ZIMSKI POČITNIŠKI PROGRAM V MALI HIŠI

Sobota, 24. februar 2024

Počitniški teden se za polovico slovenskih šolarjev počasi izteka, večinoma pa so se iztekli tudi počitniški programi za otroke. Iz tolminskega centra za otroke Mala hiša so sporočili, da so tudi tokrat pripravili zanimiv zimski počitniški program, ki je trajal od ponedeljka do srede. Poleg predvidenih aktivnosti so otroke spodbujali k spontani in sproščeni igri, druženju in medsebojni komunikaciji.

Kot so zapisali, so ponedeljek namenili medsebojnemu spoznavanju in ustvarjalni delavnici, na kateri so izdelovali živali iz odpadnih kartonov. Torek je bil namenjen skrbi za zdravje. Že navsezgodaj so si otroci privoščili kozarček vitaminov, ki so jih s pomočjo sokovnika sami iztisnili iz sadja in zelenjave. Ustvarjalno delavnico so zamenjali z igrami zunaj, po kosilu pa so se sprostili z jogo za otroke.

Ker je na Šentviški Gori v tem mesecu postavljeno drsališče, je v sredo sledil izlet prav tja. Otroci so na drsališču uživali, se sladkali s palačinkami ter si ogledali tudi znamenitosti kraja.

Kot zaključujejo v Mali hiši, se je njihovo počitniško druženje kar prehitro končalo, a bo Mala hiša svoja vrata odprla že v naslednjem popočitniškem tednu, ko se bodo lahko v njej spet družili vsak ponedeljek in četrtek.Simona Skočir
 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

ponedeljek
15.04.2024
12°C / 27°C
torek
16.04.2024
12°C / 23°C
sreda
17.04.2024
14°C / 19°C