AKCIJA ZBIRANJA PAPIRJA NA OŠ TOLMIN

Ponedeljek, 22. maj 2023

Na Osnovni šoli Franceta Bevka Tolmin danes pričenjajo z zbiralno akcijo odpadnega papirja in vabijo vse učence, starše in tudi vse ostale občane, da jim pri tem pomagajo in skupaj napolnijo zabojnik, ki bo pred tolminsko osnovno šolo od danes pa vse do 31. maja. 


Kot so sporočili s tolminske osnovne šole, je vanj mogoče oddati časopise, revije, zvezke, knjige, prospekte, kataloge, pisarniški in ovojni papir ter papirnate nakupovalne vrečke. Z akcijo želijo obogatiti sredstva šolskega sklada, s katerimi zagotavljajo razno pomoč učencem ter poskrbijo za nadstandardni program in opremo. 


Ena od takšnih zadnjih pridobitev, za katero so sredstva zbirali zadnja leta, je bila plezalna stena, ki so se jo na tolminski osnovni šoli razveselili septembra lani. Pred mesecem dni pa so na dogodku Tecimo skupaj zbrali tudi sredstva za notranje didaktične talne igre.






Simona Skočir

Komentarji

Oddajte svoj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti. Če še nimate uporabniškega računa, si lahko tega ustvarite brezplačno!

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Primorskega vala. Prosimo, da se pri komentiranju držite teme in ne uporabljate sovražnega govora.

Bodite prvi pri komentiranju novice, oddajte svoj komentar!



Pozabljeno geslo?

 

sobota
20.04.2024
5°C / 17°C
nedelja
21.04.2024
1°C / 16°C
ponedeljek
22.04.2024
4°C / 14°C