BREZPLAČNE DELAVNICE MAJDOVŠČINA

Sreda, 15. maj 2024

Kot smo na našem radiu že poročali, je na Ajdovskem konec meseca aprila zaživela mobilna aplikacija mAjdovščina. Gre za aplikacijo preko katere lahko občani in občanke občine Ajdovščina dostopajo do občinskih storitev. Občina si želi čim večjo uporabo aplikacije, zato danes in jutri pripravlja delavnice, kjer se lahko občani in občanke v živo seznanijo z uporabo mobilne aplikacije mAjdovščina.

Občina Ajdovščina se zadnja leta uspešno razvija in postaja najbolj prodorna ter inovativna občina. Prav zato so se na občini odločili, da postanejo inovativni tudi na področju digitalne preobrazbe ter občanom in občankam zagotovijo mobilno aplikacijo za boljši in učinkovitejši dostop do občinskih storitev. Ta inovativna aplikacija omogoča enostaven dostop do občinskih storitev kar preko pametnih telefonov, prinašajoč priročnost in učinkovitost v vsakdanje življenje. Uporabniki imajo možnost prenosa aplikacije preko priljubljenih trgovin z aplikacijami, kot so App Store, Google Play, itd. Namenjena pa je tako prebivalcem občine kot tudi poslovnim subjektom.

S ciljem spodbujanja uporabe te inovativne aplikacije, pa občina organizira dve delavnici za seznanitev občanov z njeno uporabo. Prva delavnica je potekala danes zjutraj Ljudski univerzi Ajdovščina, druga delavnica pa bo organizirana jutri ob 16. uri na Območno obrtno-podjetniški zbornici Ajdovščina. Na delavnicah bodo udeleženci dobili celovit vpogled v funkcionalnosti mobilne aplikacije mAjdovščina, od procesa namestitve do praktičnih nasvetov za učinkovito uporabo. S tem bo občina še bolj približala svoje storitve svojim občanom in ustvarila temelje za sodobno ter digitalno povezano skupnost. Z uvedbo mobilne aplikacije mAjdovščina pa občina Ajdovščina dokazuje svojo zavezanost k inovacijam in napredku, ki bo občanom olajšal dostop do njenih storitev ter poskrbel za boljšo izkušnjo v vsakdanje življenju.Ana Štokelj

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
25.05.2024
11°C / 24°C
nedelja
26.05.2024
12°C / 26°C
ponedeljek
27.05.2024
12°C / 28°C