PROGRAM OO ZARES ŽE PRIPRAVLJEN

Petek, 16. april 2010

V Občinskem odboru stranke Zares Idrija so zadnje mesece intenzivno oblikovali izhodišča programa svoje stranke, s katerim se bodo predstavili na letošnjih jesenskih lokalnih volitvah.

V programu izpostavljajo poglede in rešitve občinskega odbora stranke za ključna in aktualna vprašanja, ki so najbolj izpostavljena v javnem življenju občine ter probleme, ki jih na svoji koži občutijo občani. V predvolilnem programu stranke tako največ pozornosti posvečajo področjem komunalnih vprašanj in okoljevarstva, cestnega gospodarstva, kmetijstva, stanovanjskega gospodarstva, vzgoje in izobraževanja, predšolske vzgoje, kulture, socialnega in zdravstvenega varstva, mladih ter športa in rekreacije. Posebej pa izpostavljajo štiri področja programa, na katerih se bodo kot stranka v prihodnje posebej angažirali. Predsednik Občinskega odbora stranke Zares, hkrati tudi član primorskega regijskega sveta stranke in član sveta stranke na nacionalni ravni Marko Vihtelič.

----------------

izjava Marko Vihtelič

----------------

Temeljne vsebine, na katerih sloni program idrijskega občinskega odbora stranke Zares, bodo v prihodnjih tednih in mesecih javnosti na različnih dogodkih podrobneje predstavili, aktivneje in prepoznavneje kot doslej pa se bodo vključevali tudi v dogajanja na lokalni ravni. Da bi tudi v praksi pokazali svojo naravnanost do okolja in okoljevarstvene problematike, se bodo predstavniki idrijskega občinskega odbora stranke Zares dejavno vključili tudi v jutrišnjo veliko vseslovensko akcijo Očistimo Slovenijo v enem dnevu.

Metka Rupnik

 

izjava Marko Vihtelič

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!Pozabljeno geslo?

 

sreda
20.03.2019
4°C / 15°C
četrtek
21.03.2019
4°C / 16°C
petek
22.03.2019
0°C / 21°C