PRVIČ SO ZAJOKALI

Sobota, 28. november 2020

Torek, 1. december

V Postojni so se rodile deklice iz Iga pri Ljubljani, Kopra in Pobegov, ter deček iz Vrhnike. Razveselili so se tudi dvojčkov, deklice in dečka, ki odhajata v Sežano.
V Šempetru pa so na svet pomagali dečku iz Kobarida.

Ponedeljek, 30. november

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu deklice, ki odhaja v Vipavo, v Postojni pa sta se rodila dva dečka, prebivala bosta v Šempasu in Ljubljani.

Nedelja, 29. november

V Postojni so se razveselili deklice, ki odhaja v Hotedršico. V šempetrski porodnišnici pa sta se rodili dve deklici in dva dečka. Dečka odhajata v Hum in Šempas, deklici pa v Miren in Vipavo.

Sobota, 28. november

V Šempetru v minulem dnevu niso zabeležili novega rojstva. V Postojni pa je na svet prikokalo pet novorojenčkov.  Deček odhaja v Vipavo, deklice pa v Postojno, Dutovlje, Ilirsko Bistrico in Dornberk.

Petek, 27. november

V Postojni sta se rodili  deklici Logatca in Domžal, ter trije dečki iz Mengša, Sežane in Postojne.
V Šempetru so na svet pomagali deklicama iz Nove Gorice in Šempetra.

Četrtek, 26. november

Sedem novorojenčkov se je rodilo v Postojni. Dečki bodo prebivali v Ljubljani, Cerknici, Domžalah in Divači. Deklice so postale prebivalke Vipave, Rovt in Postojne. V Šempetru imajo tri nove dojenčke. Deček bo doma v Solkanu, deklici pa v Kanalu in Ajdovščini.

Sreda, 25. november

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu dečka, ki odhaja v sosednjo Novo Gorico, v Postojni pa so imeli tokrat kar precej dela. Na svet so pomagali trem deklicam, ki bodo prebivale v Sežani, Pobegih in Škofljici, ter petim dečkom, ki odhajajo v Ljubljano, Spodnjo Idrijo, Vipavo, Žalec in na Slap ob Idrijci.

Ponedeljek, 23. november

Bolj mirno je bilo tokrat v naših dveh porodnišnicah. V Šempetru niso zabeležili novih rojstev,  v Postojni pa se je rodil deček, ki tam tudi ostane.

Nedelja, 22. november

V porodnišnici v Postojni so zabeležili dve rojstvi deklic, ena odhaja v Gorenjo vas, druga pa v Vipavo. V Tolmin pa se bo pripeljal en deček, ki se je rodil v šempetrski porodnišnici.

Sobota, 21. november

V Šempetru sta se rodila dečka, ki bosta prebivala v Novi Gorici in Grgarju. Štirje dečki so se rodili tudi v Postojni, prebivali pa bodo v Postojni, Črnem Vrhu nad Idrijo, dva pa odhajata v Ajdovščino. Upamo, da se jim danes pridruži še kakšna deklica ... :)


Petek, 20. november

V Postojni so se razveselili deklice, ki odhaja v Ljubljano. V Šempetru pa se je rodil deček, ki se bo odpeljal v Branik.

Četrtek, 19. november

V Šempetru se je rodila deklica, ki bo odšla v Branik. V Postojni pa se je rodilo sedem novorojenčkov. Dečki odhajajo v Dobravlje, Ljubljano, Logatec, Rovte in Sežano. Deklici pa bosta prebivali v Ljubljani in Kozini.

Sreda, 18. november

Trije so se rodili v Postojni in trije v Šempetru. Deček iz postojnske porodnišnice odhaja v Logatec, deklici pa bosta prebivali v Matenji vasi in na Slapu ob Idrijci. Iz Šempetra pa poročajo, da so pri njih tokrat v celoti obarvani v modro barvo. Dečki odhajajo v Deskle, Vipavo in Novo Gorico.

Torek, 17. november

V Postojni sta se v zadnjem dnevu rodili dve deklici, ena iz Grahovega pri Cerknici in druga iz Postojne, ter dva dečka iz Logatca in Borovnice.
V Šempetru so se razveselili dečka iz Solkana.

Ponedeljek, 16. november

V šempetrski porodnišnici so na svet pomagali deklici, ki bo prebivala v Šempasu, ter dečku, ki odhaja v Novo Gorico. Iz Postojne pa poročajo o rojstvu deklice, ki ostaja v Postojni, ter treh dečkov, dva bodo starši odpeljali v Podnanos in Medvode, eden pa ostane v Postojni.

Nedelja, 15. november

V Postojni se je v zadnjem dnevu rodila samo deklica, ki bo prebivala v kraju Hruševje.

Sobota, 14. november

V šempetru se je rodila deklica, ki bo prebivala v Ajdovščini. V Postojni pa so zajokale tri deklice, prebivale bodo na Vrhniki, v Sodražici in Podnanosu. Pridružil pa se jim je tudi deček z Vrhnike.


Petek, 13. november

Poglejmo, koliko novih obrazkov je v zadnjih 24 urah ugledalo luč sveta. V postojnski porodnišni so imeli polne roke dela. Rodilo se je sedem otrok, štiri deklice in trije dečki. Dečki bodo svoj dom našli v Postojni, Spodnji Idriji in Pobegih. Deklice pa odhajajo v Prestranek, Idrijo, Rakek in Postojno. Še v šempetrsko porodnišnico poglejmo. Tam je bilo precej mirno, rodila se je le ena deklica, ki odhaja v Idrijo.

Četrtek, 12. november

Iz Šempetra so nam prijazne babice sporočile, da so včerajšnji dan preživele v miru in brezskrbnosti, danes pa se že pripravljajo na prihod novega prebivalca Slovenije. Iz Postojne pa so nam sporočili, da so se rodili štirje novorojenčki. Izid je izenačen. Dečka odhajata v Ajdovščino in Logatec, deklici pa v Dobravlje in na Vrhniko.

Sreda, 11. november

Iz Šempetra poročajo o rojstvu deklice, ki bo prebivala v Novi Gorici, in dečka, ki odhaja v Ajdovščino. V Postojni pa so na svet pomagali štirim deklicam, dve bodo starši odpeljali v Ilirsko Bistrico, eno v Koper, ena pa ostane v Postojni.


Ponedeljek, 9. november

V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Novo Gorico.
Iz Postojne pa so sporočili, da so pri njih zabeležili rojstvo deklice, ki odhaja v Ljubljano, ter štirih dečkov iz Ajdovščine, Senožeč, Črnega Kala in Spodnje Idrije.

Nedelja, 8. november

Iz Postojne so nam sporočili, da sta se pri njih rodila dva dečka, ki odhajata v Pivko in Logatec. V Šempetru pa sta se rodili dve deklici, ena iz Tolmina, druga iz Nove Gorice.

Sobota, 7. november

Štorklja je v minulem dnevu v postojnski porodnišnici odložila pet novorojenčkov. Starši jih bodo čez nekaj dni odpeljali v naslednje kraje; deklici bosta prebivali v Sežani in Planini, dečki pa odhajajo v Sežano, Ljubljano in Idrijo. Deček se je rodil tudi v šempetrski porodnišnici, prebival bo v Ajdovščini. Staršem iskreno čestitamo in jim želimo veliko cartanja z malimi zakladki! :)

Petek, 6. november

V Postojni se je rodila deklica iz Ljubljane, ter dečki iz Vipave, Prestranka, Ajdovščine in Brezovice pri Ljubljani.
Iz Šempetra pa so nas obvestili o rojstvu deklice, ki tudi ostaja v Šempetru, ter dečka, ki odhaja v Čezsočo.

Četrtek, 5. november

Sedem novorojenčkov se je rodilo v Postojni, dečki odhajajo v Dutovlje, Pivko, Branik in Grahovo pri Cerknici, dve deklici bosta prebivali v Črničah, tretjo pa bodo poslali na Črni Kal. Deklica iz šempetrske porodnišnice pa bo prebivala na ajdovskem koncu.

Sreda, 4. november

V šempetrski porodnišnici tokrat niso zabeležili novih rojstev, v Postojni pa so na svet pomagali dvema dečkoma iz Borovnice in Sežane ter trem deklicam, ki bodo odšle v Dobrovo, Ilirsko Bistrico in Lukovico.

Torek, 3. november

V Postojni sta se rodili dve deklici iz Pobegov in Podgrada, ter štiri dečki, ki odhajajo v Ajdovščino, Dekane, Na Vrhniko in v Ig pri Ljubljani. V Šempetru pa so se razveselili dečka iz Modrejc.

Ponedeljek, 2. november

V Šempetru so na svet pomagali dvema dečkoma, ki bosta postala prebivalca Vipave in Ajdovščine. Iz postojnske porodnišnice pa poročajo o petih rojstvih, deček odhaja v Ljubljano, štiri deklice pa bodo prebivale v Ilirski Bistrici, Kopru, Ljubljani in Postojni.

Nedelja, 1. november

V šempetrski porodnišnici je na svet prijokala deklica, ki bo svoj novi domek našla v Taboru pri Dornberku. Iz Postojne pa poročajo o treh rojstvih. Rodila se je ena deklica, ki odhaja v Črniče. Poleg nje pa so se starši razveselili še dveh dečkov, eden odhaja v Pivko, eden pa v Dobravlje.

Sobota, 31. oktober

V Šempetru sta se rodila dečka, ki odhajata v Dornberk in Ajševico, deklica pa bo prebivala v Ajdovščini. Šest dečkov pa se je rodilo v Postojni, prebivali bodo v Cerknici, Starem trgu pri Ložu, Ljubljani, Idriji, Sodražici in Grahovem pri Cerknici.


Petek, 30. oktober

Najprej se odpravljamo v Postojno. Tam so se rodile tri deklice, ki odhajajo v Postojno, Cerkno in Novo vas pri Rakeku. Pridružila sta se jim dva dečka iz Vrhnike in Starega trga pri Ložu.
V Šempetru sta se rodila ena deklica in en deček, oba odhajata v Novo Gorico.

Četrtek, 29. oktober

V Postojni se je rodilo pet otrok. Dečki odhajajo v Brezovico pri Ljubljani, Sežano in Borovnico. Deklici pa bosta svoj dom našli v Pivki in Postojni. Preverimo še za Šempeter. Tam se je rodil le en deček, ki bo prebival na Vojskem.

Sreda, 28. oktober

V Postojni so se v zadnjem dnevu razveselili štirih dečkov. Ti odhajajo v Spodnjo Idrijo, Idrijo, Postojno in Ljubljano. Pridružila se jim je deklica iz Ilirske Bistrice.
V Šempetru se je rodil deček iz Podsabotina.

Torek, 27. oktober

V Postojni se je rodilo pet deklic, te odhajajo v Postojno, Planino, Pivko, Kočevje in Ljubljano. Na svet so pomagali še 4 dečkom iz Novega Mesta, Ajdovščine, Grahovega pri Cerknici in Idrije.
V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Novo Gorico.

Ponedeljek, 26. oktober

V Šempetru se je rodila deklica iz Grahovega ob Bači.
V Postojni pa so na svet pomagali deklici iz Ajdovščine in štirim dečkom, ki odhajajo v Ljubljano-Črnuče, Kobarid, Ljubljano in Prestranek.

Nedelja, 25. oktober

Dva nova prebivalca Slovenije sta se rodila včeraj, deček iz šempetrske porodnišnice odhaja v Ajdovščino, deklica iz postojnske porodnišnice pa bo doma v Kanalu.


Sobota, 24. oktober

V Šempetru sta se rodila dva novorojenčka, oba odhajata v Novo Gorico.
V Postojni pa so zabeležili šest rojstev. Rodili sta se dve deklici, ki odhajata v Begunje pri Cerknici in Vrhniko. Na jok pa so prijokali tudi štirje dečki, ti bodo svoj dom našli v Ljubljani, Grosuplju, Komnu in Hotedršici.

Petek, 23. oktober

Zelo mirno je bilo v porodnišnicah Postojna in Šempeter v minulem dnevu. Iz Šempetra poročajo o rojstvu dveh deklic, ki odhajata v Tolmin in Novo Gorico.


Četrtek, 22. oktober

V Postojni se je rodilo šest novorojenčkov. Deklici odhajata v Pivko in na Vrhniko, dečki pa v Postojno, Divačo, dva pa bosta prebivala v prestolnici. V Šempetru se je rodil deček, ki bo odšel v Ajdovščino, deklica pa bo prebivala v Novi Gorici.

Sreda, 21. oktober

V Šempetru sta se rodila deklica in deček. Deček odhaja v Ajdovščino, deklica pa v Novo Gorico. Šest novorojenčkov se je rodilo v Postojni. Izid je tudi tu izenačen. Deklice odhajajo v Borovnico, Dekane in na Planino. Dečki bodo prebivali v Cerknici, Studencu in Kojskem.

Ponedeljek, 19. oktober

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu deklice, ki bo prebivala v Novi Gorici, v Postojni pa sta prvič zajokala dva dečka, eden ostaja v Postojni, drugi odhaja v Cerknico.

Nedelja, 18. oktober

V Šempetru sta se rodili dve deklici, ki odhajata v Novo Gorico in Prvačino. V Postojni pa se je rodilo kar sedem otrok, največ deklic. Dve deklici odhajata v Koper, ena v Ljubljano, ena v Postojno in še ena deklica odhaja v Miren. Na svet sta v Postojni prijokala še dva dečka, ki bosta svoj dom našla v Postojni in v Rovtah.

Sobota, 17. oktober

V Postojni so se rodile štiri deklice, odhajajo v Vipavo, Sežano, Koper in na Brezovico, ter dva dečka, ki odhajata v Postojno in Cerknico. V Šempetru pa sta se rodili dve deklici, ena staršem v Čepovanu, druga pa v Novi Gorici.

Petek, 16. oktober

V Šempetru se v zadnjem dnevu ni rodil nihče, so pa porodničarji v stalni pripravljenosti, ker bo kaj kmalu na svet prijokal novorojenček. V Postojni se je v zadnjem dnevu rodilo pet otrok. Dečki odhajajo v Pivko, Hruševje, dva pa bodo poslali v Maribor. Deklica bo prebivala v Grgarju.

Četrtek, 15. oktober

V šempetrski porodnišnici so se v zadnjem dnevu rodili štirje novorojenčki. Dečka odhajata v Novo Gorico, deklici pa v Vipavo in prav tako v Novo Gorico. Sedem navihancev pa se je rodilo v Postojni. Deklici odhajata v Ilirsko Bistrico in Ljubljano, dečki pa v Portorož, Notranje Gorice, Koper, Ilirsko Bistrico in Logatec.

Sreda, 14. oktober

V Šempetru so na svet pomagali dečku, ki bo prebival v Novi Gorici, malce več dela pa so imeli v Postojni. Rodile so se štiri deklice, dve bosta postali prebivalki Ljubljane, dve pa odhajata v Komen in Laze v Tuhinju. Pridružil pa se jim je tudi deček, ki ga bodo starši odpeljali v Ilirsko Bistrico.

Torek, 13. oktober

V Šempetru je bilo v zadnjem dnevu mirno, so pa imeli toliko več dela v Postojni. Štorklja jih je obiskala kar 8-krat. Rodilo se je pet deklic, ki odhajajo v Postojno, Volčjo Drago, Kobarid, Col in Stari trg pri Ložu. Deklicam so se pridružili trije dečki, iz Vipave, Izole in Ljubljane.

Ponedeljek, 12. oktober

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu deklice, ki bo odšla v Ajdovščino, in dečka, ki ostaja v Šempetru. V postojnski porodnišnici pa so na svet pomagali deklici, ki ostaja v Postojni.

Nedelja, 11. oktober

V Postojni sta se rodila deklica in deček, deček ostaja v Postojni, deklica pa bo prebivala v Ajdovščini.

Sobota, 10. oktober

V Postojni sta se rodili dve deklici, obe odhajata v Ljubljano. Prav tako sta se tam rodila dva dečka, en odhaja v Struge na Dolenjskem, drugi v Ilirsko Bistrico.
V Šempetru so na svet pomagali deklici iz Nove Gorice in dečku iz Črnič.

Petek, 9. oktober

Devet novorojenčkov se je rodilo v postojnski porodnišnici, od tega dva para dvojčkov. Prevladujejo pa dečki, in sicer bodo čez nekaj dni odšli v Marezige, Novo vas in Ajdovščino, prvi par dvojčkov bodo poslali v Sežano, drugi par pa v Novo Gorico. Dve deklici pa bosta prebivali v Murski Soboti in na Colu. V Šempetru je bilo bolj mirno, saj se je tam rodil samo deček, ki bo odraščal v Novi Gorici.


Četrtek, 8. oktober

V Šempetru sta se rodila dva otroka. Deček odhaja v Volčjo Drago, deklica pa v Ajdovščino. V Postojni pa se je v zadnjem dnevu rodilo šest otrok. Dečki bodo doma v Preserjah, Braniku in Ljubljani, deklice pa v Ljubljani, Postojni in Poreču.

Sreda, 7. oktober

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu dveh dečkov, ki odhajata v Novo Gorico in Ajdovščino ter dveh deklic, ki bosta prebivali v Novi Gorici in Mirnu. V Postojni pa sta se rodila dva dečka, ki bosta postala nova prebivalca Mosta na Soči in Rakeka.

Torek, 6. oktober

Zadnjih 24 ur so imeli veliko dela v Postojni. Na svet so pomagali petim deklicam, ki odhajajo v Obrov, Spodnjo Idrijo, Komen in dve v Ljubljano. Pridružilo se jim je še sedem dečkov, ki odhajajo v Kozino, Novo vas pri Rakeku, Idrijo, Ljubljano, Sežano in dva v Postojno.
V Šempetru se je rodila deklica Iz Mirna in dva dečka, en iz Ozeljana in drugi iz Ajdovščine.

Ponedeljek, 5. oktober

Poglejmo najprej v šempetrsko porodnišnico. Tam se je v minulih 24 urah rodila ena deklica, ki odhaja v Grgar, družbo pa ji delajo še trije dečki, dva bosta odšla v Ajdovščino in Dobrovo, eden pa ostaja v Šempetru. Tudi v Postojni so imeli štiri rojstva, ena deklica odhaja v Novo mesto, ena ostaja v Postojni, dva dečka pa bosta prebivala v Kopru in Postojni.

Nedelja, 4. oktober

V Postojni so zabeležili tri rojstva. Dečka odhajata v Škofije in Logatec, deklica pa v Medvode. V Šempetru pa so imeli polne roke dela, rodilo se je namreč kar šest otrok, od tega štirje dečki in dve deklici. Deklici bosta svoj dom našli v Novi Gorici in Anhovem. Dečki pa s starši odhajajo v Ajdovščino, Goriška Brda, Šempeter in Tolmin. 

Sobota, 3. oktober

V Šempetru sta se rodili deklici, ki bosta prebivali v Anhovem in Bovcu. Iz Postojne pa poročajo o rojstvu petih otrok. Deklici odhajata v Kanal in Ajdovščino, dečki pa v Postojno, dva odhajata v Ljubljano.


Petek, 2. oktober

V Šempetru so se razveselili dveh novorojenčkov, deček odhaja v Ajdovščino, deklica pa v Miren. No v Postojni pa so imeli malce več dela. Rodili so se štirje dečki in ena deklica. Dečki skupaj s starši odhajajo v Mengeš, Materijo, Ajdovščino in v Portorož. Deklica pa se bo odpeljala v Vipavo.

Četrtek, 1. oktober

V Šempetru sta se rodili deklici, ki odhajata v Novo Gorico in Tolmin. Deklici iz postojnske porodnišnici bosta prebivali v Vipavi in Ajdovščini, deček pa ostaja v Postojni.

Sreda, 30. september

V Šempetru sta se rodila dečka iz Grgarja in Solkana. Dečki prevladujejo tudi v Postojni. Prebivali bodo v Ilirski Bistrici, Portorožu in Ljubljani, deklico pa bodo poslali v Koper.

Torek, 29. september

V Postojni so imeli v zadnjem dnevu zelo pestro.
Na svet so pomagali 6-im deklicam, ki odhajajo v Žiri, Tolmin, Hruševje, Postojno in dve v Logatec. Ter trem dečkom, ki odhajajo v Ljubljano-Črnuče, Žiri in Postojno.

V Šempetru so se razveselili dečka iz Ajdovščine.

Ponedeljek, 28. september

Poklicali smo v šempetrsko in postojnsko porodnišnico. Iz Postojne so sporočili, da so na svet pomagali štirim novorojenčkom. Dečki se bodo odpeljali v Divačo, Litijo in Grahovo pri Cerknici. Deklica pa odhaja v Sežano. Iz Šempetra pa poročajo o rojstvu dveh dojenčkov. Deček bo svoj dom našel v Šempetru pri Gorici, deklica pa se bo s starši odpeljala v Novo Gorico.

Nedelja, 27. september

V Postojni so imeli kar veliko dela. Rodilo se je namreč kar sedem otrok, pet dečkov in dve deklici. Dečki odhajajo v Tolmin, Vrhniko, Cerkno, Postojno in Prestranek. Deklici pa bosta svoj dom našli v Šmarju pri Kopru in Ljubljani.  V šempeterski porodnišnici pa so se starši razveselili dveh deklic, ki odhajata v Miren in Kobarid.


Sobota, 26. september

Pet novorojenčkov se je tokrat rodilo v Šempetru. Dečki odhajajo v Renče, Komen in Bravo, deklici pa bosta prebivali v Kanalu in Kromberku. Šest pa se jih je rodilo v Postojni. Dečki bodo doma v Planini, Logatcu in Postojni, deklice pa v Vipavi, Ravnah na Koroškem in v Sežani.


Petek, 25. september

Iz Šemperta so sporočili, da se je pri njih rodil deček iz Ajdovščine.
V Postojni so na svet pomagali trem deklicam, iz Nove Gorice, Kojskega in Ilirske Bistrice. Pri njih se je rodil tudi deček iz Cerkelj na Gorenjskem.

Četrtek, 24. september

V Šempetru se je rodil deček, ki bo prebival v Renčah. Iz Postojne pa poročajo o rojstvu dečka, ki bo prebival v Rovtah. Dvojčici odhajata v Solkan, eno deklico pa bodo čez nekaj dni odnesli na Col.Sreda, 23. september

V Postojni sta se rodili deklici iz Ilirske Bistrice in Ljubljane, ter dva dečka, ki prav tako odhajata en v Ilirsko Bistrico in drugi v Ljubljano.


Torek, 22. september

V Postojni se je rodila deklica iz Ilirske Bistrice, pridružili so se ji štiri dečki, iz Kočevja, Cerknice, Vrhnike in Kopra.
V Šempetru se je zgodba ponovila. Na svet so pomagali deklici iz Nove Gorice in štirim dečkom, in sicer iz Branika, Tolmina, Volčje Drage in Kanala.

Ponedeljek, 21. september

V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Novo Gorico, ter dva dečka iz Deskel in Plav.
V Postojni so se razveselili dveh deklic, ki odhajata v Postojno in Ajdovščino.

Nedelja, 20. september

Iz Šempetra so sporočili, da so na svet pomagali trem dečkom, vsi trije odhajajo v Novo Gorico, pa niso trojčki.  V Postojni se je rodila deklica iz Nove vasi pri Rakeku in dva dečka, iz Ljubljane in Logatca.


Sobota, 19. september

V Postojni so se razveselili dvojčkov, deklice in dečka iz Starega trga pri Ložu. Sicer pa so na svet pomagali še dvema deklicama iz Ajdovščine in Kamnika, ter trem dečkom, ki odhajajo v Veliko Loko, Sodražico in Strari trg pri Ložu. V Šempetru pa je na svet prijokal deček, ki odhaja v Novo Gorico.


Petek, 18. september

V Šempetru se je rodil deček, ki bo prebival v Lokavcu. Iz Postojne pa poročajo o rojstvu sedmih otrok. Dečki odhajajo v Ljubljano, Stari trg pri Ložu in na Col. Deklice pa bodo doma v Starem trgu pri Ložu, Postojni, dve pa odhajata v Knežak.


Četrtek, 17. september

Iz Šempetra poročajo o dečku, ki odhaja v Grahovo ob Bači, deklica pa bo prebivala v Spodnji Idriji. V Postojni se je rodilo pet otrok, dečka odhajata v Maribor in Vipavo, deklice pa v Grahovo pri Cerknici, Postojno in Cerkno.


Sreda, 16. september

Iz Šempetra poročajo o treh rojstvih, dečka odhajata v Spodnjo Branico in Tolmin, deklica pa bo doma v Goriških Brdih. V Postojni so našteli osem rojstev. Dečki bodo doma v Ilirski Bistrici, Ajdovščini in Ljubljani. Deklice pa odhajajo v Dobrovo, Stari trg pri Ložu, Sežano, Ilirsko Bistrico, ena pa bo prebivala v tujini.


Torek, 15. september

Dve rojstvi so imeli v Šempetru, deklica bo šla v Bilje, deček pa ostane v Šempetru. Iz Postojne poročajo o rojstvu dveh dečkov, ki odhajata v Ilirsko Bistrico in Prestranek, na svet pa so pomagali tudi trem deklicam, ena ostane v Postojni, dve pa bodo odpeljali v Pivko in Begunje pri Cerknici.

Ponedeljek, 14. september

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu dečka, ki odhaja v Miren, v Postojni pa je prvič zajokala deklica, ki bo postala prebivalka Brezovice pri Ljubljani, ter trije dečki, ki odhajajo v Dutovlje, Žiri ter Log pri Brezovici.

Nedelja, 13. september

V Postojni so na dan prijokali trije dečki, ki odhajajo v Ajdovščino, Ljubljano in v tujino, novorojena deklica pa odhaja v Grahovo pri Cerknici. V šempetrski porodnišnici novorojeni deček se bo odpeljal v Šempeter, deklica pa v Novo Gorico.


Sobota, 12. september

V Šempetru se je rodil deček, ki bo prebival v Ajdovščini. V Postojni pa se je v zadnjem dnevu rodilo pet otrok. Dečka odhajata v Logatec in Ribnico, deklice pa v Dobravlje, Podnanos, Ljubljano in Begunje pri Cerknici.


Petek, 11. september

V Šempetru se je rodil deček, ki bo prebival v Ajdovščini. V Postojni pa so na svet prijokali trije novorojenčki. Deček odhaja v Drago, deklici pa v Pobege in Borovnico.


Četrtek, 10. september

V Postojni so v zadnjem dnevu zabeležili osem rojstev. Dečki odhajajo v Kočevje, Novo mesto, Logatec in na Vrhniko. Deklice pa bodo prebivale v Kopru, Logatcu, Izoli in Velikih Laščah. Iz Šempetra poročajo o rojstvu deklice, ki jo bodo poslali v Novo Gorico.


Sreda, 9. september

V Šempetru se je rodil deček, ki bo doma v Kostanjevici na Krasu, v Postojni pa so na svet pomagali dečku iz Prema ter dvema deklicama, ki odhajata v Pivko in Sodražico.

Torek, 8. september

Iz postojnske porodnišnice poročajo o rojstvu štirih dečkov, trije odhajajo v Gračišče, Log pri Brezovici ter Hruševje, eden pa ostaja v Postojni. V Šempetru pa so porodne sobe ostale prazne, v minulih 24 urah niso zabeležili nobenih rojstev.

Ponedeljek, 7. semptember

V Postojni so na dan prijokali trije dečki, ki odhajajo v Sodražico, Ajdovščino in v Domžale, rodili pa sta se tudi deklici, ki se bosta odpeljali v Logatec in v Vipavo. V šempetrski porodnišnici pa sta prvič zajokala dva dečka, en deček bo ostal kar tam, v Šempetru, drugi pa odhaja v Ozeljan.


Nedelja, 6. september

V Postojni sta se rodila dečka iz Pivke in Vipave, deklica pa bo prebivala v Braniku. V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Tolmin.

Sobota, 5. september

V Šempetru so tokrat v zadnjem dnevu zabeležili šest rojstev. Deklici bosta prebivali v Tolminu in Goriških Brdih, dečki pa v Mirnu, Goriških Brdih, Ozeljanu in na Mostu na Soči. V Postojni pa se je tokrat rodil samo deček, ki bo prebival v Pivki.


Petek, 4. september

V Postojni so na svet prijokali trije novorojenčki. Deklica bo svoj dom našla v Izoli. Dečka pa odhajata v Postojno in Renče. Tudi v Šempteru so se razveselili treh otrok, dveh deklic ki odhajata v Tolmin in Miren in še enega dečka, ki prav tako kot ena deklica odhaja v Miren.

Četrtek, 3. september

V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Budanje. V Postojni pa so se rodile tri deklice, ki odhajajo v Prestranek, Ribnico in Postojno. Dečka bodo poslali v Izolo.

Sreda, 2. september

V Šempetru se je rodila deklica, ki bo odšla v Bilje. V Postojni pa je na svet prijokalo šest novorojenčkov. Dečki odhajajo v Ilirsko Bistrico, Jelšane in na Vrhniko. Deklice bodo prebivale v Ilirski Bistrici, dve pa se podajata v Borovnico.

Torek, 1. september

V Šempetru sta se rodili deklici, dvojčici, ki tudi ostajata v Šempetru.
V Postojni pa je na svet prijokal deček, ki odhaja v Domžale.

Ponedeljek, 31. avgust

Šempetrska porodnišnica tokrat ne poroča o rojstvih, v Postojni pa se je rodila deklica, ki ostaja kar tam in deček, ki se bo odpeljal v Prem.


Nedelja, 30. avgust

V obeh porodnišnicah je bilo v zadnjih 24 urah precej mirno. V Postojni se je rodil en deček, ki odhaja v Idrijo. V Šempetru pa en deček, ki odhaja v Ročinj.

Sobota, 29. avgust

V Postojni so se razveselili dveh deklic, ki odhajata v Vrhniko in Materijo. V Šempetru pa sta se rodila en deček in ena deklica. Deček odhaja v Renče, deklica pa v Dutovlje.

Četrtek, 27. avgust

V šempetrski porodnišnici sta na svet prijokala deček in deklica. Deček odhaja v Tolmin, deklica pa v Ajdovščino. V Postojni pa se je v minulem dnevu rodilo sedem novorojenčkov. Deklici odhajata v Ilirsko Bistrico in Izolo, dečki pa bodo prebivali v Idriji, Vipavi, Divači, Dutovljah in Loškem potoku.


Sreda, 26. avgust

V Postojni so na dan prijokali trije dečki, ki se bodo odpeljali v Cerknico, Dobravlje in v Postojno, pet novorojenih deklic pa bo odšlo v Obrne, na Rakek, v Divačo, Ljubljano in v Novo vas. V šempetrski porodnišnici so na dan prijokali le dečki, in sicer sta se rodila dva, ki odhajata v Deskle in v Podnanos.


Torek, 25. avgust

Šempetrska porodnišnica je v zadnjem dnevu pomagala na svet dvema deklicama, ki odhajata v Dobravlje in v Novo Gorico.
V Postojni so se razveselili dvojčkov, deklice in dečka iz Sodražice. Poleg tega so deklice povečale število družinskih članov v Materiji in v Rovtah, dečkov pa so se razveselili starši iz Ajdovščine, Dutovelj in Logatca.

Ponedeljek, 24. avgust

V Postojni so prijokali na svet štirje dečki, ki odhajajo na Vrhniko, v Škofije, v Ljubljano in na Rakek. V šempetrski porodnišnici pa poročajo o rojstvu dečka, ki odhaja v Tolmin.


Nedelja, 23. avgust

Deček iz Postojne bo odšel v Logatec, deklici v Ajdovščino, tretja pa v Ljubljano. Iz Šempetra pa poročajo o rojstvu dečka iz Dobrovega, deklico pa bodo poslali v Ajdovščino.


Sobota, 22. avgust

Iz Postojne poročajo o rojstvu treh dečkov. Svoj dom bodo našli v Pivki, Šempetru pri Gorici in Sežani. V Šempetru pa so se razveselili le ene deklice, ki se bo odpeljala v Kobarid.

Petek, 21. avgust

V Postojni se je v zadnjem dnevu rodilo osem novorojenčkov. Deklice odhajajo v Ljubljano, Notranje Gorice, Sežano in na Ig. Dečki odhajajo v Ilirsko Bistrico, Maribor, Preserne in na Škofije.

Četrtek, 20. avgust

Dvojčici, ki sta se rodili v Postojni, bosta prebivali v Gračišču. Dečka pa bodo čez nekaj dni poslali domov v Vipavo. V Šempetru sta na svet prijokala deček in deklica, deček odhaja v Kanal, deklica pa v Renče.

Sreda, 19. avgust

V Postojni so se rodili štirje novorojenčki, dve deklici in dva dečka. Deklici bosta svoj novi dom našli v Cerknem in Cerknici, dečka pa v Dutovljah in Postojni.  V Šempetru pa so se razveselili ene deklice, ki se bo odpeljala v Deskle in enega dečka, ki odhaja v Renče.

Torek, 18. avgust

V šempetrski porodnišnici je na dan prijokala deklica, ki odhaja v Novo Gorico in deček, ki odhaja v Branik. V Postojni sta se rodila dva dečka, ki ostajata kar tam, rodila pa se je tudi deklica, ki odhaja v Koper.


Ponedeljek, 17. avgust

V Postojni sta zajokali dve deklici, ki odhajata v Podnanos in Gradec. V šempeterski porodnišnici pa sta se rodila dva dečka in ena deklica. V Novi gorici bosta svoj dom našla ena deklica in en deček. En deček pa odhaja v Šempeter.

Nedelja, 16. avgust

Iz Šempetra poročajo o rojstvu dveh dečkov, ki bosta prebivala v Bovcu in Novi Gorici.

Sobota, 15. avgust

Iz Šempetra poročajo o rojstvu dečka, ki prihaja v Bovec, deklico pa bodo poslali v Ajdovščino. V Postojni so se v zadnjem dnevu rodili štirje novorojenčki. Dečka odhajata v Ajdovščino in na Rakek, deklici pa v Sežano in na Vrhniko.

Petek, 14. avgust

V šempetrski porodnišnici je na dan prijokala deklica, ki odhaja v Novo Gorico. V Postojni se je rodil deček, ki gre v Sežano in deklici, ki gresta na Vrhnik in v Sežano.


Četrtek, 13. avgust

Iz Postojne poročajo o devetih rojstvih. Dečki odhajajo Grosuplje, Koper, Pivko, Sežano, Logatec, Rovte in na Vrhniko. Deklici bosta prebivali v Ljubljani in Izoli. V Šempetru pa se je rodil deček iz Dobravelj.


Sreda, 12. avgust

V Postojni so se rodile tri deklice, dve iz Idrije in ena iz Pivke, ter pet dečkov, ki odhajajo v Dobrovo v Brdih, dva pa gresta v Ilirsko Bistrico in dva v Postojno.
V Šempetru so se razveselili deklice iz Nove Gorice.

Torek, 11. avgust

V Postojni so imeli kar veliko dela, rodilo se je namreč šest otrok. Tri deklice in trije dečki. Dečki odhajajo v Kozino, Idrijo in Cerknico. Deklice pa se bodo odpeljale v Col, Štanjel in v Grahovo pri Cerknici. V Šempetru so se novim staršem rodile le tri deklice, ki bodo svoj novi dom našle v Dornbergu, Novi Gorici in Šempetru.

Ponedeljek, 10. avgust

V Postojni so med novorojenčki prevladovale deklice, rodilo se jih je kar 5. Deklice odhajajo v Ljubljano, Košano, Kamnik, Borovnico in Izolo. Med 5 deklic pa se je rodil še en deček, ki odhaja v Žiri. V Šempetru so se razveselili le enega dečka, ki s starši odhaja v Novo Gorico.

Nedelja, 9. avgust

V Šempetru so se razveselili enega dečka in ene deklice. Deklica odhaja na Most na Soči, deček pa v Vipavo. V Postojni pa se je rodil le en deček, ki bo svoj dom našel v Šmarjah pri Kopru.

Sobota, 8. avgust

V Postojni so na svet pomagali dvema deklicama, iz Tolmina in Pivke, ter štirim dečkom, iz Sežane, Ljubljane, Dobravelj in Ilirske Bistrice. 

V Šempetru so na svet prijokale tri deklice, ki odhajajo v Osek, Vrtovin in Novo Gorico.

Petek, 7. avgust

V Šempetru so se v zadnjem dnevu rodili štirje novorojenčki. Deček bo prebival v Sabotinu, deklice pa v Novi Gorici, Šempasu in Vrtovinu. Štorklja pa je v postojnski porodnišnici pustila deset dojenčkov. Dečki bodo prebivali v Gorenji vasi, Ljubljani, Cerknici, Postojni, dva odhajata v Koper, enega pa bodo starši odnesli na Vrhniko. Tri deklice pa so postale prebivalke Ilirske Bistrice, Pivke in Postojne.

Četrtek, 6. avgust

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu dečka, ki bo prebival v Novi Gorici. V Postojni pa so v preteklem dnevu na svet pomagali sedmim novorojenčkom. Dečki bodo prebivali v Rovtah, Kobaridu, Portorožu, dva pa v Logatcu. Deklici odhajata v Koper in Postojno. Vse dobro :)

Sreda, 5. avgust

V Šempetru se je rodila deklica iz Ajdovščine. V Postojni pa so našteli osem novorojenčkov. Deklice bodo prebivale v Vremskem Britofu, Ljubljani in Košani. Dečki pa odhajajo v Postojno, Medvode, Ljubljano, dvojčka pa odhajata na morje, na Obalo, in sicer v Koper.

Torek, 4. avgust

V Postojni je na svet prijokalo kar sedem dečkov in dve deklici. Dva dečka odhajata v Ljubljano, ostali pa v Ajdovščino, Novo vas, Stari trg pri Ložah, Spodnjo Idrijo in Idrijo. Starši so se razveselili še dveh deklic, ki bosta svoj dom našli v Ilirski Bistrici in Sežani. V Šempetru pa so se rodili samo trije dečki. Ti odhajajo v Ajdovščino, Solkan in Lokovec.

Ponedeljek, 3. avgust

V Postojni niso zabeležili nobenega rojstva. V Šempetru pa so na svet pomagali deklici, ki odhaja v Ajdovščino.

Nedelja, 2. avgust

V Postojni sta se rodila dva dečka, ki odhajata v Pivko in Podnanos. Rodili sta se še dve deklici, ena odhaja v Ajdovščino, ena pa v Ilirsko Bistrico. V Šempetru pri Novi Gorici pa je na svet prijokala le ena deklica, ki bo svoj dom našla v Novi Gorici.

Sobota, 1. avgust

V Postojni sta na svet prijokali dve deklici, ena odhaja v Divačo, ena pa v Rovte. Razveselili so se še treh dečkov, ti bodo svoj dom našli v Sežani, Logu pri Brezovici in v Materiji. V Šempetru pa je bilo mirno.

Petek, 31. julij

Iz Postojne poročajo o rojstvu petih malih štručk. Deček bo prebival v Sežani, deklice pa v Vipavi, Pivki, Črnem Vrhu in Prestranku. V Šempetru pa so zajokali trije novorojenčki, deklica ostaja kar v Šempetru, dečka pa odhajata v Novo Gorico.

Četrtek, 30. julij

V Postojni so se včeraj rodili štirje novorojenčki. Deklici odhajata v Ljubljano in Ilirsko Bistrico, dečka pa bosta prebivala v Ljubljani in Črničah. "Šempetrska mirna deklica" pa bo prebivalu v Mirnu.


Sreda, 29. julij

V Postojni sta se rodili deklici iz Kopra in Begunj pri Cerknici, ter trije dečki, ki odhajajo v Materijo, Dornberk in Sežano. Deklica, ki odhaja v Renče, pa se je rodila v Šempetru.

Torek, 28.julij

V Postojni so danes na svet prijokali trije dečki in ena deklica. Dečki odhajajo v Pivko, Spodnjo Idrijo in Brezovico pri Ljubljani. Deklica pa bo svoj dom našla v Postojni. V šempetrski porodnišnici pa so se razveselili fantkov dvojčkov, ki odhajata v Novo Gorico in ene deklice, ki prav tako odhaja v Novo Gorico.

Ponedeljek, 27. julij

V Postojni so se rodile štiri deklice, iz Ljubljane, Ilirske Bistrice in dve iz Borovnice.
Prav tako so zabeležili rojstva štirih dečkov, iz Domžal, Kopra in dveh iz Vrhnike.
V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Dornberk.

Nedelja, 26. julij

V šempetrski porodnišnici so danes na dan prijokali trije dečki, ki gredo v Novo Gorico, Drnovk in v Vedrijan. Tudi v Postojni so se rodili sami dečki, ki gredo v Pivko, Logatec in v Šempeter pri Novi Gorici.


Sobota, 25. julij

V Postojni sta se rodili deklici iz Obrov in Pivke, ter dva dečka iz Branika in Logatca. V Šempetru so imeli mirnih 24 ur.

Petek, 24. julij

V Šempetru se je rodila deklica iz Dornberka. V Postojni pa je za porodničarji pester in naporedn dan. Deset novorojenčkov se je rodilo v zadnjem dnevu. Deklice odhajajo v Sežano, Novo vas pri Rakeku in Divačo. Dečki pa bodo prebivali v Novi Gorici, Komnu, Ljubljani, Kopru in v Begunjah pri Cerknici. Rodila sta se še dvojčka, deklica in deček, ki odhajata na Vrhniko. Iskrene čestitke.

Sreda, 22. julij

V Šempetru se je pravkar rodila deklica, ki bo čez nekaj dni odšla v Orehovlje. V Postojni pa so se v zadnjem dnevu rodili trije dečki, ki bodo prebivali v Piranu, Ribnici in na Slapu ob Idrijci.

Torek, 21. julij

V Postojni so se rodile tri deklice, ki gredo v Ribnico, Ljubljano in v Godovič, rodili so se tudi trije dečki, ki odhajajo v Ajdovščino, Izolo in na Vrhniko. V šempetrski porodnišnici pa danes ni bilo novih rojstev.


Ponedeljek, 20. julij

V Postojni se je rodilo pet deklic, in sicer iz Logatca, Podnanosa, Nove Gorice, Kopra in Branika, ter dva dečka iz Postojne in Idrije. Iz Šempetra pa poročajo o rojstvu dečka, ki odhaja v Komen.

Nedelja, 19. julij

V zadnjem dnevu so se rodili štirje novorojenčki. Deček iz šempetrske porodnišnice odhaja v Orehovlje, deklica pa prihaja na Slap ob Idrijci. V Postojni sta se rodili deklici, ki bosta prebivali v Ljubljani in Godoviču.

Sobota, 18. julij

Iz Postojne danes poročajo o rojstvu osmih novorojenčkov. Dečki odhajajo v Ljubljano, Ilirsko Bistrico, Sežano, Ig pri Ljubljani in Cerknico. Deklice pa bodo prebivale v Idriji, Zrečah ter v Kozini.

Petek, 17. julij

V Postojni se je v zadnjem dnevu rodilo šest novorojenčkov. Dečki odhajajo v Ljubljano, Sežano in Ilirsko Bistrico, deklice pa v Logatec, Sežano in na Vrhniko. V Šempetru sta se rodila dečka, ki bosta prebivala v Ajdovščini in Humu.

Četrtek, 16. julij

S podobnim tempom kot včeraj nadaljujejo v postojnski porodnišnici. Osem novorojenčkov bo risalo nasmeh na usta staršem. Dečki odhajajo v Ljubljano, Vipavo in Cerknico, deklice pa bodo prebivale v Kobaridu, Logatcu, Ajdovščini in dve v Ljubljani. Iz Šempetra pa poročajo o rojstvu deklice, ki odhaja v Novo Gorico.


Sreda, 15. julij

V Postojni so imeli pestrih 24 ur, na svet so pomagali štirim dečkom, dva odhajata v Koper in Ajdovščino, dva pa v Ljubljano. Rodilo se je tudi kar sedem deklic, dvojčici odhajata v Begunje pri Cerknici, ena deklica ostaja v Postojni, tri bodo prebivale v Ankaranu, Vipavi in Cerknici, eno pa bodo starši odpeljali celo v sosednjo Italijo.
Iz šempetrske porodnišnice pa so sporočili, da v minulem dnevu niso zabeležili novih rojstev.

Torek, 14. julij

V Postojni so na dan prijokali štirje dečki, dva gresta v Ljubljano, en v Koper in en v Logatec. Tu sta se rodili tudi dve deklici, ki gresta v Žiri in na Smlednik. V šempetrski porodnišnici se je rodil deček, ki odhaja v Ajdovščino in deklici, ki odhajata v Kanal in Renče.


Ponedeljek, 13. julij

V Postojni so se rodili trije dečki, iz Begunj pri Cerknici, Horjula in Ribnice. V Šempetru pa so zabeležili rojstvo deklice iz Vogrskega in dečka iz Renč.

Nedelja, 12. julij

V Postojni so se danes rodili 4 dečki, ki gredo v Ilirsko Bistrico, Dobovo pri Brdih, Rakek in v Ajdovščino. Tam sta se rodili tudi dve deklici, ki gresta v Log pri Brezovici in v Postojno. V šempeterski porodnišnici se je rodil deček, ki odhaja v Vipavo.


Petek, 10. julij

Iz Postojne poročajo o štirih rojstvih, dve deklici odhajata v Logatec in Podnanos, dva dečka pa v Vipavo in Rakek. V Šempetru je prvič zajokal deček, ki odhaja v Solkan, in dve deklici, ki bosta postali prebivalki Nove Gorice in Gradišča pri Vipavi. 


Četrtek, 9. julij

Tako v Postojni, kot v Šempetru niso zabeležili rojstev, se pa menda že obeta bolj živahen dan.


Sreda, 8. julij

V Šempetru sta se rodili dve deklici, iz Ajdovščine in Kobarida, ter trije dečki, ki odhajajo v Ajdovščino, Bilje in Kobarid. V Postojni pa so na svet prijokale tri deklice, iz Brezovice, Nove Gorice in Materije.

Torek, 7. julij

Po ponedeljkovem zatišju je bilo v Postojni ponovno zelo pestro. Na svet so pomagali sedmim deklicam, in sicer iz Pivke, Kojskega, Sodražice, Nove vasi pri Rakeku, Kozine, Pobegov in Sežane, ter trem dečkom iz Senožeč, Logatca in Šoštanja. V Šempetru sta se rodili dve deklici, ki odhajata v Vipavo in Novo Gorico, ter deček iz Dobravelj.

Ponedeljek, 6. julij

V Postojni so imeli mirnih 24 ur, v Šempetru pa sta se rodili deklici iz Šempasa in Vipolž, ter deček iz Kromberka.

Nedelja, 5. julij

V šempetrski porodnišnici sta se rodili deklici, ki odhajata v Ajdovščino in Šempeter. V Postojni pa so v minulem dnevu našteli šest novorojenčkov. Dečka odhajata v Sežano in Obrov, deklice pa v Ilirsko Bistrico, Spodnjo Kanomljo, Ljubljano in Sežano.

Sobota, 4. julij

Iz Šempetra poročajo, da sta se rodili dve deklici, ki bosta prebivali v Tolminu in Budanjah. V Postojni so našteli štiri novorojenčke, deček bo prebival v Divači, deklice pa v Ajdovščini, Pivki in Brdih.

Petek, 3. julij

V Šempetru se je rodil deček, ki gre v Novo Gorico. V Postojni je danes na dan prijokalo 6 dečkov, ki gredo v Knežak, Cerknico, Izolo, Ajdovščino, Ilirsko Bistrico in Sežano. Prav tako so se v postojnski porodnišnici rodile 4 deklice. Dve gresta v Postojno, ena v Horjul in ena v Sežano.


Torek, 30. junij

V Postojni se je rodila deklica, ki odhaja v Sežano in dva dečka iz Nove Gorice in Ljubljane. V Šempetru se je rodila deklica, ta odhaja v Kostanjevico na Krasu.

Ponedeljek, 29. junij

V Postojni sta se rodila dva dečka, ki odhajata v Trzin in Hotedršico, iz Šempetra pa poročajo o rojstvu dečka, ki bo prebival v Novi Gorici.

Nedelja, 28. junij

En deklica je prvič zajokala v Šempetru, odhaja v Renče. V Postojni se je prev tako rodila deklica iz Logatca, pridružil pa se ji je deček, ki odhaja v Horjul.


Sobota, 27. junij

V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Morsko, ter dve deklici iz Dobrovega v Brdih in iz Tolmina. V Postojni pa je na svet prijokal deček iz Ljubljane, ter tri deklice, iz Ljubljane, Kobarida in Domžal.

Petek, 26. junij

Iz šempetrske porodnišnice sporočajo, da je na svet prijokala deklica, ki gre v Solkan, v postojnski pa sta se rodila deček, ki gre v Črnuče, in deklica, ki odhaja v Prestranek.


Četrtek, 25. junij

Iz postojnske porodnišnice poročajo o rojstvu deklice, ki bo prebivala v Ljubljani, in kar sedmih dečkov. Dva ostaneta v Postojni, pet pa jih odhaja v Cerknico, Škofljico, Sežano, Ljubljano in Begunje pri Cerknici. V Šempetru pa je tokrat prvič zajokala ena deklica, ki gre na Predmejo.

Sreda, 24. junij

V Postojni so pomagali na svet trem deklicam iz Renč, Čepovana in Nove vasi pri Rakeku. V Šempetru pa so našteli več dečkov, ti odhajajo v Dolenjo Trebušo, Deskle in Grgar, trojici dečkov pa se je pridružila tudi deklica, ki odhaja v Ozeljan.

Torek, 23. junij

Iz Postojne poročajo o petih rojstvih, ena deklica gre v Podnanos, ena ostaja v Postojni, trije dečki pa bodo odšli v Cerkno, Logatec in Rob na Dolenjskem. V Šempetru v minulih 24 urah niso zabeležili novih rojstev, vendar pravijo, da so zaenkrat v pričakovanju vsaj dveh.

Ponedeljek, 22. junij

V Postojni se je rodil deček, ki odhaja v Domžale. Tudi iz Šempetra poročajo o rojstvu dečka, ta pa odhaja v Novo Gorico.

Nedelja, 21. junij

V Šempetru se je rodil deček, ki bo prebival v Ajdovščini. V Postojni pa sta na svet prijokala dva novorojenčka, deček odhaja v Sežano, deklica pa v Cerknico. Iskrene čestitke vsem staršem. Čestitamo pa tudi vsem  očetom: danes je namreč vaš dan, saj tretjo nedeljo v juniju praznujemo neformalni dan očetov! Naj vas razvajajo boljše polovice, predvsem pa preživite lep dan v družbi svojih "sončkov". :)

Sobota, 20. junij

Iz Šempetra so nam sporočili, da sta se rodili deklici iz Nove Gorice in Šempasa, deček pa bo prebival v Ljubinju. V Postojni pa so našteli osem novorojenčkov. Dečki odhajajo v Tolmin, Ljubljano, Rovte, Sežano, Postojno in na Col, deklici pa bosta prebivali v Cerknici in Vipavi. Precej pridni so bili porodničarji v minulem dnevu, zato so nam jasno potrdili, da bodo danes počivali, če se seveda ne bo komu zelo mudilo na svet ... :)

Petek, 19. junij

Iz Postojne so nam sporočili, da se je pri njih rodil deček iz Logatca in dve deklici, iz Postojne in Idrije. V Šempetrski porodnišnici pa sta se rodila dva dečka iz Ajdovščine in Črnič.

Četrtek, 18. junij

V Postojni so se rodili trije dečki, iz Cerknice, Portoroža in Podgrada. V Šempetru pa sta se rodili deklici iz Ajdovščine in Nove Gorice.

Sreda, 17. junij

Kar precej novega otroškega joka se je tokrat razlegalo po postojnski porodnišnici. Rodilo se je pet dečkov in dve deklici. Dečki odhajajo v Horjul, Vipavo, Branik, Pivko in na Vrhniko, deklici pa bodo starši odpeljali na Col in Dobrovo. V Šempetru pa je prvič zajokal deček, ki odhaja v Goriška brda.

Torek, 16. junij

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu deklice, ki odhaja na Vogrsko.

Ponedeljek, 15. junij

V Šempetru se je rodila deklica iz Dobrovega, v Postojni pa so se rodili trije dečki, ki odhajajo v Ljubljano, Sežano in Dutovlje, ter deklica, ki odhaja v Notranje Gorice.

Nedelja, 14. junij

Iz Postojne poročajo o rojstvu dečka iz Ljubljane in dveh deklic, ki odhajata v Domžale in Izolo. V Šempetru pa sta prvič zajokala dva dečka, eden ostaja v Šempetru, drugi pa gre v Bilje.

Sobota, 13. junij

V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Brda in deček iz Šempetra. V Postojni pa so se rodile tri deklice, ki odhajajo v Vipavo, Ljubljano in Ajdovščino, ter štiri dečki iz Sečovelj, Velikih Lašč, Idrije in Sežane.

Petek, 12. junij

V Postojni je prvič zajokalo šest novorojenčkov, tri deklice bodo odšle v Podgrad, Prestranek in Vipavo, dva dečka v Preserje in Hotedršico, eden pa ostaja v Postojni. Iz Šempetra pa poročajo o rojstvu dečka iz Solkana ter dveh deklic, ki bosta prebivali v Dornberku in na Mostu na Soči.

Četrtek, 11. junij

V Šempetru so se rodile tri deklice, iz Brd, Nove Gorice in Ajdovščine. Iz Postojne pa so sporočili, da se je pri njih rodil deček, ki odhaja v Ljubljano in deklica iz Cola.

Sreda, 10. junij

V Postojni so se razveselili ene deklice iz Ljubljane in dveh dečkov, iz Cerknice in Mirna. V Šempetru pa se je rodil deček, ki odhaja v Novo Gorico.

Torek, 9. junij

V postojnski porodnišnici je prvič zajokalo pet deklic, tri odhajajo v Ajdovščino, Stari trg pri Ložu in Brezovico pri Ljubljani, dvojčic pa se bodo razveselili v Sežani. Rodil se je tudi deček, ki ga bodo starši odpeljali v Logatec. V Šempetru pa v minulih 24 urah niso zabeležili novih rojstev.

Ponedeljek, 8. junij

V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Deskle in deček, ki odhaja v Ajdovščino. V Postojni sta se rodili dve deklici, iz Ajdovščine in Pivke, ter dva dečka, iz Podgrada in Ljubljane.


Nedelja, 7. junij

Iz Šempetra poročajo o rojstvu dečka, ki bo odšel v Ajdovščino. V Postojni pa sta se rodili deklici, prebivali bosta v Sežani in Postojni.

Sobota, 6. junij

Iz šempetrske porodnišnice sporočajo, da so se v zadnjem dnevu rodili trije novorojenčki. Dečka odhajata v Šempeter in Dornberk, deklica pa v Novo Gorico. V Postojni pa so v znamenju treh dečkov, ki odhajajo v Sežano, Logatec in Škofjo Loko.


Petek, 5. junij

V Šempetru se je rodil en deček iz Kostanjevice na Krasu, v Postojni pa so se rodile štiri deklice, ki odhajajo v Ljubljano, Žiri, Cerkno in Pobege.

Četrtek, 4. junij

V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Kanal. Tudi v Postojni se je rodila deklica iz Cerknice.

Sreda, 3. junij

Iz šempetrske porodnišnice tudi danes poročajo o rojstvu ene deklice, ki tokrat odhaja v Budanje. V Postojni pa so na svet pomagali trem dečkom, ki bodo odšli v Ljubljano, Begunje pri Cerknici in Lepeno, eno deklico pa bodo starši odpeljali v Vipavo.

Torek, 2. junij

V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Orehovlje. V Postojni se je prav tako rodila ena deklica, ki odhaja v Kotlje, ter pet dečkov iz Ajdovščine, Ljubljane, Postojne, Vipave in Šentvida pri Stični.

Ponedeljek, 1. junij

V Šempetru so na svet pomagali deklici, ki v Šempetru tudi ostaja. Iz Postojne pa poročajo o rojstvu dečka, ki bo postal prebivalec Tolmina.

Nedelja, 31. maj

V Postojni so se v minulem dnevu rodile štiri deklice, dve odhajata v Sežano, preostali dve pa v Logatec in Postojno. V šempetrski porodnišnici se je rodil deček, ki bo prebival v Kobaridu.

Sobota, 30. maj

Deklici sta se rodili v šempetrski porodnišnici, odhajata v Šempeter in Vipavo. V Postojni so se rodili štirje novorojenčki, dečka odhajata v Koper in Logatec, deklici pa v Novo vas pri Rakeku in Koper.

Petek, 29. maj

V Šempetru se je rodila deklica iz Nove Gorica in deček iz Šempasa. V Postojni pa so se rodila tri deklice, ki odhajajo v Ilirsko Bistrico, Novo Gorico in Borovnico, ter prav tako trije dečki, iz Ilirske Bistrice, Prestranka in Pobegov.


Četrtek, 28. maj

Iz šempetrske porodnišnice so sporočili, da se je pri njih rodil deček, ki odhaja v Bovec. V Postojni pa se je rodil deček iz Dutovelj in deklica iz Pivke.

Sreda, 27. maj

V Šempetru so na svet pomagali dvema deklicama, ena odhaja v Novo Gorico, druga v Opatje selo.
V postojnski porodnišnici pa je prvič zajokala deklica, ki bo prebivala v Komnu ter dva dečka, ki gresta v Tržič in Horjul.


Torek, 26. maj

Iz šempetrske porodnišnice poročajo o rojstvu treh dečkov, dva gresta v Novo Gorico, eden pa v Deskle. V Postojni pa sta se rodili dve deklici, ki odhajata v Šempeter in Ajdovščino, ter deček, ki ostaja v Postojni.

Ponedeljek, 25. maj

V Šempetru se je rodila deklica iz Ajdovščine, prav tako se je tudi v Postojni rodila deklica iz Ajdovščine. Slednji sta se pridružila še dva dečka, ki odhajata v Ilirsko Bistrico in Preserje.


Nedelja, 24. maj

Tako v Šempetru kot v Postojni so zabeležili šest rojstev. V Šempetru sta se rodili dve deklici, ki odhajata v Idrijo in Sela na Vipavskem, ter štiri dečki iz Vrhnike, Ajdosščine, Volčje Drage in Šentvida pri Stični. V Postojni pa so se rodile tri deklice iz Čepovana, Nove Gorice in Ajdovščine, ter trije dečki eniz Vipave in dva iz Ajdovščine.

Sobota, 23. maj

V Postojni so se rodile tri deklice, ki odhajajo v Štanijel, Ljubljano in Begunje pri Cerknici, ter trije dečki iz Sežane, Logatca in Prestranka.  V Šempetru ni bilo nobenega rojstva.

Petek, 22. maj

V Šempetru se je rodila deklica iz Vipave. V Postojni pa je na svet prijokalo šest novorojenčkov. Dečki odhajajo v Žirovnico, Postojno in na Col, deklice pa v Ljubljano, Dobravlje in Ilirsko Bistrico.

Četrtek, 21. maj

V Postojni sta se rodila dva dečka, en iz Kopra, drugi iz Spodnje Idrije, ter deklica, ki odhaja v Ljubljano. V Šempetru pa v zadnjih 24. urah niso zabeležili nobenega rojstva.

Sreda, 20. maj

Iz Šempetra poročajo o rojstvu dečka, ki odhaja v Kobarid, v Postojni pa so na svet pomagali petim novorojenčkom. Dve deklici odhajata v Novo mesto in Ljubljano, dva dečka bodo odpeljali v Pivko in Ljubljano, eden pa ostaja v Postojni.

Torek, 19. maj

V Šempetru so se starši razveselili treh deklic, dve odhajata v Novo Gorico, ena pa v Podbrdo. Tudi v Postojni so na svet prijokale deklice, ki grejo v Črni Vrh nad Idrijo, Novo vas pri Rakeku in Branik. Rodil pa se je tudi deček, ki bo prebival v Šempasu.

Nedelja, 17. maj

Deček iz šempetrske porodnišnice gre v Miren, na svet pa je v Postojni prijokal en deček, ostal bo v Postojni. Prav tako gre v Postojno ena deklica, dve pa v Cerknico.

Sobota, 16. maj

 V Šempetru so na svet prijokali trije novorojenčki, dečka odhajata v Novo Gorico in Ajdovščino, deklica pa bo prebivala v Cerknem. V Postojni so zabeležili štiri rojstva, deček odhaja v Novo Gorico, deklice pa v Koper, Sežano in Žiri.

Petek, 15. maj

V Šempetru sta se rodila dva novorojenčka. Deklica bo prebivala v kraju Gabrje, pravkar rojeni deček pa odhaja v Solkan. Iz Postojne poročajo o  osmih rojstvih.

Deklice bodo prebivale v Vipavi, Ajdovščini in Postojni, dečki pa odhajajo v Pivko, Cerknico in na Brezovico. Razveselili so se še dvojčkov, deklica in deček, odhajata v Portorož.

Četrtek, 14. maj

V Postojni sta se rodili dve deklici, ki odhajata v Žiri in Hotedršico, in dva dečka, ki odhajata v Ilirsko Bistrico in Rakek. V Šempetru pa se je rodil deček iz Renč.

Sreda, 13. maj

Iz Šempetra so nam sporočili, da so se pri njih rodili trije dečki iz Šempetra, Gorice in Ajdovščine. V Postojni pa je bilo v zadnjih 24 urah veliko bolj glasno. Pri njih so na svet prijokale štiri deklice iz Postojne, Izlak, Sežane in Bukovja, ter pet dečkov, ki odahajajo v Sežano, Črni Kal, Komen, Cerkno in na Vrhniko.

Torek, 12. maj

V Postojni je prevladovala modra barva. Na svet so pomagali petim dečkom, dva odhajata v Pivko, ostali pa v Lukovico, Ribnico in Stari trg pri Ložu. Rodila se je tudi deklica, ki bo prebivala v Idriji.

Ponedeljek, 11.maj

V Postojni sta se rodili 2 deklici, in sicer iz Postojne in Ljubljane, ter en deček, ki odhaja v Dobravlje.

Iz Šempetra pa so nam sporočili, da se je pri njih rodila deklica, ki odhaja v Goriška Brda.


Nedelja, 10. maj

V Postojni so prvič zajokali trije dečki, ki odhajajo v Ilirsko Bistrico, Piran, eden pa ostaja v Postojni. Iz Šempetra poročajo o rojstvu deklice, ki bo prebivala v sosednji Novi Gorici.

Sobota, 9. maj

Iz Postojne poročajo o šestih rojstvih, prvič sta zajokali dvojčici, ki bosta prebivali Landolu, pridružili pa sta se jima še dve deklici, ki odhajata v Kočevje in Škofije. Dva dečka pa odhajata v Ljubljano in Cerknico. 

V Šempetrski porodnišnici pa tokrat niso zabeležili novih rojstev.


Petek, 8. maj

V Šempetru sta se rodili deklici, ki odhajata v Novo Gorico in Podkraj. V Postojni pa so prvič zajokali štirje novorojenčki. Dva dečka odhajata v Ljubljano, tretji pa v Logatec. Deklica je postala prebivalka Senožeč.

Četrtek,7. maj

V Šempetru se je rodil deček, ki bo odšel v Ajdovščino. V Postojni se je rodilo šest novorojenčkov. Dečki bodo prebivali v Postojni, Rogaški Slatini in na Colu in Rakeku. Deklici odhajata v Logatec in Cerknico.


Sreda, 6. maj

V Postojni so zabeležili šest rojstev, od tega sta se rodili dve deklici, ki odhajata v Brezovico pri Ljubljani in v Postojno, prvič pa so zajokali tudi štirje dečki iz Kozine, Pudoba, Idrije in Cola.

Torek, 5. maj

V Postojni so prvič zajokali trije dečki, iz Portoroža, Tolmina in Ankarana, ter dve deklici, ki odhajata v Dobrovo v Brdih in v Trst.

Ponedeljek, 4. maj

Iz Postojne poročajo o treh rojstvih, deček odhaja v Martinjak, deklici pa v Izolo in Sežano. V Šempetru se je rodil deček, ki bo prebival v Tolminu, prav kmalu pa jih čaka še eno rojstvo, o katerem seveda poročamo jutri.

Nedelja, 3. maj

 Šest novorojenčkov se je rodilo v postojnski porodnišnici. Dečki odhajajo v Črni Vrh nad Idrijo, Rovte, Gračišče, Komen in na Vrhniko. Deklica bo prebivala v Grahovem pri Cerknici. V Novo Gorico pa odhaja deklica, ki se je rodila v šempetrski porodnišnici.

Sobota, 2. maj

Iz šempetrske porodnišnice tokrat poročajo o rojstvu dečka, ki odhaja v Deskle. V Postojni pa so na svet pomagali trem novorojenčkom, dve deklici bosta prebivali v Pivki in Dutovljah, en deček pa v Izoli.

Petek, 1. maj

V Šempetru sta na svet prijokala dva dečka iz Nove Gorice in deklica, ki odhaja na Slap ob Idrijci. V Postojni je bilo veliko bolj živahno in glasno, na svet so pomagali petim dečkom, ki odhajajo v Medvode, Maribor, Ročinj, Štanjel in Izolo, ter dvema deklicama iz Vipave in Kozine.

Četrtek, 30. april

V šempetrski porodnišnici se je rodila deklica, ki bo prebivala na Slapu ob Idrijci. V Postojni so našteli pet novorojenčkov. Dečka odhajata v Ljubljano in Ilirsko Bistrico, deklice pa v Preserje, Sodražico in Kobarid.

Sreda, 29. april

V Šempetru je prvič zajokala deklica iz Prvačine, v Postojni pa so se starši razveselili dveh fantkov, ki odhajata v Miren in Logatec.


Torek, 28. april

Tudi danes se je nadaljevalo pestrih 24 ur v porodnišnici Šempeter. Pri njih sta se rodila dva dečka, iz Brd in Nove Gorice in dve deklici iz Nove Gorice in Dobravelj. Starše pa sta razveselila tudi dvojčka, dečka, ki prav tako odhajata v Novo Gorico. 

V Postojni je bilo veliko bolj mirno, na svet so pomagali dvema deklicama, ki odhajata v Logatec in Ljubljano.


Ponedeljek, 27. april

V Šempetru je bilo v minulih 24 urah še bolj pestro, kot smo napovedali včeraj, na svet je prijokalo kar šest novorojenčkov. V sosednjo Novo Gorico odhajajo štirje, ena deklica in trije dečki. Še ena deklica gre na Planino nad Ajdovščino, še en deček pa v Saksid pri Dornberku.

Iz postojnske porodnišnice pa poročajo o rojstvu deklice in dečka, prva bo odšla v Stari trg pri Ložu, drugi pa na Škofije.


Nedelja, 26. april

V Postojni se je rodil deček, ki je postal prebivalec Vipave. V Šempetru pa v zadnjem dnevu niso zabeležili novih rojstev, so pa trenutno v pričakovanju dveh novorojenčkov. Jutri izvemo, kje bosta prebivala.

Sobota, 25. april

Rodovitnih 24 ur je za nami. V Postojni so našteli osem novorojenčkov. Deklici odhajata v Tolmin in Podnanos, dečki pa v Novo Gorico, Kamnik, Logatec, Novo vas pri Rakeku, dva pa v Postojno. V Šempetru se je rodil deček iz Kanala.


Petek, 24. april

Iz Postojne poročajo o rojstvu petih novorojenčkov. Deklici bosta prebivali v Šempetru in Trzinu, dva dečka ostajata v Postojni, tretji pa odhaja na Brezovico pri Ljubljani. V Šempetru pa so se v zadnjem dnevu rodili štirje novorojenčki. Dečki odhajajo v Deskle, Kanal in Tolmin, deklica pa je postala prebivalka Kranja.

Četrtek, 23. april

Pet novorojenčkov se je rodilo v zadnjem dnevu. Deček iz Šempetra odhaja v Plešivo, deklica pa v Ročinj. V Postojni so se rodili trije dečki, ki bodo prebivali v Ljubljani, Ilirski Bistrici in na Vrhniki.

Torek, 21. april

V Šempetru je prvič zajokal deček, ki bo odšel v sosednjo Novo Gorico, v Postojni pa sta se rodili dve deklici, ki gresta v Kočevje in na Vrhniko, ter deček, ki ga bodo odpeljali v Poljčane.

Ponedeljek, 20. april

Iz Postojne poročajo o rojstvu dveh deklic, ki odhajata v Podlipo in Dol pri Ljubljani. V šempetrski porodnišnici so na svet pomagali dvema dečkoma, ki bosta prebivala v Renčah in Novi Gorici, in deklici, ki bo postala nova prebivalka Ajdovščine.

Nedelja, 19. april

V Postojni so se rodile tri deklice, ki odhajajo v Pivko, Postojno in Grosuplje. V šempetrski porodnišnici pa imajo trenutno veliko dela, zato bomo o novih rojstvih poročali jutri.


Sobota, 18. april

V šempetrski porodnišnici se je rodil deček, ki bo odšel v Dobrovo. V Postojni pa se je rodilo pet novorojenčkov. Dečki odhajajo v Idrijo, Dornberk in Logatec, deklici pa v Sežano in Koper.

Petek, 17. april

V šempetrski porodnišnici se je rodil deček iz Dornberka. V Postojni pa so našteli pet novorojenčkov. Deček bo prebival na Škofijah, deklice pa odhajajo na Vrhniko, v Ljubljano, Grosuplje in Idrijo.

Četrtek, 16. april

Iz Postojne poročajo o dveh dečkih, ki bosta prebivala v Kopru in na Vrhniki, deklico pa bodo poslali v Ilirsko Bistrico. V Šempetru se je rodil deček iz Ozeljana. 


Sreda, 15. april

V Postojni so na svet pomagali devetim malčkom, v Šempetru pa štirim.

V Postojni je tehtnica na strani deklic, kar 7 jih je. Odhajajo v Gračišče, Ljubljano, Postojno, Ilirsko bistrico, Rakek, dve pa bosta someščanki Logatca. Dva dečka odhajata v Ajdovščino in Ljubljano.

V Šempetru so novo ime zapisali štirikrat. Štiri rojstva, štirje dečki. Doma bodo v Novi Gorici, Ajdovščini, Vitovljah, en pa odhaja v lepo tolminsko vasico Čadrg.

Torek, 14. april

Iz Postojne so tokrat sporočili, da so na svet pomagali deklici, ki odhaja v Ilirsko Bistrico, v Šempetru pa sta se rodila dva dečka, ki gresta v Volče in Renče.

Ponedeljek, 13. april

V Postojni niso zabeležili novih rojstev, v Šempetru pa so na svet prijokali trije novorojenčki. Dve deklici odhajata v Solkan in Tolmin, deček pa bo prebival na Slapu ob Idrijci.

Nedelja, 12. april

V Šempetru se je rodil deček, ki bo prebival v Ajdovščini. V Postojni pa so na svet v zadnjem dnevu prijokali štirje novorojenčki. Dečka odhajata v Ljubljano in Ilirsko Bistrico, deklici pa v Postojno in prav tako v Ilirsko Bistrico.

Sobota, 11. april

Trije dečki so prikojali na svet, dva v Postojni in eden v Šempetru. Dečka iz postojnske porodnišnice odhajata v Štanjel in na Rakek, deček iz šempetrske porodnišnice pa v Dobravlje.

Petek, 10. april

Iz Postojne poročajo o rojstvu dveh deklic, ki odhajata v Ljubljano in Godovič, prvič pa sta zajokala tudi dva dečka, ki bosta doma v Cerknici in Ilirski Bistrici. V Šempetru pa v minulih 24 urah niso zabeležili novih rojstev.

Četrtek, 9. april

 V šempetrski porodnišnici sta prijokala na svet dva novorojenčka, deklica bo prebivala v Renčah, deček pa v Gorenji Trebuši. Iz Postojne poročajo o petih rojstvih, in sicer dečki odhajajo v Obrov, Sežano in Hotedršico. Deklici bosta prebivali v Vipavi in na Vrhniki. Iskrene čestitke vsem staršem in veliko cartanja!

Sreda, 8. april

V Šempetru v minulem dnevu niso zabeležili novih rojstev, v Postojni pa so na svet pomagali dečku iz Ljubljane, ter deklicam iz Logatca, Sežane in Ajdovščine. 


Torek, 7. april

V Postojni je prvič zajokalo pet novorojenčkov, tri deklice odhajajo v Koper, Trst in Ajdovščino, enega dečka bodo odpeljali v Ljubljano, eden pa ostaja v Postojni. Iz Šempetra pa poročajo o rojstvu treh deklic, prebivale bodo v Ajdovščini, Lokavcu in Kostanjevici na Krasu.


Ponedeljek, 6. april

Iz Šempetra poročajo o rojstvu dveh dečkov, doma bosta v Podnanosu in Novi Gorici.  V Postojni je prvič zajokala ena deklica, ki odhaja v Horjul, ter trije dečki, ki jih bodo starši odpeljali v Škofljico, Loški Potok in Kamnik.

Nedelja. 5. april

Deklica, ki se je rodila v šempetrski porodnišnici, odhaja v Novo Gorico. Deček iz postojnske porodnišnice bo prebival v Logatcu, tam pa bo doma še deklica, ki se je tudi rodila v Postojni. Druga deklica pa bo prebivala v Divači.


Sobota, 4. april

 Iz Šempetra so sporočili, da se je rodila deklica, ki jo bodo poslali v Novo Gorico. V Postojni pa so našteli devet novorojenčkov. Dečki bodo prebivali v Cerknici, Postojni, Portorožu in Logatcu. Deklice odhajajo v Prestrane

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
02.12.2020
-1°C / 8°C
četrtek
03.12.2020
1°C / 4°C
petek
04.12.2020
2°C / 6°C