ODPRTJE VETERINARSKE AMBULANTE V CERKNEM

Ponedeljek, 01. februar 2016

Veterinarska ambulanta Idrija je 30. januarja v Cerknem otvorila odprtje nove poslovalnice. Danes pa ambulanta že uradno posluje.V prenovljenih prostorih, na naslovu Zavrte 10, bo ambulanta odprta od ponedeljka do petka, v vseh dneh pa bo na voljo tudi dežurna služba. Za občanke in občane Cerknega, lastnike tako malih kot tudi veliki živali, to vsekakor je pomembna pridobitev, saj bodo storitve veterinarske dejavnosti v občini Cerkno še dostopnejše kot v preteklosti. Poleg osnovnih dejavnosti, kot so pregledi hišnih ljubljenčkov, cepljenj in manjših posegov, pa bo na voljo tudi trgovina za male živali, v kateri boste lahko našli tako hrano, kakor ostale pripomočke za nego živali.


Podrobneje o nalogah in storitvah, ki jih bo ambulanta za živali v Cerknem opravljala pa direktor in vodja veterinarske ambulante Idrija mag. Matjaž Verdnik dr.vet.med


izjava: Matjaž Verdnik 1


Kot pravi direktor in vodja veterinarske ambulante Idrija, se je skozi vsa ta leta delovanja in prisotnosti veterinarske dejavnosti na Idrijskem in Cerkljanskem pokazala potreba, da ambulanta svoje prostore odpre tudi v Cerknem. Tu bo poskrbljeno za male živali, obenem pa bo mogoče urejati tudi vso dokumentacijo in prevzemanje zdravil tako za male, kakor velike živali.


izjava: Matjaž Verdnik 2


Strokovno usposobljena ekipa veterinarske ambulante Idrija ostaja v enaki sestavi kot doslej. Lastniki živali tako že poznate ekipo, ki vam bo z nasveti na voljo tudi v Cerknem, saj ne bo prihajalo do novih zaposlovanj. Projekt, kot je odprtje nove poslovalne enote   zahteva dobro in usklajeno ekipo, poleg tega pa posluh tudi drugih pomembnih akterjev, ki so projekt podprli.


Z novo ambulanto v Cerknem bo poskrbljen za zdravje in srečo malih in velikih živali.


Tjaša Jurman

Matjaž Verdnik 1
Matjaž Verdnik 2

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

nedelja
10.12.2023
2°C / 11°C
ponedeljek
11.12.2023
2°C / 13°C
torek
12.12.2023
3°C / 12°C