PRVIČ SO ZAJOKALI

Nedelja, 07. avgust 2022
Četrtek, 11. avgust

Treh malčkov so se razveselili tako v Šempetru, kot v Postojni. V Šempetru sta se rodili deklici iz Šempetra in Vrhpolja, ter deček iz Nove Gorice. V Postojni pa je prvič zajokala deklica iz Portoroža, ter dečka iz Ajdovščine in Cola.

Sreda, 10. avgust

V Postojni so se razveselili dečka, ki tudi ostaja v Postojni, ter deklice, ki odhaja na Rakek.
V Šempetru se je rodila deklica iz Goriških Brd.

Torek, 9. avgust

V Šempetru niso zabeležili rojstev, v Postojni pa so se rodile tri deklice in en deček.
Deklici, ki sicer nista dvojčici, odhajata v Stari trg pri Ložu, tretjo bodo starši odpeljali v Izolo. Deček bo novi prebivalec Poljan nad Škofjo Loko.

Ponedeljek, 8. avgust

V šempetrski porodnišnici so imeli zatišje, so pa zato 4 novorojenčki prijokali na svet pri postojnskih porodničrjih - deklica, ki odhaja v Stari trg pri Ložu, ter trije dečki, od katerih bosta dva dom dobila v Ljubljani, eden pa v Pivki.

Nedelja, 7. avgust

Deklica, ki se je rodila v šempetrski porodnišnici, bo odšla v Novo Gorico.
V Postojni so se rodile tri deklice in en deček. Deklice odhajajo v Ajdovščino, Grosuplje in Begunje pri Cerknici. Deček prihaja v Godovič.


Sobota, 6. avgust

V Šempetru se je rodil deček, ki ga bodo starši odpeljali v Kobarid.
V Postojni sta se dečku iz Ajdovščine pridružili deklici, ki odhajata v Dobrovo v Brdih in Postojno.

Petek, 5. avgust
V Šempetru se je rodila deklica iz Ajdovščine.
V Postojni so našteli več rojstev. Deklica odhaja v Šmarje pri Kopru, dečki pa v Postojno, Loški Potok, Stari trg pri Ložu in v Ljubljano.

Četrtek, 4. avgust

Pet novih prebivalcev Slovenije se je včeraj rodilo v Postojni. Dečki bodo prebivali v Postojni, Krškem in Osilnici. Deklici odhajata v Pivko in Logatec.
V Šempetru je na svet prijokal deček, ki je postal prebivalec Tolmina.

Sreda, 3. avgust

Deklici iz postojnske porodnišnice se bosta odpravili v Ljubljano in Postojno. Tri deklice lepšajo ure zaposlenim in staršem v Šempetru, čez nekaj dni pa bodo dobro voljo ponesle v Komen, Vipavo in Novo Gorico.

Ponedeljek, 1. avgust

V Šempetru sta se rodili deklici, ena odhaja v Solkan, druga v Plače. V Postojni so našteli pet novorojenčkov. Dečki odhajajo v Žiri, Cerknico in Ljubljano, deklici sta postali prebivalki Kopra in Logatca.


Nedelja, 31. julij

Šest novorojenčkov se je rodilo v Postojni. Deklici odhajata v Staro Cerkev in na Vrhniko. Dečke pa bodo odpeljali na Vrhniko, Škofije, dva pa sta postala prebivalca Postojne.


Sobota, 30. julij

V Šempetru sta se rodili deklici iz Ajdovščine in Dobravelj ter deček iz Nove Gorice. V Postojni pa so na svet prijokale štiri deklice iz Kopra, Pivke, Prema in Vrhnike, ter trije dečki iz Umaga, Sežane in Vasi.


Petek, 29. julij

V Postojni je na svet prijokalo kar sedem novorojenčkov. Štiri deklice odhajajo v Ljubljano, Ilirsko Bistrico, Košano ter Vipavo. Dečki se bodo odpeljali na Črni Kal, v Planino in Begunje pri Cerknici.

V Šempetru sta se rodili deklici, ki se podajata v Brda in Branik.


Četrtek, 28. julij

Iz postojnske porodnišnice poročajo o štirih rojstvih, in sicer sta na svet prijokali dve deklici in dva dečka. Deklici odhajata v Ljubljano in Kočevje, dečka pa v Šempeter in Divačo.

Sreda, 27. julij

V Postojni so zabeležili kar osem rojstev. Deklice odhajajo v Ilirsko Bistrico, Begunje pri Cerknici in v Hotedršico. Dečki pa v Tolmin, Dobrovo pri Ljubljani, Medvode, na Col in v Kresnice.
V Šempetru se je rodila deklica iz Mirna Kostanjevice in dečka iz Nove Gorice in Kobarida.


Torek, 26. julij

Pet novorojenčkov je privekalo na svet v Postojni, dečka odhajata v Cerkno in Dutovlje. Tri deklice se bodo odpravile v Logatec, Podnanos in Novo mesto.


Ponedeljek, 25. julij

V Šempetru sta se rodili deklici, ki bosta rasli v Kostanjevici na Krasu in v Šempetru pri Novi Gorici.

V Postojni pa so na svet pomagali dečkoma iz Velikih Lašč in Divače.


Petek, 22. julij

V Šempetru sta se rodili deklici iz Ozeljana in Čiginja.
V Postojni so na svet pomagali deklici iz Sežane in dečkom iz Starega trga pri Ložu, Knežaka, Ilirske Bistrice in Ribnice.


Četrtek, 21. julij

V Šempetru sta se rodili deklici iz Ozeljana in Orehovelj ter deček iz Zatolmina.


Sreda, 20. julij

V Postojni so se rodili štirje dečki. Odpeljali se bodo v Cerkno, Črnomelj, dva pa odhajata v Koper.

V znamenju dečkov so tudi v Šempetru, dva dečka so povili, čez nekaj dni pa jih bodo napotili v Gorico in Ajdovščino.


Torek, 19. julij

V Postojni se je v zadnjem dnevu rodilo pet novorojenčkov. Dečki so postali prebivalci Kozine, Šempasa in Rakeka. Deklici odhajata v Novo Gorico in Ig pri Ljubljani.

Šempetrskega dečka bodo odpeljali v Šempas.


Ponedeljek, 18. julij

Vse bolečine poroda so bile danes poplačane šestim mamicam, ki so rodile v postojnski in šempetrski porodnišnici. V prvi so pozdravili tri deklice iz Cerknice, Spodnje Idrije in Postojne, ter dečka iz Ivančne Gorice. V Šempetru pa sta na svet prijokala dva fantka, ki odhajata v Prvačino in Miren.

Nedelja, 17. julij

Iz Postojnske porodnišnice danes poročajo o rojstvu dveh deklic, ki bosta postali novi prebivalki Ilirske Bistrice in Vrhnike, v Šempetru pa je prvič zajokala deklica, ki odhaja v sosednjo Novo Gorico.


Sobota, 16. julij

V Postojni so na svet prijokali trije novorojenčki. Deklici odhajata v Rogaško Slatino in Ilirsko Bistrico, ter deček, ki bo odšel na Vrhniko.

V Šempetru se je rodil deček, ki bo domov odšel v Novo Gorico.


Petek, 15. julij

Iz Postojne danes poročajo o rojstvu dveh dečkov, ki odhajata v Logatec in na Vrhniko, štiri deklice pa bodo bodo starši odpeljali v Ljubljano, Grahovo pri Cerknici, Postojno in Prestranek.

V Šempetru pa je prvič zajokala deklica, ki bo postala prebivalka Solkana.

Četrtek, 14. julij

Štirje novorojenčki so prvič zajokali v postojnski porodnišnici - dve deklici, ki odhajata v Ljubljano in Kanal, ter dva dečka iz Sežane in Mengša. Šempetrski porodničarji pa so malo počivali in si nabirali moči za prihajajoča rojstva.

Sreda, 13. julij

Tri deklice so prijokale na svet v postojnski porodnišnici, odhajajo pa v Podnanos, Štanjel in Ljubljano. V Šempetru pa se je rodil deček, ki bo svoj dom dobil v Kalu nad Kanalom. 


Torek, 12. julij

V Postojni se je rodilo pet novorojenčkov. Deklice odhajajo v Postojno, Škofije in Žiri. Dečka bodo odšla v Ajdovščino in na Škofljico.

Prav toliko, pet, otrok se je rodilo v Šempetru. Dečki odhajajo v Novo Gorico, Prvačino in Ajdovščino, deklici bosta prebivali v Komnu in Novi Gorici.


Nedelja, 10. julij

V postojnski porodnišnici je v minulem dnevu zadonel jok šestih novorojenčkov. Rodila se je ena deklica, ki odhaja v Spodnjo Idrijo, pridružilo pa se ji je še pet dečkov. Ti pa bodo svoj dom dobili v Logatcu, Žireh, Idriji, Sežani in Brezovici. V Šempetru pa tokrat niso zabeležili rojstev.

Sobota, 9. julij

V Šempetru sta na svet prijokala deklica in deček, ki bosta odšla v Novo Gorico. V Postojni so povili pet novorojenčkov. Deklici odhajata v Mislinjo in Ljubljano. Dva dečka bodo poslali v Sežano, tretji bo domoval v Kopru.


Petek, 8. julij

V Postojni so na svet pomagali trem deklicam, ki odhajajo v Kranj, Ribnico in Ajdovščino. Prav tam bo doma tudi deklica, ki se je rodila v šempetrski porodnišnici. Pridružil se ji je še fantek, ki ga bodo starši odpeljali v Dornberk.

Četrtek, 7. julij

V Šempetru se je rodila deklica iz Nove Gorice.
V Postojni pa je bilo ponovno pestro. Na svet so pomagali deklicam iz Starega trga pri Ložu, Planine, Ivančne Gorice in Nove Gorice. Deklicam so se pridružili dečki, ki odhajajo v Ljubljano, Škofjo Loko, Dol pri Ljubljani in na Vrhniko.


Sreda, 6. julij

V Šempetru se je rodila deklica iz Šempetra-Vogrko. V Postojni pa deklice iz Idrije, Logatca, Starega trga pri Ložu, Planine Šempetra, Ljubljane in Ajdovščine, ter dečki iz Sežane, Vipave, Rakeka in Ivančne Gorice.


Torek, 5. julij

V Šempetru sta se rodila deklica in deček. Deklica odhaja v Novo Gorico, deček pa v Kanal.

Ponedeljek, 4. julij

V nov teden je vstopilo pet novorojenčkov iz postojnske porodnišnice - štiri deklice, ki odhajajo v Ilirsko Bistrico, Ljubljano, Idrijo in Grosuplje, ter en deček, ki bo užival v portoroških morskih razgledih. V Šempetru pa v minulih 24 urah niso zabeležili rojstva, so pa seveda v polni pripravljenosti na današnji dan.

Nedelja, 3. julij

Iz Šempetra tokrat poročajo o rojstvu deklice in dečka, prva odhaja v Deskle, druga pa v sosednjo Novo Gorico. V Postojni pa so na svet pomagali trem deklicam, ki odhajajo v Logatec, Dutovlje in Ilirsko Bistrico.

Petek, 1. julij

Zadnji junijski dan je v postojnski porodnišnici na ta svet prinesel enega dečka, ki ostaja v Postojni, prav tako pa je v Šempetru prvič zajokal fantek, ki odhaja v Novo Gorico.

Četrtek, 30. junij

V Šempetru sta se rodili deklici iz Tolmina in Kostanjevice na Krasu, ter deček iz Nove Gorice.
V Postojni sta se rodila dvojčka- deklica in deček, ki tudi ostajata v Postojni, ter deklica z Vrhnike in deček iz Postojne.


Sreda, 29. junij

Današnja sreda prinaša veliko veselja štirim mamicam (in njihovim partnerjem, seveda), ki so rodile v postojnski porodnišnici - tri deklice odhajajo v Dutovlje, Maribor in Vremski Britof. Rodila pa sta se tudi dva fantka, dvojčka, ki odhajata v Vipavo. V Šempetru pa je na svet prijokala punčka, ki jo bodo starši odpeljali v Selišče pri Tolminu.

Torek, 28. junij

V Šempetru se je rodila deklica iz Ajdovščine in deček iz Šempetra.
V Postojni so zabeležili več rojstev. Štiri deklice bodo nove prebivalke Šempetra, Mosta na Soči, Ljubljane in Cola. Deček odhaja v Begunje pri Cerknici.


Ponedeljek, 27. junij

V Šempetru se je rodil deček, ki tudi ostaja v Šempetru.
V Postojni so pomagali na svet deklici iz Domžal in dečku iz Ljubljane.


Nedelja, 26. junij

Babice obeh primorskih porodnišnic so si lahko v duhu včerajšnjega praznika malo odpočile. Pa vseeno, dvema dečkoma so pomagale na svet v Postojni, fantka bosta lepšala dneve staršem iz Idrije in Kobarida. V Šempetru je na svet prav tako prijokal deček, ki pa odhaja v Renče.

Sobota, 25. junij

V Postojni so našteli šest novorojenčkov. Dečka se bosta odpeljala v Žiri in Grahovo. Deklice bodo prebivale v Marezigah, Rovtah, Domžalah in Ajdovščini.

V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Miren.

Petek, 24. junij

V Šempetru so na svet pomagali novorojencu iz Mirna. V Postojni pa so se rodili dečki iz Rovt, Postojne in Grahovega pri Cerknici ter deklici iz Postojne in Logatca.


Četrtek, 23. junij

V Šempetru včeraj niso zabeležili novih rojstev, v Postojni pa sta se rodila dečka iz Ajdovščine in Begunj pri Cerknici ter deklica iz Kopra.


Sreda, 22. junij

Medtem, ko v Šempetru niso zabeležili rojstev, pa je bilo v Postojni zelo živahno.
Na svet so pomagali trem deklicam, ki odhajajo v Logatec, Dutovlje in Ljubljano. Pridružili so se jim dečki iz Vipave, Sežane, Rakeka, Postojne, Begunj na Gorenjskem in Dekanov.

Torek, 21. junij

V Postojni so se rodile tri deklice, odhajajo pa v Obrov, Mengeš in Ilirsko Bistrico. Pridružili so se jim tudi štirje dečki, ki bodo svoj dom dobili na Vrhniki, v Logatcu, Metliki in Cerknem. V šempetrski porodnišnici pa je odmeval jok ene deklice, ki jo je rodila mamica iz Nove Gorice. 

Sobota, 18. junij

V Postojni se je rodilo pet otrok. Deček odhaja v Sežano, deklice pa v Logatec, Ljubljano, dve pa bosta prebivali na Vrhniki. V Šempetru se je rodil deček, ki bo domoval v Tolminu.


Petek, 17. junij

Šest novih rojstev so zabeležili v Postojni, rodile so se tri deklice, ki bodo postale prebvalke Kopra, Vrhnike in Postojne, ter trije dečki, ki odhajajo v Dobravlje, Ljubljano in Sežano. 

V Šempetru pa so na svet pomagali dečku iz Ajdovščine.

Četrtek, 16. junij

V Šempetru so se razveselili deklice iz Gornjega Cerovega, ter dečkov iz Tolmina in Nove Gorice.
V Postojni sta se rodili deklici, ki odhajata v Sežano in Ivančno Gorico, ter dečki iz Dolenje vasi, Hotedršice, Sežane, Mirna in Tolmina.


Sreda, 15. junij

Polna luna je očitno naredila svoje - toliko rojstev postojnske babice že kar nekaj časa niso imele. Kar enajst otročičkov je prijokalo na svet v zadnjih 24 urah, zaupali pa so nam, da jih tudi danes čaka precej delovna sreda. Pet deklic odhaja v Škofjo Loko, Ljubljano, Ilirsko Bistrico, Pivko in Koper. Dečki pa so razveselili starše iz Sežane, Ajdovščine, Ilirske Bistrice, Ljubljane, Prestranka in Logatca. Šempetrski porodničarji sicer niso podirali rekordov, so pa na svet pomagali dečku, ki bo svoj dom dobil v Tolminu.

Torek, 14. junij

Iz Šempetra poročajo o rojstvu deklice, ki odhaja v Tolmin, in dečka, ki bo postal prebivalec Ajdovščine. V Postojni pa so prvič zajokale tri deklice, prebivale bodo v Postojni, Pivki in Vrhniki, na svet so pomagali tudi dečku iz Starega trga pri Ložu.


Ponedeljek. 13. junij

V Postojni so tokrat kraljevali dečki - štrije so prijokali na svet, svoj dom pa bodo dobili na Razkrižju, v Breginju, Črničah in Kočevju. Rodila pa se je tudi ena deklica, ki odhaja v Pivko. Šempetrski porodničarji pa so se razveselili fantka iz Vipave.

Nedelja, 12. junij

V Postojni v zadnjih 24 urah niso zabeležili novih rojstev, v Šempetru pa so na svet pomagali dečku, ki odhaja v Vipavo. 

Petek, 10. junij

V Postojni sta se rodila dečka iz Kopra in Cola ter deklice iz Kamnika, Podnanosa, Loškega potoka in Dola pri Ljubljani. V Šempetru pa dečka iz Mirna in Dornberka ter deklica iz Prvačine.


Četrtek, 9. junij

V Šempetru so se razveselili dveh deklic, ki odhajata v Tolmin in Novo Gorico, ter dečka iz Črnič.
V Postojni se je rodila deklica iz Kopra in dečki iz Kopra, Ljubljane in Vipave.

Sreda, 8. junij

Polne roke dela so imeli v postojnski porodnišnici, zopet so prevladovale deklice - štiri so se rodile, odhajajo pa v Senožeče, Ilirsko Bistrico in Domžale, ena pa ostaja v Postojni. Deklicam se je pridružil še deček, ki bo svoj dom dobil v Podnanosu. V šempetrski porodnišnici pa je na svet prijokal en fantek, ki ostaja v Šempetru.

Torek, 7. junij

V Šempetru so se razveselili deklice iz Nove Gorice in dečka iz Tolmina.
V Postojni so pomagali na svet deklicam, ki odhajajo v Podnanos, Preserje, in Ljubljano. Tem se je pridružilo pet dečkov, ki jih bodo starši odpeljali v Ljubljano, Stari trg pri Ložu, Horjul, Sežano in Celje.

Ponedeljek, 6. junij

V Šempetru se je rodila deklica iz Nove Gorice, v Postojni pa deklici iz Črnega vrha nad Idrijo in Preserji.


Nedelja, 5. junij

V Šempetru se je rodil deček, ki bo prebival v Ajdovščini, iz Postojne pa poročajo o rojstvu dečka iz Ilirske Bistrice ter dveh deklic, ki bosta postali prebivalki Idrije in Rovt.

Petek, 3. junij

V Postojni so v zadnjih 24 urah na svet pomagali dečku, ki odhaja v Staro Cerkev, ter deklici, ki bo postala prebivalka Kamnika. V Šempetru pa je prvič zajokal deček iz Renč.

Sreda, 1. junij

V Postojni so mamice in očke razveselili kar štirje dečki, odhajajo pa v Dekane, Sežano, Velenje in Rakek. Edina predstavnica nežnejšega spola pa bo svoj dom dobila v Brestanici. Šempetrski porodničarji so na svet pomagali deklici iz idrijskih Melin  ter dečku iz Dornberka.

Torek, 31. maj

V Šempetru se je rodil deček iz Nove Gorice, v Postojni pa deklica, ki odhaja v Kanal, in deček iz Idrije.

Ponedeljek, 30. maj

V Šempetru v minulem dnevu niso zabeležili rojstev. V Postojni pa so nasvet pomagali dečkom iz Tolmina, Divače in Spodnje Idrije ter deklici iz Ljubljane.


Nedelja, 29. maj

Iz Šempetra poročajo, da so medse sprejeli deklico, ki bo prebivala v Idriji pri Bači.

V Postojni so našteli šest novorojenčkov. Dečki bodo odšli v Koper, Logatec, Ljubljano in Sežano, deklici sta postali prebivalki Idrije in Cerknice.


Petek, 27. maj

V Postojni je bilo v zadnjih 24 urah ponovno pestro, rodile so se štiri deklice, dve odhajata v Ljubljano, dve pa v Ribnico in Cerknico, na svet pa so pomagali tudi dvema dečkoma, ki bosta postala prebivalca Ljubljane in Ankarana.
V Šempetru pa so prvič zajokali trije dečki, ki odhajajo v Deskle, Novo Gorico in Šempeter. 


Četrtek, 26. maj

V Postojni so imeli kar precej dela. Na svet so pomagali štirim deklicam, ki odhajajo na Vrhniko, v Koper, Rovte in Rakek. Pridružil se jim je še en fantek z Iga pri Ljubljani.
Šempetrski porodničarji pa so pomagali mamici pri porodu dečka iz Nove Gorice. Iskrene čestitke!


Torek, 24. maj

V Postojni so na svet pomagali dvema deklicama, ki odhajata v Ljubljano in Selca, ter dečku, ki ostaja v Postojni. Iz šempetrske porodnišnice pa poročajo o rojstvu deklice, ki odhaja v sosednjo Novo Gorico.


Ponedeljek, 23. maj

V Šempetru je luč sveta ugledala deklica iz Nove Gorice. V Postojni pa so se rodile deklice iz Kojskega, Rovt in Cerknice ter deček iz Postojne.


Nedelja, 22. maj

V Postojni je bil dan obarvan rožanto - na svet so pozdravili 3 deklice, ki domov odhajajo v Ajdovščino, Pivko in na Vrhniko. Modro pa je bil dan obarvan v šempeterski porodnišnici, deček bo domov odšel v Novo Gorico.


Sobota, 21. maj

V Postojni se je rodil deček, ki bo prebival v Logatcu. Iz Šempetra pa sporočajo, da so "bogatejši" za tri nove fante, ki se bodo čez nekaj dni opdravili v Dobravlje, Kobarid in Novo Gorico.


Petek, 20. maj

V Postojni so se rodile deklice iz Pivke, Cerknice in Kopra ter deček iz Postojne. V Šempetru pa sta luč sveta ugledala deklica iz Šempetra in deček iz Šempasa.


Četrtek, 19. maj

V Šempetru so se rodili trije dečki. Odhajajo v Ajdovščino, Šempas in Šempeter.


Sreda, 18. maj

V Šempetru se je v ranem jutru današnjega dne rodil deček iz Ajdovščine.

V Postojni pa so na svet pomagali deklicam iz Ljubnega ob Savinji, Ljubljane, Postojne, Prestranka in Cerknice ter dečkom iz Ljubljane-Polje, Rakeka in Vrhnike.


Torek, 17. maj

V Postojni so se rodile tri deklice, iz Rovt, Ljubljane in Ljubnega ob Savinji, ter štiri dečki, ki odhajajo v Logatec, Ajdovščino, Prestranek in Postojno.
V Šempetru so se razveselili deklice iz Dobravelj.


Ponedeljek, 16. maj

V Šempetru se je rodila deklica, ki ostaja v Šempetru. V Postojni so se deklicama iz Vrhnike pridružili trije dečki, ki odhajajo v Ljubljano, Logatec in Sežano.


Nedelja, 15. maj

V Šempetru so na svet pomagali deklici, ki tudi ostaja v Šempetru.


Sobota, 14. maj

V Šempetru so na svet pomagali deklici, ki bo doma v Orehovljah.

V Postojni pa so se rodile štiri deklice iz Lukovice, Dobravelj, Begunj pri Cerknici in Ljubljane ter dečka iz Sodražice in Divače.


Petek, 13. maj

V Šempetru se je rodil deček iz Prvačine.

V Postojni pa deklice iz Vodic, Velikih Lašč, Borovnice in Kopra ter dečka iz Ajdovščine in Dekanov.


Četrtek, 12. maj

V porodnišnicah je bilo živahno. V Postojni so se rodile deklice iz Vipave, Vremskega Britofa, Vrhnike, Ljubljana Polja in Unca. Pridružili so se jim dečki iz Postojne, Rakeka in Begunj pri Cerknici.
V Šempetru sta se rodili deklici s Slapa ob Idrijci in Štanjela.


Sreda, 11. maj

V Šempetru niso zabeležil novih rojstev. V Postojni pa so luč sveta prvič uzrli dečki iz Notranje Gorice, Rakeka in Ljubljane ter deklica iz Nove Gorice.


Torek, 10. maj

V Šempetru se je rodil deček iz Tolmina, v Postojni pa so zabeležili več rojstev. Deklice odhajajo v Cerknico, Divačo, Hotedršico in Prestranek, dečki pa v Brezovico, Tolmin in Ljubljano.

Ponedeljek, 9. maj

Iz šempetrske porodnišnice v današnjem jutru poročajo o rojstvu deklice, ki odhaja v sosednjo Novo Gorico.


Nedelja, 8. maj

Iz postojnske porodnišnice tokrat poročajo o rojstvu treh deklic, prebivale bodo v Ljubljani, Ajdovščini in Senožečah. V Šempetru pa v zadnjih 24 urah niso zabeležili novih rojstev.


Sobota, 7. maj

V Postojni se je rodilo pet otrok. Dečki bodo prebivali v Sežani, Renčah, tretji pa odhaja v Dubrovnik. Deklici sta postali prebivalki Cerknice in Škocjana. V Šempetru je na svet prijokal deček iz Ajdovščine.


Petek, 6. maj

Šestih novorojenčkov so se razveselili v Postojni. Deklice odhajajo v Mursko Soboto, Orlek, Logatec, Kranj in Portorož, deček pa v Štanjel.  
V Šempetru se je rodil deček iz Nove Gorice.


Četrtek, 5. maj

V Šempetru so se rodili trije dečki iz Mosta na Soči, Nove Gorice in Bovca ter deklici iz Solkana in Šempetra pri Gorici;

V Postojni pa je luč sveta prvič osvetlila tri dečke, dva iz Vrhnike in enega iz Cola, ter tri deklice iz Ljubljane, Ilirske Bistrice in Postojne.


Sreda, 4. maj

V porodnišnicah Šempeter in Postojna se je v zadnjem dnevu rodilo devet otrok. V Šempetru so se razveselili dveh malčic, ki odhajata v Novo Gorico in Šempeter pri Gorici, ter malčka, ki odhaja v Kanal.
V Postojni so se rodile deklic iz Pirana, Ajdovščine in Kozine, ter dečki iz Rakeka, Ankarana in Pivke.


Torek, 3. maj

V Šempetru se je rodila deklica, ki odhaja v Mohorine, iz Postojne pa so sporočili, da so se razveselili treh novorojenčkov. Deklica ostaja v Postojni, dečka pa bosta nova prebivalca Vremskega Britofa in Brezovice pri Ljubljani.


Ponedeljek, 2. maj

V Postojni so na svet prijokali 3 dečki, ki domov odhajajo na Most na Soči, v Postojno in Sežano, ter deklica, ki domov odhaja v Ljubljano. V Šempetru so na svet pozdravili deklico, ki bo postala prebivalka Solkana.


Nedelja, 1. maj

V Šempetru so se razveselili deklice, ki odhaja v Šempeter.
V Postojni sta se rodili deklici iz Postojne in Iga pri Ljubljani, starše iz Portoroža pa bo po novem razveseljeval tudi deček.


Sobota, 30. april

V Šempetru sta se rodila deklica in deček, ki bosta ostala kar v Šempetru.


V Postojni se je rodila deklica, ki odhaja v Jelšane, druga deklica bo prebivala na Vrhniki, dečka bodo poslali v Ljubljano.

Petek, 29. april

Danes poročamo samo o enem dečku, ki je na svet prijokal v šempetrski porodnišnici. Prebival bo v Kobaridu.


Četrtek, 28. april

Šest novorojenčkov se je v včerajšnjem dnevu rodilo v Postojni in Šempetru. V Postojni so na svet pomagali dečku, ki bo prebival v Kanalu.

V Šempetru vekajo štiri deklice, ki bodo čez nekaj dni odšle v Bovec, Tolmin, Ozeljan in Podnanos. Deček bo prebival v Novi Gorici.


Sreda, 27. april

V porodnišnici Postojna so se razveselili 7 novorojenčkov. Dečka bosta postali prebivalca Horjula in Ajdovščine, deklice pa prebivalke Logatca, Divače in Ilirske Bistrice. Razveselili so se tudi dvojčkov, dečka in deklice, ki bosta domov odšla v Podgrad.

V šempetrski porodnišnici so na svet pozdravili dve deklici, ki domov odhajata v Ozeljan in Opatje selo.


Torek, 26. april

V Postojni so na svet pomagali štirim deklicam, ki bodo postale prebivalke Ajdovščine, Idrije, Vipave in Nove vasi pri Rakeku, rodil pa se je tudi deček iz Gabrovke.
Iz šempetrske porodnišnice pa poročajo o rojstvu dečka iz Tolmina in deklice iz Šempasa.

Ponedeljek, 25. april

V Šempetru se je rodil deček, ki bo rasel v Vipavi, v Postojni pa deklici iz Godoviča in Vrhnike.


Nedelja, 24. april

V Postojni so na svet pomagali trem deklicam, ki odhajajo v Sežano, Ljubljano in Postojno, ter dvema dečkoma, ki bosta postala prebivalca Ljubljane in Portoroža.
Iz šempetrske porodnišnice pa poročajo o rojstvu enega dečka, ki je razveselil starše iz Ajdovščine.

Sobota, 23. april

V Šempetru sta na svet privekala deček iz Nove Gorica in deklica iz Tolmina.

V Postojni pa so na svet pomagali petim novorojencem: deklici iz Ljubljane in dečkom iz Logatca, Idrije, Postojne in Cerknice.

Petek, 22. april

V Šempetru se je rodil deček iz Podnanosa ter deklice iz Renč, Vipave in Cola.
Tudi v Postojni so zabeležili štiri rojstva. Deklica odhaja v Črniče, dečki pa v Portorož, Logatec in Sežano.

Četrtek, 21. april

V Šempetru so se razveselili deklice iz Renč in dečkov iz Dobravelj in Vipave.
V Postojni pa so se rodile deklice iz Rakeka, Ljubljane in Idrije, ter dečki iz Ljubljane, Spodnje Idrije, Sodražice in Črnič.

Sreda, 20. april

V Šempetrski porodnišnici v minulem dnevu niso zabeležili rojstev.

V Postojni pa so na svet pomagali štirim dečkom iz Vipave, Ljubljane in dvojčkoma iz Selc ter trem deklicam iz Preserji, Sežane in Rakeka.


Ponedeljek, 18. april

V Postojni sta se rodili deklici iz Sežane in Dutovelj, ter dečka iz Ljubljane in Prestranka.
V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Novo Gorico.

Nedelja, 17. april

V zadnjih prazničnih 24 urah je bilo v postojnski porodnišnici precej mirno - na svet so pozdravili le deklico, ki domov odhaja v Rovte. Malce bolj živahno pa je bilo v Šempetru, kjer so na svet pozdravili dečka, ki domov odhaja v Novo Gorico in dve deklici, ki domov odhajata v Tolmin in Novo Gorico.


Sobota, 16. april

V Šempetru so se rodili trije dečki. Prebivali bodo v Novi Gorici, Vipavi in na Mostu na Soči. V Postojni so povili štiri novorojenčke. Dečka odhajata v Borovnico in Dobrovo, deklici sta postali prebivalki Šoštanja in Rovt.


Petek, 15. april

V Šempetru se je rodil deček, ki odhaja v Tolmin, v Postojni pa so se razveselili deklice iz Ljubljane in dečka iz Medvod.


Četrtek, 14. april

V Postojni so se rodile deklice ki odhajajo v Dobravlje, Postojno, Ljubljano in Trnovo pri Gorici, ter dečki iz Kopra, Logatca, Škofij in Vipave.


Sreda, 13. april


V Šempetru se je rodila deklica iz Ajdovščine.

V Postojni pa so na svet pospremili kar šest novorojencev: dečka iz Šmarij Sap in Solkana ter deklice iz Vipave, Straže, Ankarana in Kočevja.


Torek, 12. april

V Postojni so na svet pomagali dvema dečkoma, ki odhajata v Brežice in Dob, družbo pa jima dela še deklica, ki bo postala prebivalka Cerknice.
Iz Šempetrske porodnišnice pa so sporočili, da so na svet pomagali dvema dečkoma iz Mosta na Soči in Dobrovega.

Ponedeljek, 11. april

V Postojni sta se rodili deklici iz Ljubljane in Cerknice. V Šempetru pa deklica, ki bo rasla v Dobrovem.


Nedelja, 10. april

V Postojni sta se rodila deček in deklica. Deklica bo prebivala v Spodnji Idriji, deček odhaja v prestolnico, v Ljubljano.
V Šempetru se v zadnjem dnevu ni rodil nihče.

Sobota, 9. april

V porodnišnici Postojna so na svet pozdravili 5 novorojenčkov, dečki domov odhajajo v Dobrovo v Brdih, Divačo in Ilirsko Bistrico, deklici pa v Vodice in na Vrhniko. V Šempetru so na svet pozdravili dečka in deklico, oba pa bosta domov odšla v Novo Gorico.

Petek, 8. april

Iz Šempetra danes poročajo o rojstvu dveh deklic, ki odhajata v Solkan in Ajdovščino, v Postojni pa so na svet pomagali trem deklicam, ki bodo postale prebivalke Cola, Planine in Krmelja, družbo pa jim dela še en deček iz Sežane.

Četrtek, 7. april

V Šempetru se je v zadnjem dnevu rodil deček, ki odhaja v Tolmin.

Sreda, 6. april

V Šempetru v minulih 24 urah niso zabeležili rojstev. V Postojni pa so na svet pomagali kar šestim novorojencem: štirim dečkom iz Ljubljane, Ajdovščine, Škofljice in Kamnika ter deklicama iz Ljubljane in Vipave.


Torek, 5. april

Iz šempetrske porodnišnice tokrat poročajo o rojstvu enega dečka, ki odhaja v Bodrež, v Postojni pa so se rodile tri deklice, ki bodo postale nove prebivalke Škofje Loke, Ajdovščine in Ribnice, družbo pa jim dela še en deček iz Škofje Loke.

Nedelja, 3. april

V Postojni novih rojstev niso zabeležili, so pa na svet tri deklice pozdravili v šempeterski porodnišnici. Deklice domov odhajajo v Novo Gorico, Budanje in Šmihel.

Sobota, 2. aprila

V zadnjem dnevu so se v Postojni rodile tri deklice, ki bodo prebivale v Ljubljani, Novi Gorici in Starem trgu pri Ložu.
Nekoliko več dela pa so imeli v šempetrski porodnišnici, tam so našteli osem novorojenčkov (od tega dva para dvojčkov).
Deklici odhajata v Prvačino in Vrtojbo. Dečki odhajajo v Vipavo, Komen, dvojčka pa v Branik.
V Kalu nad Kanalom pa bosta prebivala dvojčka, deklica in deček.

Petek, 1. april

V Šempetru v minulem dnevu niso zabeležili novih rojstev. V Postojni pa so imeli polne roke dela: Na svet so pomagali dvojčkoma, deklici in dečku iz Grosuplja, trem deklicam; iz Ljubljane, Postojne in Črnega Kala ter dečkoma iz Sežane in Kozine.


Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
11.08.2022
15°C / 34°C
petek
12.08.2022
17°C / 28°C
sobota
13.08.2022
16°C / 32°C