JUTRI SALAMIJADA V IDRIJSKIH KRNICAH

Petek, 12. april 2024

Turistično društvo Idrijske Krnice jutri v poznopopoldanskih urah organizira že 18. SALAMIJADO, ki bo združila vse ljubitelje suhomesnatih izdelkov. Dogodek bo potekal v Zadružnem domu v Idrijskih Krnicah, organizatorji pa vabijo vse, ki izdelujejo suhomesnate izdelke in bi se o kakovosti le teh radi prepričali na ocenjevanju, ki bo potrdilo kvaliteto in dalo usmeritev za naprej. Kako pa bo potekal letošnji dogodek, pa več soorganizator Reno Čibej.


Izjava Reno Čibej


Po razglasitvi rezultatov pa bodo seveda mesne dobrote na voljo tudi vsem obiskovalcem, da jih preizkusijo in sami presodijo ali je komisija izbrala prav. Kako pa bo potekalo samo ocenjevanje in ali so kakšne omejitve, kdo vse lahko odda vzorce, pa več Leon Šinkovec.


Izjava Leon Šinkovec


Ker gre že za tradicionalno prireditev, ki je vsako leto dobro obiskana, bo zagotovo petčlanska komisija imela težko delo pri ocenjevanju. O tem, kdo je letos izdelal najboljše suhomesnate izdelke, pa boste izvedeli v naslednjih dneh tudi v našem programu.


POGOVOR Z ORGANIZATORJEMAMaja Vojska
Foto: Arhiv lanskega dogodka


 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sobota
25.05.2024
11°C / 24°C
nedelja
26.05.2024
10°C / 27°C
ponedeljek
27.05.2024
13°C / 28°C