PRIČENJAJO SE PRIREDITVE V SKLOPU NOČI NA JEZERU

Četrtek, 07. junij 2018

Most na Soči bo v tem tednu v znamenju tradicionalne prireditve Noč na jezeru, ki bo letos doživela 46. izvedbo. Organizatorji tudi letos od četrtka do nedelje pripravljajo več raznolikih kulturno-zabavnih dogodkov, v sklopu prireditve pa se bo med drugim odvilo tudi tradicionalno srečanje podjetnikov in gospodarstvenikov.Dogajanje bo v četrtek zjutraj uvedlo regijsko srečanje skupin Šole zdravja, v popoldnevu bodo v Vodni hiši ob jezeru odprli razstavo slikarske kolonije, ki v tem tednu poteka na Mostu na Soči v organizaciji Slovenske izseljenske matice, domače Kulturno društvo Ivan Pregelj pa zvečer na trgu pred župnijsko cerkvijo pripravlja dogodek S pesmijo v poletje.


Petek bo namenjen 23. Srečanju podjetnikov in gospodarstvenikov Posočja, ki bo letos potekalo na temo mobilnosti in trajnostnega mestnega potniškega prometa v povezavi s turizmom. Kot poudarja Rajko Leban iz Turističnega društva Most na Soči.


Posnetek: Rajko Leban


Sobotni program bodo oblikovale športno-zabavne aktivnosti. Več o tem pa ovi predsednik Turističnega društva Most na Soči, Aljoša Križnič.


Posnetek: Aljoša KrižničPo tradiciji bodo tudi letošnje dogajanje Noči na jezeru sklenili v nedeljo s srečanjem članov Zveze borcev za vrednote NOB in upokojencev.Matej Kavčič


Rajko Leban
Aljoša Križnič

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
21.06.2024
17°C / 32°C
sobota
22.06.2024
18°C / 34°C
nedelja
23.06.2024
18°C / 28°C