IME TEDNA: ALEN MILAVEC - URADNI FOTOGRAF TADEJA POGAČARJA

Torek, 16. januar 2024

V tokratni oddaji Ime tedna je bil naš gost Alen Milavec, ki prihaja iz hribovske vasi na Primorskem, imenovane Podkraj

Alen je profesionalni fotograf, ki je slovenski javnosti mogoče najbolj poznan kot osebni fotograf kolesarja Tadeja Pogačarja, a večkrat socialna omrežja preplavijo tudi njegove čudovite krajinske fotografije, največkrat posnete v domači Vipavski dolini. 

Kljub svoji mladosti je v svoji fotografski karieri dobil že veliko priznanj, pohval in nagrad. Trenutno se Alen mudi na Dakarju, preden pa je odpotoval smo ga ujeli v eni od ajdovskih kavarn in v pogovoru nam je zaupal, kaj ga je posnelo v svet fotografije, kako sta se s Tadejem spoznala, kakšno je sploh delo uradnega fotografa športnika takega kova kot je Pogačar in seveda kaj vse ga, poleg spremljanja Dakarja, letos še čaka.


POGOVOR


Maja Vojska
Foto: Arhiv Alen Milavec 

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

DenisJež dne 19.01.2024 ob 12:34:48
#1
Dragi ALen

Čestitam za ime tedna.
Vseeno pa bi rad dodal, da smo tu na Slapu zelo veseli, da lahko sodelujemo s tabo. Da nam pomagaš ustvarjati naše dogodke, ki s tvojo pomočjo dobijo ustrezno podobo. Včasih se mi dozdeva, da te podobe spregovorijo.

Želimo ti obilo fotografskih uspehov tudi v bodoče. In seveda spomni se na nas Slapence tako kot se to spomniš že sedaj tudi v prihodnje.

Denis in SlapenciPozabljeno geslo?

 

ponedeljek
15.04.2024
12°C / 27°C
torek
16.04.2024
12°C / 23°C
sreda
17.04.2024
14°C / 19°C