NOVA SPLETNA STRAN RADIA ODMEV

Sobota, 01. december 2007

Radio Odmev ima od danes dalje novo spletno stran. Za nekatere nič posebnega, za druge velika novost - kakor se vzame. Spletna stran, ki smo jo zasnovali v sodelovanju s podjetjem Cloovis iz Idrije, je predvsem sodobno oblikovana, prinaša pa tudi precej novosti. Veliko več je slikovnega materiala, ob vsaki uri pa lahko tudi pobrskate po vremenskih podatkih v Cerknem in Idriji. Ker mnoge podatke še vnašamo, je stran še nepopolna, zagotovo pa se bo v prvih dneh pokazala tudi kakšna napaka. Upamo, da boste kljub temu z njo zadovoljni.

V posebno zadovoljstvo pa nam bo, če boste ob prebiranju vsebine sporočali svoje komentarje ali pa sodelovali v pismih poslušalcev radia in bralcev strani. Prosimo Vas le, da upoštevate splošna etična merila uporabe javne besede, sicer bomo prisiljeni Vaša sporočila odstraniti. Hvala za sodelovanje in veliko užitka v bodoče ob prebiranju naših strani.

Ivan Seljak

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

internistka dne 11.12.2008 ob 10:51:55
#2
ja bravo se strinjam tudi jaz kdaj pošljem komentar samo dobronameren in upam da ga boste prebrali, drugače pa bravo ker ste delavni in prijazni. LE TAKO Naprej..
Poslušalka dne 01.01.1970 ob 00:00:00
#1
Nova spletna stran mi je zelo všeč. Zelo se mi zdi zanimivo, ker lahko vidim vse slike Vaših sodelavcev, in tako glasu, ki ga poslušam na radiju, dodam tudi obraz. Kar tako naprej!Pozabljeno geslo?

 

sobota
30.05.2020
9°C / 23°C
nedelja
31.05.2020
12°C / 21°C
ponedeljek
01.06.2020
9°C / 28°C