50 0DLIČIJ AJDOVSKEMU MLINOTESTU IN 550 KROFOV ZA NAŠE POSLUŠALKE IN POSLUŠALCE

Ponedeljek, 12. februar 2024

Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij pri Gospodarski zbornici Slovenije je na prireditvi na Ljubljanskem gradu te dni podelila 236 zlatih priznanj za izdelke odlične kakovosti s področja pekarstva, slaščičarstva in testeninarstva. Letos so prvič podelili tudi poseben znak Zvezda odlične kakovosti, prejelo ga je 65 izdelkov, ki so znak odlične kakovosti prejeli v zadnjih petih letih. Med dobitniki je tudi ajdovsko podjetje Mlinotest, ki je na letošnjem ocenjevanju prejelo kar 50 odličij za svoje izdelke. Tudi letos, in sicer devetič, je bil z zlatim priznanjem nagrajen tudi njihov krof z mareličnim polnilom. O tem bo tekla beseda tudi v pogovoru s članom uprave podjetja Mlinotest Maticem Majcenovićem. Pogovor je pripravila Metka Rupnik.


Pogovor Matic Majcenović


No, marelični krofi podjetja Mlinotest bodo tudi osrednja dobrota akcije, ki jo bodo sodelavke in sodelavci našega radia izpeljali jutri, na pusti torek dopoldne, ko bodo šli na teren v različne kraje na severnem Primorskem in brezplačno delili Mlinotestove krofe našim poslušalkam in poslušalcem. Kar skoraj 2000 poslušalk in poslušalcev se je odzvalo na naše radijsko povabilo in se prijavilo v akcijo, med njimi pa smo izžrebali dobitnike 550 krofov iz različnih krajev na severnem Primorskem, ki jih bodo jutri tudi prejeli. Tokrat bo pa pustni torek res sladek!

 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

petek
23.02.2024
6°C / 12°C
sobota
24.02.2024
9°C / 12°C
nedelja
25.02.2024
8°C / 13°C