PRIMORSKI VAL V LETU DNI SKORAJ PODVOJIL ŠTEVILO POSLUŠALCEV

Sreda, 10. julij 2024

Potem ko smo v 1. četrtletju skromno skrivali podatke o poslušanosti radijskih programov, lahko za prvo polovico letošnjega leta zlahka povemo, da je Primorski val v slovenskem merilu dosegel skoraj dvakrat več poslušalcev kot v istem obdobju lanskega leta. Po raziskavah Ninamedie je s 36 tisoč dnevnih poslušalcev za seboj pustil mnoga zveneča imena, najpomembnejše pa je to, da je krog poslušalcev razširil enakomerno preko vsega območja slišnosti.


Še bolj prepričljiv je podatek za severno Primorsko, torej Goriško statistično regijo, v kateri smo daleč pred vsemi radijskimi postajami z nacionalno ali regionalno pokritostjo.


Ker je lastne hvale hitro preveč, ostajamo na realnih tleh, tako visoko, kot so nas postavili zveste poslušalke in poslušalci. Prepričani smo, da boste v množici najrazličnejših ponudb tudi v prihodnje prepoznali medij, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah in znanju ter svežih idejah in mladostni energiji.Graf poslušanosti radia na severnem Primorskem - Goriški statistični regiji (Primorski val je obarvan v levem stolpcu)Ivan Seljak

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

JeanMcDermott dne 10.07.2024 ob 19:09:48
#1
Working part-time, I earn more than $13,000 per month. I kept hearing how much money people could make online, so I decided to look into it. Well, it was all true, and it completely altered my life… This is what I do; you can learn more about it by visiting the website listed below.

Begin here>>>>>>>> https://Www.Pays77.ComPozabljeno geslo?

 

nedelja
14.07.2024
20°C / 34°C
ponedeljek
15.07.2024
18°C / 35°C
torek
16.07.2024
19°C / 36°C