KADROVSKE SPREMEMBE V OBČINI CERKNO

Ponedeljek, 26. februar 2024
V občinski upravi Občine Cerkno, pa tudi v občinskem svetu, se v kratkem obetata kadrovski spremembi. Med obsežnim dnevnim redom, ki čaka svetnike v četrtek popoldne, je tudi seznanitev z odstopom članice občinskega sveta Nataše Štremfelj. Članica sveta, ki se tudi sicer sej ni udeleževala, je odstopila iz osebnih razlogov. Ker je minilo že več kot leto dni po volitvah, bo preostanek mandata dobil naslednji kandidat Gibanja svoboda Robert Zorjan.


Jutri pa se izteka tudi rok za oddajo kandidatur za delovno mesto direktorja občinske uprave. Natečaj je namreč Občina Cerkno objavila 12. februarja na svoji spletni strani. Kot je znano, je župan Gašper Uršič 15. decembra, tik pred iztekom zakonskega roka, s te funkcije razrešil dosedanjega direktorja Otona Lahajnarja.


Ker pa je Cerkno majhen kraj, še vedno niso polegla ugibanja, da bi novega direktorja oziroma direktorico utegnili poiskati kar v sami upravi. Teh govoric občina ni nikoli komentirala.Ivan Seljak

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
15.04.2024
12°C / 27°C
torek
16.04.2024
12°C / 23°C
sreda
17.04.2024
14°C / 19°C