trije dečki, iz Podgrada, Vrhnike in Krke.

Ponedeljek, 12. april

V Postojni se je rodila deklica iz Ljubljane in deček, ki odhaja v Izolo.

Nedelja, 11. april

V Postojni je na svet prišlo kar pet deklic in nič dečkov. Deklice odhajajo v Dobravlje, Ljubljano, Laze v Tuhinju, Stari trg pri Ložu in v Cerknico. V Šempetru pa so se razveselili le enega dečka, ki odhaja v Branik.

Sobota, 10. april

V Postojni so se rodili trije novorojenčki. Dečka odhajata v Pivko in Ajdovščino, deklica pa bo prebivala v Ilirski Bistrici. V Šempetru pa so na svet privekali trije dečki, odhajajo na Most na Soči, v Tolmin in Breginj.


Petek, 9. april

V Šempetru so se razveselili dveh deklic, ki ju bodo starši odpeljali v Novo Gorico. Iz Postojne pa so z nami delili informacijo, da sta se pri njih rodili deklici iz Sevnice in Ribnice, ter dečka iz Rovt in Logatca.

Četrtek, 8. april

V Šempetru se je rodila deklica s Slapa ob Idrijci in deček iz Branika.
V Postojni se je rodila deklica, ki odhaja v Jelšane in dečki iz Sodražice, Rovt, Nove Cerkve in Logatca.

Sreda, 7. april

V Postojni so se razveselili 3 deklic, ki odhajajo domov v Pivko, Postojno in Logatec, ter 2 dečkov, ki odhajata v Borovnico in Postojno. V Šempetru tudi v zadnjih 24 urah novih rojstev niso zabeležili.


Torek, 6. april

V Postojni sta se rodila dečka iz Prema in Postojne.
V Šempetru rojstev niso zabeležili.

Ponedeljek, 5. april

V Postojni sta se rodila dva dečka, en odhaja v Pivko, drugi v Črni Kal.
V Šempetru pa se je v zadnjem dnevu rodila deklica, ki odhaja v Novo Gorico.

Nedelja, 4. april

V Postojni so se razveselili dveh novorojenčkov, ene deklice in enega dečka. Deček odhaja v Medvode, deklica pa v Ilirsko Bistrico. V Šempetru pa so se starši razveselili ene deklice, ki odhaja v Lokovec.

Sobota, 3. april

V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Ajdovščino. V Postojni pa so našteli pet novorojenčkov. Deklica bo prebivala v Šmartnem pri Litiji, dečki pa odhajajo v Solkan, Spodnjo Idrijo, Blanko in Podnanos.


Petek, 2. april

V Šempetru so se razveselili treh deklic, ki odhajajo v Tolmin, Dobrovo v Brdih in v Miren.
Tudi v Postojni so se rodile tri deklice in sicer dve iz Ljubljane in ena iz Anhovega. Pridružila sta se jim dva dečka iz Postojne in Kočevja.

Četrtek, 1. april

V Šempetru se je rodila deklica, ki bo odšla v Vrtojbo. Pet novorojenčkov pa se je rodilo v Postojni. Deklici odhajta v Prestranek in Beograd. Enega dečka bo štorklja odnesla v Izolo, dva pa bo pustila v Idriji.

Sreda, 31. marec

Trije dečki so se rodili v Postojni, prebivali bodo v Srpenici, Pivki in Starem trgu pri Ložu. Deklica, ki se je rodila v šempetrski porodnišnici, bo prebivala v Novi Gorici.

Torek, 30. marec

Tudi v zadnjem dnevu je bilo v Postojni živahno. Deklici, ki sta se rodili pri njih, odhajata v Šmarje pri Jelšah in v Ljubljano. Pridružili so se jima štirje dečki iz Ilirske Bistrice, Logatca, Ajdovščine in Ljubljane.
V Šempetru se je rodil deček iz Renč.

Ponedeljek, 29. marec

V Postojni so se rodile tri deklice, ki odhajajo v Log pri Brezovici, Ig pri Ljubljani in Vremski Britof.
Deklicam so se pridružili trije dečki, dva iz Prestranka in en iz Rakeka.
V Šempetru niso zabeležili rojstev.

Nedelja, 28. marec

V Postojni so zabeležili rojstvi dveh dečkov, ki odhajata V Postojno in na Vrhniko. V Šempetru pa sta se rodila dva novorojenčka, ena deklica, ki odhaja v Renče in en deček, ki bo dom našel v Biljah.

Sobota, 27. marec

V Šempetru se je rodil deček, ki bo prebival v Ajdovščini. Štirje novorojenčki pa so privekali na svet v Postojni. Dečki odhajajo v Beltince, Koper in na Vrhniko, deklica pa bo prebivala v Novi Gorici.


Petek, 26. marec

Osem navihancev se je rodilo v Postojni. Dečki odhajajo v Izolo, Cerknico, Postojno, Sežano, Divačo in na Col. Deklici pa bosta prebivali v Ljubljani in Sežani. V Šempetru so povili tri novorojenčke. Idrsko in Šempeter sta kraja, v katerem bosta prebivala dečka, deklica pa je postala prebivalka Nove Gorice.


Četrtek, 25. marec

Ob materinskem dnevu čestitamo prav vsem super mamicam.

In koliko je novopečenih mamic? V Šempetru se je rodila deklica iz Nove Gorice. V Postojni pa je bilo precej bolj pestro in živahno. Deklici odhajata v Idrijo in Ankaran. Dva dečka pa sta se rodila staršem iz Ajdovščine in Radomelj.


Sreda, 24. marec

V Postojni so na svet pozdravili kar 5 novorojenčkov. Dve deklici odhajata v Idrijo, ena v Ljubljano, dečka pa odhajata v Ajdovščino in na Vrhniko.


Torek, 23. marec

V Postojni so se razveselili deklice, ki odhaja v Koper, ter dveh dečkov, ki bosta prebivala v Cerknici in Vrhniki. Tudi v Šempetru so na svet pomagali dvema dečkoma, ki bosta odšla v Deskle in Vogrsko.

Ponedeljek, 22. marec

Zelo mirno je bilo v porodnišnicah na našem koncu Slovenije. V Postojni so se razveselili deklice iz Borovnice.

Nedelja, 21. marec

V Postojni sta na dan prijokali deklici, ki odhajata v Cerknico in v Loški Potok, novorojeni deček pa v Horjul. V šempetrski prorodnišnici sta se rodila deček, ki se bo odpeljal v Deskle in deklica, ki ostaja v Šempetru.


Sobota, 20. marec

V Postojni se je rodilo pet otrok. Dečki odhajajo v Postojno, Sežano in Tolmin, deklici pa bosta prebivali v Kopru in Pivki. Trije dečki so se rodili še v Šempetru. Prebivali bodo v Ajdovščini, Tolminu in Rožicah.


Petek, 19. marec

V Postojni sta se rodila deklica in deček. Deklica odhaja v Stari trg pri Ložu, deček pa bo prebival v Idriji. V Šempetru pa se je rodil deček, ki odhaja v Miren.

Četrtek, 18. marec

Danes je bilo pestro tako v Postojni kot tudi v Šempetru. V Postojni sta se rodili deklici, ki odhajata v Sežano in na Brezovico pri Ljubljani, ter trije dečki, ki odhajajo v Rakek, Novo vas in Ajdovščino. V Šempetru pa je bil dan v znamenju dečkov. Trije dečki odhajajo domov v Volče, na Ponikve in v Miren. Vsem staršem iskreno čestitamo.


Sreda, 17. marec

V Postojni so se v minulem dnevu razveselili 3 deklic, ki odhajajo v Novo Gorico in Ljubljano, eno deklico, pa bo pot peljala v tujino. Razveselili so se tudi 2 dečkov, ki odhajata v Dekane in Ljubljano. V Šempetru pa je veselje prinesel deček, ki odhaja v Bilje.


Torek, 16. marec

Tako v Šempetru kot v Postojni so se razveselili enega dečka in ene deklice. In kam odhajajo?
V Šempetru se je rodila deklica iz Podbele in deček z Mosta na Soči.
V Postojni pa deklica iz Ilirske Bistrice in deček iz Grahovega pri Cerknici.

Ponedeljek, 15. marec

Iz Postojne so nam sporočili, da so se v zadnjem dnevu razveselili deklice iz Idrije, ter dveh dečkov, iz Kočevja in Borovnice. V Šempetru pa sta se rodili dve deklici in en deček, deklici odhajata v Renče in Novo Gorico, deček pa v Goriška Brda.

Nedelja, 14. marec

V Postojni sta na dan prijokala deček, ki odhaja v Ljubljano in deklica, ki gre v  Borovnico. V šempetrski porodnišnici pa sta se rodila deček, ki odhaja v Dobrovo pri Brdih in deklica, ki se bo odpeljala v Novo Gorico.


Sobota, 13. marec

Šest novorojenčkov se je rodilo v Postojni. Dečki bodo prebivali v Črničah, Pivki in Italiji. Deklice pa odhajajo v Prestranek, Ljubljano in Stari trg pri Ložu.

Petek, 12. marec

V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Brje, deklica pa bo prebivala v Solkanu. Pet novorojenčkov se je rodilo v Postojni, dečka odhajata v Knežak in Lukovico, deklice pa v Ilirsko Bistrico, Miren in na Bloke.

Četrtek, 11. marec

V Postojni so pozdravili dva fantka, ki se odpravljata domov v Anhovo in v Stahovico. V Šempetru pa so pozdravili dve deklici, obe pa se odpravljata v Brda.


Sreda, 10. marec

V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Bilje, v Postojni pa deklici iz Postojne in Ljubljane, ter deček iz Ljubljane.

Torek, 9. marec

V Postojni so se rodile štiri deklice, dve iz Ljubljane, ena iz Logatca in ena iz Ilirske Bistrice. Na svet so pomagali tudi trem dečkom, ki odhajajo v Miren, Dol pri Hrastniku in Rakek.
V Šempetru se je rodila deklica iz Kanala.

Ponedeljek, 8. marec

V Šempetru se je rodila deklica, ki jo bodo starši odpeljali v Tolmin, v Postojni pa so se razveselili dveh deklic, ena odhaja v Cerknico, druga pa čez mejo, na Hrvaško. Deček pa odhaja v Rovte.

Nedelja, 7. marec


V Postojni sta se rodili 2 deklici, ki odhajata v Ljubljano in v Koper. Dokaj mirno dogajanje pa so imeli tudi v Šempetru, kjer se je rodil deček, ki odhaja v Novo Gorico.

Sobota, 6. marec

V Šempetru  se je rodil deček, ki odhaja v Tolmin, deklica pa bo prebivala v Novi Gorici. Šest novorojenčkov so našteli v Postojni. Dva dečka odhajata v Ajdovščino, tretji pa v Bovec, deklice pa bodo domovale v Ajdovščini, Starem trgu pri Ložu in Ljubljani.


Petek, 5. marec

V Šempetru v zadnjem dnevu niso zabeležili rojstev, je pa bilo toliko bolj živahno v Postojni. Na svet so pomagali dvema deklicama, ki odhajata v Ljubljano in Ilirsko Bistrico. Deklicama se je pridružilo kar šest dečkov, iz Ajdovščine, Pivke, Logatca, Planine, Tolmina, en pa odhaja čez mejo, v Italijo.Četrtek, 4. marec

V Postojni sta se rodili deklici iz Postojne in Divače, ter dečka iz Divače in Rogaške Slatine. V Šempetru so na svet prijokali trije dečki, iz Bovca, Vipave in Kanala.

Sreda, 3. marec

V Postojni so se rodile tri deklice in trije dečki. Deklice odhajajo v Ilirsko Bistrico, Vipavo, ena ostaja v Postojni. Dečki pa odhajajo v Pivko, Prem in Pobege.
V Šempetru sta se rodila dečka iz Goriških Brd in s Cola.Torek, 2. marec

V Postojni se je rodila deklica iz Notranjih Goric in kar pet dečkov, trije ostajajo v Postojni, en odhaja v Šempas in en v Idrijo. V Šempetru se je rodila deklica iz Gorice in dva dečka, iz Brd in Ljubljane.

Ponedeljek, 1. marec

V Šempetru so se razveselili rojstva deklice, ki odhaja v Novo Gorico, v Postojni pa so na svet pomagali trem deklicam in dvema dečkoma. Deklice odhajajo v Pivko, Ilirsko Bistrico in Črni vrh nad Idrijo, dečka pa bosta prebivala v Sežani in Postojni.


Nedelja, 28. februar

Iz porodnišnice Postojna poročajo o dveh rojstvih. Rodil se je en deček, ki odhaja v Ankaran in ena deklica, ki se bo odpeljala v Štanjel. V Šempetru pa v zadnjih štiriindvajsetih urah niso zabeležili nobenega rojstva.

Sobota, 27. februar

V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Novo Gorico. V Postojni pa so povili štiri novorojence. Dečki odhajajo v Logatec, Dol pri Ljubljani in Vremski Britof, deklica pa bo prebivala v Pivki.

Petek, 26. februar

V Postojni so se razveselili treh deklic, ki odhajajo v Ljubljano, Ajdovščino in Sežano, ter enega dečka iz Kamnika. V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Kobarid.

Četrtek, 25. februar

V Postojni se je rodila deklica, ki ostaja v Postojni. V Šempetru pa sta se rodila dva dečka, ki odhajata v Miren in Budanje pri Vipavi.

Sreda, 24. februar

V Šempetru so tokrat počivali, v Postojni pa so zabeležili štiri rojstva. Dečka odhajata v Ljubljano, deklici pa bosta prebivali v Murski Soboti in na Kozini.

Torek, 23. februar

Iz Šempetra so nam sporočili, da je bil zadnji dan v znamenju deklic. Rodile so se štiri, dve odhajata v Tolmin, po ena pa v Prvačino in na Planino pri Ajdovščini.
V Postojni je bilo nekoliko bolj mirno, rodila se je deklica iz Ilirske Bistrice in dva dečka, iz Nove Gorice in Krškega.

Ponedeljek, 22. februar

V Postojni sta se rodili dve deklici, iz Nove Gorice in Ilirske Bistrice, ter trije dečki iz Starega trga pri Ložu, Vipave in Velikih Lašč. V Šempetru se je rodila deklica iz Tolmina.

Nedelja, 21. februar

V Postojni so zabeležili kar šest rojstev, rodile so se tri deklice in trije dečki. Deklice odhajajo v  Ilirsko Bistrico,  Portorož in na Vrhniko. Dečki pa bodo svoj dom našli v Postojni, Ilirski Bistrici in v Kresnicah. V Šempetru sta na svet prijokala ena deklica in en deček. Deček odhaja v Šempas, deklica pa v  Kobjeglavo, na Kras.

Petek, 19. februar

V Šempetru je bilo dogajanje mirno, novih rojstev niso zabeležili. V Postojni so pozdravili 2 deklici, ki odhajata na Col in v Ljubljano, ter 3 dečke, ki odhajajo v Kočevje, Spodnjo Idrijo in na dolgo pot v Maribor. 

Petek, 19. februar

V Postojni sta se rodili deklici iz Branika in Logatca, v Šempetru pa deklica iz Ajdovščine in deček iz Mirna.

Četrtek, 18. februar

V Šempetru sta se rodili deklici iz Nove Gorice in Podbrda, ter deček iz Ajdovščine.
V Postojni pa so na svet pomagali štirim deklicam, iz Ilirske Bistrice, Tolmina, Branika in Logatca, ter enemu dečku, ki odhaja v Koper.

Sreda, 17. februar

V Šempetru sta se rodila deklica in deček. Deček odhaja v Šempeter, deklica pa v Koper. V Postojni so našteli pet novorojenčkov. Deček bo prebival na Rakeku, deklice pa so postale prebivalke Logatca, Ajdovščine, Sečovelj in Nove Gorice.


Torek, 16. februar

V Postojni se je rodila deklica, ki odhaja v Ljubljano, ter trije dečki, iz Vrhnike, Borovnice in Ajdovščine.
V Šempetru se je rodil deček iz Nove Gorice

Ponedeljek, 15. februar

V Šempetru se je ro

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
23.09.2021
10°C / 22°C
petek
24.09.2021
12°C / 24°C
sobota
25.09.2021
14°C / 26°C