KOSMAčEV ETNO FESTIVAL ZARADI OBNOVE KNJIžNICE ODPOVEDAN

Sreda, 02. julij 2014

Kosmačev etno festival, ki je lansko leto v Tolmin vnesel še en delček festivalskega vzdušja in poskrbel za živahno dogajanje v mestu tudi med tednom, letos odpade.

Festival je lani ponudil pestro dogajanje v kar treh večerih, na katerih so glasbo za občinstvo ustvarjale tako domače kot tuje glasbene skupine. Etno glasba je sicer ob različnih dogodkih že večkrat gostovala v tolminski knjižnici, med drugim koncerte etno glasbe pripravljajo vsako leto ob zaključku pohoda po Kosmačevi učni poti. Ker je bilo zanimanje za tovrstno glasbo veliko, so se lani odločili za pripravo festivala. 

In čeprav so sodelavci knjižnice že tkali načrte za letošnjo ponovitev festivala v mesecu avgustu, pa so se kasneje odločili, da ga zaradi energetske sanacije tolminske knjižnice, o kateri smo na našem radiu že poročali, in katere začetek del se sicer še odmika in ni točno določen, odločili, da ga za letošnje leto odpovejo. 

Vanja Hvala

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

četrtek
02.04.2020
-4°C / 14°C
petek
03.04.2020
0°C / 16°C
sobota
04.04.2020
4°C / 19°C