NA PRIMORSKI VAL SE VRAČA ŽE 3. IZZIV STOTAK ZA TVOJ KORAK!

Četrtek, 25. maj 2023

Tudi letos te vabimo, da svoj prosti čas preživiš v naravi. Poleg tega, da boš nekaj dobrega naredil/a za svoje počutje, lahko z nekaj sreče odkriješ tudi zaklad!

Letos bo izziv potekal pet tednov, med 22. majem in 25. junijem 2023. Zate smo izbrali 4 hribe oziroma izletniške točke, kjer bo skrit zaklad, zadnjega pa bomo iskali na Dnevu Primorskega vala 25. junija na Smučarskem centru Cerkno. Če zaklad najdeš, je tvojih 100 evrov!

Zakladi ne bodo zakopani, zato boš za to, da jih najdeš, potreboval/a le ostro oko in nekaj sreče.
Veseli bomo, če se boš med iskanjem zaklada poslikal/a in nam sliko poslal/a. Lahko nas tudi označiš - #stotakzatvojkorak in @primorskival.

Pravila igre STOTAK ZA TVOJ KORAK:
Vsak teden bomo sodelavci Primorskega vala izbrali izletniško točko v eni od občin naše slišanosti, na katero te bomo povabili. Okvirno lokacijo bomo vsak teden sporočili v programu Primorskega vala. Za namige spremljaj tudi naš Facebook in Instagram profil.

Stotak ponuja dve možnosti za sodelovanje:

1. NAGRADNI NABIRALNIK:
Na lokaciji, ki jo bomo tedensko ponudili, poišči vpisni nabiralnik in vanj spusti listek s podatki (IME in TELEFONSKA ŠTEVILKA*). V skrinjico oddan listek pomeni, da si želiš sodelovati v ŽREBANJU za praktične nagrade naših poslovnih partnerjev.
Skrinjica bo na lokaciji čakala do nedelje, do 17. ure.
Žrebanje za praktične nagrade bo potekalo vsak ponedeljek (v času trajanja nagradne igre) okoli 12. ure. Takrat bomo tudi razglasili srečne prejemnike nagrad. Žrebanje in razglasitev bosta potekala v programu Primorskega vala.

2. ZAKLAD:
Na vsaki od petih lokacij, ki vam jih bomo ponudili v petih tednih, se bo SKRIVAL ZAKLAD, ki ti prinese 100 evrov! Ko zaklad najdeš, SLEDI NAVODILOM, ZAPISANIM NA ZAKLADU.
Srečneža, ki bo zaklad našel, bomo povabili v studio Primorskega vala, kjer bo nagrado tudi prevzel. Za namige o lokaciji in o tem, ali zakladi še čakajo nate, spremljaj program Primorskega vala in naša profila na Facebooku in Instagramu!

Hvala, ker migate z nami!

Vaš Primorski val                     
Sponzor izziva Stotak za tvoj korak 2023 je Eko kamp Koren Kobarid.

                                                                        
* Vaše podatke obdelujemo zgolj zato, da vas lahko po izvedenem žrebu v primeru, da ste izžrebani in tako upravičeni do nagrade, kontaktiramo. V primeru, da boste izžrebani, bomo vaše ime in priimek, pa tudi vašo fotografijo, objavili na naši spletni strani in družbenih omrežjih. Osebne podatke obdelujemo na podlagi vaše odločitve za sodelovanje v nagradni igri.

Osebni podatki, ki jih obdelujemo so: ime in priimek in telefonska številka, v primeru, da boste srečnež, ki bo našel 100 EUR, pa tudi davčna številka. Vaše osebne podatke bomo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni. V primeru, da ste prejeli nagrado, bomo vaše podatke hranili skladno z zakonodajo z davčnega področja. Po tem času jih bomo trajno izbrisali.

** V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki kakorkoli neposredno sodelujejo pri pripravi in izvedbi nagradne igre.

Organizator si pridržuje pravico do dopolnitev in sprememb teh pravil. Vsaka sprememba oz. dopolnitev bo objavljena na tem mestu. 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
08.06.2023
14°C / 26°C
petek
09.06.2023
15°C / 27°C
sobota
10.06.2023
13°C / 26°C