PRVIČ SO ZAJOKALI

Ponedeljek, 17. april 2017

Sreda 23. avgust

V postojnski porodnišnici so se razveselili joka dveh novorojenčkov - deklice, ki odhaja v Idrijo, in dečka, ki ostaja v domači Postojni, natančneje v Belskem. Dvojica je prav tako zaznamovala minulo noč  Šempetru. Tam pa sta luč sveta ugledali dve deklici, ki ju bodo starši odpeljali v Novo Gorico in Vogrsko.


Torek, 22. avgust

V postojnski porodnišnici se je tudi v zadjem dnevu rodilo pet novorojenčkov. Deklici bosta odšli v Koper in Podkraj. Dečki pa bodo odšli v Ankaran, Dobravlje in Sežano. V šempetrski porodnišnici pa so se rodili trije novorojenčki. Deklici bosta odšli v Ajdovščino in Tolmin, deček pa v Novo Gorico. 

Ponedeljek, 21. avgust

V izteku starega oziroma v pričetku novega tedna se je v postojnski porodnišnici rodilo pet novorojenčkov. Dve deklici sta razveselili starše iz Vipave in Sežane. Pridružili so se jima še trije dečki, ki bodo odšli v Rovte, Cerknico in Sežano. V Šempetru pa so minulo noč povili deklico iz Ajdovščine in dečka iz Kanala.

Nedelja, 20. 8. 2017

Trije korenjaki so se rodili v porodnišnicah Postojna in Šempeter. V postojnski so tako povili dva dečka, in sicer iz Ilirske Bistrice in Štanjela, v šempetrski pa dečka in Kanala. Čestitamo!

Sobota, 19. avgust

Pestra noč je za nami, bogatejši smo za kar deset malih korenjakov. V Postojni so se povili trije dečki, ki bodo svoj dom našli v Ljubljani, Pivki in Horjulu. Na svet so v postojnski porodnišnici pomagali tudi trem deklicam, ki bodo odšle domov v Ljubljano, Domžale in Podnanos. Tudi v šempetrski porodnišnici je bil rezultat izenačen. Povila sta se dva dečka, ki bosta postala nova prebivalca Vrtojbe in Mirna. Deklici pa bosta svoj dom našli v Volčah in na Gradišču.

Četrtek, 17. avgust

Dokaj mirna noč glede rojstev je za nami. V šempetrski porodnišnici se je povil deček, ki odhaja domov v Novo Gorico. V Postojni so se rodili trije dečki, ki bodo svoj dom našli v Vipavi, Kisovcu in Ljubljani. V Postojni rojena deklica pa bo nova prebivalka Logatca.

Sreda, 16. avgust

Po pestrem začetku tedna, pa je bil včerajšnji praznični torek za porodničarje šempetrske in postojnske porodnišnice mirnejši. V slednji so se rodili trije novorojenčki, ena deklica iz Logatca ter dva dečka iz Rovt in Vrhnike. V Šempetru pa minulih 24 ur niso zabeležili rojstva.

Torek, 15. 8.

Kar osem novih otroških jokov se je v tej noči razleglo v postojnski porodnišnici. Rodila sta se dvojčka, fantek in deklica, ki bosta bivala v Dobravljah, pa štirje dečki, ki bodo bivali v Postojni, Ljubljani, Ajdovščini in Pivki in tri deklice, prva med njimi bo bivala v Vipavi, dve pa prihajata v naše konce: v Hotederšico in Spodnjo Idrijo. Bolj mirno pa je bilo v šempeterski porodnišnici, tam se je rodila deklica, doma bo v Renčah.

Ponedeljek, 14. 8.

Preteklih 24 ur je bilo pestrih. V Postojni se je rodilo 6 otrok, in sicer pet dečkov iz Cerknice, Črnega Vrha, Idrije in Dekanov ter deklica iz Postojne. V Šempetru sta na svet prjokala dečka iz Šempetra in Ajdovščine ter deklica iz Komna. Čestitamo!

Nedelja, 13. avgust

V preteklem dnevu sta se rodili dve deklici. Ena v postojnski in ena v šempetrski porodnišnici. Doma pa bosta v Žireh in Ajdovščini.

Sobota, 12. avgust

Treh dojenčkov so se razveselili v postojnski porodnišnici - dve deklici, ki odhajata v Staro Cerkev in Ankaran, ter deček, ki bo prebival v Hotedršici. Iz Šempetra pa poročajo o dveh rojstvih. Na svet je prijokala ena punčka iz Kobarida in fantek iz Nove Gorice.

Petek, 11. avgust

V Postojni so na svet pomagali eni deklici iz Škofljice ter trem dečkom, ki odhajajo v Novo Gorico, Koper in Ankaran. V šempetrski porodnišnici pa je štorklja prinesla dečka, ki bo svoj dom dobil v Kamniku ter dve deklici - ena bo šla v Dornberk, druga pa ostaja v domačem Šempetru.


Četrtek, 10. avgust

O treh dojenčkih lahko poročamo danes. V Šempetru je bila rojena deklica, ki ostaja v Šempetru, v Postojni pa dva dečka, ki gresta v Logatec in v Vipavo.

Sreda, 9. avgust

Polna luna kot kaže ni sprožila prav veliko rojstev. Le dva dečka sta se rodila v postojnski porodnišnici, odhajata pa v Portorož in Rakek.

Torek, 8. avgust

Rezultat današnjega osmega avgustovskega dne je izenačen: tri deklice in trije dečki. V postojnski porodnišnici rojen deček ostaja v Postojni, deklici pa bosta bivali v Godoviču in Logatcu. V šempeterski porodnišnici sta se rodila dečka, odšla bosta v Ajdovšino in Kobarid, v Ajdovščino pa odhaja tudi tamkaj rojena deklica.

Ponedeljek, 7. avgust

Medtem ko v Šempetru ni bilo rojstev, pa je bila bolj pestra noč v postojnski porodnišnici, kjer se je rodilo 8 otrok. 2 dečka odhajata v Idrijo, ostali pa v Ilirsko Bistrico, Brezovico, Lokev in v Izolo. Deklici pa bosta postali prebivalki Postojne in Dobrove.

Nedelja, 6. avgust

Tokrat je bilo več rojstev v šempetrski porodnišnici - petim novorojenčkom so pomagali na svet. Dva nova prebivalca bo dobila Nova Gorica, deklice pa odhajajo v Solkan, Šempas in Selo. V Postojni pa sta luč sveta ugledala ena deklica iz Ljubljane ter deček iz Logatca.

Petek, 4. avgust

Bolj mirno je bilo minulih 24 ur v obeh porodnišnicah - v Postojni sta se rodila dva dečka iz Ljubljane in Hotedršice, več rojstev pa pričakujejo danes tekom dneva. Prav tako so dvema novorojenčkoma pomagali na svet v šempetrski porodnišnici - deklica bo ostala v domačem Šempetru, deček pa prav tako ne odhaja daleč. Svoj dom bo dobil v Novi Gorici.

Četrtek, 3. avgust

Šest otrok se je rodilo v zadnjih 24. urah. V Šempetru je na svet prijokala deklica, ki bo postala prebivalka Nove Gorice, v Postojni pa se je rodilo 5 otrok. Dečki odhajajo v Črni Kal, Postojno in Dolgo Poljano, deklici pa v Sežano in Idrijo.

Sreda, 2. avgust

Precej dela so minulo noč imeli v postojnski porodnišnici - sedmim novorojenčkom so pomagali na svet. Tokrat je tehtnica na strani dečkov - štirje so se rodili, odhajajo pa v Črni vrh nad Idrijo, Ankaran ter Divačo, eden pa ostaja v Postojni. Deklice pa bodo starši odpeljali v toplo zavetje doma na Vrhniki, v Idriji ter Vremskem Britofu. Še v šempetrsko porodnišnico pokukajmo. Tam so se starši razveselili dveh deklic iz Mirna ter Branika, pridružil pa se jima je tudi en deček, ki bo postal prebivalec Nove Gorice.

Torek, 1. avgust

Na prvi avgustovski dan smo iz obeh porodnišnic prejeli informacijo, da so se v zadnjem dnevu rodili štirje novorojenčki. V postojnski porodnišnici so se rodili trije novorojenčki, in sicer deklici, ki bosta odšli v Knežak in Ljubljano. Deček pa odhaja v Divačo, medtem ko bo deček iz šempetrske porodnišnice ostal kar v domačem Šempetru.


Ponedeljek, 31. julij

Zadnji julijski dan je v postojnski porodnišnici prinesel dve deklici - ena gre v Stari trg pri Ložu, druga pa ostaja v Postojni. Pridružili so se jima tudi trije dečki, ki pa odhajajo v Logatec, Šempeter pri Novi Gorici ter Ljubljano. Tri novorojenčke pa je štorklja prinesla v šempetrsko porodnišnico - deklico, ki bo dobila dom v Šempasu ter dva dečka iz Kanala in Ajdovščine.

Nedelja, 30. julij 

30. julij bodo med drugim zaznamovali tudi naši najmlajši. Zelo pestro je bilo namreč zadnjih 24 ur, ko je v Postojnski in Šempetrski porodnišnici na svet prijokalo, skupno, kar 10 novorojenčkov. Najbolj pestro je bilo tokrat v Šempetru, kjer so povili 3 deklice in 3 dečke. Deklice odhajajo v Tolmin in Novo Gorico, ena pa prihaja tudi v Cerkno. Dečki bodo odšli v varna zavetja domov v Črniče, Dornberg in Ajdovščino. Veliko smeha in otroškega joka pa so v zadnjih 24 urah slišali tudi v Postojni. Ta isti smeh in jok, pa bosta že čez nekaj dni odzvanjala tudi v Planini in Ivanjem Selu, kamor odhajata dva dečka, ter pa v Rakitniku in v Postojni, kamor odhajat dve deklici, rojeni v Postojnski porodnišnici. 

Sobota, 29. julij

Pestrih 24 ur je za porodnišnici Postojna in Šempeter. V postojnski se je rodilo šest novorojenčkov, štiri deklice, ki bodo šle dve v Ljubljano, po ena pa v Logatec in Ilirsko Bistrico, in dečka iz Kopra ter Šempetra pri Gorici. V šempetrski porodnišnici so se razveselili dečka iz Prvačine in deklici iz Cerknega in Tolmina.

Petek, 28. julij

Tokrat se je v postojnski porodnišnici rodilo pet otrok. Dečki odhajajo na Col, Rakek, v Laze pri Logatcu in  Rodik. Deklico bodo starši odpeljali v Jelšane. V šempetrski porodnišnici pa so na svet pomagali deklici, ki bo odšla v Tolmin.


Sreda, 26. julij

V Postojni je bilo ponovno pesto - kar osem novorojenčkov je prijokalo na svet. Deklice odhajajo v Begunje pri Cerknici, Divačo, Kozino ter Ljubljano. Rodila sta se tudi dvojčka - fantka. Dvojno veselje bo napolnilo dom v Kozini. Še dva dečka sta ugledala luč sveta, svoj dom pa bosta dobila na Jesenicah in v Ošani. V Šempetru je bilo bolj mirno - rodila se je punčka, ki jo bodo starši odpeljali v Preserje, pridružil pa se ji je tudi en deček s Plešivega v Brdih.

Torek, 25. julij

V postojnski porodnišnici sta se v pretekli noči povila dva dečka, ki odhajata domov na Vrhniko in v Dežuljak. Tudi jok treh deklic je odmeval v postojnski porodnišnici, odšle pa bodo domov v Prestranek, Vipavo in Hotedršico. V Šempetru sta se povila deček in deklica, ki odhajata domov v Novo Gorico.

Ponedeljek 24. julij

Tokrat je rezultat izenačen, a diametralno nasproten. Nov delovni teden je v postojnski porodnišnici prinesel dva fantka iz Pograda in Unca. V Šempetru pa sta se rodili dve deklici - ena odhaja v Novo Gorice, druga pa v Bilje.

Nedelja, 23. julij

Štirje otroci so se rodili v postojnski porodnišnici, deček, ki bo postal prebivalec Tolmina. Deklice pa odhajajo v Žiri, Logatec in na Col.

V šempetrski porodnišnici tokrat ni odmeval otroški jok. Zaupali pa so nam, da pravkar pomagajo novorojenčku na svet.

Iskrene čestitke staršem!


Sobota, 22. julij

V zadnjem dnevu so se v postojnski porodnišnici rodili trije otroci, in sicer dva fanta, eden odhaja v Knežak, drugi pa bo ostal doma v Postojni. Deklica pa bo v naslednjih dneh odšla v Jelšane. V šempetrski porodnišnici so se prav tako rodili trije otroci, dve deklici in en deček. Vsi trije odhajajo v Novo Gorico.


Petek, 21. julij

Mnogo otroških glasov je v tej noči odmevalo v postojnski porodnišnici. Osem novorojenčkov je ugledalo luč sveta. Deklice odhajajo domov v Koper,  na Most na Soči, v Postojno in Sežano. Dečki pa bodo svoj dom našli v Postojni, Črničah, Ilirski Bistrici in Cerknici. V Šempetru je bilo mirneje, rodila sta se dva dečka, ki bosta postala nova prebivalca Nove Gorice. Iskrene čestitke vsem novopečenim staršem!


Četrtek, 20. julij

Pestro je bilo v današnji noči in tudi jutru v postojnski porodnišnici. Kar sedem novorojenčkov so povili. Med njimi predvladujejo deklice. Tri ostajajo v Postojni, ostale tri pa bodo bivale v Novi Gorici, Divači in ena gospodična prihaja v Cerkno. Med šestimi dekleti tudi fantek, ki bo domoval v Lučinah. V šemepterski porodnišnici je bilo mirno, prišepnili pa so nam da v tem jutru na svet pomagajajo eni malčici.

Sreda, 19. julij

Postojnski porodničarji so imeli mirno noč, niso namreč zabeležili rojstev, so pa v pripravljenosti za današnji dan. V Šempetru pa so se razveselili dveh novorojenčkov - deklice, ki odhaja na Planino, ter dečka iz Nove Gorice.

Torek, 18. julij

V Šempetru sta se rodila dva dečka, ki odhajata v Volče in Šempas, na Tolminsko pa prihaja še ena deklica, ki bo postala prebivalka Čiginja.

V Postojnski porodnišnici pa se je rodilo 6 otrok. Dečka odhajata v Ajdovščino in v Cerkno, deklice pa v Koper, na Col, v Miren in na Vrhniko.

Ponedeljek, 17. julij

V postojnski porodnišnici se je v preteklih 24-ih urah razlegal jok štirih novorojenčkov. Deklici bosta šli v Črni Vrh nad Idrijo in Obrov, dečka pa v Pivko in Sežano. V šempetrski porodnišnici joka tokrat ni bilo, so pa v pričakovanju novih rojstev. Čestitamo!

Nedelja, 16. julij

Šest novorojenčkov so povili v porodnišnicah v preteklih 24-ih urah. V Postojni se je rodilo pet otrok, dečka iz Postojne in Logarca in deklice iz Kozine, Logatca in Kamnika. V Šempetru se je rodila deklica iz Nove Gorice. Čestitamo!

Sobota, 15. julij 

Sončno, sobotno, s prijetnimi temperaturimi obarvano jutro prinaša lepe novice z dveh porodnišnic – Postojnske in Šempetrske. Po današnji pestro obarvani rubriki operativno komunikaijskega centra, bo pestro obarvana tudi rubrika novorojenčkov in prav je tako. Najprej pogled v Postojnsko porodnišnico. Tam so povili 4 novorojenčke; 1 deček je prijokal na svet, ki bo odšel v varno zavetje doma v Medvode; pridružile pa so se mu 3 deklice, ki odhajajo v Cerknico, Spodnjo Idrijo in Staro Cerkev. Kako je bilo zadnjih 24 ur v Šempetru? Dva dečka sta osrečila svoje starše, ki prihajajo iz Neblega in Nove Gorice, za prijetno družbo pa bo tam poskrbela tudi ženska družba deklice, ki čez nekaj dni odhaja v Ozeljan.  

Petek, 14. julij

V današnji petek so v Postojni prijokali štirje dečki, ki bodo odšli domov v Postojno, Sodražico, Ljubljano in Split. Deklice, rojene v postojnski porodnišnici bodo odšle domov v Ljubljano, Dutovlje, Ilirsko Bistrico in Logatec. V Šempetru se je rodil deček, ki bo postal nov prebivalec Tolmina in deklica, nova prebivalka Branika.

Četrtek, 13. julij

V Šempetru sta se v zadnjih 24 urah rodila deček in deklica, deklica iz Ponikev in deček iz Tolmina. V Postojni pa so zabeležili sedem rojstev: rodile so se deklice iz Ljubljane, Ajdovščine in Logatca ter dečki iz Kobdilja, Tolmina, Vipave in Pivke.

Sreda, 12. julij 2017

Pet novorojenčkov je prvič zajokalo v današnji dan, štirje dečki in deklica, ki bodo zagotovo v prihodnjih letih radi ponagajali danes srečnim staršem. V šempeterski porodnišnici so na svet pomagali dečku, ki bo bival v Prvačini, v postojnski pa deklici, ki odhaja v Prestranek in trem dečkom, ki odhajajo v Divačo, Novo vas pri Rakeku in Pivko.

Torek, 11. julij 2017

Tokrat je v naši tekmi primorskih porodnišnic zmagal Šempeter s 5 petimi novorojenčki. Fantka bodo poslali v Podrago, deklice pa v Ajdovščino, na Trnovo, v Kanal, ena pa ostaja pri njih v Šempetru.

V Postojni pa sp na svet prišli trije dečki, ki odhajajo v Logatec, Gornjo Košano in na Brezovico, ena deklica pa bo postala prebivalka Črnega vrha.

Ponedeljek, 10. julij 2017

Dva novorojenčka sta se rodila v postojnski porodnišnici. Deček odhaja v Tublje, deklica pa v Ponikve pri Sežani. V šempetrski porodnišnici se je rodila deklica, ki bo doma na Slapu ob Idrijci.

Iskrene čestitke!

Nedelja, 9. julij 2017

Dve mamici sta danes povili v Postojnski porodnišnici, in sicer deklico, ki odhaja v Sežano in dečka, ki se bo napotil na obalo - v Portorož. Dva dojenčka sta na svet prijokala tudi v Šempetru, rodili sta se dve deklici, ki odhajata v Prvačino in Dobrovo v Brdih.

Sobota, 8. julij 2017

V Postojni so danes na svet prijokali štirje dojenčki, in sicer dve deklici, ki odhajata na Vrhniko in v Hruševje, in dečka, ki odhajata v Ajdovščino in Lenart v Slovenskih goricah. Šempeterska porodnišnica je Postojnski spet za petami, z dvema deklicama, ki odhajata v Kobaric in Šempeter pri Gorici, in dečkom, ki bo stanoval v Renčah.

Petek, 7 julij 2017

6 otrok je prinesla zadnja noč Eno deklico, ki iz šempetrske porodnišnice ne bo imela daleč do doma, saj so njeni starši iz Šempetra, v Postojni pa so se rodili trije dečki, ki odhajajo v Pivko, na Vrhniko in v Logatec, dve deklici pa v Kobarid in Kočevsko reko.

Četrek, 6. julij 2017

V Šempetru so nas tokrat presenetili z dolgim seznamom in nam sporočili, da so v zadnjih 24 urah na svet pomagali kar 4 novorojenčkom. Tokrat močno prednjačijo pripadniki moškega spola, ki bodo po nekaj dneh odšli v varna zavetja domov - v Fojano, Kanal in Vitovlje; deklica, ki se jim je pridružila pa bo odšla v Novo Gorico. V Postojni pa so po včerajšnjem pestrem dnevu, zadnjih 24 ur preživeli v zatišju.

Sreda, 5. julij


V porodnišnici Postojna so po včerajšnjem zatišju danes našteli pet novorojenčkov, od tega tri deklice, ki gredo v Idrijo, Divačo, Škofljico, ter dva dečka iz Obrova in Komna. V Šempetru se je v zadnjih 24 urah rodil le en deček, ki ostaja v Šempetru.

Torek, 4. julij 2017

V današnji torek so prijokale tri deklice, vse rojene v šempeterski porodnišnici, bivale bodo v Volčah, Vrtovinu in Mirnu. V postojnski porodnišnici v zadnjih urah niso povili nobenega novorojenčka.

Ponedeljek, 3. julij 2017


V Postojni so na svet pomagali deklicama iz Ljubljane, Hrpelj ter dečku iz Postojne. V Šempetru pa so se v zadnjih 24 urah, kar smo se nazadnje slišali, rodile tri deklice iz Orehovelj, Podbele, Planine.

Sobota, 1. julij 2017

Mesec julij začenjamo s podatki o 10. rojstvih, od tega treh v Šempetru, ter sedmih v Postojni. V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Novo Gorico, dva fantka pa v Merljake in Tolmin. V Postojni pa so na svet pomagali dvojčkoma, ki gresta v Divačo, ob tem pa sta bili rojeni še dve deklici; ena bo odšla na Vrhniko, druga v Portorož, trije fantje pa v Pivko, Dorberk in v Rakek.

Petek, 30. junij 2017


Izid pretekle noči je bil izenačen v Postojni: rodili sta se dve deklici, ena iz Šmarij pri Kopru, druga iz Borovnice, družbo jima delata dva dečka, eden iz Logatca in drugi iz Ljubljane. V Šempetru pa se je v zadnjih 24 urah se je rodila ena deklica iz Grgarja. Zaenkrat še nima družbe.

Četrtek, 29. junij 2017

Mirna noč je bila tudi v postojnski porodnišnici. Rodila sta se dva dojenčka, deček, ki bo doma v Postojni in deklica, ki odhaja v Ilirsko Bistrico.

Trije dojenčki pa so se rodili v šempetrski porodnišnici. Dečka odhajata v Branik in Renče. Deklica pa v Breginj.

Iskrene čestitke!

Torek, 27. junij 2017

Osem otrok se je rodilo v preteklih 24 urah. Od tega šest v Postojni.  Dečki odhajajo v Žiri, Idrijo Črniče in Postojno. Deklici bosta doma v Postojni in Domžalah.

Iz Šempetra so sporočili, da sta se rodili dve deklici. Odhajata pa v Kobarid in Gradišče nad Prvačino.

Ponedeljek, 26. junij 2017


Popraznični ponedeljek je v Postojni postregel z dvema fantkoma iz Ilirske Bistrice in Pivke. V Šempetru pa so bili tako prijazni, da so, po včerajšnji odsotnosti, ko se nam zaradi posredovanja pri enem od rojstev niso uspeli oglasiti, danes najprej posredovali podate za dogajanje predvčerajšnjim: razveselili so se štirih novorojenčkov, deklic iz Nove Gorice in Tolmina, dečkov iz Opatjega sela in z Ravnice. V zadnjih 24 urah pa so se razveselili dečka iz Bukovice ter treh deklic iz Otlice, z Livka in Gradišča nad Prvačino.

Nedelja, 25. junija 2017

Malce manj pestra pa je bila današnja noč. Na svet sta prijokali dve deklici, obe rojeni v postojnski porodnišnici, bivali bosta v Domžalah in Jelšanah.

Sobota, 24. junij 2017

Za nami je kresna noč - noč, ki v sebi nosi številne simbolične vloge. Svojo moč na to noč preizkušajo vile in škrati, na kresno noč naj bi čudežno moč imela tudi voda, umivanje v njej pa naj bi prinašalo zdravje in lepoto, neporočena dekleta pa naj bi v odsevu videla bodočega moža. Deklice rojene na to noč, se imenujejo KRESNICE.
Zatorej smo tudi danes preverili koliko kresničk je prijokalo na svet. V Postojni sta tokrat na svet prijokali dve deklici, ki odhajata v varna zavetja Šepulj in Logatca. V Šempetru pa je bilo to noč nekoliko pestrejše, Povili so namreč dva dečka, ki odhajata v Ravnico in Opatje selo, pa tudi dve deklici iz nove Gorice in Žabž.
Iskrene čestitke!

Petek, 23. junij 2017

Po zatišju prvega poletnega dne sta se v zadnjih 24 urah v Postojni rodili dve deklici - iz Pirana in Vrhnike. V Šempetru pa dežurnih babic nismo uspeli doklicati ...

Četrtek, 22. junij 2017

Prvi poletni dan je prinesel nekoliko zatišja ... Očitno je še za novorojenčke prevroče, zato so se odločili v postojnski porodnišnici odločili, da še malo počakajo s prihodom na svet. :) Poročamo lahko le o enem fantku, ki se je rodil v Šempetru, odhaja pa v Kanal.

Sreda, 21. junij 2017

Iz Postojne so sporočili naslednje čudovite informacije: v zadnjih 24 urah so se rodili deklica iz Nove Gorice in deklica iz Ajdovščine ter deček z Reke. V Šempetru pa se je rodila ena deklica s Slapa ob Idrijci.

Torek, 20. 6. 2017

Zadnjih 24 ur je bilo v Šempetru v znamenju fantov. Rodila sta se dva, odhajata pa v Solkan in v Šempeter.

Zadevo so dodobra uravnovesili v Postojni, saj so za protiutež na svet pomagali trem punčkam, ki jih bodo veseli v Ajdovščini, Spodnji Idriji in Šenčurju, enega fantka pa bodo poslali v Ilirsko Bistrico.

Ponedeljek, 19. 6. 2017

V Postojni je bilo v porodnišnici v zadnjih 24-ih urah pestro. Rodili so se trije dečki, in sicer dvojčka iz Vipave in fantek iz Ajdovščine. Družbo jim delajo štiri deklice iz Sodražice, Postojne, Ajdovščine in Spodnje Idrije. V Šempetru so povili deklico iz Bukovice. Čestitamo!

Nedelja, 18. 6. 2017

V postojnski porodnišnici je bilo ponovno pestro - na svet so prijokale tri deklice, ki odhajajo v Ilirsko Bistrico, Sodražico in Idrijo- V rudarsko mesto odhaja tudi en deček, poleg tega pa so povili še tri fantke, ki bodo svoj dom dobili v Begunjah pri Cerknici, Ribnici ter Pivki. V Šempetru pa se je rodila ena deklica iz Bovca ter dva dečka, eden z Gradišča nad Prvačino, drugi pa iz Ilirske Bistrice.

Sobota, 17. 6. 2017

V Postojni so v preteklih 24 urah povili tri fantke iz Rakeka, Kopra in Velikih Lašč ter deklico iz Hotedršice, v Šempetru pa sta ste rodila deklica iz Tolmina in deček iz Nove Gorice. Čestitamo!


Petek, 16. 6. 2017

V Postojni je bila noč dokaj pestra: rodile so se štiri deklice, in sicer iz Logatca, Ljubljane, Kamnika in Ajdovščine.
Iz Šempetra pa sporočajo, da se je v zadnjih 24 urah pri njih rodil en deček, ki po dvodnevnem odhaja v Novo Gorico. 

Četrtek, 15. 6. 2017

Danes je tehtnica na strani fantkov. Rodili so se štirje, dva med njimi v postojnski porodnišnici, bivala bosta v Kanalu in na Črnem Kalu. Dečka rojena v šempeterski porodnišnici odhajata v Devinj in Štanjel. Med dečki sta prvič zajokali tudi deklici, rojeni v Postojni, bivali bosta v Logatcu in Harijah pri Ilirski Bistrici.

Sreda, 14. 6. 2017

Pestro je bilo v postojnski porodnišnici, dva dečka sta prvič zajokala in bosta bivala v Starem trgu pri Ložu in Ribnici. Tri deklice odhajajo na Vrhniko, v Postojno in Begunje pri Cerknici. Rodila pa sta se tudi dvojčka, fantek in deklica, ki bosta bivala v Ajdovščini. V šemepeterskki porodnišnici so povili dva dečka, eden njih prihaja v naše kraje, v Tolminm, drugi pa v Dolgo Poljano.

Torek, 13. 6. 2017

Tri deklice so zajokale v postojnski porodnišnici. Bivale bodo v Logatcu, Idriji in Ljubljani. V šempeterski porodnišnici sta se rodila dečka, prvi prihaja v Tolmin, drugi pa na Bukovico.

Ponedeljek, 12. 6. 2017

Vikend je bil v postojnski porodnišnici precej miren, minulih 24 dela z novorojenimi malčki niso imeli, so pa v polni pripravljenosti za današnji začetek novega tedna. Dva dečka pa sta se rodila vŠempetru, odhajata pa v Tolmin in Zatolmin.

Sobota, 10. 6. 2017

Po precej pestrem obdobju, je bilo to noč v postojnski porodnišnici bolj mirno - na svet sta prijokala deklica in deček, ki odhajata na Col in v Ribnico. V Šempetru pa so imeli nekoliko več dela. Tri punčke so razveselile porodničarje in starše. Svoj dom bodo dobile v Tolminu, Šempetru in Novi Gorici, rodil pa se je tudi en deček iz Kanala.

Petek, 9. 6. 2017

V Šempetru so imele babice lahko delo, saj jim je nasproti prišla le ena deklica staršev iz Šempasa, v Postojni pa je bilo nekoliko pestreje. Sedem dojenčkov je prišlo tamkaj na svet. Štirje fantje odhajajo v Spodnjo Idrijo, Kresnice, Ljubljano in Postojno, tri deklice pa v Borovnico, Dobrovo pri Ljubljani in v Logatec.


Četrtek, 8. 6. 2017

Pestro je bilo v postojnski porodnišnici tudi v pretekli noči in današnjih jutranjih urah. Povili so tri dečke, ki odhajajo v Črniče, Sežano in Rakek ter štiri deklice, ki bodo bivale v Kopru, Sežani in Rakeku. V šempeterski porodnišnici je zajokala deklica, ki bo domovala v Šempasu.


Sreda, 7. 6. 2017


Iz Postojne so sporočili, da so se pri njih v zadnjih 24 urah rodili - štiri deklice iz Kopra, Postojne, Cerknice in Ajdovščine ter prav tako štirje dečki iz Prvačine, Kozine, Ljubljane in Podgorja.
Iz Šempetra pa smo prejeli informacijo, da je zadnjih 24 ur pri njih zaznamovalo rojstvo deklice iz Šempetra.

Torek, 6. 6. 2017

V postojnski porodnišnici je danes zajokalo sedem novorojenčkov, deček prihaja v Idrijo, deklice pa bodo bivale v Postojni, dve njih v Ilirski Bistrici in Ajdovščini. Povili pa so tudi dvojčka, ki bosta bivala v Ljubljani.

Nedelja, 4. 6. 2017

Sedem fantov je prvič zakojalo v današnji dan v postojnski porodnišnici. Večina njih ostaja na Primorskem, bivali bodo na Kojskem, Doborvem, v Obrovu, Dutovljah, Ilirski Bistrici, Logatcu in Rovtah. V šempeterski porodnišnici pa sta se rodili deklici, ki bosta skupaj s starši bivali v Vitovljah in Volčji Dragi.

Sobota, 3. 6. 2017

5 dojenčkov je prinesla ta noč v dveh primorskih porodnišnicah. V Šempetru sta se rodila deček in deklica, prvi ostaja v Šempetru, druga pa odhaja na Dolgo Poljano. V Postojni pa je bila noč v znamenju fantov. Trije so se rodili, v prihodnjih dneh pa odhajajo v Artiče, v Komendo in v Štanjel.


Petek, 2. 6. 2017

V postojnski porodnišnici so minulo noč povili deklico, ki odhaja v Prem, ter dva dečka iz Nove Gorice in Jelšan. Novorojenka, ki se je rodila v Šempetru, bo odšla v Dornberg.


Četrtek, 1. 6. 2017

Veselo je bilo v obeh porodnišnicah, tako postojnski, kot šempeterski, skupno so povili kar 11 novorojenčkov. V postojnski porodnišnici pet dečkov, ki bodo bivali na Kozini, v Begunjah pri Cerknici, Izoli, Kanalu in Vrenskem Britofu, deklici pa v Sodražici in Postojni. V šempeterski porodnišnici se je v tem jutru rodil deček, ki prihaja v Volče in tri deklice, ki odhajajo v šempeter pri Novi Gorici, na KOjsko in v Dolenjo Trebušo.

sreda, 31. 5. 2017

V Postojni so povili pet novorojenčkov, deklico iz Postojne in dečke iz Notranjih Goric, Prestranka, Poljane in Portoroža. V Šempetru se je rodila deklica iz Nove Gorice. Čestitamo!


Torek, 30. 5. 2017

V Postojnski porodnišnici je zakojala deklica, ki bo domovala v Kostanjevici na Krki. Deklica rojena v Šempeterski porodnišnici prihaja v Tolmin, deček pa v Solkan.

Ponedeljek, 29. 5. 2017

Štorklja je v postojnsko porodnišnico prinesla tri dečke, katere bodo starši odpeljali v Radomlje, Šempeter in Logatec. Na svet pa je prijokala tudi ena deklica iz Podnanosa. V Šempetru so minulo noč povili enega fantka, ki bo svoj dom imel v Novi Gorici.

Nedelja, 28. 5. 2017

V pretekli noči so se rodili štirje otroci. Trije v postojnski porodnišnici. Deček odhaja v Grčarevec, deklici pa v Povir in Radomlje. Deklica iz šempetrske porodnišnice bo doma v Kanalu.

Sobota, 27. 5. 2017

V Postojnski porodnišnici se je v pretekli noči rodilo pet dečkov, ki odhajajo v Cerknico, Ilirsko Bistrico, Komen, Borovnico in na Prem. V šempetrski porodnišnici se ni rodil nihče.

Petek, 26. 5. 2017

V Postojnski porodnišnici je bila živahna noč. Tamkaj se je rodilo kar devet otrok. Pet deklice in štirje dečki. Med deklicami dvojčki, ki bosta bivali v Kopru in še tri dekleta, ki odhajajo v Kobarid, Vodice in Sodražico. Dečki pa bodo bivali v Ljubljani, Postojni, Vipavi in Sežani.

Četrtek, 25. 5. 2017

Štirje novorojenčki so se minulo noč rodili v Postojni, od tega ena deklica, ki odhaja v Ilirsko Bistrico ter trije dečki iz Kojskega, Ajdovščine in Grahovega pri Cerknici. Šempetrska porodnišnica pa je bila obarvana v roza barvi - tri deklice so prijokale na svet. Šempeter, Nova Gorica in Spodnja Idrija pa so kraji, kjer bodo prebivale.

Sreda, 24. 5. 2017

V Šempeterski porodnišnici danes ni bilo slišati otroškega joka, zato pa je bilo toliko bolj pestro v Potojni. Tamkajšnje porodniščničarke so povile kar osem novorojenčkov, štiri deklice in štiri dečke. Deklice bodo domovale v Ljubljani, Ilirstki Bistrici, Rovtah in Knežaku. Fantje pa v Domžalah, Logatcu, Cerknici in Rakeku.

Torek, 23. 5. 2017

V Postojni je bilo rojenih 6 otrok. Dvojčka, fantek in punčka, ki ostajata v Postojni, ob njih pa še en fantek, ki gre v Dane pri Sežani, še tri punčke pa gredo v Domžale, Volčjo Drago in v Portorož. Deklica, ki je prišla na svet v šempetrski porodonišnici pa bo postala prebivalka Zalošč.


Ponedeljek, 22. 5. 2017

V Šempetru so imeli le eno rojstvo in sicer so na svet pomagali punčki, ki odhaja v Brda, na drugi strani pa je bilo v Postojni precej pestro. Dve punčki odhajata v Osilknico in Vipavo, trije fantje pa bodo postali prebivalci KOzine, Postojne in Ilirske Bistrice.


Nedelja, 21. 5. 2017

V postojnski porodnišnici so prijokali na svet štirje otroci, trije dečki iz Škofjr Loke, Pivke in Spodnje Idrije ter ena deklica iz Ajdovščine. V šempetrski porodnišnici se je rodil en deček iz Oseka pri Novi Gorici.


Sobota, 20. 5. 2017

V zadnjih 24 urah se je rodilo 11 otrok, trije v Šempetru in osem v Postojni. Dečki iz Šempetra odhajajo v Tolmin, Novo Gorico in Šempas, trije postojnski dečki v Laze, Ivančno Gorico in Zabiče, deklice iz postojnske porodnišnice pa v Vipavo, Loški potok, Cerknico, Idrijo in Ljubljano.  


Petek, 19. 5. 2017

V Postojni so se rodili trije korenjaki, fantje iz Ljubljane, Laz pri Logatcu in Ajdovščine. V Šempetru pa fant s Slapa ob Idrijci in dvojčka, deklica in deček iz Nove Gorice. Čestitamo!


Četrtek, 18. maj 2017

Približno enako so bili minulo noč porazdeljeni novorojenčki po obeh porodnišnicah, kjer vsako jutro preverjamo rojstva. V postojnski so se rodile tri deklice, dve odhajata v Podkraj in na Vrhniko, ena pa bo ostala v Postojni. Dečki so bilo ravno tako trije, razveseljevali pa bodo starše iz Prestranka, Postojne in Ljubljane. Trije dečki so na svet prijokali tudi v šempetrski porodnišnici. Odšli bodo v Višnje pri Colu, Preserje in Zalošče. Gorjansko pri Komnu in Nova Gorica pa sta prebivališči dveh deklic, ki sta se pridružili trojici fantkov. 


Sreda, 17. maj

V Postojni se je v zadnjih 24 urah rodilo pet novorojenčkov: štiri deklice, in sicer iz Ilirske Bistrice, Ljubljane, Postojne in Cerknega, deček, ki jim dela družbo, pa je iz Logatca. 
V Šempetru pa se je v zadnjih 24 urah rodil deček iz Nove Gorice. Dva sta še, kot sporočajo babice, na poti, o čemer bodo več vedele povedati jutri.


Torek, 16. maj 2017

Izenačen rezultat tokrat v postojnski porodnišnici - rodili sta se dve deklici, ki bosta svoj dom dobili v Pivki in Ljubljani, pridružila pa sta se jima tudi dva dečka iz Logatca in Ajdovščine. V Šempetru pa je na svet prijokal deček, ki ostaja v Novi Gorici. 


Ponedeljek, 15. maj 2017

Osem novorojenčkov so povili v Postojni. Tri deklice bodo odšle v Pivko, Koper in na Veliko Ubeljsko. Peterica dečkov pa bo razveseljevala starše iz Postojne, Šempasa, Ajdovščine, Tolmina in Dekanov. V šempetrski porodnišnici so imeli bolj mirno, na svet so pomagali enemu dečku, ki odhaja v Tolmin. 


Nedelja, 14. maj 2017

Sedem novorojenčkov je prvič zajokalo na dašanjo nedeljo 14.maja. V Šempeterski porodnišnici pravijo, da jim povprečje dvigujejo prav v naših koncih. Deček in deklica rojena v Šempetru bosta namreč bivala v Tolminu, pridruružil pa se jim je še deček, ki bo domoval na Dobrovem. Nič manj pestro ni bilo v Postojnski porodnišnici, ker je rezultat dve proti dve, dečka odhajata v Ilirsko Bistrico in Koper, deklici pa v Portorož in Pivko. 


Sobota, 13. maj 2017


V Postojni so se v zadnjih 24 urah rodili: deklice z Mosta na Soči, Žirov, Prestranka in Sodražice ter dva dečka, eden iz Idrije in še eden iz Spodnje Idrije. V Šempetru so v knjigo rojstev zabeležili par: rodil se je deček s Sela na Krasu in deklica iz Nove Gorice, še eden pa je na poti.


Petek, 12. maj 2017

Lanski avgust nemara ni bil preveč romantičen, ali pa je bilo preveč sončnega vremena. No, malce za šalo in malce zares smo tole zapisali, saj je bil izkupiček novorojenčkov v zadnjih 24 urah precej pičel. Le eno deklico, ki se je rodila v Postojnski porodnišnici lahko zabeležimo, odhaja pa v Sežano.


Četrtek, 11. maj 2017

V Postojni so danes prevladovale predstavnice nežnejšega spola - pet deklic je prijokalo na svet, odhajajo pa v Idrijo, Divačo, Črni vrh nad Idrijo, Ljubljano in Pivko. Moško čast je obranil en fantek iz Brežic. V šempetrsko porodnišnico pa je štorklja prinesla deklico iz Merljakov in dečka iz Tolmina.


Sreda, 10. maj 2017

V Postojni so v zadnjih 24 urah prijokali na svet: trije dečki z Brezij, Ajdovščine in Črnega Vrha nad Idrijo ter tri deklice iz Ljubljane, Starega trga pri Ložu, Vrhnike. Iz Šempetra pa so sporočili, da so na svet pomagali deklici iz Bovca in dečku iz Prvačine.

Torek, 9. maj 2017

V postojnski porodnišnici imajo zadnje čase res veliko dela - kar deset novorojenčkov je minulih 24 ur prijokalo na svet - rezultat je izenačen 5 proti 5. Deklice odhajajo v Ilirsko Bistrico, Ankaran, Kamnik, Logatec in Šentvid pri Stični. Dva dečka pa bosta svoj dom dobila v Sežani. ostali trije pa v Ljubljani, Ilirski Bistrici in Planini. Bolj mirno je bilo v Šempetru, rodila se je punčka iz Renč in fantek iz Ajdovščine.


Ponedeljek, 8. maj 2017

Deset otrok je prišlo na svet v zadnjih 24 urah. V Šempetru sta se rodila dva dečka, ki odhajata v Novo Gorico in Ajdovščino, deklica pa v Šempeter, v Postojni pa je bilo ponovno pestro: 7 novorojenčkov se je rodilo. Fantje odhajajo v Ljubljano, Logatec in v Koper, punčke pa bodo postale prebivalke Postojne, Logatca, Dolenje vasi in Ljubljane.


Nedelja, 7. maj 2017

Trije dečki so prijokali na svet v postojnski porodnišnici minulo noč - odhajajo pa v Planino, Novo Gorico in Palčje pri Pivki. V Šempetru pa sta se rodili dve deklici iz Dornberka in Nove Gorice. V Novo Gorico pa odhaja tudi novorojeni fantek iz šempetrske porodnišnice.


Sobota, 6. maj 2017

Danes so v postojnski porodnišnici na svet pomagali dvema punčkama in trem fantkom. Dekleti odhajata v Ilirsko Bistrico in na Vrhniko, dečki pa v Ajdovščino, Pivko in Idrijo. V Šempetru pa danes niso dobili nobenega novorojenčka.


Petek, 5. maj 2017

Na današnji svetovni dan babic so imele babice v postojnski porodnišnici kar precej dela - na svet so pomagale eni deklici iz Ljubljane ter kar petim dečkom, ki odhajajo v Portorož, Stari trg pri Ložu, Idrijo, Dekane in Kozino. V Šempetru pa se je rodila ena deklica, ki bo svoj dom dobila v Novi Gorici.


Četrtek, 4. maja

V šempeterski porodnišnici je današnja noč prinesla štiri novorojenčke, dve deklici, ki bosta bivali v Kanalu in Tolminu, ter dečka, ki bosta bivala v Novi Gorici in Ajdovščini. V postojsnski porodnišnici pa se je rodil deček iz Logatca.Sreda, 3. maj 2017

Popraznična noč je že bila pestra v porodnišnici v Postojni, kjer so se rodile deklice iz Starega trga pri Ložu, Cerknice, Notranjih Goric in Postojne. Štirim predstavnicam nežnejšega spola delajo družbo še trije dečki - iz Prema, Ajdovščine in Vrhnike. Iz Šempetra pa sporočajo, da se je pri njih v zadnjih 24 urah rodil deček iz Gorenje Trebuše in še eden iz Renč.

Torek, 2. maj 2017

Praznik dela je bil vse prej kot to za postojnske porodničarje, saj so bili izredno pridni - kar devetim novorojenčkom so pomagali na svet. Pa pojdimo po vrsti ... Rodile so se tri deklice, ki odhajajo v Ljubljano, Izolo in Mirno peč. Šest dečkov pa bodo starši odpeljali v Mengeš, Cerknico, Ilirsko Bistrico, Ljubljano, Kočevje, eden pa ostaja v Postojni. V Šempetru je bilo mirneje - na svet je prijokala ena pripadnica nežnejšega spola, ki bo svoj dom dobila v Novi Gorici. Od tam prihaja tudi en deček, drugi pa odhaja v Deskle.


Ponedeljek, 1. maj

Prvi maj je v primorskih porodnišnicah prinesel 7 novorojenčkov. V Postojni so se rodili 3 dečki, ki odhajajo v Portorož, Koper in v Novo Mesto, v Šempetru pa so na svet pomagali enemu fantu, ki odhaja v Novo Gorico, 3 deklice pa bodo postale prebivalke Sela, MErljakov in Vrhovelj.

Nedelja, 30. april

Na zadnji dan aprila so v Postojni medse pozdravili dečka in deklico, deček odhaja v Portorož, deklica pa v Ilirsko Bistrico. V Šempetru so se rodili trije dojenčki, in sicer deklica, ki bo prebivala v Novi Gorici ter dečka, ki odhajata v Tolmin in Šempas.

Sobota, 29. april 2017

V postojnski porodnišnici so za spremembo danes dobili manj dojenčkov kot v Šempetru. Pozdravili so dva fantka, eden odhaja v Cerkno, drugi na Col. Iz Šempetra pa odhajata dve deklici, v Loke in v Bukovico, in trije dečki, ki bodo doma v Vedrijanu, Gabrju pri Tolminu in Šempetru pri Gorici.

Petek, 28. april 2017

Štiri novorojenčke so pozdravili minulo noč v postojnski porodnišnici - eno deklico iz Pivke, ter tri dečke, ki odhajajo v Ivanje selo pri Rakeku, Novo Gorico in Knežak. V Šempetru pa so povili dva dečka, ki ju bodo starši odpeljali v Podmelec in Gorenjo vas.

Četrtek, 27. april 2017

Praznik lepša novica o novih rojstvih. V Postojni sta se v zadnjih 24-ih urah rodila deček iz Postojne in deklica iz Ajdovščine. V Šempetru so povili dvojčka, dečka in deklico iz Nove Gorice, še dva dečka iz Čepovana in Podmelca ter deklico iz Temnice.

Sreda, 26. april 2017

V Postojni so se rodili dečki iz Divače, Cola, Loga pri Brezovici, Ljubljane in Rakeka ter tri deklice - ena iz Ljubljane, druga iz Senožeč, tretja pa iz Postojne. V Šempetru so na svet prijokali trije novorojenčki, deček z Dobrovega ter deklici iz Šempasa ter Nove Gorice.

Ponedeljek, 24. april 2017

V prvi dan zadnjega aprilskega tedna sta se v Postojnski porodnišnici rodili dve deklici, ki bosta bivali v Idriji in Trzinu ter deček, ki bo domoval v  Sečovljah.

Nedelja, 23. april 2017

V zadnjih urah so se v Postoni rodili otroci, ki bodo doma v Palčju pri Pivki - deklica, dvojčka v Podkumu ter fantek v Sodražici. V šempetrski bolnišnici se je rodil fantek, ki bo doma v Kostanjevici na krasu.

Sobota, 22. april 2017

Pester dan je za vse vpletene v obeh porodnišnicah. V Postojni se je rodilo sedem dečkov, in sicer iz Cerknice, Ivančne Gorice, Pivke, Dutovelj, Dobravelj, Postojne, Sežane in deklica iz Ribnice. V Šempetru pa so prijokali na svet trije novorojenčki, dva dečka iz Nove Gorice, deklica pa bo šla v Solkan.

Petek, 21. april  2017

V Postojni je bil izid pretekle noči izenačen: rodili sta se dve deklici iz Rovt in Ljubljane in dva dečka iz Kopra in Sežane. V Šempetru se je rodila ena deklica iz Nove Gorice, sporočajo pa, da je na poti še en novorojenček, o čemer pa pa bodo več vedeli povedati jutri.

Četrtek, 20. 4. 2017

Pestrih 24 ur imajo za sabo v Postojni. Povili so sedem novorojenčkov, in sicer štiri dečke iz Loškega Potoka, Divače, Ilirske Bistrice in Ankarana ter tri deklice, dve iz Ljubljane, ena pa iz Stare Cerkve. V Šempetru sta se rodila dva dečka, iz Ajdovščine in Dornberka. Čestitamo!


Sreda, 19.4.2017

V današnji dans so prvič zajokali štirje dečki in tri deklice. V Postojsnki porodnišnici so povili dečka, ki bosta bivala v Kopru in Ljubljani ter deklico, ki bo domovala na Colu. V Šempeterski porodnišnici sta se rodila dva dečka, odhajata na Vogrsko in v Trnovo in dve deklici, ki bosta bivali v Novi Gorici in Stari Gori.

Torek, 18. 4. 2017

Trije novorojenčki so prijokali na svet v zadnjih 24-ih urah. V Postojni dva dečka iz Slavine pri Postojni in Brezovice pri Ljubljani. V Šempetru so povili deklico iz Prvačine. Čestitamo!


Ponedeljek, 17.4.2017

Danes so v Postojni oprvič zajokali dve deklici, ki odhajata v Knežak in Koper, ter en fantek, ki bo doma v Solčavi. V Šempetru pa so povili dva fantka, ki bosta doma na ajdovskem.

Nedelja, 16.4.2017


Sobota, 15. 4. 2017

V Šempetru so tudi minulo noč lahko malo počivali, v postojnski porodnišnici pa so se rodili trije praznični novorojenčki - ena deklica, ki odhaja na Brezovico pri Ljubljani, dva dečka pa bosta svoj dom dobila v Vipavi in Ljubljani.

Petek, 14. 4. 2017

V Šempetrski porodnišnici se v zadnjih 24 urah ni rodil noben dojenček, v Postojnski pa štirje. Deklica odhaja v Ajdovščino, trije dečki pa bodo postali prebivalci Cerknice, Ilirske Bistrice in Postojne.

Četrtek, 13. 4. 2017

V obeh porodnišnicah se je v preteklih 24-ih urah rodilo 9 novorojenčkov. V Postojni dvojčka, deček in deklica, iz Mengša, dva dečka z Vrhnike, eden iz Cerknice, eden pa iz Idrije. Med vsemi fanti so povili še eno deklico iz Ilirske Bistrice. Tudi v šempetru sta jokala dečka, in sicer iz Bilj ter Grgarja. Čestitamo!

Sreda, 12. 4. 2017

Tehtnica se danes ne nagiba ne v eno, ne v drugo stran. Rodile so tri deklice in prav toliko dečkov. Iz Postojnske porodnišnice deklice odhajajo v Koper, Ljubljano in Rakek, deček pa v prestolnico Slovenije, v Ljubljano. Dečka rojena v Šempeterski porodnišnici bosta bivala v Vrtojbi in Novi Gorici.

Torek, 11. 4. 2017

Polna luna je naredila svoje - kar šest novorojenčkov je prijokalo na svet v postojnski porodnišnici. Dve deklici odhajata v Ajdovščino in Koper, ena pa ostaja v Postojni. Tehnico so uravnovesili prav tako trije dečki. Starši jih bodo odpeljali v Ilirsko Bistrico, Sežano in na Vrhniko. Novega prebivalca, ki so ga povili šempetrski porodničarji, je dobil Tolmin, rodila pa se je še ena deklica, ki odhaja v Novo Gorico.

Ponedeljek, 10. 4. 2017

V Šempetru se je v minuli noči rodila ena deklica, ki odhaja v Piran, v Postojni pa trije dečki, ki bodo postali prebivalci Borovnice, Spodnje Idrije in Dola pri Ljubljani, ter štiri deklice. Od tega gresta po ena v Hotedršico in Dolenji Logatec, dvojčici pa sta razveselili starše iz Pivke.

Nedelja, 9. 4. 2017

Dečki so bili glavni minulo noč v postojnski porodnišnici. Trije so prijokali na svet, odhajajo pa v Cerknico, Ljubljano in na Vrhniko. V Šempetru pa je bil rezultat izenačen. Na svet so pomagali eni deklici iz Seče, iz Šempetra pa prihaja novorojeni deček.

Sobota, 8. 4. 2017

V Postojni so se v pretekli noči rodile tri deklice, ki bodo odšle domov v Grgar, Dobravlje in Vipavo ter dva dečka, ki odhajata v Kanal in Sežano. V porodnem bloku šempetrske porodnišnice sta se rodila dva dečka, ki bosta svoj dom dobila v Trnovem in Ajdovščini. 

Petek, 7. 4. 2017

V Postojni so v pretekli noči povili dve deklici, eno iz Pirana, drugo pa iz Nove vasi pri Rakeku, rodil se je tudi deček s Kozine. V porodnem bloku šempetrske bolnišnice je bila noč mirna, novih rojstev pa se nadejajo v urah, ki še prihajajo in o čemer bomo oporočali jutri.

Četrtek, 6. 4. 2017

Delavnih 24 ur je za postojnskimi porodničarji - štirim deklicam so pomagali na svet. Svoj dom bodo dobile v Sežani, Planini, Cerknem in Kamniku. Pridružil se jim je tudi en fantek iz Kojskega. V Šempetru pa se je rodila ena deklica, ki odhaja v Bovec, ter dva dečka. Drnovo in Nova Gorica bosta njuni prebivališči.

Sreda, 5. 4. 2017

V današnjem tekmovanju med primorskima porodnišnicama v številčnosti rojstev so številke na strani Šempetra. Tam so se v zadnjih 24 urah rodili 4 otroci, dečka bosta odšla v Šmartno in v Dobravlje, deklici pa v Šempeter in Solkan. Iz Postojne pa bodo dva dečka poslali v Ljubljano in v Ustje pri Ajdovščini. 

Torek, 4. 4. 2017

V Postojni so danes prevladovale deklice - tri so se rodile, ena odhaja v Hotedršico, dve pa na obalo, v Izolo. V šempetrski porodnišnici je na svet prijokala ena predstavnica nežnejšega spola, svoj dom bo dobila v Vitovljah. Dva dečka pa sta se rodila starešm iz Nove Gorice in Ajdovščine.

Ponedeljek, 3. 4. 2017

V Postojni so se tokrat razveselili štirih novorojenčnkov. Deklici bosta šli v Logatec in Ljubljano, dečka pa v Vipavo in na Vrhniko. V Šempetru se je rodil deček iz Ajdovčine in deklica iz Gorice.

Nedelja, 2. 4. 2017

Trije novoroječnki so danes zajokali prvič. V postojnski porodnišnici deček, ki bo bival v Knežaku in deklica, ki bo bivala v Sežani. V šempeterski porodnšnici so danes povili deklico, ki odhaja v Ajdovščino.

Sobota, 1. 4. 2017

Ne, ni prvoaprilska šala, čisto zares se je danes rodilo 7 novorojenčkov v Postojni in Šempetru! :) V postojnski porodnišnici ena deklica iz Kobarida ter dva dečka, ki odhajata v Podnanos in Bukovje. Tudi v Šempetru so imeli pestro - dve deklici sta prijokali na svet - ena iz Sedla pri Kobaridu, druga pa iz Renč. Tudi fantje niso zaostajali - dva sta ugledala luč sveta. Prvi bo dom dobil v Vipavi, drugi pa v Desklah.

Petek, 31. 3. 2017 

Trije so zaznamovali zadnjih 24 ur v Postojni, vsi trije najbrž težko pričakovani: deklica, ki odhaja na Slap ob Idrijci, ter dva dečka, eden s Škofij, drugi pa s Predmeje. V Šempetru je na svet prijokal samo en deček iz Kobarida.

Četrtek, 30. 3. 2017

Pet novorojenčkov so povili v današnji dan. V Šempeterski porodnišnici dečka, ki bo bival v Podkraju in deklico iz Zatolmina. V Postojnski porodnišnici sta prvič zajokali deklici iz Izole in Dekanov in deček, ki ostaja v Postojni.

Sreda, 29. 3. 2017

V Postojni so zajokali: deklica iz Idrije ter trije dečki - iz Hotedršice, Rakeka, Postojne.
V porodnem bloku šempetrske bolnišnice pa sta zajokala dva novorojenčka: deček, ki ostaja v Šempetru, ter deklica, ki odhaja v okolico Tolmina.

Torek, 28. 3. 2017

V postojnski porodnišnici so danes prevladovali dečki, trije so se rodili, eden ostaja v Postojni, dva pa odhajata v Škofije in Bilje. Ravno obratno pa je bilo v Šempetru, tam sta na svet prijokali dve deklici. Svoj dom bosta dobili v Novi Gorici in Idriji pri Bači.

Ponedeljek, 27.3. 2017

V nov teden je prvič zajokalo osem novorojenčkov, med njimi štiri deklice in štirje dečki. V Postojnski porodnišnici dečki, ki bodo bivali v Borovnici, Štanjelu in Grahovem pri Cerknici in deklica, ki odhaja v Novokračine. V šempeterski porodnišnici, deček, ki bo bival v Medani, deklice pa v Novi Gorici, Gajačah in Cerknem.

Nedelja, 26. 3. 2017

Pestro je bilo v zadnjih 24-ih urah v Porodnišnici Postojna. Rodilo se je šest novorojenčkov, dečka iz Postojne in Ljubljane in deklice iz Idrije, Dobravelj, Rovt in Mengša. V Šempetru ni bilo rojstev. Čestitamo!

Sobota, 25.3. 2017

Na dan vseh mater babice prav vsem voščijo lep dan. V Šempeterski porodnišnici sta se rodila deček in deklica, ki odhajata v Višnjevik in Poljubin. Bolj pestra noč je bila v Postojnski porodnišnici, kjer so prvič zajokale tri deklice, te odhajajo v Cerknico, Dolenjo vas in Vrhpolje; rodil pa se je tudi deček, ki bo bival v Logatcu.

Petek, 24. 3. 2017

Iz Šempetra sporočajo, da je za dežurnimi babicami precej mirna noč, v kateri se je rodila le ena deklica iz Stare Gorice.

Četrtek, 23. 3. 2017

Šest novorojenčkov so povili v preteklih 24-ih urah v obeh porodnišnicah. V Postojni so prijokali na svet fantek iz Kobarida in deklici iz Postojne ter Horjula. V Šempetru so se rodili dečka iz Šempetra in Plač pri Ajdovščini ter deklica iz Šempasa. Čestitamo!

Sreda, 22. 3. 2017

Štirje dojenčki so se rodili v zadnjih 24 urah, vsi v Postojnski porodnišnici. Deček bo odšel v Ilirsko Bistrico, tri deklice pa bodo postale prebivalke Divače, Rakeka in Vrhnike.

Torek, 21. 3. 2017

Če so se prejšnji dan lahko malce spočili, pa so v postojnski porodnišnici v zadnjih 24 urah vse nadoknadili. Na svet so pomagali dvema deklicama iz Pivke in Kozine ter trem dečkom, ki bodo postali najmlajši prebivalci Pivke, Nove Gorice in Ilirske Bistrice. V Šempetru sta se prav tako rodili dve deklici, ki odhajata v Novo Gorico in Ajdovščino, prvič pa je zajokal tudi deček, katerega bodo starši odpeljali v Opatje Selo.

Ponedeljek, 20.3. 2017

Zadnjih 24 ur je bilo, kar se rojstev tiče, nekoliko bolj pičlih kot ponavadi. Zapišemo lahko le rojstvo dečka, ki se je rodil v Šempetru in odhaja v Novo Gorico. Prav gotovo pa bo nov teden dal zagona tudi Postojnski porodnišnici, kjer pa včeraj niso zabeležili rojstev.

Sobota, 18. 3. 2017

Šest novorojenčkov je ugledalo luč sveta v zadnjih 24 urah v postojnski in šempetrski porodnišnici. V prvi sta se rodili dve deklici, ki odhajata v Materijo in Logatec, in en deček iz Raven na Koroškem. V Šempetru pa je bil izid ravno obraten - ena deklica iz Šempetra je prijokala na svet, dva dečka pa bosta svoj dom dobila v Ajdovščini in Novi Gorici. 

Petek, 17. 3. 2017

Tudi preteklih 24 ur je bilo v Postojni pestro. Na svet so prijokale štiri deklice, in sicer iz Logatca, Ilirske Bistrice, Starega trga pri Ložu in Nove Gorice ter dva dečka iz Ljubljane in Pobegov. V Šempetru so povili enega dečka iz Nove Gorice. Čestitamo!

Četrtek, 16. 3. 2017

V Posotojni so imeli ponovno veliko dela. 6. novorojenkam so pomagali na poti na svet ter enemu paru dvojčkov. Logatec, Bevke, Koper, Ajdovščina, Cerkno in Sežana bodo bogatejše za najmlajše prebivalke ženskega spola, v Sodražici pa se lahko veselijo prihoda dvojčkov, bratca in sestrice. V Novo Gorico pa se podaja deček, ki je bil rojen v šempetrski porodnišnici.


Sreda, 15. 3. 2017

V postojnski porodnišnici poročajo o rekordni noči, ki sta jo zmogli zgolj dve babici: rodilo se je sedem fantov iz Postojne, Dobrovega, Prvačine, Spodnje Idrije, Ljubljane, Škofljice in Ilirske Bistrice. Deklice so se rodile tri, ena iz Ilirske Bistrice, druga iz Kopra in tretja iz Ljubljane. V Šempetru pa sta se rodila dva dečka iz Kobarida, Slapa ob Idrijci.

Torek, 14. 3. 2017

Izenačen rezultat je bil danes v postojnski porodnišnici. Na svet so prijokale tri deklice, ki odhajajo v Brje, Ajdovščino in Drskovče pri Pivki, dečki pa bodo svoj dom dobili v Izoli, Ilirski Bistrici in Postojni. V Šempetru pa se je rodil le en deček, ki ostaja v tem kraju.

Ponedeljek, 13. 3. 2017

Zadnjih 24 ur je v primorskih porodnišnicah prineslo 4 novorojenčke. V Šempetru dečka in deklico. Deček odhaja v Vipavo, deklica pa v bližnjo Novo Gorico. V Postojni pa sta na svet prišla dva fanta. Postala bosta prebivalca Vremskega britofa in Ljubljane.

Sobota, 11. marec 2017

Na včerajšnji praznik moških, dan mučenikov, so prevladovali ravno fantje. Kar štirje so prijokali na svet v postojnski porodnišnici, svoj dom bodo dobili v Solkanu, Novi vasi pri Rakeku, Žireh in Cerknici. Štorklja pa je prinesla tudi dve deklici, ena od njih ostaja doma v Postojni, druga pa odhaja v Osilnico. Četverici dečkov iz Postojne pa se je v Šempetru pridružil še mali Novogoričan.

Petek, 10. marec 2017

V današnjo statistiko bomo vknjižili 6 rojstev. V Šempetru sta se rodila deček, ki odhaja na Žago ter deklica, ki postaja Goričanka. V postojnski porodnišnici pa so na svet pokukali 4 dojenčki. 3 dečke bodo starši odpeljali v Hotedršico, Sežano in Ljubljano, 1 deklica pa odhaja v Ilirsko Bistrico.

Četrtek, 9. marec 2017

Pet novorojenčkov je danes zajokalo prvič. Med njimi v postojnski porodnišnici deček in deklica odhajata v Pivko, še ena deklica pa v Grahovo pri Cerknici. V šempeterski porodnišnici bo rojen deček bival v Tomaju, deklica pa v Poljubinju.

Sreda, 8. marec 2017

Tista dekleta in žene, ki so z današnjim dnem postale mame, so bile kar dvakratno obdarovane: najlepše darilo ob dnevu žena so svojim mamicam in staršem pripravili novorojenčki, in sicer v Postojni deček iz Izole, deklica iz Postojne, še ena iz Hotedršice, deček s Knežaka, pa še eden iz Pliskovice ter kar trije novorojenčki iz Sežane, dve deklici in deček. V Šempetru so bili skromnejši, povili so eno deklico iz Tolmina.

Torek, 7. 3. 2017

Kot včeraj, so tudi danes na svet prijokali trije dečki, tokrat brez ene same deklice. Iz postojnske porodnišnice novorojenček odhaja v Rakek, v Šempetru pa sta se rodila nova prebivalca Grgara in Volč.

Ponedeljek, 6. 3. 2017

V Postojni je v preteklih 24-ih urah na svet prijokal deček iz Begunj pri Cerknici, v Šempetru pa dva dečka z Dobrovega in iz Nove Gorice ter ena deklica iz Dobravelj. Čestitamo!


Nedelja, 5.3. 2017

Danes pa tehtnica uravnotežena. Štiri deklice in štirje dečki so prvič zajokali na današnji dan. V postojnski porodnišnici dečka odhajhata na Vrhniko in Sežano, deklice pa v Kuteževo pri Ilirski Bistrici, Krško in na Vrhniko. V šempeterski porodnišnici sta zajokala dva dečka, s starši se bosta crkljala na Dobrovem in Mirnu in deklica, ki bo bivala v Novi Gorici.

Sobota, 4. 3. 2017

Danes so prednjačili fantje - v Šempetru sta se rodila dva, ki odhajata v Novo Gorico in Čepovan. V postojnski porodnišnici pa jih je na svet prijokalo kar šest. Svoj dom bodo dobili v Sežani, Grahovem pri Cerknici, Solkanu, Komnu, Dobravljah in Vipavi. Žensko čast je obranila ena deklica iz Loga pri Brezovici.

Petek, 3. 3. 2017

V Postojni sta se rodili dve deklici iz Dobravelj in Cerknice in deček iz Logatca. Iz Šempetra podatke še pričakujemo ...

Četrtek, 2. 3. 2017

Veselo je bilo v postojnski porodnišnici, kjer so povili kar šest novorojenčkov, med njimi tri deklince odhajajo v Idrijo, Pivko in Korte in trije dečki, ki bodo bivali na Vrhniki, v Ljubljani in Senožečah. V šempeterski porodnišnici so povili dečka, ki ne odhaja daleč od porodnišnice, bival bo namreč v Novi Gorici.

Sreda, 1. 3. 2017

Današnji prvi marčevski dan in obenem postno sredo so v Postojni pričeli s prav nič postnim vzdušjem: rodila sta se dva dečka, eden iz Jelšan, drugi iz Podnanosa, ter tri deklice - iz Kranja, Ajdovščine in Portoroža. V Šempetru se postijo čisto zares, tudi pri porodih, za popustno postno vzdušje pa po besedah dežurnih babic upajo, da  ne bo trajalo predolgo ...

Torek, 28. 2. 2017

Današnji pustni dan lepša novica o šestih novih rojstvih v obeh porodnišnicah. V Postojni so se rodili štirje dečki, in sicer iz Dola pri Ljubljani, Ljubljane, Ribnice in z Vrhnike ter deklica iz Logatca.V Šempetru so povili dečka s Ceglega. Čestitamo!

Ponedeljek, 27. 2. 2017

V teh razposajenih dneh v porodnišnicah ne mirujejo: v postojnski sta se rodila dva dečka iz Rovt in Prestranka in dve deklici iz Logatca in Divače. Iz Šempetra pa sporočajo, da so noč preživeli v pripravljenosti, da pa se spogledujejo z izzivi, ki jih prinaša nov dan. Več o tem pa jutri.

Nedelja, 26. 2. 2017

Niti v Postonjski niti v Šempetrski porodnišnici v tej noči niso kaj veliko pustovali – so pa pestovali. V Šempetru 1x, tam je namreč na svet prijokal deček, ki ostaja v Šempetru; v Postojni pa so v zadnjih 24 urah zabeležili 3 rojstva. Dva dečka sta prvič ugledala svet, eden ostaja v Postojni, drugi odhaja na Vrhniko, pridružila pa se jima je tudi deklica, ki odhaja v Renče.

Sobota, 25. 2. 2017

V Šempetru jih je z dnodnevnega počitka danes prebudila deklica, ki bo odšla v Novo Gori;, močno prednjačila pa je tokrat Postonjska porodnišnica, ki je prvi otroški jok zaslišala kar sedem krat. Razveselile so jih 3 delice iz Sežane, Starega trga pri Ložu in Vrhnike, ter 4 dečki iz Anhovega, Dobrepolja, Ajdovščine in Tolmina.


Petek, 24. 2. 2017

Tako kot včeraj, se v šempetrski porodnišnici tudi danes ni rodila noben novorojenček. V postojni pa so imeli več dela - na svet so pomagali trem deklicam iz Nove Gorice, Hruševja in Ljubljane. Luč sveta pa sta prvič uzrla tudi dva dečka, eden odhaja v Ajdovščino, drugi pa v Koper.

Četrtek, 23. 2. 2017

Danes so prevladovali dečki - kar štirje so se rodili v postojnski porodnišnici. Dva odhajata na Vrhniko, po eden pa v Štanjel in Ajdovščino. Na svet pa je prijokala tudi ena deklica iz Ilirske Bistrice. V Šempetru pa so tokrat počivali in si nabirali moči za prihajajoči dan.

Sreda, 22. 2. 2017


22. februar so si za rojstni dan izbrali novorojenčki, ki so jih v zadnjih 24 urah povili v Postojni in Šempetru: v Postojni so se rodili štirje dečki, ki gredo v Postojno, Štanjel, Col, Ljubljano, dve deklici pa v Žiri in Prestranek. V Šempetru pa se je rodil en deček, ki z mamico čez dan ali dva odhaja k domačim v Renče. 

Torek, 21. 2. 2017

Med štirimi dečki bo na današnji dan slavila tudi deklica. Dva fanta sta se rodila v postojnski porodnišnici, bivala bosta v Ilirski Bistrici in Loškem potoku; prav tako se je v Postojni rodila tudi deklica, ki odhaja v Logatec. Fanta, rojena v šempeterski porodnišnici bosta bivala v Mirnu in Sežani.

Ponedeljek, 20. 2. 2017

V nov teden vstopamo s sedmimi novorojenčki. V Šempetru se je rodila ena deklica, ki odhaja v Brje pri Komnu, v Posotjni pa so se razveselili rojstev treh dečkov in treh deklic. Dečki bodo postali prebivalci Pivke, Loga pri Brezovici in Babne police, deklice pa bodo prinesle veselje v Pivko, Planino pri Ajdovščini in v Ajdovščino.

Nedelja, 19. 2. 2017

Pet deklic in en fant je pogumno pogledalo na svet v preteklih 24-ih urah. V Šempetru se je rodila deklica iz Vipave, v Postojni štiri deklice iz Krškega, Kopra, Pivke in Sežane ter deček iz Kozine. Čestitamo!

Sobota, 18. 2. 2017

Tokrat so v obeh porodnišnicah, kjer vsak dan preverjamo nova rojstva, prevladovale deklice. V Postojni so na svet prijokale tri - ena odhaja v Ajdovščino, druga v Ljubljano, tretja pa ostaja v Postojni. Povili pa so tudi dva dečka, ki odhajata v Sežano in na Col. V Šempetru so se razveselili dveh deklic - ena bo dom dobila v Prvačini, druga pa v Lokavcu. Moško čast pa je obranil fantek iz Nove Gorice. Vsem novopečenim staršem iskrene čestitke!

Petek, 17. 2. 2017

V postojnski porodnišnici sporočajo, da je za njimi kar pestra noč. Rodili so se štirje dečki, ki bodo prebivali v krajih Pregarje, Ljubljana, Zalog Postojna in Kozina. Rodila se je še ena deklica, ki pa ostaja v Postojni. V Šempetru pa so se rojstev prav tako zelo razveselili, in sicer treh dečkov iz Šempasa, Šempetra in Nove Gorice, rodila se je še deklica, ki pa odhaja v Gradišče nad Prvačino.

Četrtek, 16. 2. 2017

V postojnski porodnišnici so povili eno deklico, ki ostaja doma v Postojni, in dva dečka iz Ljubljane in Ilirske Bistrice. Iz šempetrske porodnišnice pa en deček odhaja v Fojano, na svet pa je prijokala tudi deklica, ki so se je razveselili v Novi Gorici.

Sreda, 15. 2. 2017

Danes poročamo o novem rojstvu v Šempetru; povili so dečka iz Nove Gorice. V Postojni so se rodili trije otroci, dve deklici iz Dekanov in Ljubljane ter en deček iz Hotedršice. Čestitamo!

Ponedeljek, 13. 2. 2017

Ob začetku novega tedna lahko poročamo o rojstvih 2 otrok, ki so jima na svet pomagali v postojnski porodnišnici. Dečka bodo poslali v Ilirsko Bistrico, deklica pa odhaja v Vipavo.

Nedelja, 12. 2. 2017

Minulo noč sta v postojnski in šempetrski porodnišnici na svet prijokala le dva novorojenčka, oba dečka. Prvi gre v Ajdovščino, drugi pa v Trbovlje. 

Sobota, 11. 2. 2017

Trije novorojenčki so bili rojeni v Postojnski porodnišnici. Deček odhaja v Dutovlje, deklici pa v Divačo in Ankaran.

Petek, 10. 2. 2017

V Postojni se je v zadnjih 24 urah rodilo kar nekaj otrok, vse deklice, in sicer  iz Horjula, iz Šentjurja pri Celju in iz Laz v Tuhinju. V Šempetru pa so na svet prijokali štirje novorojenčki: tri deklice iz Komna, Goriških brd, Kanala, za vzorec pa jim dela družbo deček iz Orehovelj. 

Četrtek, 9. 2. 2017

V šempetru danes niso povili nobenega novorojenčka, so pa v polni pripravljenosti, saj več dela pričakujejo v naslednjih urah. V postojnski porodnišnici pa se je rodila ena deklica iz Rakeka in trije dečki, ki odhajajo v Novo vas ob Rakeku, Prestranek in Logatec.

Torek, 7. 2. 2017

Štorklja je imela delovno noč v postojnski porodnišnici - prinesla je kar 7 novorojenčkov. Rodili sta se dvojčici, ki ostajata v Postojni, ena deklica odhaja v Višnjo Goro. Štirje dečki pa bodo svoj dom dobili v Ljubljani, Ilirski Bistrici, Kopru in Cerknici. V Šempetru so na svet pomagali enemu fantku, ki bo postal novi vaščan Dornberga.

Ponedeljek, 6.2.2017

V Postojni so v preteklih 24-ih urah povili tri dečke in sicer iz Ljubljane, Medvod in Senožeč ter eno deklico, ki bo postala prebivalka Rakek. V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Idrijo pri Bači.

Nedelja, 5.2.2017

Štirje dečki in ena deklica bodo praznovali na današnji, 5. februar. Dva dečka so povili v šempeterski porodnišnici, s starši odahajata v Grgar in Branik. Dva dečka rojena v postojnski porodnišnici odhajata v Zagorje pri Privki in Ljubljani. Med dečki pa tudi deklica, rojena v postojnski porodnišnici, bivala pa bo v Pivki.

Petek, 3.2.2017

Tudi na današnji petek je razmerje na strani dečkov. Kar pet se jih je rodilo v postojnski porodnišnici, domovali bodo v Pivki, Ljubljani, Ribnici, Podkraju in Rakeku. So pa v postojnski porodnišnici povili tudi deklico, ki bo bivala v Mirnu, prav tako pa so deklico povili tudi v šempeterski porodnišnici, ta prihaja na Most na Soči.

Četrtek, 2.2.2017

Če so na včerjašnji dan povprečje dvigovale deklice, pa je današnji dan bolj fantovski. V postojnski porodnišnici so povili tri fante iz Ajdovščine, Divače in Pivke, fanta so povili tudi v šempeterski porodnišnici, ta bo bival v Novi Gorici. Med štirimi fanti, pa bo na današnji dan slavila tudi deklica, rojena v postojnski porodnišnico, s sta

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
23.08.2017
14°C / 29°C
četrtek
24.08.2017
16°C / 31°C
petek
25.08.2017
16°C / 32°C