Vanja Hvala
Voditeljica programa
Na pokriti tržnici v Idriji lahko vsako sredo in soboto najdete pestro ponudbo domačih izdelkov. Med stalnimi ponudniki je tudi Irena Stopar s Kmetije Jagodnik, kjer se ukvarjajo s prašičerejo in predelavo mesa v domače dobrote – od klobas, salam, pancet in zašinkov, pa vse do svežega mesa in pripravkov za piknike. Ob našem obisku smo z Ireno poklepetali o njeni ponudbi, delu na kmetiji in razlogih, zakaj se vedno rada vrača v Idrijo. In če vas zamika – na idrijski tržnici jo lahko obiščete tudi danes.
Maja Vojska
FOTO: Arhiv kmetije
Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!
Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.
Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!